!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Το περίεργο με πολλες φεμινιστριες είναι οτι ενώ έχουν πολλα δικαια αιτηματα κατα τη γνωμη μου, οταν δηλαδη τα διατυπώνουν σαν άνθρωποι κ όχι σα ζωα που βγαζουν αναρθρες κραυγες ή μιλώντας αυτη τη γλωσσα μιξη ακαντιμια-θολοκουλτουρας, ολως περιέργως δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τον καθε Αχμέτ που ειναι πιο μισογυνης κ απο τον χειροτερο Ελληνα, κ που μιλάει ανοιχτά για το νομο της Σαριας. Να πούμε εδω οτι η γυναίκα σε αυτο το πλαίσιο που θα ειναι θυμα βιασμου θα φαει κ μερικες μαστιγιες απο πάνω, κ οι αντρες το ιδιο βεβαια ως μοιχοι, αλλα οκ, κομπλε ε; :102:

Εννοώ ρε παιδί μου να είσαι φεμινίστρια, να εχεις την αναρχική whatever ιδεολογία σου, να γυρνάς ολη μερα στα Εξάρχεια, κ να μη σε ενοχλούν οι "καταπιεσμένοι " εκει που πουλανε πρεζα με τα γκανια κ επιτίθενται σεξουαλικά συνέχεια σε αλλες φασαιες (απλα δείτε indymedia, κάθε μερα εχει κ μια καταγγελία απο καποια ρατσιστρια συντρόφισσα)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:45 Εσείς δεν είσασταν που λυσσαξατε με τις ηλίθιες του Συντάγματος γιατί με το "βιαστής είσαι εσύ " αποδυναμώνουν τις μαρτυρίες των θυμάτων βιασμού; Εσείς οι ίδιοι δεν είστε που λέτε ότι φέρει ευθύνη το θύμα που θα βιαστεί αν φορούσε προκλητικά ρούχα; Τι; Όχι;
H ΓΑΛΗ, o hellegenes, εγώ και μερικοί ακόμα σου επισήμαναν την διάκριση των ευθυνών. Αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους επειδή στο μυαλό σου υπάρχει μία και μόνο ευθύνη, αρχίζει και δεν είναι ωραίο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:45 Άσε τις εξυπνάδες enaon γιατί ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα υπάρχει απόλυτη ισότης στην ανοησία και στο "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι", γενικώς. :lol:
μάλιστα :lol:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:45 Άσε τις εξυπνάδες enaon γιατί ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα υπάρχει απόλυτη ισότης στην ανοησία και στο "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι", γενικώς. :lol:
μάλιστα :lol:
Εχει απόλυτο δίκιο αφού ο σταβ ... :a040:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:46 Το περίεργο με πολλες φεμινιστριες είναι οτι ενώ έχουν πολλα δικαια αιτηματα κατα τη γνωμη μου, οταν δηλαδη τα διατυπώνουν σαν άνθρωποι κ όχι σα ζωα που βγαζουν αναρθρες κραυγες ή μιλώντας αυτη τη γλωσσα μιξη ακαντιμια-θολοκουλτουρας, ολως περιέργως δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τον καθε Αχμέτ που ειναι πιο μισογυνης κ απο τον χειροτερο Ελληνα, κ που μιλάει ανοιχτά για το νομο της Σαριας. Να πούμε εδω οτι η γυναίκα σε αυτο το πλαίσιο που θα ειναι θυμα βιασμου θα φαει κ μερικες μαστιγιες απο πάνω, κ οι αντρες το ιδιο βεβαια ως μοιχοι, αλλα οκ, κομπλε ε; :102:

Εννοώ ρε παιδί μου να είσαι φεμινίστρια, να εχεις την αναρχική whatever ιδεολογία σου, να γυρνάς ολη μερα στα Εξάρχεια, κ να μη σε ενοχλούν οι "καταπιεσμένοι " εκει που πουλανε πρεζα με τα γκανια κ επιτίθενται σεξουαλικά συνέχεια σε αλλες φασαιες (απλα δείτε indymedia, κάθε μερα εχει κ μια καταγγελία απο καποια ρατσιστρια συντρόφισσα)
Δεν είναι καθόλου περίεργο.
Εκτός αν θεωρείς ότι οι αντικάτι άντρες ή γυναίκες, είναι όντως "προοδευτικοί" στο θέμα των σχέσεων και της αντιμετώπισης των φύλων γενικότερα.

