!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι αποτυγχανω να ακολουθησω ημερησιο προγραμμα;
Re: Γιατι αποτυγχανω να ακολουθησω ημερησιο προγραμμα;
Ορέστη είσαι το παράδειγμα της δύσκολης ζωής των χαραμοφάηδων
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Ορέστης 35
Αντικειμενικα πολλοι ειναι πιο ψηλα απο εμενα.Όταν πάντα οι άλλοι, για σενα, είναι πιο ψηλά από σένα, θα υπάρχει πρόβλημα.
Διαβασα κανα διωρο, τωρα κανω διαλειμμα.
-
Ορέστης 35
Πως θα ηταν η ζωη σου αν ακουγες εναν οδοντιατρικο τροχο στο κεφαλι σου ολο το 24ωρο;
Τι αντικειμενικά;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:22Αντικειμενικα πολλοι ειναι πιο ψηλα απο εμενα.Όταν πάντα οι άλλοι, για σενα, είναι πιο ψηλά από σένα, θα υπάρχει πρόβλημα.
Για σένα λέμε.
Έχουν πιο πολλή σημασία οι άλλοι από σένα;
Γιατί;
Σημασία για σένα έχεις πρώτα εσύ.
Μετά όποιος άλλος θες.
Αν δίνεις τόση βάση στους αλλους, τι θα μείνει για σένα μανούλα μου;
Μα μερικές φορές δεν τους δίνει κανείς αξία ή σημασία αλλά κολλάνε σαν βδέλλες. Και δυστυχώς έχουν βρει τα μέσα να το κάνουν αυτό.
Εμείς δεν είμαστε κάτι σημαντικό, ίσως για να κατασκευάσουν κάτι αρνητικό, μια εντύπωση, αλλά αν κοιτάξουμε πολλά σημαντικά άτομα, συγγραφείς, επιστήμονες, καλλιτέχνες κλπ. δεν λέω πολιτικούς γιατί αυτοί έχουν πολλούς κολαούζους και φρουρές, θα δούμε ότι πολλά παράσιτα ήταν κολλημένα πάνω τους για να κερδίσουν, ακόμη και μετά θάνατον με βιβλία, διατριβές, διαλέξεις, πάνω στο έργο τους και την ζωή τους.
Το παράσιτο κολλάει. Του δίνεις καμιά αξία; Αλλά κολλάει και σε σκοτώνει.
Εμείς δεν είμαστε κάτι σημαντικό, ίσως για να κατασκευάσουν κάτι αρνητικό, μια εντύπωση, αλλά αν κοιτάξουμε πολλά σημαντικά άτομα, συγγραφείς, επιστήμονες, καλλιτέχνες κλπ. δεν λέω πολιτικούς γιατί αυτοί έχουν πολλούς κολαούζους και φρουρές, θα δούμε ότι πολλά παράσιτα ήταν κολλημένα πάνω τους για να κερδίσουν, ακόμη και μετά θάνατον με βιβλία, διατριβές, διαλέξεις, πάνω στο έργο τους και την ζωή τους.
Το παράσιτο κολλάει. Του δίνεις καμιά αξία; Αλλά κολλάει και σε σκοτώνει.
-
Ορέστης 35
Ηθελα να πω οτι ειναι πιο καλοι απο εμενα σε κατι επομενως μετραει η γνωμη τους.Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:29Τι αντικειμενικά;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:22Αντικειμενικα πολλοι ειναι πιο ψηλα απο εμενα.Όταν πάντα οι άλλοι, για σενα, είναι πιο ψηλά από σένα, θα υπάρχει πρόβλημα.
Για σένα λέμε.
Γιατί;
Μετά όποιος άλλος θες.
Αν έχεις τέτοιους ανθρώπους και τους εκτιμάς σε αυτό που κάνουν καλά είσαι. Δεν ξέρω σε ποιον τομέα.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:41
Ηθελα να πω οτι ειναι πιο καλοι απο εμενα σε κατι επομενως μετραει η γνωμη τους.
Αν ήμουν στην έρευνα της φυσικής θα εκτιμούσα τους συναδέλφους μου, αν και στο χώρο της επιστήμης υπάρχει απατεωνιά, σαπίλα και εγκληματικότητα επίσης. Αλλά να ακούς τώρα την "γνώμη" και τις μπαρούφες γύναιων από το πρωί έως το βράδυ πάει πολύ.
