!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Λέει το ρητό ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον δε προδότη ουδείς. Αυτής της αλήθειας λαμβάνοντας γνώση ο προδότης, ντρέπεται.
A0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:32 Λέει το ρητό ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον δε προδότη ουδείς. Αυτής της αλήθειας λαμβάνοντας γνώση ο προδότης, ντρέπεται.
.
Οταν οι μισοί προδίδουν τούς άλλους μισούς τί γίνεται σέ τοιαύτη περίπτωση συνάδελφε ;;;
Τί λένε οι Γραφές περί τοιούτου καταστάσεως ;;;
Γιά άνοιξε τίς Σφραγίδες τής Αποκάλυψης Τώρα.......
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Στον νηματοθέτη, που ντρέπεται που είναι Έλληνας, αναφέρομαι.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:51A0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:32 Λέει το ρητό ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον δε προδότη ουδείς. Αυτής της αλήθειας λαμβάνοντας γνώση ο προδότης, ντρέπεται.
.
Οταν οι μισοί προδίδουν τούς άλλους μισούς τί γίνεται σέ τοιαύτη περίπτωση συνάδελφε ;;;
Γιά άνοιξε τίς Σφραγίδες τής Αποκάλυψης Τώρα.............
.......
.
.
Ακόμα σέρνεται αυτή η μαλακία;
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:51A0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:32 Λέει το ρητό ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον δε προδότη ουδείς. Αυτής της αλήθειας λαμβάνοντας γνώση ο προδότης, ντρέπεται.
.
Γιά άνοιξε τίς Σφραγίδες τής Αποκάλυψης Τώρα.............
.......
.
.

- hellegennes
Για να πάψουν να πεθαίνουν στον πρώτο σεισμό 3 ρίχτερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Με μερικούς έλληνες δουλευαμε μαζί, όλοι το κρύβανε και όταν οι υπόλοιποι μιλούσαμε για την καταγωγή μας παρατήρισα πως ένοιωθαν κάπως οι έλληνες κοιτόντας όλο ντροπή το πάτωμα.
.Fluffy έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:39 Με μερικούς έλληνες δουλευαμε μαζί, όλοι το κρύβανε και όταν οι υπόλοιποι μιλούσαμε για την καταγωγή μας παρατήρισα πως ένοιωθαν κάπως οι έλληνες κοιτόντας όλο ντροπή το πάτωμα.
Κάπως έτσι αρχίζει καί η μεγάλη πορεία πρός τήν Αυτογνωσία.....
καί τήν Αναγέννηση τού μαλακανήλικου πού Τύχη Αγαθή γεννήθηκε στή χώρα πού κάποτε έζησαν οι πιό
Ελεύθεροι καί Ενήλικες ανθρωποι στήν Ιστορία.....
Είθε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Αυτό!Airman68 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:22 Γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες γιατί διασκεδάζουμε με το κάθε κομπλεξικό τσουτσέκι που νομίζει ότι κάνει τα αρχίδια μας να κουνιούνται με αυτά που γράφει...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
karadeniz1
ντρεπομαι που ειμαι αριστερος αναρχκομουνιστης και με εκπροσωπει ενας αγραμματος της καροτικης κοπρολαγνικης προοδευτικοτητας...
αληθεια η γκαμπριελα τι κανει που χαθηκε αυτη η αδελφη ψυχη????????

αληθεια η γκαμπριελα τι κανει που χαθηκε αυτη η αδελφη ψυχη????????
απευθειας απογονος του περικλεους με παραπανίσιο κλέος
- hellegennes
Fluffy έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:39 Με μερικούς έλληνες δουλευαμε μαζί, όλοι το κρύβανε και όταν οι υπόλοιποι μιλούσαμε για την καταγωγή μας παρατήρισα πως ένοιωθαν κάπως οι έλληνες κοιτόντας όλο ντροπή το πάτωμα.
Πιο διήγημα παπαρολογικής φαντασίας δεν γίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρωμαϊκό δεν είν αυτό;Παρταλι έγραψε: 20 Ιαν 2020, 20:11 καλο ειναι, δεν ειναι κακο...
[img]https://i.postimg.cc/g0FZzKDz/8332 ... .jpg[/img]
-
Παρταλι
ενα ακομα παραδειγμα του ποσο ΒΛΗΜΑ εισαι οταν επιηιρεις να ντυθεις υπερσπιστεις της ελλαδεωςΊφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 20:22Ρωμαϊκό δεν είν αυτό;Παρταλι έγραψε: 20 Ιαν 2020, 20:11 καλο ειναι, δεν ειναι κακο...
[img]https://i.postimg.cc/g0FZzKDz/8332 ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-