Και η πρόταση είναι να καταδικάζονται οι άνδρες ως βιαστές με μόνο στοιχείο την καταγγελία από μια γυναίκα ;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:58Δυστυχώς είναι η κοινωνία έτσι. Να δικάζει πριν το δικαστήριο. Πχ να δικάζει τα θύματα του βιασμού.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:49Ε, λογικά ναι, εφόσον εκκρεμεί σε βάρος του κατηγορία. Εδώ ένα άλλο.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:45
Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι για όλα τα εγκλήματα. Αν κάποιος κατηγορηθεί για δολοφονία δεν θα χάσει τη δουλειά του κτλ έως ότου να γίνει η δίκη;
https://nypost.com/2018/06/30/false-college-rape-allegation-destroyed-my-life-suit/
Αρα το Believe all women ισχύει ήδη στην πράξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Στην αρχαιότητα κάποιες κοινωνίες είχαν βρει την φόρμουλα να μην γίνονται βιασμοί έχοντας καποια ιερά όπου όλες οι γυναίκες
όλων των τάξεων υποδέχονταν σε καθιερωμένες ημέρες όλους τους άνδρες έναντι μιας μικρής αμοιβής για τα ορφανά της πόλης
όλων των τάξεων υποδέχονταν σε καθιερωμένες ημέρες όλους τους άνδρες έναντι μιας μικρής αμοιβής για τα ορφανά της πόλης
Η πρόταση είναι να αποδίδεται δικαιοσύνη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:59Και η πρόταση είναι να καταδικάζονται οι άνδρες ως βιαστές με μόνο στοιχείο την καταγγελία από μια γυναίκα ;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:58Δυστυχώς είναι η κοινωνία έτσι. Να δικάζει πριν το δικαστήριο. Πχ να δικάζει τα θύματα του βιασμού.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:49
Ε, λογικά ναι, εφόσον εκκρεμεί σε βάρος του κατηγορία. Εδώ ένα άλλο.
https://nypost.com/2018/06/30/false-col ... life-suit/
Αρα το Believe all women ισχύει ήδη στην πράξη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό κάνει το δικαστήριο
Μα δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ σύμφωνη να θεωρείται εκ των προτέρων ένοχος ο άνδρας και να αρκεί η καταγγελία και μόνο για να καταδικαστεί.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:54Naidageorgebi έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:45 Πως θα τιμωρείται ο βιασμος στην Αναρχική Ουτοπία https://athens.indymedia.org/post/1561263/#1598301 [Το ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου θα ήταν ίσως μια καλή αλλαγή της νομοθεσίας και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον. Λέω ίσως, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ ούτε κανένας μας με βεβαιότητα για μερικά πράγματα. Αν λοιπόν υπάρχει καταγγελία για βιασμό προς ένα άτομο, θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να χρειαστεί να αποδείξει ότι υπήρχε συναίνεση.] ["Η απαντηση για εμενα ειναι αυτονοητη. Καθε ανθρωπος που διαπραττει ενα οποιοδηποτε εγκλημα -όσο αντικοινωνικο και αν ειναι- δικαιουται μια δικαιη δικη. Το κινημα όμως απο την μερια του, πρεπει να πιεζει με καθε μεσο για να εχει και ο δραστης ενος βιασμου μια οντως δικαιη δικη και όχι μια βολικη και αδικη απαλλαγη, οπως τοσο συχνα συμβαινει... Δεν επιθυμω να καταδικαστει κανενας που συμβαινει να ειναι αθωος, "] [Τι πάει να πεί αν η καταγγελία για βιασμό πρέπει να καταλήγει σε αυτόματη καταδίκη χωρίς στοιχεία; Πάτε καλά; Μια γυναίκα ποτέ δεν λέει ψέματα οτι έπεσε θύμα κακοποίησης. Όταν λέει "αυτός με βίασε" τότε πάει να πεί οτι έτσι έγινε! Διαβάστε καμιά επιστημονική μελέτη να ξεστραβωθήτε. Όποιος λέει οτι μια γυναίκα λέέι ψέματα για το βιασμό, τότε είναι αν όχι ο ίδιος βιαστής, τοτε είναι φορέας της κουλτούρας του βιασμού.
