και τι σημαινει αυτο ρε Εθνι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:42εν δυναμει πολιτης της της αιγειακης![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:11 Παιδιά μην το παίρνετε τόσο σοβαρά το νήμα. Ούτως ή άλλως κάνεις σας δεν είναι Ελληνας.

Ordem e Progresso.
Κάποιες φορές ναι. Π.χ.οταν βλέπεις τα ίδια Βούρλα που ψήφισαν όχι να ψηφίζουν αυτόν που τους έγραψε στα μεζεα του μετά από 3 μήνες η όταν το 32% του εκλογικού σώματος είναι ενσυνειδητοι προδότες ψηφίζοντας τον προδότη των Πρεσπών ντρέπομαι που τα χαλαρά αυτά θεωρούνται ομοεθνείς μου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οτι σε μια 5ετια θα γινουμε παραρτημα των κινεζων, η των βορειοκορεατων τελοσπαντων. α, και θα μας βρισκουν και γκομινες να γαμαμε.Thor έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:46και τι σημαινει αυτο ρε Εθνι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ότι η αγαμία έχει χτυπήσει κόκκινοThor έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:46και τι σημαινει αυτο ρε Εθνι;
- Eθνικοκοινωνιστης
σιγα σιγα θα το διαπιστωσετε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ναι,τι θα διαπιστωσουμε;
Με την ησυχια σου,πες δυο-τρια λογια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο λόγος που ντρέπεσαι φίλε περαστικέ είναι η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση.
- περαστικος
Παραδεχομαι οτι ειμαι ανθρωπος με πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:07 Ο λόγος που ντρέπεσαι φίλε περαστικέ είναι η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση.
Πως να μην εχω οταν γεννηθηκα στην τελευτσι τρυπα του ευρωπαικου ζουρνα;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- περαστικος
Δηλαδη αλογομουρη εσυ ειδαι χαρουμενος με την καταγωγη σου;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Δηλαδη εισαι πουθενας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:42εν δυναμει πολιτης της της αιγειακης![]()
Λογικο
Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:22Δηλαδη εισαι πουθενας;
Λογικο
- Highlander
Η άποψη στην οποία τείνω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μια αυτόνομη οντότητα. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται ή να είναι υπερήφανος για κοινωνικά κατασκευάσματα που δεν ελέγχει ο ίδιος οπως η εθνική ταυτότητα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν το βλέπεις αλλά γεννήθηκες σε μια από τις καλύτερες πιο ελεύθερες χώρες στον κόσμο. Να ξέρεις ότι η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση υπαγορεύει την κοσμοθεωρία σου. Όχι το αντίστροφο.περαστικος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:21Παραδεχομαι οτι ειμαι ανθρωπος με πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:07 Ο λόγος που ντρέπεσαι φίλε περαστικέ είναι η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση.
Πως να μην εχω οταν γεννηθηκα στην τελευτσι τρυπα του ευρωπαικου ζουρνα;
Εν όψει κρίσιμων εθνικών στιγμών, πρέπει να υψώσουμε τον εγωισμό μας, εγώ άλλαξα τον ήχο κλήσης στο κινητό μου, από Bellini, σε Χατζιδάκι, Τα Παιδιά Του Πειραιά από τους Εσπερινούς του, σόλο πιάνο. Αποφάσισα δε να τρώω συχνότερα σε ελληνικές ταβέρνες, αρκετά μας έφαγαν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι, ζήτω οι καράμπαμπες, ζήτω η Ελλάς.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-