δεν ξέρω τι λέει, προφανώς δεν ισχύει. Ο στόχος μου εμένα δεν αλλάζει, χωρίς παρεξήγηση...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι βιασμός; Σεξουαλική παρενόχληση; Κάτι άλλο;
-
Nero
Re: Είναι βιασμός; Σεξουαλική παρενόχληση; Κάτι άλλο;
Μία σ εχουμε
Νομίζω ότι το αξιοθαύμαστο σταμινα που έδειξες στο νήμα με την κοπελιά και τον φίλο της, κέρδισε την καρδιά του Νερο μας, τον τράβηξε απ' τον μονόπλευρο έρωτα στην Τζούνο και τον έριξε στα πόδια σου.
Χαρακτηρίζει μισογύνη τον Παπαδιαμάντη, μλκ μου. Μισογύνη τον συγγραφέα της Φόνισσας, μλκ μου!sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:17 πως γίνεται πάντως ρε πστ μου κάποιος να έχει διαβάσει τόσο πολύ πράμα και να παραμένει αμόρφωτος; πως;
και αυτό από μόνο του οκ δεν είναι και το τέλος του κόσμο ξέρωγω, αλλά να περνάει και όλους τους άλλους για αμόρφωτους ταυτόχρονα;
![]()
τέσπα, εμείς εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε, όλους, δε κάνουμε διακρίσεις εμείς.
Spoiler
Μπίστης
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μα δεν ... Ούτε που εχω καταλάβει τι εννοούμε με το νήμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όπως είδες ουτμου απέφυγα να μπω σε λεπτομέργειες (ο καθένας το ρόλο του), γιατί σίγα μωρέ τώρα, φόνισσα, λεπτομέργειες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:37Χαρακτηρίζει μισογύνη τον Παπαδιαμάντη, μλκ μου. Μισογύνη τον συγγραφέα της Φόνισσας, μλκ μου!sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:17 πως γίνεται πάντως ρε πστ μου κάποιος να έχει διαβάσει τόσο πολύ πράμα και να παραμένει αμόρφωτος; πως;
και αυτό από μόνο του οκ δεν είναι και το τέλος του κόσμο ξέρωγω, αλλά να περνάει και όλους τους άλλους για αμόρφωτους ταυτόχρονα;
![]()
τέσπα, εμείς εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε, όλους, δε κάνουμε διακρίσεις εμείς.
Spoiler
Μπίστης
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι μωρέ τον παρεξηγήσες, εμενα με συμπαθεί ο NeroΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:33Μία σ εχουμε
Νομίζω ότι το αξιοθαύμαστο σταμινα που έδειξες στο νήμα με την κοπελιά και τον φίλο της, κέρδισε την καρδιά του Νερο μας, τον τράβηξε απ' τον μονόπλευρο έρωτα στην Τζούνο και τον έριξε στα πόδια σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:43όπως είδες ουτμου απέφυγα να μπω σε λεπτομέργειες (ο καθένας το ρόλο του), γιατί σίγα μωρέ τώρα, φόνισσα, λεπτομέργειες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:37Χαρακτηρίζει μισογύνη τον Παπαδιαμάντη, μλκ μου. Μισογύνη τον συγγραφέα της Φόνισσας, μλκ μου!sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:17 πως γίνεται πάντως ρε πστ μου κάποιος να έχει διαβάσει τόσο πολύ πράμα και να παραμένει αμόρφωτος; πως;
![]()
Spoiler
Μπίστης
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- wooded glade
Μ*κίες.
Πήγα χτες McDonalds στην πλατεία Συντάγματος.
Εκτός ότι δεν σερβίρουν μπύρα επειδή είναι αιρετικοί ήταν μία γίδα μπροστά μου που φόραγε μία μπλούζα που έγραφε με μεγάλα γράμματα "don't follow me" - αλλά δεν θα την έκανε follow ούτε μισθοφόρος από την λεγεώνα των ξένων μετά από έξη μήνες γυμνάσια.
Δεν υπήρχε ούτε ίχνος καμακοκαταστάσεων, τα οποία θα ήγοντο εις αίσιον τέλος είτε δεν θα ήγοντο, αρσενικού γένους είτε θηλυκού γένους. Όλοι πλήρωναν το λογαριασμό, έτρωγαν το μπιφτέκι τους και έφευγαν.
Πιό άνευ αντικειμένου campaign δεν έχω δει στην πολιτική ιστορία του τόπου.
Πήγα χτες McDonalds στην πλατεία Συντάγματος.
Εκτός ότι δεν σερβίρουν μπύρα επειδή είναι αιρετικοί ήταν μία γίδα μπροστά μου που φόραγε μία μπλούζα που έγραφε με μεγάλα γράμματα "don't follow me" - αλλά δεν θα την έκανε follow ούτε μισθοφόρος από την λεγεώνα των ξένων μετά από έξη μήνες γυμνάσια.
Δεν υπήρχε ούτε ίχνος καμακοκαταστάσεων, τα οποία θα ήγοντο εις αίσιον τέλος είτε δεν θα ήγοντο, αρσενικού γένους είτε θηλυκού γένους. Όλοι πλήρωναν το λογαριασμό, έτρωγαν το μπιφτέκι τους και έφευγαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η καλύτερη ατάκα που έχω δει στο πχώρουμ από τότε που γράφτηκα.wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2020, 18:23

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ πάντως, στον μακρυμάλλη αυτοκράτορα την πέφτω.
Και όχι, δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-