!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Δεν έχω ιδέα τι γράφεται εδώ και 150 σελίδες και αυτή την στιγμή φοβάμαι να ρωτήσω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Είναι στην διαδικασία ωρίμανσης του άντρα να καταλάβει ποιες γυναίκες γουστάρει και ποιες όχι. Τα περί εγωισμού είναι για παιδάκια.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:31
Είπες και κάτι σωστό. Γενικα ο νορμάλ άνθρωπος που δεν θεωρεί τον άλλο υποχρεωμένο να τον ικανοποιήσει και δεν το βλέπει πλήγμα στον εγωισμό του την οποία άρνηση. Γιατί στην τελική αυτό είναι που πλήττεται. Ο εγωισμός.
Βλέποντας και τις βαθειες φιλοσοφικές συζητήσεις στο νήμα που έφτασε 150 σελίδες για το αν η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα, πιστεύω ότι η περίπτωση της πατριαρχίας είναι βιτρίνα για άλλα θέματα που υπάρχουν στο μπακραουντ και δεν νομιζω ότι μπορεί να υπάρχει λύση. Κάτι σαν το Γράμμο και το Βίτσι δηλαδή.
Επιλέγω απαξίωση και αδιαφορία και καλώ και τους υπόλοιπους συμμετάσχοντες να ακολουθήσουν. Όσο το συζητάμε, του δίνουμε αξία.
Επιλέγω απαξίωση και αδιαφορία και καλώ και τους υπόλοιπους συμμετάσχοντες να ακολουθήσουν. Όσο το συζητάμε, του δίνουμε αξία.
Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι του γούστου, εννοείται αυτό θεωρώ είναι αυτονόητο. Μιλάω για το όταν ένας άντρας ή γυναίκα ακούσει το στοπ, όπως πολύ σωστά είπες σταματάει εκεί και κάνει delete αν θεωρεί πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του το στοπ. Το να θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει παρά το στοπ, είναι θέμα εγωισμού.stargazer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:40Είναι στην διαδικασία ωρίμανσης του άντρα να καταλάβει ποιες γυναίκες γουστάρει και ποιες όχι. Τα περί εγωισμού είναι για παιδάκια.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:31
Είπες και κάτι σωστό. Γενικα ο νορμάλ άνθρωπος που δεν θεωρεί τον άλλο υποχρεωμένο να τον ικανοποιήσει και δεν το βλέπει πλήγμα στον εγωισμό του την οποία άρνηση. Γιατί στην τελική αυτό είναι που πλήττεται. Ο εγωισμός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μαλακίες εκατέρωθενSuperRogue έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:39 Δεν έχω ιδέα τι γράφεται εδώ και 150 σελίδες και αυτή την στιγμή φοβάμαι να ρωτήσω.
Αν μια γυναίκα είναι ντυμένη προκλητικά και ζώνη αγνότητας. Αν κάποιος πάει να την βιάσει, τι ισχύει; Ποια είναι η κατηγορία; Ο τελευταίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ή η κοπέλα για σεξουαλική παρενόχληση; Ας απαντήσουν οι νομομαθείς του φορουμ.
Πως λέμε ...Να πέσει ο Καπιταλισμός!!!
Απορία
Είσαι εσύ προσωπικά το αρμόδιο νομοθετικό δικαστικό όργανο της ελληνικης πολιτείας και σου ζητούν συγκεκριμένες προτάσεις επί του θέματος
Το συγκεκριμένες προτάσεις θα έκανες;
Αν δεν πει "στοπ" πάνω στην πράξη αλλά αρχίσει να τσιρίζει "βοήθεια με βιάζουν", τι γίνεται;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:46Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι του γούστου, εννοείται αυτό θεωρώ είναι αυτονόητο. Μιλάω για το όταν ένας άντρας ή γυναίκα ακούσει το στοπ, όπως πολύ σωστά είπες σταματάει εκεί και κάνει delete αν θεωρεί πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του το στοπ. Το να θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει παρά το στοπ, είναι θέμα εγωισμού.stargazer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:40Είναι στην διαδικασία ωρίμανσης του άντρα να καταλάβει ποιες γυναίκες γουστάρει και ποιες όχι. Τα περί εγωισμού είναι για παιδάκια.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:31
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα μπουκαρε ο καπτεν Αμέρικα να τη σώσει;Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:00Αν δεν πει "στοπ" πάνω στην πράξη αλλά αρχίσει να τσιρίζει "βοήθεια με βιάζουν", τι γίνεται;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:46Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι του γούστου, εννοείται αυτό θεωρώ είναι αυτονόητο. Μιλάω για το όταν ένας άντρας ή γυναίκα ακούσει το στοπ, όπως πολύ σωστά είπες σταματάει εκεί και κάνει delete αν θεωρεί πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του το στοπ. Το να θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει παρά το στοπ, είναι θέμα εγωισμού.stargazer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:40
Είναι στην διαδικασία ωρίμανσης του άντρα να καταλάβει ποιες γυναίκες γουστάρει και ποιες όχι. Τα περί εγωισμού είναι για παιδάκια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετά θα παρέδιδε και τον θύτη στη δικαιοσύνη και θα του ευχόταν περαστικά.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:03Θα μπουκαρε ο καπτεν Αμέρικα να τη σώσει;Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:00Αν δεν πει "στοπ" πάνω στην πράξη αλλά αρχίσει να τσιρίζει "βοήθεια με βιάζουν", τι γίνεται;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:46
Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι του γούστου, εννοείται αυτό θεωρώ είναι αυτονόητο. Μιλάω για το όταν ένας άντρας ή γυναίκα ακούσει το στοπ, όπως πολύ σωστά είπες σταματάει εκεί και κάνει delete αν θεωρεί πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του το στοπ. Το να θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει παρά το στοπ, είναι θέμα εγωισμού.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Nero
φύγε όσο προλαβαίνεις. Σώσε τον εαυτό σουSuperRogue έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:39 Δεν έχω ιδέα τι γράφεται εδώ και 150 σελίδες και αυτή την στιγμή φοβάμαι να ρωτήσω.

