!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:05
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:00
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:52

Το ξέρω ότι δεν είναι μελιτζανί, εγώ μελιτζανί τα ήθελα :evil:
Είναι παντζάρι, σαν κόκκινη φλοκάτη που την έπλυναν στην νεροτριβή, μια αηδία :-?
ειπα κι εγω...

τεσπα, αν και δεν πολυκαταλαβαινω απο τετοια, αυτο μου μοιαζει με φυσιολογικο ανθρωπινο χρωμα, το μελιτζανι μου φερνει σε ουφο, διαστημανθρωπο, η τη μαυροφορεμενη τσαντισμενη κοπελιτσα που ελεγε πριν η αλλη.

κρατα αυτο, το αλλο θα ειναι αηδια. για βρες καμμια φωτο στο νετ με μελιτζανομαλι να δω, αν και δεν μπορω να φανταστω πως θα μου αρεσει.
Αυτό ήθελα εγώ
Εικόνα

και κοίτα τώρα τι έχω αντί για αυτό.

μπα, κανενα δεν μου αρεσει περισσοτερο απο το αλλο.

διαλεγω το κοκκινο. επειδη ειχα μια φιλεναδιτσα κοκκινομαλλα γνησια, ιρλανδη, και μουφερε αναμνησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Nero έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:14 το neon μαλλί θέλει τόλμη πάντως. Ή θα το πας μέχρι το τέλος ή καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου :smt018 τα ημίμετρα δε δουλεύουν

απαιτεί τέτοιο στυλ και εργασία αποκλειστικά ως τατουατζού, επαγγελματίας cosplayer ή κομπάρσος σε cyberpunk ταινίες

Εικόνα
Για το χρώμα μόνο μιλάμε ή και για το κούρεμα;

Πάντως τέτοια χρώματα χαλάνε σε μια βδομάδα.
Δε λέει...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:15
Nero έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:14 το neon μαλλί θέλει τόλμη πάντως. Ή θα το πας μέχρι το τέλος ή καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου :smt018 τα ημίμετρα δε δουλεύουν

απαιτεί τέτοιο στυλ και εργασία αποκλειστικά ως τατουατζού, επαγγελματίας cosplayer ή κομπάρσος σε cyberpunk ταινίες

Εικόνα

Δε λέει...
και τα δυο, αυτό λέω. μαζί με το τατού μανίκι. Άμα βάλεις το χρώμα πρέπει να κάνεις και το κούρεμα και το μανίκι. Αλλιώς, να συνδυάσεις το χρώμα με κούρεμα vanilla και τα ρούχα της δουλειάς δείχνει περίεργο. Θα έλεγα δείχνει άτομο που θέλει πολύ να δείξει ότι είναι χιπ αλλά κατα βάθος είναι συντηρητικό όχι τόσο ανατρεπτικό όσο θέλει να πιστεύει :smt018

πάρτε με στο my style rocks γμτ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:07
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:52

Το ξέρω ότι δεν είναι μελιτζανί, εγώ μελιτζανί τα ήθελα :evil:
Είναι παντζάρι, σαν κόκκινη φλοκάτη που την έπλυναν στην νεροτριβή, μια αηδία :-?
ειπα κι εγω...

τεσπα, αν και δεν πολυκαταλαβαινω απο τετοια, αυτο μου μοιαζει με φυσιολογικο ανθρωπινο χρωμα, το μελιτζανι μου φερνει σε ουφο, διαστημανθρωπο, η τη μαυροφορεμενη τσαντισμενη κοπελιτσα που ελεγε πριν η αλλη.

κρατα αυτο, το αλλο θα ειναι αηδια. για βρες καμμια φωτο στο νετ με μελιτζανομαλι να δω, αν και δεν μπορω να φανταστω πως θα μου αρεσει.
Η άλλη είμαι εγώ;
Του χρόνου ρε να μη χαρείς ούτε μισό μελομακάρονο!

Ωραίο είναι ναιδα!
Ασπρούλα είσαι ή μελαμψουλα;
Ασπρούλα θα ταιριάζει μια χαρά.
Μελαμψουλα ίσως να θέλει διόρθωση...
Άσπρη ,άσπρη είμαι αλλά είναι μαλακία Δηλαδή το ξέρω είναι μαλακία. Κι ας μου λένε όλοι ότι είναι ωραίο να μου κάνουν την καρδιά.Φαίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εικόνα
Μα δε θέλω ροζ ,ένα ωραίο σοβαρό μελιτζανί θέλω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:14
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:05

ειπα κι εγω...

Αυτό ήθελα εγώ
Εικόνα

και κοίτα τώρα τι έχω αντί για αυτό.

μπα, κανενα δεν μου αρεσει περισσοτερο απο το αλλο.

διαλεγω το κοκκινο. επειδη ειχα μια φιλεναδιτσα κοκκινομαλλα γνησια, ιρλανδη, και μουφερε αναμνησεις.
Στην Ιρλανδή πήγαινε,όχι σε μένα και αυτή θα το είχε φυσικό :e040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Nero έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:18
Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:15

Εικόνα

Δε λέει...
και τα δυο, αυτό λέω. μαζί με το τατού μανίκι. Άμα βάλεις το χρώμα πρέπει να κάνεις και το κούρεμα και το μανίκι. Αλλιώς, να συνδυάσεις το χρώμα με κούρεμα vanilla και τα ρούχα της δουλειάς δείχνει περίεργο. Θα έλεγα δείχνει άτομο που θέλει πολύ να δείξει ότι είναι χιπ αλλά κατα βάθος είναι συντηρητικό όχι τόσο ανατρεπτικό όσο θέλει να πιστεύει :smt018