Όσοι επιμένετε και λέτε αυτά τα δικηγορίστικα για αποδείξεις, τεκμήρια και μπούρδες η απάντησή μου είναι: check your privilege! Γιατί όταν σε μια κοινωνία πατριαρχική, ρατσιστική και μισαλλόδοξη, μιλάτε, το κάνετε απο τη θέση του white cis privileged man! Είστε προνομιούχοι άρα καλύτερα να μη μιλάτε. Έσείς πρέπει να απολογήστε και όχι @ καταπιεσμέν@ cis γυναίκες και LGBTQI+++!] [ Είπα οτι θεωρείτε τους άντρες εχθρούς εκ προοιμίου με αποτέλεσμα να αφαιρείτε το τεκμήριο της αθωώτας σε όσους κατηγορούνται.
Ακριβώς όπως η πατριαρχία θεωρεί εκ προοιμίου ψεύτρες και πονηρές τις γυναίκες υποβαθμίζοντας την σοβαρότητα των καταγγελιών τους.
Κακά τα ψέματα δεν έχετε μεγάλη διαφορά με αυτό που αντιπαλεύετε. Και τολμώ να πω, απο όλη τη συζήτηση που διάβασα (σο μη με κόψεις) οτι έχετε ένα μεγάλο κοινό με τους βιαστές. Την εχθρότητα και την τάση για επιβολή προς το αντίθετο φύλο.] [Το αποτέλεσμα της δίκης το φαντάζεστε για τις περισσότερες περιπτώσεις. Οπότε το δίλλημα που τίθεται είναι 1 αθώος φυλακή ή 50/100 ένοχοι έξω ; Βάζοντας το χέρι στην καρδιά και παρά το ότι θα ακουστεί "άδικο", προτιμώ 50/100 βιαστές μέσα στα κάγκελα, με κόστος ανάμεσά τους να βρίσκεται πιθανόν κι ένας αθώος, παρά να τους έχουμε όλους αυτούς έξω να αναζητούν το επόμενο θύμα τους. Δυστυχώς ούτε τώρα, ούτε σε κάποια μελλοντική κοινωνία μπορεί να εξασφαλιστεί ότι κανένας αθώος δεν θα καταδικαστεί. Όποια απόφαση παίρνουμε έχει τα συν της και τα πλην της. Τα ζυγίζουμε κι αποφασίζουμε. Το "αθώος λόγω αμφιβολιών" είναι μια δικαστική απόφαση που λειτουργεί υπέρ των 50/100 βιαστών και κατά των 50/100 θυμάτων βιασμού] [Λες οτι ο βιασμός είναι κάτι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί και συμφωνώ απόλυτα. Η απάντηση ποιά είναι; Να καταργηθεί το τεκμήριο της αθωώτητας! Έχουμε χάσει τη μπάλα εδω μέσα!
Μπορείτε να διανοηθείτε τι θα συμβεί αν καταργηθεί αυτό το τεκμήριο;
Η κάθε γυναίκα θα μπορεί να εκβιάζει τους πάντες με καταγγελία! Και αφού καταγγελία = καταδίκη, θα έχει απόλυτη εξουσία. Τέτοια εξουσία δεν είχε ποτέ κανένας βασιλιάς ούτε στο μεσαίωνα. Και όπως ξέρουμε πάντα η εξουσία οδηγεί σε κατάχρηση, και για αυτό άλλωστε γίναμε Αναρχικοί/ες. Γιατί δεν θέλουμε την εξουσία στις ζωές μας.