Εκεί θα αθωωθεί όμως. Σκέψου επίσης πόσες φορές μπορεί κάποια να φώναξε βοήθεια,της έκλεισαν το στόμα και ο καπετάν Αμέρικα δεν άκουσε. Και αυτή δεν τον κατήγγειλε γιατί φορουσε προκλητικά ρούχα, γιατί ήταν ο φίλος της, γιατί ήταν μεθυσμένη, γιατί ήταν ένας τυχαιος που γνώρισε στο μπαρακι.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:08Μετά θα παρέδιδε και τον θύτη στη δικαιοσύνη και θα του ευχόταν περαστικά.
Και αυτός δεν πήγε ποτέ στο δικαστήριο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και γιατί να πάει δικαστήριο. Για έναν πούτσο που έφαγε η άλλη; Πως κάνετε έτσι ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για να μην κάνουμε κυκλική συζήτηση, ας κάνουμε μια ορθή επανάληψη.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:13Εκεί θα αθωωθεί όμως. Σκέψου επίσης πόσες φορές μπορεί κάποια να φώναξε βοήθεια,της έκλεισαν το στόμα και ο καπετάν Αμέρικα δεν άκουσε. Και αυτή δεν τον κατήγγειλε γιατί φορουσε προκλητικά ρούχα, γιατί ήταν ο φίλος της, γιατί ήταν μεθυσμένη, γιατί ήταν ένας τυχαιος που γνώρισε στο μπαρακι.
Και αυτός δεν πήγε ποτέ στο δικαστήριο.
Δύο πιθανότητες υπάρχουν ως προς αυτό που λες:
1ον: Το περιστατικό συνέβη στα αλήθεια, γι αυτό και θα πρέπει να πάψει η κοινωνία να κατηγορεί το θύμα ότι "τα ήθελε" κλπ.
2ον: Το περιστατικό δεν συνέβη στα αλήθεια και το δήθεν θύμα, επικαλείται την έλλειψη θάρρους στο "κλαμπ των βιασμένων", όταν ερωτηθεί γιατί δεν έκανε την καταγγελία.
Το δίκιο που σας δίδω, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση έχουμε σοβαρές επιπτώσεις στο θύμα, άρα όντως η κοινωνία θα πρέπει να συμμορφωθεί και να μην το κατηγορεί.
Στη δεύτερη περίπτωση υπάγονται περιστατικά τύπου "βάλαμε στοίχημα και μου το έκανε από πίσω" και "μου έβαλε δάχτυλο γιατί νόμισε ότι κοιμόμουν".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω, όπου καθημερινά εκεί που κάνει σεξ μια τύπισσα με έναν τύπο, την βλέπει αλλιώς και του ζητάει να σταματήσουν. Επίσης, σε αυτόν τον κόσμο κυκλοφορούν προκλητικά ντυμένες τύπισσες έξω, τις οποίες βιάζουν πατριαρχικοί τύποι κάθε φυλής και έθνους.
Το μόνο δικαστήριο που θα έπρεπε να απασχολούν τα άρρωστα σενάριά σας, είναι το ερωτοδικείο.
(Στον ρόλο του Π. Λεωτσάκου, ο AINEIAN, ενώ σε αυτόν της Πέπης Τσεσμελή, η Naida).
Το μόνο δικαστήριο που θα έπρεπε να απασχολούν τα άρρωστα σενάριά σας, είναι το ερωτοδικείο.
(Στον ρόλο του Π. Λεωτσάκου, ο AINEIAN, ενώ σε αυτόν της Πέπης Τσεσμελή, η Naida).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-