Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:05 Πέστε μου ειλικρινά, θα αγοράζατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τύπο με τη φάτσα του Χαφτάρ, ή του Σαρράτζ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιβύη: ο Χαφταρ διέταξε τον στρατό του να καταλάβει την Τρίπολη
Re: Λιβύη: ο Χαφταρ διέταξε τον στρατό του να καταλάβει την Τρίπολη
Τον Τσίπρα τον ψήφισαν κυρίως χαζογκόμενες, που οι συνεργειατζήδες τους κατακλέβουν. Εγώ μιλάω για κανονικό φορολογούμενο εργαζόμενο σε πραγματική δουλειά, κατασκευές, τεχνικοί έλεγχοι, παραγωγή μηχανημάτων, αν θα έδινε το χέρι του να αγοράσει έστω και κρέας από έναν τέτοιο τύπο. Οι γκόμενες που ψήφισαν Τσίπρα κάνουν και σεμινάρια τάγκο με έναν Καζάχο δάσκαλο που κάνει τον Αργεντίνο native.
Ordem e Progresso.
Και στον Χ. Χαφθάρ και στον φονευθέντα προκάτοχό του Μωαμάρ Αλ Καντάφι έχουμε πίστη, αμφότεροι απόφοιτοι της ελληνικής Σχολής Ευελπίδων.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:05 Πέστε μου ειλικρινά, θα αγοράζατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τύπο με τη φάτσα του Χαφτάρ, ή του Σαρράτζ;
προτιμώ τον ναυαρχούκο που όντως αποφοίτησε από την ναυτικών δοκίμωνA0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:15Και στον Χ. Χαφθάρ και στον φονευθέντα προκάτοχό του Μωαμάρ Αλ Καντάφι έχουμε πίστη, αμφότεροι απόφοιτοι της ελληνικής Σχολής Ευελπίδων.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:05 Πέστε μου ειλικρινά, θα αγοράζατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τύπο με τη φάτσα του Χαφτάρ, ή του Σαρράτζ;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
αν είχες κάνει κι εσύ Τ/ΓΕΕΘΑ δε θα τον προτιμούσες.
α δεν ξέρω δεν πάτησα αθήνα στη θητεία μου και από το πεντάγωνο δεν έχω περάσει ούτε απ'έξω. Στην ακριτική Θεσσαλονίκη υπηρέτησα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ε τον τελευταίο ΕΠΟΠ επιλοχία τον έχω πιο πάνω από ναυτικό δόκιμο. Και ο ναυτικός δόκιμος το ίδιο. 
Κομάντο στα μετόπισθεν.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Όταν την Αίγυπτο την κυβερνούσε ο Μόρσι, ετοιμαζόταν να υπογράψει με την Τουρκία ανάλογη συμφωνία για την ΑΟΖ. Τελικά στην εξουσία ήλθε ο Σίσι, ο οποίος έριξε άκυρο στη συμφωνία και ανέπτυξε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και ο Χαφτάρ, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 15:55 O Haftar έχει υποσχεθεί να μην αναγνωρίσει το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, αλλά ποιός τον πιστεύει...
-
opsimasmenos
Πιο τρου δε γίνεται!Golden Age έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:05Όταν την Αίγυπτο την κυβερνούσε ο Μόρσι, ετοιμαζόταν να υπογράψει με την Τουρκία ανάλογη συμφωνία για την ΑΟΖ. Τελικά στην εξουσία ήλθε ο Σίσι, ο οποίος έριξε άκυρο στη συμφωνία και ανέπτυξε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και ο Χαφτάρ, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 15:55 O Haftar έχει υποσχεθεί να μην αναγνωρίσει το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, αλλά ποιός τον πιστεύει...
- Οργισμένος
Παραμυθιά της χαλιμάς τα περί Ευελπίδων...Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:18προτιμώ τον ναυαρχούκο που όντως αποφοίτησε από την ναυτικών δοκίμωνA0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:15Και στον Χ. Χαφθάρ και στον φονευθέντα προκάτοχό του Μωαμάρ Αλ Καντάφι έχουμε πίστη, αμφότεροι απόφοιτοι της ελληνικής Σχολής Ευελπίδων.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 16:05 Πέστε μου ειλικρινά, θα αγοράζατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τύπο με τη φάτσα του Χαφτάρ, ή του Σαρράτζ;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Έτσι ακριβώς είναι.Golden Age έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:05Όταν την Αίγυπτο την κυβερνούσε ο Μόρσι, ετοιμαζόταν να υπογράψει με την Τουρκία ανάλογη συμφωνία για την ΑΟΖ. Τελικά στην εξουσία ήλθε ο Σίσι, ο οποίος έριξε άκυρο στη συμφωνία και ανέπτυξε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και ο Χαφτάρ, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 15:55 O Haftar έχει υποσχεθεί να μην αναγνωρίσει το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, αλλά ποιός τον πιστεύει...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Sid Vicious
Η ιστορία επαναλαμβανεται είχε πει ο Χεγκελ και ο Μαρξ συμπλήρωσε την φράση του λέγοντας την πρώτη φορά σαν τραγωδία, την δεύτερη σαν φάρσα. Προσωπικά όλη η εξωτερική πολιτική της τουρκιας με θυμίζει κάπου γερμανική εξωτερική πολιτική λίγο πριν και απαρχές β παγκοσμίου. Ευχόμαστε κατακερματισμο της και πλήρη διάλυση της στο τέλος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μακάρι.Golden Age έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:05Όταν την Αίγυπτο την κυβερνούσε ο Μόρσι, ετοιμαζόταν να υπογράψει με την Τουρκία ανάλογη συμφωνία για την ΑΟΖ. Τελικά στην εξουσία ήλθε ο Σίσι, ο οποίος έριξε άκυρο στη συμφωνία και ανέπτυξε καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και ο Χαφτάρ, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-