!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Νοιώθω λευκός Ευρωπαίος

Ναι
70
69%
Οχι
31
31%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Χουργιατς έγραψε: 18 Ιαν 2020, 18:21
Bipsco έγραψε: 18 Ιαν 2020, 18:17

κοίτα πυρετό το σαββατόβραδο ο μπλάκι για το τι χρώμα δέρμα έχουν οι Έλληνες :102:

μωβ πουά :102:
Ποιος μπλάκι, μωρέ;
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

βαρατε βιολιτζήδες νταουλιερηδες οι επίγονοι του κκε παραρτημα σοβιετιας

βαλθηκαν να βγαλουν τους ελληνες κατραμ

τελειωμένα ντι για ντιπ ισλαμολαγνα

τα εβαλλαν τα πυροβολημενα να στρωσουν εδαφος ελληνες ειστε κατραμ σαν αυτους που μας στελνει η τουρκια και η αχρηστη μεταπολιτευτικη ταξη τους δεχεται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ρε οσο και να σκούζετε οση προπαγανδα να κανετε θα παει από τους ελλην ες ο κλωτσος συννεφο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bipsco έγραψε: 18 Ιαν 2020, 18:17 Είναι ψευδοεπιστήμη. Μόνος σου το παραδέκτηκες. Οι Έλληνες έχουν λαδί δέρμα και μερικοί κατσαρά μαλλιά. Γιατί είναι πιο κοντά στους Σουηδούς; Οι τελευταίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου. Οι Άραβες είναι καυκάσιοι.
Ο μέσος Έλληνας έχει ίδιο χρώμα δέρματος με τον μέσο Ευρωπαίο. Να πεις για Ισπανούς ή Κύπριους ότι είναι έναν τόνο πιο σκούροι, το καταλαβαίνω. Οι δε Σουηδοί και γενικά υπερβόρειοι λαοί έχουν πολύ μεγαλύτερες διαφορές με τους κεντροευρωπαίους από ό,τι έχουν οι κεντροευρωπαίοι με τους νότιους. Αυτή η σύγκριση συγκεκριμένα με τους Σουηδούς είναι αστεία. Η ΕΕ είναι 500+ εκατομμύρια και η Σουηδία είναι μόλις τα 10 απ' αυτά.

Και αν και στην Σουηδία είναι συχνότερα τα ξανθά μαλλιά, δεν είναι πλειοψηφία ούτε κατά διάνοια. Ο μέσος Σουηδός είναι καστανός, το ίδιο και ο μέσος Γερμανός το ίδιο και ο μέσος Έλληνας. Απλά είναι συχνότεροι οι πιο σκούροι τόνοι μαλλιών όσο πιο νότια πηγαίνουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ναι φυσικά και νιώθω λευκός Ευρωπαίος γιατί έχω λευκό δέρμα και κατάγομαι από χώρα της Ευρώπης... Τι άλλο δηλαδή να νιώθω; Ας είμαστε λιγάκι σοβαροί.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Bipsco έγραψε: 18 Ιαν 2020, 18:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 00:59
Bipsco έγραψε: 18 Ιαν 2020, 00:22
Τι θα πει σκουρόχρωμος; Τι λευκός; Μπορώ να φέρω παραδείγματα Τούρκων ηθοποιών. Αυτοί τι είναι; Οι Αλγερινοί Ζιντάν και Μπενζεμα;

έχει να κάνει και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου
πάρα πολλοί Τούρκοι έχουν ελληνικές/ευρωπαϊκές ρίζες
άλλωστε γενικά οι μογγόλοι δεν είναι σκουρόχρωμοι
άραβες υπάρχουν και μελαμψοί αλλά και λευκοί, αλλά έχουν συνήθως διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου και μαλλιά από τους λευκούς ευρωπαίους
για τους δύο που λες περνούν για λευκοί ευρωπαίοι, ναι
αλλά δεν είναι τυπικά δείγματα αλγερινού/άραβα
βλέπε πχ Ουάρντα ή Σαλάχ, τυπικοί Αιγύπτιοι, σου θυμίζουν Έλληνα;
Είναι ψευδοεπιστήμη. Μόνος σου το παραδέκτηκες. Οι Έλληνες έχουν λαδί δέρμα και μερικοί κατσαρά μαλλιά. Γιατί είναι πιο κοντά στους Σουηδούς; Οι τελευταίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου. Οι Άραβες είναι καυκάσιοι.
Λαδί δερμα; :smt017
Όσον αφορά τους Σουηδούς είμαστε μακριά αλλά αυτό δε σημαίνει κατι... Με Ιταλούς και Γάλλους είμαστε πολύ κοντά (νομίζω ότι υπήρχε και μια σχετική έρευνα), οπως και με Ισπανούς οι οποίοι είναι και περισσότερο σκουρόχρωμοι.