Τελικά ο φεμινισμός είναι εξ ολοκλήρου ασύμβατος με τις Αναρχικές αξίες, και πρέπει να κρατηθεί απο εμάς στην ίδια απόσταση με τη φαλλοκρατία. ]
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προσωπικά θα ένιωθα πολύ μαλάκας αν έκανα τέτοιο σκηνικό. Πολύ όμως...hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:07
Γνωρίζω μια κοπέλα και μετά από μερικά ποτά την καλώ σπίτι μου. Τρώμε μαζί, πίνουμε και μετά προχωράμε. Χαμουρευόμαστε. Είναι τέρμα αναμμένη. Της ζητάω να γδυθεί. Γδύνεται. Εγώ όχι. Πλησιάζει στο κρεβάτι. Και της κάνω «στοπ. Άλλαξα γνώμη τώρα που σε είδα γυμνή. Μάζεψ' τα και φύγε».
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:05αAlien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:54Naida[/usergeorgebi έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:45 Πως θα τιμωρείται ο βιασμος στην Αναρχική Ουτοπία https://athens.indymedia.org/post/1561263/#1598301 [Το ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου θα ήταν ίσως μια καλή αλλαγή της νομοθεσίας και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον. Λέω ίσως, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ ούτε κανένας μας με βεβαιότητα για μερικά πράγματα. Αν λοιπόν υπάρχει καταγγελία για βιασμό προς ένα άτομο, θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να χρειαστεί να αποδείξει ότι υπήρχε συναίνεση.] ["Η απαντηση για εμενα ειναι αυτονοητη. Καθε ανθρωπος που διαπραττει ενα οποιοδηποτε εγκλημα -όσο αντικοινωνικο και αν ειναι- δικαιουται μια δικαιη δικη. Το κινημα όμως απο την μερια του, πρεπει να πιεζει με καθε μεσο για να εχει και ο δραστης ενος βιασμου μια οντως δικαιη δικη και όχι μια βολικη και αδικη απαλλαγη, οπως τοσο συχνα συμβαινει... Δεν επιθυμω να καταδικαστει κανενας που συμβαινει να ειναι αθωος, "] [Τι πάει να πεί αν η καταγγελία για βιασμό πρέπει να καταλήγει σε αυτόματη καταδίκη χωρίς στοιχεία; Πάτε καλά; Μια γυναίκα ποτέ δεν λέει ψέματα οτι έπεσε θύμα κακοποίησης. Όταν λέει "αυτός με βίασε" τότε πάει να πεί οτι έτσι έγινε! Διαβάστε καμιά επιστημονική μελέτη να ξεστραβωθήτε. Όποιος λέει οτι μια γυναίκα λέέι ψέματα για το βιασμό, τότε είναι αν όχι ο ίδιος βιαστής, τοτε είναι φορέας της κουλτούρας του βιασμού.
Όσοι επιμένετε και λέτε αυτά τα δικηγορίστικα για αποδείξεις, τεκμήρια και μπούρδες η απάντησή μου είναι: check your privilege! Γιατί όταν σε μια κοινωνία πατριαρχική, ρατσιστική και μισαλλόδοξη, μιλάτε, το κάνετε απο τη θέση του white cis privileged man! Είστε προνομιούχοι άρα καλύτερα να μη μιλάτε. Έσείς πρέπει να απολογήστε και όχι @ καταπιεσμέν@ cis γυναίκες και LGBTQI+++!] [ Είπα οτι θεωρείτε τους άντρες εχθρούς εκ προοιμίου με αποτέλεσμα να αφαιρείτε το τεκμήριο της αθωώτας σε όσους κατηγορούνται.
Ακριβώς όπως η πατριαρχία θεωρεί εκ προοιμίου ψεύτρες και πονηρές τις γυναίκες υποβαθμίζοντας την σοβαρότητα των καταγγελιών τους.
