Αν μας χώρισε αυτός είναι μαλάκας.
Αν τον χωρίσαμε εμείς όχι τόσο
Κοριτσάκι είμαι
Τι πρόβλημα έχεις με τους κάγκουρες, τύπε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:07 στο κλιμα των φρι πρεζων![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H9enaLQa0gE&t=12s
ο προπομπος αγαπητε foscilis,απο εκεινες τις εποχες αρχισαν ολα
chads και καγκουρες,τα πολιτισμικα προοιοντα που κυριαρχουν και προμοταρονται στην γιολαντα
κατω η δικτατορια της νανσι και της καθε νανσι![]()
![]()
![]()
Ενδιαφέρουσα προοπτική για ταινία ή βιβλίο.
Και παραθέτεις τον μεγαλύτερο καράμπαμπα, γιούφτο, από καταβολής ελληνικού κράτους (τουλάχιστον).Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:07 στο κλιμα των φρι πρεζων![]()
chads και καγκουρες,τα πολιτισμικα προοιοντα που κυριαρχουν και προμοταρονται στην γιολαντα
![]()
![]()
Εγώ να ξέρεις δεν έχω πρόβλημα, έχω πολλούς φίλους έξω από τη Σαλονίκη, Εύοσμο κτλ.Feindflug έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:38Τι πρόβλημα έχεις με τους κάγκουρες, τύπε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:07 στο κλιμα των φρι πρεζων![]()
![]()
![]()
Γαριδακι εχεις φιλε με τα εικοσι σουNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:35Κοριτσάκι είμαι![]()
Αν και ενδιαφέρον να με θεωρείς άντρα με τέτοια προτερήματα![]()
Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:26 η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Σιγά μην μας τρομοκρατεί που η τσούλα που μας παίρνει πίπα έχει πάρει πίπα σε άλλους 100 και θα πάρει στο μέλλον σε άλλους 200. Εμείς περνάμε καλά;EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:55Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:26 η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Με 21 δανεικά συμβιβάζεσαι;Gouerino 4 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:52Γαριδακι εχεις φιλε με τα εικοσι σουNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:35Κοριτσάκι είμαι![]()
Αν και ενδιαφέρον να με θεωρείς άντρα με τέτοια προτερήματα![]()