Γιατί δεν έχεις κάποιο λόγο να το ακουλουθήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε σε αυτό το "κάτι", ασφαλώς κ να ακούς τη γνώμη τους. Σε όλα τα υπόλοιπα, γιατί;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:41Ηθελα να πω οτι ειναι πιο καλοι απο εμενα σε κατι επομενως μετραει η γνωμη τους.Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:29Τι αντικειμενικά;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:22
Αντικειμενικα πολλοι ειναι πιο ψηλα απο εμενα.
Για σένα λέμε.
Γιατί;
Μετά όποιος άλλος θες.
Το ότι είναι καλός κάποιος στα μαθηματικά πχ, τον κάνει αυτόματα καλό σε όλα;
-
Ορέστης 35
Οχι αλλα αμα σου πει εσυ δεν θα τα καταφερεις στα μαθηματικα τζαμπα προσπαθεις;Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:11Ε σε αυτό το "κάτι", ασφαλώς κ να ακούς τη γνώμη τους. Σε όλα τα υπόλοιπα, γιατί;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:41Ηθελα να πω οτι ειναι πιο καλοι απο εμενα σε κατι επομενως μετραει η γνωμη τους.Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:29
Τι αντικειμενικά;
Για σένα λέμε.
Γιατί;
Μετά όποιος άλλος θες.
Που να ακούσεις και αυτά που ακούω εγώ, όχι όλη την ώρα, αλλά υπάρχουν τα γνωστά παράσιτα παντού που προσπαθούν να σε εκνευρίσουν. Οι κόρνες είναι κανονικά από αυτοκίνητα, έχω παρατηρήσει γύρω μου ότι εκνευρίζονται πολλοί με τις κόρνες, σαν να τους αφορά. Επειδή δεν είμαι αδαής γνωρίζω ότι αυτό είναι πουτανοπόλεμος και το γνωρίζουν πολλά άτομα στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., με εμφυτεύματα, μικροκύματα, συνδυασμό και των δύο, η τεχνολογία κρατείται μυστική. Όταν τελειώνουν όλα τα άλλα ακούγεται ένα μπιπ, μπιπ, μπιπ, από γυναικεία καριολοφωνή. Σαν να ήτανε πραγματικά μπροστά σου ένα γύναιο και να σου έκανε μπιπ, μπιπ. μπιπ, κοντά στο αυτί σου.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:24Πως θα ηταν η ζωη σου αν ακουγες εναν οδοντιατρικο τροχο στο κεφαλι σου ολο το 24ωρο;
Δεν χρειάζεται να τα πιστεύεις και να ασχοληθείς, εγώ αφού θεωρώ την ζωή μου σχεδόν κατεστραμμένη και επειδή δεν θα ήθελα να πάθω καρκίνο ξανά, το παρατηρώ σαν πείραμα πάνω στον εαυτό μου (όπως θα έπρεπε να γίνονται τα πειράματα) και σε συνδυασμό με ψυχίατρο και φάρμακα αλλά όχι πολλά. Πάντως δεν το αφήνω να με καταβάλλει όσο μπορώ.
Φαίνεται προς το πρόγραμμα της αποκάλυψης είναι σε λειτουργία.
ΧαχαχχαχαΟρέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:26Οχι αλλα αμα σου πει εσυ δεν θα τα καταφερεις στα μαθηματικα τζαμπα προσπαθεις;Custom_F έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:11Ε σε αυτό το "κάτι", ασφαλώς κ να ακούς τη γνώμη τους. Σε όλα τα υπόλοιπα, γιατί;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιαν 2020, 08:41
Ηθελα να πω οτι ειναι πιο καλοι απο εμενα σε κατι επομενως μετραει η γνωμη τους.
Μόνο να τον εμπιστευτείς να σου λύσει εξίσωση σωστά.
Η γνώμη του για το τι μπορείς να καταφέρεις, δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά, δε σε αφορά.
Σε αφορα πόσο πολύ θες κάτι κ πόσο πολύ θα προσπαθήσεις γι'αυτό.
