Δεν είδα κάτι,βλέπεις εσύ κατι;stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:46Τώρα είδα το "αναφαίρεται" στο ποστ μου και αναμένω ποινή από τον ποινικό κώδικα του Κλινοσοφιστή...Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:44Δεν αλλάζει τόσο εύκολα η νοοτροπία ετών.stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:39
Τυφλός είσαι ρε συ;
Γράψτο για να ξέρω και να απαντώ ανάλογα.
Ως τώρα το άρθρο 336 περί βιασμού αφορούσε περιπτώσεις βίας, απειλής και εξαναγκασμού.
Μέχρι πριν τον Ιούλιο του 2019 ίσχυε το άρθρο 336 μόνο στις περιπτώσεις σωματικής βλάβης, εξαναγκασμού, απειλής, καθώς και στις περιπτώσεις ακούσιας μέθης ή χρήσης άλλων ουσιών.
Από τον Ιούλιο του 2019 εναρμονίστηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Αμνηστίας και πλέον προστέθηκε η παράγραφος 5 που αναφέρεται στις περιπτώσεις "απουσίας συναίνεσης".
Τα έχω γράψει και σας έχω δώσει λινκς από τον Π.Κ. τουλάχιστον 5 φορές ως τώρα. Η επιμονή ορισμένων από εσάς μου κάνει απίστευτη εντύπωση.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Σε ποιο δεν είσαι μαζί μας;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατά αρχήν μια κοινωνία αλλάζει σύμφωνα με τις οικονομικές κοινωνικές ιστορικές συνθήκες δεν αλλαζει σύμφωνα με τις δικές μας ιδεολογικές συμπάθειες
Και για να αλλάξει η κοινωνία και οι νόμοι προς αυτές τις νοοτροπίες θα πρέπει να είναι κατάλληλες και οι κοινωνικές ιστορικές συνθήκες
Με την έννοια οτι μια γυναίκα οφείλει να γνωρίζει οτι υπάρχει μια στιγμη που ένας άνδρας -χωρίς να έχει περάσει καμιά εκπαίδευσηNaida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:27
Ενώ αν σου πει η άλλη δε θέλω και συνεχίσεις δεν σημαίνει αγνοώ τι μου ζητάς θα κάνω αυτό που θέλω εγώ;
δεν μπορεί να σταματήσει εκείνη την χρονική στιγμή -σε ενα παράλληλο σύμπαν σαφώς το ίδιο γεγονός μπορεί να θεωρηθεί και βιασμός
Στο να αλλάξει η συγκεκριμένη νοοτροπία ετών είμαι μαζί σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 19 Ιαν 2020, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η είσαι μαζί μου η εναντίον μου !!
Η μαύρο η άσπρο
Ενδιάμεσες κατάστασεις δεν υπάρχουν ..
Αναφέρεσαι σε στιγμή αφότου υπάρξει διείσδυση, άρα έχει ήδη δοθεί συναίνεση;nemo έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:52Με την έννοια οτι μια γυναίκα οφείλει να γνωρίζει οτι υπάρχει μια στιγμη που ένας άνδρας -χωρίς να έχει περάσει καμιά εκπαίδευσηNaida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:27
Ενώ αν σου πει η άλλη δε θέλω και συνεχίσεις δεν σημαίνει αγνοώ τι μου ζητάς θα κάνω αυτό που θέλω εγώ;
δεν μπορεί να σταματήσει εκείνη την χρονική στιγμή -σε ενα παράλληλο σύμπαν σαφώς το ίδιο γεγονός μπορεί να θεωρηθεί και βιασμός
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σ' αυτό είσαι μαζί μας και αυτό είναι ωραίο. Σε τι δεν είσαι μαζί μας όμως;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ξέρεις ότι μία στις 22 κοπέλες που γνωρίζεις πιθανόν έχει υποστεί σεξουαλική βία;
https://neaselida.gr/ellada/4-500-viasm ... in-ellada/
Και ναι, κυρίες και κύριοι, φτου και πάλι από την αρχή.
Το μόνο σαφές συμπέρασμα, είναι η δικαίωση του Λεμπέση.
Αν δεν, δεν.
Οριστικώς και αμετακλήτως.
Το μόνο σαφές συμπέρασμα, είναι η δικαίωση του Λεμπέση.
Αν δεν, δεν.
Οριστικώς και αμετακλήτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμία παγίδα, διευκρινιστική ερώτηση είναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι νομίζω ήταν κατανοητό από την αρχή της συζήτησης....μια γυναίκα μπορεί να διακόψει όποτε θέλει την ... συναίνεσηNaida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:54Αναφέρεσαι σε στιγμή αφότου υπάρξει διείσδυση, άρα έχει ήδη δοθεί συναίνεση;nemo έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:52Με την έννοια οτι μια γυναίκα οφείλει να γνωρίζει οτι υπάρχει μια στιγμη που ένας άνδρας -χωρίς να έχει περάσει καμιά εκπαίδευσηNaida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:27
-
Gouerino 4
Σε ενα σοβαρο κρατος,το να σε φτιαξει μια γυναικα και μετα να σε αφησει ετσι για τον οποιοδηποτε λογο θα επρεπε να επιφερει πολυ βαρια ποινη και μαλιστα χωρις δικαιωμα αναστολης.
Κατσε, γιατί δεν δεν κατάλαβα την ερώτηση.
Είπες σε ποιο ΔΕΝ είμαι μαζί σας;
Αυτό θέλει ολόκληρο δοκίμιο για να το αναλύσω και ξεχωριστό νήμα. Και επειδή έχουμε πήξει τελευταία με νήματα για τη μάχη των φύλων, δεν έχω διάθεση να το κάνω.
Σε πολλά δεν είμαι μαζί σας.
Για παράδειγμα στο ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν είμαι μαζί σας.
Και σε θέματα εγωιστικά που άπτονται της τομαριστικής εποχής μας όπως αυτό.
https://pluralist.com/zurich-airport-feminist-mob/
Θύμωσαν λέει οι τεταρτοκυματικές, γιατί οι ουρές αναμονής στις τουαλέτες των γυναικών, είναι μεγαλύτερες. Γιατί οι γυναίκες ξοδεύουν μεγαλύτερο χρόνο στις τουαλέτες.
Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.
Είπες σε ποιο ΔΕΝ είμαι μαζί σας;
Αυτό θέλει ολόκληρο δοκίμιο για να το αναλύσω και ξεχωριστό νήμα. Και επειδή έχουμε πήξει τελευταία με νήματα για τη μάχη των φύλων, δεν έχω διάθεση να το κάνω.
Σε πολλά δεν είμαι μαζί σας.
Για παράδειγμα στο ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν είμαι μαζί σας.
Και σε θέματα εγωιστικά που άπτονται της τομαριστικής εποχής μας όπως αυτό.
https://pluralist.com/zurich-airport-feminist-mob/
Θύμωσαν λέει οι τεταρτοκυματικές, γιατί οι ουρές αναμονής στις τουαλέτες των γυναικών, είναι μεγαλύτερες. Γιατί οι γυναίκες ξοδεύουν μεγαλύτερο χρόνο στις τουαλέτες.
Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