Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
η ιστορικη εμπειρια δειχνει πως ισχυει το αντιθετο, τα κυκλωματα τραφφικινγκ γιγαντωθηκαν στην Γερμανια οπου η πορνεια ειναι τελειως νομιμη.
Τι έγινε σύντροφε αντιεξουσιαστή
Αναγνωρίζεις στο κράτος η σε άλλη εξουσία να σου κάνει κουμάντο στο κορμί σου ;
Και να σου στερεί το δικαίωμα να το χρησιμοποιείς έστω και με συμφεροντολογικι αντάλλαγμα ;
Να δω τους αναρχικούς στα Εξάρχεια να ..βγάζουν νόμους και να κυνηγούν μέχρι και τις εκδιδόμενες ...
οι ελληνες αναρχικοι σε αυτο ειναι ξεκαθαροι: το να αγοραζεις σεξ απο ενα ατομο του οποιου η επιβιωση εξαρταται απο αυτο, ειναι βιασμος. Δεν θα δεις ποτε να κυνηγανε το θυμα, την πορνη, αλλα τους θυτες, τους προαγωγους και τους πελατες δηλαδη.
Δηλαδή ..κάνουν κουμάντο και ασκούν εξουσία στην ερωτική ζωή και στο πορτοφόλι των άλλων ..
ΚΙ υπάρχει οργανωμένος φορέας των αναρχικων που ασκεί τέτοιου είδους .. αστυνομικη αποστολή ;
Όταν ενήλικοι συναινούντες που συναινούν ελεύθερα χωρίς καταπίεση αποφασίζουν κάτι ΔΕΝ υφίσταται θέμα βιασμού
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:27
Και εαν μια γυναίκα
Δεν είναι αλυσοδεμένη με αλυσίδες
Δεν την μαστιγώνει ο προστάτης η ο προαγωγός της όταν αρνείται
Μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει και να μην συμμετέχει στην αγοραπωλησία
Ούτε βιασμός ούτε άλλες ανοησίες ισχύουν
Τώρα εάν τα κίνητρα της είναι η φτώχεια και τα σχετικά ..το ίδιο ισχύει και για κάποιον η κάποια που πηγαίνει σε οποιαδήποτε άλλη σκληρή εργασία
Φοβάμαι να ρωτήσω.... Αν είχα παχύ πορτοφόλι ώστε να βρω ένα sugar baby (ζαχαρομωρό), ή αν είχα φτάσει σε τέτοια επίπεδα σαρκικής μαλάκυνσης ώστε να δίνω δωρεές στα cam-girls για να χρησιμοποιούν τον ντίλντο τους στην οθόνη μου.... θα ήμουν βιαστής;;;
Alien666 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:55
Φοβάμαι να ρωτήσω.... Αν είχα παχύ πορτοφόλι ώστε να βρω ένα sugar baby (ζαχαρομωρό), ή αν είχα φτάσει σε τέτοια επίπεδα σαρκικής μαλάκυνσης ώστε να δίνω δωρεές στα cam-girls για να χρησιμοποιούν τον ντίλντο τους στην οθόνη μου.... θα ήμουν βιαστής;;;
Αν υπάρχει συναίνεση από την sugar baby ..η οποία θα είναι ενήλικη και θα έχει ελεύθερη θέληση χωρίς καταπίεση για κάτι τέτοιο , που υπάρχει βιασμός ;
ναι
Αν εκδιδομαι εγώ σε μια πλούσια γυναίκα που πληρώνει για το κορμί μου , είναι βιασμός;
Με βιάζει η πλούσια γυναίκα;
Στον αγοραιο έρωτα δεν πάνε μόνο άτομα που δεν βρίσκουν η δεν έχουν γυναίκα , πηγαίνουν και άτομα που και γυναίκα και γκόμενα έχουν
Και πάνε απλώς και μόνο για να ξενογαμησουν χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις
Είναι αλλιώς να έχεις μια γκόμενα που να την κορόιδευεις για να την έχεις γκόμενα πουλώντας της αγάπες έρωτες λουλούδια και άλλες μαλακίες προκειμένου να ..γαμησεις και άλλη ς τίμια και ξεκάθαρα να κάνεις έρωτα με μια γυναίκα δίνοντας της χρηματα και παίρνοντας κάτι από την ομορφιά της
Ούτε οι περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται με την πορνεία είναι φτωχές πεινασμένες και καταπιεσμένες υπάρξεις
Οι περισσότερες κυνηγούν το εύκολο χρήμα και την καλή ζωή και αντιπαθούν άλλες εναλλακτικές επαγγελματικές δραστηριότητες όπως το να καθαρίζουν σκάλες η να πιάσουν δουλειά σε εργοστάσιο..
Στον αγοραιο έρωτα δεν πάνε μόνο άτομα που δεν βρίσκουν η δεν έχουν γυναίκα , πηγαίνουν και άτομα που και γυναίκα και γκόμενα έχουν
Είναι αλλιώς να έχεις μια γκόμενα που να την κορόιδευεις για να την έχεις γκόμενα πουλώντας της αγάπες έρωτες λουλούδια και άλλες μαλακίες προκειμένου να ..γαμησεις και άλλη ς τίμια και ξεκάθαρα να κάνεις έρωτα με μια γυναίκα δίνοντας της χρηματα και παίρνοντας κάτι από την ομορφιά της
Χαίρω πολύ, που κολλάει αυτό; Αυτό με τη "σαρκική μαλάκυνση" το λέω γιατί τις συγκεκριμένες κοπέλες τις πληρώνουν χρυσάφι προκειμένου να τους κάνουν θελήματα στην κάμερα.
Με λίγα λόγια τις πληρώνουν.... για να τον παίξουν.
Αν είναι έτσι, ας δούνε καμια τσόντα. Πιο φθηνα θα τους βγει.
Και δεν υπάρχει αυτό που γράφτηκε πιο πριν ότι ..κυνηγούμε τον πελάτη και όχι την εκδιδόμενη εκτός εάν κάποια εκδιδόμενη θέλει να της διώξεις η να της στερήσεις την πελατεία από την οποία βγάζει χρήματα ..
Και στο τέλος τέλος. .ρωτήσατε την ίδια την εκδιδόμενη η τις εκδιδόμενες εάν αισθάνονται ότι οι πελάτες τις βιάζουν ;
ναι
οταν θα πεθαινες παντως, το σουγκαρμπειμπ θα ανοιγε σαμπανιες, να το ξερεις.
Χαίρω πολύ, που κολλάει αυτό; Αυτό με τη "σαρκική μαλάκυνση" το λέω γιατί τις συγκεκριμένες κοπέλες τις πληρώνουν χρυσάφι προκειμένου να τους κάνουν θελήματα στην κάμερα.
Με λίγα λόγια τις πληρώνουν.... για να τον παίξουν.
Αν είναι έτσι, ας δούνε καμια τσόντα. Πιο φθηνα θα τους βγει.
Αλλα πραγματα ζητάει ένας άνδρας από την γκόμενα και άλλα από μια εκδιδόμενη
Στην εκδιδόμενη δεν πουλάει αγάπες έρωτες και λουλούδια..
Και είναι πιο τίμιο σαν ... παντρεμμενος άνδρας άμα θέλω να ξενογαμησω να απευθυνθώ σε αγοραιο έρωτα παρά να μπλέξω σε εξωσυζυγική σχέση κοροϊδεύοντας μια άλλη γυναίκα και δημιουργώντας άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις !!
Η εκδιδόμενη δεν θα ζητήσει να χωρίσω από την γυναίκα μου ούτε θα με ζηλεύει για την ερωτική μου ζωή !!!