nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2020, 00:14 αν έβαζε τον κοπητιπίτα να το διοργανώσει και τον άφηνε να σπρώξει κανά δαχτυλίδι στην εκδήλωση θα του βγαινε τζάμπα
Επειδή θα το ξανακούσω, εύχομαι να πέσουν πυρηνικά σε όποιον το αναφέρει

nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2020, 00:14 αν έβαζε τον κοπητιπίτα να το διοργανώσει και τον άφηνε να σπρώξει κανά δαχτυλίδι στην εκδήλωση θα του βγαινε τζάμπα

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οκ.θα λέμε copy to peter και θα κλείνουμε το ματάκιΣτύγιος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 00:29 Επειδή θα το ξανακούσω, εύχομαι να πέσουν πυρηνικά σε όποιον το αναφέρει![]()

Φτηνός λαϊκισμός. Μια εκδήλωση είναι για όλο το Υπουργείο (η πρόσκληση αφορούσε κάθε υπάλληλο του Υπουργείου σε όλη τη χώρα) σε χώρο πλησίον των κεντρικών. Σε σχέση με το σύνολο των υπαλλήλων που (ακόμα και στα κεντρικά) είναι αρκετοί, το κόστος είναι αρκετά λογικό. Μην συνδράμετε να γίνει η τρίχα, τριχιά.
Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 07:54Φτηνός λαϊκισμός. Μια εκδήλωση είναι για όλο το Υπουργείο (η πρόσκληση αφορούσε κάθε υπάλληλο του Υπουργείου σε όλη τη χώρα) σε χώρο πλησίον των κεντρικών. Σε σχέση με το σύνολο των υπαλλήλων που (ακόμα και στα κεντρικά) είναι αρκετοί, το κόστος είναι αρκετά λογικό. Μην συνδράμετε να γίνει η τρίχα, τριχιά.
Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:50 Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;
Καλά τώρα.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 23:17Είναι πχ σαν να μην έχεις να πληρώσεις για το ενοίκιο ή το ρεύμα και να κάνεις πάρτι και να καλείς το σόι. Σε περίοδο αυστηρής λιτότητας πρέπει να δίνεται το καλό παράδειγμα από όλους σε όλα. Ακόμα δε περισσότερο από την ηγεσία.under έγραψε: 20 Ιαν 2020, 23:13 Θα γίνει εκδήλωση για τα 750 άτομα του υπουργείου και τα ζαβά μας πρήζουν το μπούστο γιατί θα μπορουσε να κόψει στο ισόγειο του υπουργείου βασιλόπιτα από το φούρνο με 15 ευρώ.
Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:10Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:50 Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το ποσό, το οποίο για μια μαζική εκδήλωση θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι κινούνται στην λογική άλλων εποχών που τα λεφτά περίσσευαν. Και αυτό δείχνει και η απάντηση όπως επισημάνθηκε στην πρώτη σελίδα.Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:10Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:50 Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;
Καλή ερώτηση.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:16 Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
Το γιόρτασε δηλαδή το υπουργείο με τα λεφτά μας. Ε τότε εντάξει. Κι εγώ την άλλη Παρασκευή θέλω να ψήσω και να φωνάξω φίλους. Θα μου καλύψεις τα έξοδα φίλε Μασπολι;Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:10Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:50 Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;