Κακά τα ψέματα δεν έχετε μεγάλη διαφορά με αυτό που αντιπαλεύετε. Και τολμώ να πω, απο όλη τη συζήτηση που διάβασα (σο μη με κόψεις) οτι έχετε ένα μεγάλο κοινό με τους βιαστές. Την εχθρότητα και την τάση για επιβολή προς το αντίθετο φύλο.] [Το αποτέλεσμα της δίκης το φαντάζεστε για τις περισσότερες περιπτώσεις. Οπότε το δίλλημα που τίθεται είναι 1 αθώος φυλακή ή 50/100 ένοχοι έξω ; Βάζοντας το χέρι στην καρδιά και παρά το ότι θα ακουστεί "άδικο", προτιμώ 50/100 βιαστές μέσα στα κάγκελα, με κόστος ανάμεσά τους να βρίσκεται πιθανόν κι ένας αθώος, παρά να τους έχουμε όλους αυτούς έξω να αναζητούν το επόμενο θύμα τους. Δυστυχώς ούτε τώρα, ούτε σε κάποια μελλοντική κοινωνία μπορεί να εξασφαλιστεί ότι κανένας αθώος δεν θα καταδικαστεί. Όποια απόφαση παίρνουμε έχει τα συν της και τα πλην της. Τα ζυγίζουμε κι αποφασίζουμε. Το "αθώος λόγω αμφιβολιών" είναι μια δικαστική απόφαση που λειτουργεί υπέρ των 50/100 βιαστών και κατά των 50/100 θυμάτων βιασμού] [Λες οτι ο βιασμός είναι κάτι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί και συμφωνώ απόλυτα. Η απάντηση ποιά είναι; Να καταργηθεί το τεκμήριο της αθωώτητας! Έχουμε χάσει τη μπάλα εδω μέσα!
Η κάθε γυναίκα θα μπορεί να εκβιάζει τους πάντες με καταγγελία! Και αφού καταγγελία = καταδίκη, θα έχει απόλυτη εξουσία. Τέτοια εξουσία δεν είχε ποτέ κανένας βασιλιάς ούτε στο μεσαίωνα. Και όπως ξέρουμε πάντα η εξουσία οδηγεί σε κατάχρηση, και για αυτό άλλωστε γίναμε Αναρχικοί/ες. Γιατί δεν θέλουμε την εξουσία στις ζωές μας.
Τελικά ο φεμινισμός είναι εξ ολοκλήρου ασύμβατος με τις Αναρχικές αξίες, και πρέπει να κρατηθεί απο εμάς στην ίδια απόσταση με τη φαλλοκρατία. ]
Μα δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ σύμφωνη να θεωρείται εκ των προτέρων ένοχος ο άνδρας και να αρκεί η καταγγελία και μόνο για να καταδικαστεί.
Ε τότε τι συγκεκριμένη πρόταση έχεις ;
Πέρα από γενικότητες του στυλ
Να εφαρμόζεται δικαιοσύνη κλπ ;
Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ των βιασμών όπως αυτός στην ταινία "Irreversible" και των άλλων που καταγγέλουν οι φεμινίστριες.