Αν θιγεί η αχίλλειος πτέρνα τους, ξυπνά ο καράμπαμπας ανά πάσα στιγμή. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:49
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:45 Εσείς δεν είσασταν που λυσσαξατε με τις ηλίθιες του Συντάγματος γιατί με το "βιαστής είσαι εσύ " αποδυναμώνουν τις μαρτυρίες των θυμάτων βιασμού; Εσείς οι ίδιοι δεν είστε που λέτε ότι φέρει ευθύνη το θύμα που θα βιαστεί αν φορούσε προκλητικά ρούχα; Τι; Όχι;
H ΓΑΛΗ, o hellegenes, εγώ και μερικοί ακόμα σου επισήμαναν την διάκριση των ευθυνών. Αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους επειδή στο μυαλό σου υπάρχει μία και μόνο ευθύνη, αρχίζει και δεν είναι ωραίο.
Για μένα υπάρχει μόνο μία ευθύνη. Αυτή του βιαστή. Όπως έχουμε ξαναπεί το θέμα της επικινδυνότητας των πράξεών μας δεν έχει καμία σχέση με την πράξη του βιασμού. Δεν μπορείς να λες ότι έχει ευθύνη το θύμα για τον βιασμό. Απλό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:38
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:28

Μα δεν θεωρώ κακό να λέγονται αυτές οι περιπτώσεις. Το ότι βέβαια αναφέρονται σε βιασμό ναι είναι υπερβολή στη χρήση της γλώσσας. Ωστόσο ξαναλέω και οι δύο περιπτώσεις έχουν μέσα την παραβίαση των ορίων τους.
Το ότι υπάρχει τέτοια αντίδραση όμως γενικότερα είτε αφορά αυτές τις περιπτώσεις, είτε τις κοπέλες στο Σύνταγμα να είσαι σίγουρος πως δεν προέκυψε γιατί τους πήρε ο πόνος για τα θύματα βιασμών και ότι θα αποδυναμωθούν οι μαρτυρίες θυμάτων βιασμού, ειδικά όταν ακούς από τους ίδιους να αναφέρονται στα ίδια θύματα λέγοντας " προκάλεσαν τον βιασμό τους με το προκλητικό τους ντύσιμο". Παράλογο ε;
Αυτό είναι μία δική σου θρασύτατη εκτίμηση.

Αν θεωρείς φεμινισμό, την υποστήριξη της κάθε αλλοπαρμένης που δεν έχει λύσει τα προσωπικά της, συνέχισε να το θεωρείς αλλά μείνε σ' αυτό.
Εσείς δεν είσασταν που λυσσαξατε με τις ηλίθιες του Συντάγματος γιατί με το "βιαστής είσαι εσύ " αποδυναμώνουν τις μαρτυρίες των θυμάτων βιασμού; Εσείς οι ίδιοι δεν είστε που λέτε ότι φέρει ευθύνη το θύμα που θα βιαστεί αν φορούσε προκλητικά ρούχα; Τι; Όχι;
Αν βρεις κάποιο μήνυμα μου όπου ισχυρίζομαι ότι τα προκλητικά ρούχα δικαιολογούν τον βιασμό, καλό θα είναι να το παραθέσεις.

Γιατί πολλοί έχουμε αποσαφηνίσει τη διαφορά μεταξύ της επικινδυνότητας που συνεπάγεται το ελαφρύ ή προκλητικό ντύσιμο από την δικαιολογία του βιασμού εξ αιτίας αυτού. Δεν αναφέρω όλους τους χρήστες, γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον.

Αν δεν το κάνεις και συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις με τόσο βλακώδη θρασύτητα τον συγκεκριμένο πληθυντικό, κανένα πρόβλημα.

Μπαίνεις κι εσύ στην κατηγορία ελαφρών βαρών των σούργελων των πλατειών και τελειώνει εδώ.

