!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Η ντροπή αυτή πάει πακέτο με την αριστεριλα. Αλλαξε, και θα σου περάσει.
- SpAcE_PaNtHeR
-
aspergillus
Ούτε ντροπή, ούτε υπερηφάνεια.
Κοινωνικά κατασκευάσματα όπως το φύλο?Highlander έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:32
Η άποψη στην οποία τείνω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μια αυτόνομη οντότητα. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται ή να είναι υπερήφανος για κοινωνικά κατασκευάσματα που δεν ελέγχει ο ίδιος οπως η εθνική ταυτότητα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Highlander
Το φύλο δεν ξέρω, η εθνική ταυτότητα σίγουρα.Lord Brum έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:45Κοινωνικά κατασκευάσματα όπως το φύλο?Highlander έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:32
Η άποψη στην οποία τείνω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μια αυτόνομη οντότητα. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται ή να είναι υπερήφανος για κοινωνικά κατασκευάσματα που δεν ελέγχει ο ίδιος οπως η εθνική ταυτότητα.![]()
σκοπιανο και το εθνι ρε τι γινεταιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:42εν δυναμει πολιτης της της αιγειακης![]()
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κοιτα η ελλαδα δεν είναι σοβιετια να πυροβολει οσους φευγουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run έγραψε: 18 Ιαν 2020, 16:34σκοπιανο και το εθνι ρε τι γινεται
- Northern Spirit
Εγω δεν ντρεπομαι που ειμαι ελ. Θα ντρεπομουνα αν ημουνα νεοελληνας αλλα απο αυτους ξεκοψα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- περαστικος
λολpanos291 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:40 Η ντροπή αυτή πάει πακέτο με την αριστεριλα. Αλλαξε, και θα σου περάσει.
Παιζει να ειμαι πιο δεξιος απο εσενα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ντρέπομαι για το ελληνικό κράτος, για κάποιες νοοτροπίες μας, αλλά για την καταγωγή μου ποτέ και για κανέναν λόγο
όχι ρε σιγά, Γκέοργκ, σε χω πει ρε την ιστορία με έναν φίλο μου πρεζάκια;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:11 Παιδιά μην το παίρνετε τόσο σοβαρά το νήμα. Ούτως ή άλλως κάνεις σας δεν είναι Ελληνας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ελάμπορέητ πληζ.Northern Spirit έγραψε: 18 Ιαν 2020, 16:39 Εγω δεν ντρεπομαι που ειμαι ελ. Θα ντρεπομουνα αν ημουνα νεοελληνας αλλα απο αυτους ξεκοψα.
.
.
με 10 μεγάλα το μήνα θα δεχόσουν να γίνεις Έλλην καβ;Cavaliere έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:49Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:11 Παιδιά μην το παίρνετε τόσο σοβαρά το νήμα. Ούτως ή άλλως κάνεις σας δεν είναι Ελληνας.![]()
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
ντρέπομαι για τη κατάντια πολλών συμπατριωτών μου όμως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-