Να αλλάξει στάση η κοινωνία και να χτυπηθεί η πατριαρχική αντίληψη. Ανδρών και γυναικών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:14
Ε τότε τι συγκεκριμένη πρόταση έχεις ;
Πέρα από γενικότητες του στυλ
Να εφαρμόζεται δικαιοσύνη κλπ ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γι' αυτό και είσαι του δευτέρου κύματος όπως εγώ. Η διαφορά είναι ότι εσύ λες ότι τέτοιου τύπου απόψεις όπως η "ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον" εκφράζονται από μεμονωμένα, ακραία άτομα.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:05Μα δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ σύμφωνη να θεωρείται εκ των προτέρων ένοχος ο άνδρας και να αρκεί η καταγγελία και μόνο για να καταδικαστεί.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:54Naidageorgebi έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:45 Πως θα τιμωρείται ο βιασμος στην Αναρχική Ουτοπία https://athens.indymedia.org/post/1561263/#1598301 [Το ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου θα ήταν ίσως μια καλή αλλαγή της νομοθεσίας και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον. Λέω ίσως, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ ούτε κανένας μας με βεβαιότητα για μερικά πράγματα. Αν λοιπόν υπάρχει καταγγελία για βιασμό προς ένα άτομο, θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να χρειαστεί να αποδείξει ότι υπήρχε συναίνεση.] ["Η απαντηση για εμενα ειναι αυτονοητη. Καθε ανθρωπος που διαπραττει ενα οποιοδηποτε εγκλημα -όσο αντικοινωνικο και αν ειναι- δικαιουται μια δικαιη δικη. Το κινημα όμως απο την μερια του, πρεπει να πιεζει με καθε μεσο για να εχει και ο δραστης ενος βιασμου μια οντως δικαιη δικη και όχι μια βολικη και αδικη απαλλαγη, οπως τοσο συχνα συμβαινει... Δεν επιθυμω να καταδικαστει κανενας που συμβαινει να ειναι αθωος, "] [Τι πάει να πεί αν η καταγγελία για βιασμό πρέπει να καταλήγει σε αυτόματη καταδίκη χωρίς στοιχεία; Πάτε καλά; Μια γυναίκα ποτέ δεν λέει ψέματα οτι έπεσε θύμα κακοποίησης. Όταν λέει "αυτός με βίασε" τότε πάει να πεί οτι έτσι έγινε! Διαβάστε καμιά επιστημονική μελέτη να ξεστραβωθήτε. Όποιος λέει οτι μια γυναίκα λέέι ψέματα για το βιασμό, τότε είναι αν όχι ο ίδιος βιαστής, τοτε είναι φορέας της κουλτούρας του βιασμού.
Εγώ σου λέω ότι πρόκειται για κυρίαρχα ρεύματα στον τεταρτοκυματικό φεμινισμό, από τα οποία ελάχιστες φεμινίστριες έχουν διαχωρίσει τη θέση τους.
Μία από αυτές είναι η δευτεροκυματική factual feminist, η οποία όμως έχει τραμπουκιστεί επανειλημμένα από τις millennials φεμινίστριες του 4ου κύματος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομίζω ότι όντως τα πράγματα είναι απλά
Την γνωρίζεις την άλλη. Ρωτάς, πιστεύεις τα περί πατριαρχίας; Σου λέει ναι, φεύγεις χωρίς εξηγήσεις. Σου λέει όχι, προχωράς.
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, έχει για όλους
Υγ το να σε αφήνει η γκόμενα στα κρύα του λουτρού, είναι κάτι που συμβαίνει απ την αρχή της ανθρωπότητας. Ο σωστός άντρας εκεί κάνει ένα delete και πάει παρακάτω. Γιατί να ασχοληθούμε με το τι συμπλέγματα κουβαλάει η άλλη απ την νηπιακή της ηλικία; Υπάρχουν και σωστές γυναίκες.
Την γνωρίζεις την άλλη. Ρωτάς, πιστεύεις τα περί πατριαρχίας; Σου λέει ναι, φεύγεις χωρίς εξηγήσεις. Σου λέει όχι, προχωράς.
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, έχει για όλους
Υγ το να σε αφήνει η γκόμενα στα κρύα του λουτρού, είναι κάτι που συμβαίνει απ την αρχή της ανθρωπότητας. Ο σωστός άντρας εκεί κάνει ένα delete και πάει παρακάτω. Γιατί να ασχοληθούμε με το τι συμπλέγματα κουβαλάει η άλλη απ την νηπιακή της ηλικία; Υπάρχουν και σωστές γυναίκες.