Μια παραπάνω μια παρακάτω, δεν είναι κάτι σημαντικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:57
EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:46 Το περίεργο με πολλες φεμινιστριες είναι οτι ενώ έχουν πολλα δικαια αιτηματα κατα τη γνωμη μου, οταν δηλαδη τα διατυπώνουν σαν άνθρωποι κ όχι σα ζωα που βγαζουν αναρθρες κραυγες ή μιλώντας αυτη τη γλωσσα μιξη ακαντιμια-θολοκουλτουρας, ολως περιέργως δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τον καθε Αχμέτ που ειναι πιο μισογυνης κ απο τον χειροτερο Ελληνα, κ που μιλάει ανοιχτά για το νομο της Σαριας. Να πούμε εδω οτι η γυναίκα σε αυτο το πλαίσιο που θα ειναι θυμα βιασμου θα φαει κ μερικες μαστιγιες απο πάνω, κ οι αντρες το ιδιο βεβαια ως μοιχοι, αλλα οκ, κομπλε ε; :102:

Δεν είναι καθόλου περίεργο.
Εκτός αν θεωρείς ότι οι αντικάτι άντρες ή γυναίκες, είναι όντως "προοδευτικοί" στο θέμα των σχέσεων και της αντιμετώπισης των φύλων γενικότερα.

Αν θιγεί η αχίλλειος πτέρνα τους, ξυπνά ο καράμπαμπας ανά πάσα στιγμή. :lol:
Γαλή, η έννοια του προοδευτισμού των 60s-70s ήταν πλήρως συνυφασμένη με την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης σε σημείο που να καταντά αθυροστομία.

Προσβολή των συντηρητικών αξιών, αχαλίνωτο σεξ, ναρκωτικά, ξεφαντώματα, τέχνη που "ενοχλεί" κλπ.

Στις μέρες μας, για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας, ο "προοδευτισμός" πολεμάει την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.

Τα πάντα στον προοδευτικό λόγο, φωνάζουν "λογοκρισία" και περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης. Απόδειξη αποτελεί η παρούσα συζήτηση, όπου υπεραναλύεται η παραμικρή κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί ότι αντικρούει την συναίνεση στο σεξ.

Αν φοβηθεί ο σύγχρονος άνθρωπος μην τυχόν παρεξηγηθεί ο σύντροφός του, με ένα δαχτύλωμα, ένα πρωκτικό μετά στοιχήματος ή ένα στοματικό αφύπνισης, πάει την έχασε την ανεμελιά του.

Γι' αυτό σου είχα πει ότι ταινίες τύπου "Τζόκερ" πρέπει να εξετάζονται πέρα από το επιφανειακό-ταξικό μήνυμά τους. Σε μία νεο-πουριτανική, καθωσπρέπει και λογοκριτική εποχή, αυτός που θα προκαλέσει, είναι μάγκας, ακόμη κι αν το μήνυμά του είναι ταξικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:08
Γι' αυτό σου είχα πει ότι ταινίες τύπου "Τζόκερ" πρέπει να εξετάζονται πέρα από το επιφανειακό-ταξικό μήνυμά τους. Σε μία νεο-πουριτανική, καθωσπρέπει και λογοκριτική εποχή, αυτός που θα προκαλέσει, είναι μάγκας, ακόμη κι αν το μήνυμά του είναι ταξικό.
Αν θεωρείς την εποχή μας νεοπουριτανική, καθωσπρέπει και λογοκριτική, λυπάμαι αλλά όντως δεν υπάρχει επαφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:12
Αν θεωρείς την εποχή μας νεοπουριτανική, καθωσπρέπει και λογοκριτική, λυπάμαι αλλά όντως δεν υπάρχει επαφή.
Είναι, απλώς δεν το συνειδητοποιούμε γιατί η εν λόγω μόδα δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην κουλτούρα της χώρας μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:04 Για μένα υπάρχει μόνο μία ευθύνη. Αυτή του βιαστή. Όπως έχουμε ξαναπεί το θέμα της επικινδυνότητας των πράξεών μας δεν έχει καμία σχέση με την πράξη του βιασμού. Δεν μπορείς να λες ότι έχει ευθύνη το θύμα για τον βιασμό. Απλό.
Δεν σου λένε αυτό. Σου επισήμαναν ποιες δικές σου ενέργειες μπορεί να σε καταστήσουν προτιμώμενο στόχο. Δεν σου είπαν ότι είναι ευθύνη δική σου που ο άλλος θέλει να βιάσει. Σου είπαν τι να προσέχεις για να μη μπλέξεις. Σου είπαν ακόμη ότι αν ένα τέτοιο περιστατικό φτάσει στο δικαστήριο και μπορεί το μόνο πράγμα που θα έχεις να είναι ο δικός σου λόγος έναντι του λόγους του άλλου, να μη θεωρείς ότι η μαρτυρία σου θα αρκεί για την καταδίκη του. Και εκεί προσθέτω εγώ, οι δικές σου προφυλάξεις στο να μη γίνεσαι εύκολος στόχος μπορεί να πιστωθούν υπέρ σου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:04 Απλό.
πριν αρχίσω να σε παρακολουθώ, νόμιζα οτι ήξερα τι είναι ο φεμινισμός, πλέον έχω χάσει την μπάλα. Όταν σε διαβάζω να νευριάζεις με την νέα συνάδελφο που έχει το θράσος να την πέφτει κλπ, σαν να είναι άντρας, λες και δεν ξέρει την θέση της, λιώνω. :003:

βγάλε τα σεξουαλικα από το φεμινιστικό πλαίσιο νομίζω, δεν βγαίνει νόημα καλά, νομίζω καταλαβαίνεις γιατί. Δες τον βιασμό σαν αδίκημα σκέτα, χωρίς μάχες των φύλων κλπ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:06

Αν βρεις κάποιο μήνυμα μου όπου ισχυρίζομαι ότι τα προκλητικά ρούχα δικαιολογούν τον βιασμό, καλό θα είναι να το παραθέσεις.

Γιατί πολλοί έχουμε αποσαφηνίσει τη διαφορά μεταξύ της επικινδυνότητας που συνεπάγεται το ελαφρύ ή προκλητικό ντύσιμο από την δικαιολογία του βιασμού εξ αιτίας αυτού. Δεν αναφέρω όλους τους χρήστες, γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον.

Αν δεν το κάνεις και συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις με τόσο βλακώδη θρασύτητα τον συγκεκριμένο πληθυντικό, κανένα πρόβλημα.

Μπαίνεις κι εσύ στην κατηγορία ελαφρών βαρών των σούργελων των πλατειών και τελειώνει εδώ.

Μια παραπάνω μια παρακάτω, δεν είναι κάτι σημαντικό.
Μπορεί να μην έχεις αναφέρει τα προκλητικά ρούχα εσύ προσωπικά αλλά έχεις αναφέρει το παρακάτω
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 16:03
Νάιδα, όλως τυχαίως αποφεύγεις συστηματικά να απαντήσεις στο γιατί θεωρείς δικαίωμα των γυναικών το "συνειδητά προκλητικό", αρνούμενη συγχρόνως κάθε ευθύνη που επιφέρει αυτό.
Ποια ευθύνη εννοείς ότι επιφέρει το συνειδητά προκλητικό στον βιασμό;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:20
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:04 Απλό.
πριν αρχίσω να σε παρακολουθώ, νόμιζα οτι ήξερα τι είναι ο φεμινισμός, πλέον έχω χάσει την μπάλα. Όταν σε διαβάζω να νευριάζεις με την νέα συνάδελφο που έχει το θράσος να την πέφτει κλπ, σαν να είναι άντρας, λες και δεν ξέρει την θέση της, λιώνω. :003:

βγάλε τα σεξουαλικα από το φεμινιστικό πλαίσιο νομίζω, δεν βγαίνει νόημα καλά, νομίζω καταλαβαίνεις γιατί. Δες τον βιασμό σαν αδίκημα σκέτα, χωρίς μάχες των φύλων κλπ.
Το σαν να είναι άντρας είναι δικιά σου προσθήκη. Και δεν νευρίασα καλέ. Εντύπωση μου έκανε η ταχύτητα. Σαν αίλουρος. Το ίδιο θα μου φαινόταν περίεργο αν ήταν αντίστροφα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 17:12
Είναι, απλώς δεν το συνειδητοποιούμε γιατί η εν λόγω μόδα δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην κουλτούρα της χώρας μας.
Οκ, εννοώ ότι ο βασικός αντίπαλος της πολιτικής ορθότητας που αναφέρεις ως νεοπουριτανισμό (αν κατάλαβα καλά) είναι το είδωλο της.

Αυτό που προβάλει ως επανάσταση είναι ακριβώς αυτό που θα την διαλύσει εις τα εξ ων συνετέθη.

Γιατί σήμερα τα πρωτεία της στερεοτυπικής γραφικότητας, τα έχουν οι ακραίοι πολιτικαλικορεκτιστές και όχι οι συντηρητικοί.

Διαφωνείς; :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”