Θα ήθελα να σε ενημερωσω ότι η φροντίδα της υγείας δεν είναι ψυχαγωγία. Έχοντας πρόβλημα υγείας οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές μου βγαλαν ένα δυωρο καθημερινής γυμναστικής . Συνηθίζεται να με θεωρούν στην κοσμαρα μου ... Φαινομαι γαϊδούρι αναίσθητο ,από την προσπαθούν οι γιατροί να με γαιδουρεψουν ( απαιτηται προσήλωση στους στόχους καλούμε να ζήσω σαν αθλήτρια ,έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων με εξαρθρώσεις και χρειάζεται ενδυνάμωση μυϊκή γιατί οι αρθρώσεις στηρίζονται από το μυϊκό σύστημα) .. Από την άλλη διάφορες ομάδες ανθρώπων που αγνοούν το πρόβλημα υγείας μου ,θέλουν να υοθετησω έναν κατά αυτούς τρόπο υπεύθυνης ζωής . Είναι υποχρέωσή μου και καθήκον μου να περπαταω 6 χιλιόμετρα ημερησίως και να κάνω ορθοσωμική και κοιλιακούς και ραχαιους και βαρακια . Φαινομαι υγειης και με χαζευουν όταν έχουν απαιτήσεις που δεν μπορώ να ανταποκριθώ .. Το σύνδρομο που έχω δεν θεραπεύεται και σε όσους με λένε δεν μοιάζεις για ανάπηρη θα τους έλεγα : " και εσύ δεν μοιάζεις για ηλίθιος"Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:09Μα εσυ κατ’ αρχας δεν έχεις υποχρεώσεις. Το προγραμμα σου αποτελείται ψυχαγωγία.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 02:12Για ποιο λογο δεν ειναι ρεαλιστικο; Ολοι εσεις εχετε περισσοτερες υποχρεωσεις.
Αν κατάλαβα καλά, αυτό που αναφέρεις ως "υποχρέωση και καθήκον" είναι ένα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και συντήρηση των μυών σου σε ένα επίπεδο φυσιολογικής κινητικότητας, που στόχο έχει την δική σου αυτοεξυπηρέτηση και όχι την καταπίεση σου.Kiki mat έγραψε: 22 Ιαν 2020, 10:16Θα ήθελα να σε ενημερωσω ότι η φροντίδα της υγείας δεν είναι ψυχαγωγία. Έχοντας πρόβλημα υγείας οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές μου βγαλαν ένα δυωρο καθημερινής γυμναστικής . Συνηθίζεται να με θεωρούν στην κοσμαρα μου ... Φαινομαι γαϊδούρι αναίσθητο ,από την προσπαθούν οι γιατροί να με γαιδουρεψουν ( απαιτηται προσήλωση στους στόχους καλούμε να ζήσω σαν αθλήτρια ,έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων με εξαρθρώσεις και χρειάζεται ενδυνάμωση μυϊκή γιατί οι αρθρώσεις στηρίζονται από το μυϊκό σύστημα) .. Από την άλλη διάφορες ομάδες ανθρώπων που αγνοούν το πρόβλημα υγείας μου ,θέλουν να υοθετησω έναν κατά αυτούς τρόπο υπεύθυνης ζωής . Είναι υποχρέωσή μου και καθήκον μου να περπαταω 6 χιλιόμετρα ημερησίως και να κάνω ορθοσωμική και κοιλιακούς και ραχαιους και βαρακια . Φαινομαι υγειης και με χαζευουν όταν έχουν απαιτήσεις που δεν μπορώ να ανταποκριθώ .. Το σύνδρομο που έχω δεν θεραπεύεται και σε όσους με λένε δεν μοιάζεις για ανάπηρη θα τους έλεγα : " και εσύ δεν μοιάζεις για ηλίθιος"Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:09Μα εσυ κατ’ αρχας δεν έχεις υποχρεώσεις. Το προγραμμα σου αποτελείται ψυχαγωγία.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 02:12
Για ποιο λογο δεν ειναι ρεαλιστικο; Ολοι εσεις εχετε περισσοτερες υποχρεωσεις.
Το τι σου λένε αυτοί που δεν ξέρουν το πρόβλημα υγείας σου και θεωρούν απλό κάτι που για σένα είναι περισσότερο επώδυνο, δεν πρέπει να σε απασχολεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "σπατάλη" χρόνου, αν αυτό που κάνει κάποιος ακόμη κι αν είναι το απόλυτο άραγμα, τον ικανοποιεί.
Αν αυτό δεν επιβαρύνει κάποιους άλλους, γιατί όχι στην τελική;
Αν αυτό δεν επιβαρύνει κάποιους άλλους, γιατί όχι στην τελική;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-