Δεν θεωρώ ότι είναι κυρίαρχα ρευματα. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους παρά μόνο όσοι ταυτίζουν τον φεμινισμό με τις ακρότητες για να πλήξουν οποιαδήποτε κίνηση γίνει. Δες τώρα με αυτή την συμβολική "παράσταση" που έγινε στο Σύνταγμα πόσοι έσπευσαν να του αλλοιώσουν τον χαρακτήρα. Να το ταυτίσουν με ακρότητες και να βαφτίσουν όσες συμμετείχαν με χίλια δυο κοσμητικά. Στην ουσία όμως τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται. Και ο λόγος είναι οτι υπάρχει κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:19
Γι' αυτό και είσαι του δευτέρου κύματος όπως εγώ. Η διαφορά είναι ότι εσύ λες ότι τέτοιου τύπου απόψεις όπως η "ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον" εκφράζονται από μεμονωμένα, ακραία άτομα.
Εγώ σου λέω ότι πρόκειται για κυρίαρχα ρεύματα στον τεταρτοκυματικό φεμινισμό, από τα οποία ελάχιστες φεμινίστριες έχουν διαχωρίσει τη θέση τους.
Μία από αυτές είναι η δευτεροκυματική factual feminist, η οποία όμως έχει τραμπουκιστεί επανειλημμένα από τις millennials φεμινίστριες του 4ου κύματος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είπες και κάτι σωστό. Γενικα ο νορμάλ άνθρωπος που δεν θεωρεί τον άλλο υποχρεωμένο να τον ικανοποιήσει και δεν το βλέπει πλήγμα στον εγωισμό του την οποία άρνηση. Γιατί στην τελική αυτό είναι που πλήττεται. Ο εγωισμός.stargazer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:21 Νομίζω ότι όντως τα πράγματα είναι απλά
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, έχει για όλους![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιαν 2020, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρώτα τες αυτές στο σύνταγμα αν στηρίζουν το believe all women να δεις τι θα σου πούνε.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:27Δεν θεωρώ ότι είναι κυρίαρχα ρευματα. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους παρά μόνο όσοι ταυτίζουν τον φεμινισμό με τις ακρότητες για να πλήξουν οποιαδήποτε κίνηση γίνει. Δες τώρα με αυτή την συμβολική "παράσταση" που έγινε στο Σύνταγμα πόσοι έσπευσαν να του αλλοιώσουν τον χαρακτήρα. Να το ταυτίσουν με ακρότητες και να βαφτίσουν όσες συμμετείχαν με χίλια δυο κοσμητικά. Στην ουσία όμως τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται. Και ο λόγος είναι οτι υπάρχει κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:19
Γι' αυτό και είσαι του δευτέρου κύματος όπως εγώ. Η διαφορά είναι ότι εσύ λες ότι τέτοιου τύπου απόψεις όπως η "ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον" εκφράζονται από μεμονωμένα, ακραία άτομα.
Εμένα αυτό το "ο βισατής είσαι εσύ" κάτι μου λέει σχετικά με την απάντηση
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να μην σου λέει. Δεν έχει σχέση με το believe all woman. Λένε τι εννοούν ο βιαστής είσαι εσύ όταν αναφέρονται σε δικαστική εξουσία, μπάτσους και εν τέλει κοινωνία.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:33Ρώτα τες αυτές στο σύνταγμα αν στηρίζουν το believe all women να δεις τι θα σου πούνε.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:27Δεν θεωρώ ότι είναι κυρίαρχα ρευματα. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους παρά μόνο όσοι ταυτίζουν τον φεμινισμό με τις ακρότητες για να πλήξουν οποιαδήποτε κίνηση γίνει. Δες τώρα με αυτή την συμβολική "παράσταση" που έγινε στο Σύνταγμα πόσοι έσπευσαν να του αλλοιώσουν τον χαρακτήρα. Να το ταυτίσουν με ακρότητες και να βαφτίσουν όσες συμμετείχαν με χίλια δυο κοσμητικά. Στην ουσία όμως τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται. Και ο λόγος είναι οτι υπάρχει κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα.Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:19
Εμένα αυτό το "ο βισατής είσαι εσύ" κάτι μου λέει σχετικά με την απάντηση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-