Αν πεις ότι Ευρώπη είναι μόνο η Σκανδιναβία και τα πέριξ τότε μονο δεν είμαστε Ευρωπαίοι αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Σκανδιναβοί δεν είμαστε, Ευρωπαίοι όμως μια χαρά είμαστε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στο μεταξύ ψάχνω να βρω ξανθούς Σουηδούς ηθοποιούς και δυσκολεύομαι. Ή οι ξανθοί δεν γίνονται ηθοποιοί ή τα βάφουν ή απλώς ο μέσος Σουηδός δεν είναι ξανθός αλλά καστανός:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:53 Απλη ερωτηση. Να βγαλουμε συμπεράσματα.

Εγω, οχι. Ως Γιώργης, δεν νιωθω λευκός ευρωπαιος. Υπηρετώ τα Γερμανικα φύλλα, ειμαι υπερήφανος για αυτο, νιωθω σκλαβος και χαιρομαι αλλα ΟΧΙ ισοςε γερμανούς. Το γ κεφαλαιο.
Εγώ από τη μέση και κάτω νιώθω μαύρος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:02 Στο μεταξύ ψάχνω να βρω ξανθούς Σουηδούς ηθοποιούς και δυσκολεύομαι. Ή οι ξανθοί δεν γίνονται ηθοποιοί ή τα βάφουν ή απλώς ο μέσος Σουηδός δεν είναι ξανθός αλλά καστανός:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
αντίθετα, τούτος εδώ πάντα με προβλημάτιζε

που στο διάτανο βρέθηκε ολόξανθος μανιάτης; :p2:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:02 Στο μεταξύ ψάχνω να βρω ξανθούς Σουηδούς ηθοποιούς και δυσκολεύομαι. Ή οι ξανθοί δεν γίνονται ηθοποιοί ή τα βάφουν ή απλώς ο μέσος Σουηδός δεν είναι ξανθός αλλά καστανός:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ξέχασες τον Dolph Lundgren.
Εικόνα

Mε 80's χαίτη. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Έχεις το κλασσικό κόμπλεξ του μεσανατολιτη, που θέλει σώνει και καλά να βγει ξανθός με γαλανά ματια. Εμ, κοίτα λίγο την προφαηλ πικ σου, μήπως λέω;

Και τώρα ξύπνα

Εικόνα
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Νεοέλληνα να νιώσει κομμάτι του δυτικού κόσμου. Αυτό είναι μαζοχισμός. Όταν το ακραίο πατριωτικό κομμάτι της δύσης στρέφεται εναντίων όχι μόνο των ελληνων μεταναστών αλλά γενικά των ελληνων, την στιγμή που εσείς τους γλυκοκοιτατε προϊδεάζει για κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οθωμανέλλην έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:43

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Έχεις το κλασσικό κόμπλεξ του μεσανατολιτη, που θέλει σώνει και καλά να βγει ξανθός με γαλανά ματια. Εμ, κοίτα λίγο την προφαηλ πικ σου, μήπως λέω;

Και τώρα ξύπνα

Εικόνα
Καστανός είμαι, με καστανά μάτια και καστανοκόκκινα γένια. Η φωτογραφία στο άβαταρ είναι σκοτεινιασμένημ με υψηλό κόντραστ.

Ο χάρτης που βάζεις είναι της πούτσας, όπως και τα επιχειρήματά σου. Στον πραγματικό κόσμο βλέπουμε τα αποτελέσματα που παράθεσα σε φωτογραφίες από πάνω.

Τα ξανθά μαλλιά δεν μ' αρέσουν και δεν θεωρώ ότι πηγαίνουν στους άντρες. Σαφώς και δεν θα ήθελα να είμαι ξανθός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Kauldron έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:26 Ξέχασες τον Dolph Lundgren.
Εικόνα

Mε 80's χαίτη. :lol:

Καλά, δεν τους είδα και όλους, μόνο τους τοπ κοίταξα. Ίσως οι ξανθοί γίνονται δευτεράντζες, όπως ο από πάνω. Αν και όντως νόμιζα ότι είναι Ρώσος ο συγκεκριμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οθωμανέλλην έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:46 Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Νεοέλληνα να νιώσει κομμάτι του δυτικού κόσμου.
Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του δυτικού κόσμου. Μόνο ανιστόρητοι βλάκες μπορούν να το αρνηθούν αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”