πάρτε με στο my style rocks γμτ
Είναι επειδή έχεις συνηθίσει τέτοια χρώματα με τέτοιο στυλ.
Η αλήθεια είναι πως αν κάποια θέλει να το κάνει έτσι δε χρειάζεται να ντυθεί κ όπως λες, ή να κάνει τατουάζ.
Αλλά καταλαβαινω τι λες.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

μου αρεσουν οι φυσικες γυναικες. επειδη τετοιο πραμα δεν υπαρχει ομως, αποδεχομαι τις γυναικες που εχουν υποστει μετατροπες :lol: μεσα στα ορια του φυσικου, που θα μπορουσαν δηλαδη να ειναι ετσι απο τη φυση. δηλαδη απο τη φυση τα χειλη ειναι καποια κοκκινωπη αποχρωση, αποδεκτο ειναι να βαλει καποια αλλη κοκκινωπη. αμα τα κανει μωβ η μαυρα λες και εχει φαει μπουνιες, ειναι αηδια. να βαλει φακους να κανει τα ματια γαλαζια, δεκτο. να τα κανει κιτρινα, για πεταμα. να βαφει το προσωπο σε κατι που μοιαζει φυσικο, εστω εντονο, ενταξει. να βαφει τα βλεφαρα μπλε σαν ινδιανος στο μονοπατι του πολεμου, αηδια.

ετσι, τα μαλλια θα τα δεχομουν ξανθα, μαυρα, καστανα, κοκκινα, αλλα οχι μελιτζανι. απορριπτεται, αστα οπως ειναι. μιλησα. :003: :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:50 μου αρεσουν οι φυσικες γυναικες. επειδη τετοιο πραμα δεν υπαρχει ομως, αποδεχομαι τις γυναικες που εχουν υποστει μετατροπες :lol: μεσα στα ορια του φυσικου, που θα μπορουσαν δηλαδη να ειναι ετσι απο τη φυση. δηλαδη απο τη φυση τα χειλη ειναι καποια κοκκινωπη αποχρωση, αποδεκτο ειναι να βαλει καποια αλλη κοκκινωπη. αμα τα κανει μωβ η μαυρα λες και εχει φαει μπουνιες, ειναι αηδια. να βαλει φακους να κανει τα ματια γαλαζια, δεκτο. να τα κανει κιτρινα, για πεταμα. να βαφει το προσωπο σε κατι που μοιαζει φυσικο, εστω εντονο, ενταξει. να βαφει τα βλεφαρα μπλε σαν ινδιανος στο μονοπατι του πολεμου, αηδια.

ετσι, τα μαλλια θα τα δεχομουν ξανθα, μαυρα, καστανα, κοκκινα, αλλα οχι μελιτζανι. απορριπτεται, αστα οπως ειναι. μιλησα. :003: :003:
Και το μαύρο κραγιόν ωραίο είναι :p5:

Εικόνα

:hebit:

Καλά κάτσε να περάσουν 2 εβδομάδες και θα σου πω εγώ τι θα το κάνω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ψιλοάρρωστος. Η φαρυγγίτιδα μου χτυπάει την πόρτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Feindflug έγραψε: 22 Ιαν 2020, 11:15 Ψιλοάρρωστος. Η φαρυγγίτιδα μου χτυπάει την πόρτα.
Προσοχή πολύ στον πυρετό, αν κάνεις πολλές μέρες να πας γιατρό οπωσδήποτε. Περαστικά!

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

εναλλακτικά κάνε πως λείπεις
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 22 Ιαν 2020, 11:43 εναλλακτικά κάνε πως λείπεις
:smt005:

:g094:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nάιδα, το χρώμα που έχεις τώρα, δεν μου φαίνεται υπερβολικό και σίγουρα δεν είναι παντζαρί. Σαν το συνηθισμένο σκούρο κόκκινο μοιάζει, εκτός αν είναι θέμα φωτισμού.

Το μελιτζανί που λες, είναι σαφώς πιο "αφύσικο" αλλά πολύ πιο δύσκολο χρώμα γιατί αν αρχίζουν να μεγαλώνουν οι ρίζες και τις βάψεις, το χρώμα θα πιάσει διαφορετικά στη φυσική τρίχα απ' ό,τι σε ήδη βαμμένο μαλλί. Και μπορεί να προκύψιε κάποιο μωβ. Οι περισσότερο φυσικοί τόνοι, ενέχουν λιγότερους κινδύνους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2020, 12:13 Nάιδα, το χρώμα που έχεις τώρα, δεν μου φαίνεται υπερβολικό και σίγουρα δεν είναι παντζαρί. Σαν το συνηθισμένο σκούρο κόκκινο μοιάζει, εκτός αν είναι θέμα φωτισμού.

Το μελιτζανί που λες, είναι σαφώς πιο "αφύσικο" αλλά πολύ πιο δύσκολο χρώμα γιατί αν αρχίζουν να μεγαλώνουν οι ρίζες και τις βάψεις, το χρώμα θα πιάσει διαφορετικά στη φυσική τρίχα απ' ό,τι σε ήδη βαμμένο μαλλί. Και μπορεί να προκύψιε κάποιο μωβ. Οι περισσότερο φυσικοί τόνοι, ενέχουν λιγότερους κινδύνους.
Παντζαρί είναι. Πήρα τα παντζάρια από το ψυγείο και τα συνέκρινα είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα. Στη φωτό παίζει το φως ρολο. Θα το γυρίσω προς το καστανό το δικό μου πάλι.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”