το ερώτημά μου είναι, είστε και έξω έτσι ή μπαίνετε για να ξεδώσετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χρήστες του πχορουμ που δεν ηρεμούν ποτέ
-
Nero
χρήστες του πχορουμ που δεν ηρεμούν ποτέ
Ξέρετε ποιοι είστε. Είτε μιλάνε για πολιτική, για μπάλα, για τον καιρό, για ψώνια, για φαγητό, για χέσιμο, είναι κανα 2 3 'δω μέσα που νοιώθεις ότι ανα πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να ορμήσουν να σου πατήσουν το λαρύγγι, απο το πρώτο ποστ συνήθως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 21 Ιαν 2020, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: χρήστες του πχορουμ που δεν ηρεμούν ποτέ
το δεύτερο.
Και ξέχασες το "ή", βλάκα
Και ξέχασες το "ή", βλάκα
εγώ μπαίνω αιωρούμενος στη στάση του λωτού σε φάση να δυσκολεύομαι να φτάσω στο πληκτρολόγιο,στην πορεία χαλάω
-
Nero
γω πάντως όπου βλέπω nandro, Εσθήρ κλπ, αλλάζω δρόμο. Όχι τίποτα άλλο, όλοι βριζόμαστε κατα καιρούς, αλλά τον δικό τους τον ρυθμό δεν μπορώ να τον ακολουθήσω ποτέ, είναι εξαντλητικός. Βασικά μακάρι να είχαμε όλοι τόση ενέργεια και να κάναμε και τα 0-100 σε 1-2 ποστ 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι θεμα ενέργειας, αλλα χρόνου. Οποιος εχει και καποια απασχόληση εκτος του φώρουμ, δεν τον έχει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
User_601
Οντως φαινεται οτι δεν με παρακολουθεις,διοτι συνηθως γραφω ηρεμοτατα και κανω και πολυ ωραιες συζητησεις.Το προβλημα ειναι οταν κανενα κνωδαλο ,χωρις καν να εχω αναφερθει η να εχω μιλησει μαζι του,πεταγεται σαν την πορδη και μου επιτιθεται χωρις λογο και αιτια,Και επειδη εγω γατουλα δεν ειμαι....τα ακουει κανονικα.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:44 γω πάντως όπου βλέπω nandro, Εσθήρ κλπ, αλλάζω δρόμο. Όχι τίποτα άλλο, όλοι βριζόμαστε κατα καιρούς, αλλά τον δικό τους τον ρυθμό δεν μπορώ να τον ακολουθήσω ποτέ, είναι εξαντλητικός. Βασικά μακάρι να είχαμε όλοι τόση ενέργεια και να κάναμε και τα 0-100 σε 1-2 ποστ![]()
Κατα τα αλλα θα σε συμβουλευα να ασχολησαι με την αφεντομουτσουναρα σου και να αφησεις το θαψιμο.

-
Nero
δεν ξέρω, νομίζω χρειάζεται και ενέργεια. Παλιότερα έβλεπα τον εαυτό μου να μην μπορεί να αφήσει αναπάντητο κάτι που θεωρούσε ότι έχρηζε απάντησης, τώρα προσπερνάω πράγμα πολύ συχνά και λέω "δε γαμιέται, ποιος χέστηκε, άστον να πιστεύει ο,τι θέει". Ο μπαρμπα-νάνδρος όμως στα 70+ μπαίνει ακόμα σε όλα τα νήματα ζωσμένος τα φυσεκλίκιαΖενίθεδρος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:50 Δεν ειναι θεμα ενέργειας, αλλα χρόνου. Οποιος εχει και καποια απασχόληση εκτος του φώρουμ, δεν τον έχει.
- hellegennes
Σ'το 'φαγε το λαρύγγι.Εσθήρ έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:53Κατα τα αλλα θα σε συμβουλευα να ασχολησαι με την αφεντομουτσουναρα σου και να αφησεις το θαψιμο.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:44 γω πάντως όπου βλέπω nandro, Εσθήρ κλπ, αλλάζω δρόμο. Όχι τίποτα άλλο, όλοι βριζόμαστε κατα καιρούς, αλλά τον δικό τους τον ρυθμό δεν μπορώ να τον ακολουθήσω ποτέ, είναι εξαντλητικός. Βασικά μακάρι να είχαμε όλοι τόση ενέργεια και να κάναμε και τα 0-100 σε 1-2 ποστ![]()
Ειναι ακρως κατινιστικο και βλαφτει σοβαρα το προφιλ σου.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή αυτός, σε αντίθεση με τους άλλους, πετάχτηκε σαν την πορδή και σου επιτέθηκε χωρίς λόγο και αιτία;Εσθήρ έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:53Οντως φαινεται οτι δεν με παρακολουθεις,διοτι συνηθως γραφω ηρεμοτατα και κανω και πολυ ωραιες συζητησεις.Το προβλημα ειναι οταν κανενα κνωδαλο ,χωρις καν να εχω αναφερθει η να εχω μιλησει μαζι του,πεταγεται σαν την πορδη και μου επιτιθεται χωρις λογο και αιτια,Και επειδη εγω γατουλα δεν ειμαι....τα ακουει κανονικα.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:44 γω πάντως όπου βλέπω nandro, Εσθήρ κλπ, αλλάζω δρόμο. Όχι τίποτα άλλο, όλοι βριζόμαστε κατα καιρούς, αλλά τον δικό τους τον ρυθμό δεν μπορώ να τον ακολουθήσω ποτέ, είναι εξαντλητικός. Βασικά μακάρι να είχαμε όλοι τόση ενέργεια και να κάναμε και τα 0-100 σε 1-2 ποστ![]()
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Εδώ μέσα είμαι πολύ συγκρατημένος γιατί με χωρίζει ένα κουμπί από την έκθεση της άποψής μου και το δάγκωμα του λαρυγγιού. Μερικές φορές αποφασίζω να μην το πατήσω, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:33 το ερώτημά μου είναι, είστε και έξω έτσι ή μπαίνετε για να ξεδώσετε;![]()
Στην έξω ζωή δεν υπάρχει το κουμπί της «υποβολής».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
Πολύ passive aggressive. Περίμενα κάτι πιο άμεσα επιθετικό, πρέπει να να ομολογήσωhellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:03Σ'το 'φαγε το λαρύγγι.Εσθήρ έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:53Κατα τα αλλα θα σε συμβουλευα να ασχολησαι με την αφεντομουτσουναρα σου και να αφησεις το θαψιμο.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 21:44 γω πάντως όπου βλέπω nandro, Εσθήρ κλπ, αλλάζω δρόμο. Όχι τίποτα άλλο, όλοι βριζόμαστε κατα καιρούς, αλλά τον δικό τους τον ρυθμό δεν μπορώ να τον ακολουθήσω ποτέ, είναι εξαντλητικός. Βασικά μακάρι να είχαμε όλοι τόση ενέργεια και να κάναμε και τα 0-100 σε 1-2 ποστ![]()
Ειναι ακρως κατινιστικο και βλαφτει σοβαρα το προφιλ σου.
![]()
Κανεις, κανείς όλοι είναι τέλειοι 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είμαι ερωτευμένος με αυτό το αβαταρι. Αυτά τα τροφαντα μασταρια σχηματίζουν πολυ καλά το σύμβολο του απείρου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider