οφου, γυριζουμε γυρω γυρω σε πραγματα που ξαναειπαμε 10 φορες.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:13Μπορεί να ήθελες πουτσα μέχρι 5' πριν. Μετά να μην ήθελες. Και πεις οχι άλλο ,στοπ. Είναι πεντακάθαρο ότι δεν συναινείς;Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:50δεν αρκει να μην υπαρχει συναινεση. πρεπει και να το ξερει ο αλλος. πρεπει καπως να καταστει σαφες οτι δεν υπαρχει συναινεση, και εφοσον δεν υπογραφουμε συμβολαιο, η γενικοτερη συμπεριφορα ειναι που θα το κανει σαφες η οχι. ο κοινος νους λεει οτι αμα τριβεσαι, θες πουτσα. αμα δε θες αλλα θες μονο να τριβεσαι, βρες τροπο να το επικοινωνησεις.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:58 Καμάρι μου, από την στιγμή που δεν υπάρχει συναίνεση είναι βιασμός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Οι κώδικες συμπεριφοράς δεν εκλαμβάνονται από όλους με τον ίδιο τρόπο, φίλε Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:53Μιλάμε για τα μηνύματα που εκπέμπονται και πως αυτά εκλαμβάνονται φίλη ΓαληΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:48Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Μια γυναίκα μπορεί να θέλει να προκαλεί την προσοχή τύπου "φάτε μάτια ψάρια" για ψυχολογικούς και μόνον λόγους, δηλαδή στο ψάξιμο για αυτοπεποίθηση και όχι βιασμό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:16 Αν μια γυναίκα μόνη κΟ προκλητικά ντυμένη πάει και καθήσει σε μια καφετέρια όπου συχνάζουν φαντάροι και αυτή είναι η μόνη γυναίκα εκεί μέσα , εκπέμπει το μήνυμα ...παρενοχλειστε με !!
Το κατά πόσον η συγκεκριμένη αναζήτηση προσοχής/αφελούς πρόκλησης συνεπάγεται σοβαρότητα ή δυναμισμό, είναι συζητήσιμο.
Αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος που δικαιολογεί τον βιασμό.
Και ασφαλώς κανένας βιασμις δεν δικαιολογείται
Οι τύποι και τα προσχήματα και οι κώδικες συμπεριφοράς και εμφάνισης ανδρών και γυναικών παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία των ανθρώπων ως προς το το μήνυμα στέλνουμε η τι εκλαμβάνεται από τους άλλους
Αλλά ειδικώς σ' αυτό το θέμα, ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
Αυτές που οι άντρες θεωρούν "εύκολες" γυναίκες, όλως τυχαίως απευθύνονται και φυσικά ενεργοποιούν, επίσης "εύκολους" άντρες.
Με ό,τι συνεπάγεται για αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέλη αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχω βαρεθεί τους τύπους που την πέφτουν άγαρμπα σε κοπέλες και όταν τρώνε άκυρο, ισχυρίζονται ότι "μα, μου κ@λοτρίφτηκες", ενώ αν η άλλη είναι απρόσιτη εξαρχής και δεν τους κάθεται, την αποκαλούν "π*υτάνα".
Ανατολίτικες, αντικοινωνικές, μπούρδες.
(Ξύπνησε ο φεμινιστής μέσα μου τώρα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, αυτό σαφώς και ισχύει.Alien666 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:32 Εχω βαρεθεί τους τύπους που την πέφτουν άγαρμπα σε κοπέλες και όταν τρώνε άκυρο, ισχυρίζονται ότι "μα, μου κ@λοτρίφτηκες", ενώ αν η άλλη είναι απρόσιτη εξαρχής και δεν τους κάθεται, την αποκαλούν "π*υτάνα".
Αλλά αν δεν μάθουμε να διαχωρίζουμε τα πράγματα, το πράγμα θα γίνεται όλο και χειρότερο.
Δεν μπορεί να δικαιολογείται η ευκολία για απόδοση βαρύτατων κατηγοριών, ανάλογα με το ποιος κοιμάται ή ποιος ξύπνησε τη χ στιγμή και τα προσωπικά βιώματα του καθενός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού επανέρχεσαιΑσέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:17οφου, γυριζουμε γυρω γυρω σε πραγματα που ξαναειπαμε 10 φορες.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:13Μπορεί να ήθελες πουτσα μέχρι 5' πριν. Μετά να μην ήθελες. Και πεις οχι άλλο ,στοπ. Είναι πεντακάθαρο ότι δεν συναινείς;Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:50
δεν αρκει να μην υπαρχει συναινεση. πρεπει και να το ξερει ο αλλος. πρεπει καπως να καταστει σαφες οτι δεν υπαρχει συναινεση, και εφοσον δεν υπογραφουμε συμβολαιο, η γενικοτερη συμπεριφορα ειναι που θα το κανει σαφες η οχι. ο κοινος νους λεει οτι αμα τριβεσαι, θες πουτσα. αμα δε θες αλλα θες μονο να τριβεσαι, βρες τροπο να το επικοινωνησεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΕννοείταιΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:40Ναι, αυτό σαφώς και ισχύει.Alien666 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:32 Εχω βαρεθεί τους τύπους που την πέφτουν άγαρμπα σε κοπέλες και όταν τρώνε άκυρο, ισχυρίζονται ότι "μα, μου κ@λοτρίφτηκες", ενώ αν η άλλη είναι απρόσιτη εξαρχής και δεν τους κάθεται, την αποκαλούν "π*υτάνα".
Αλλά αν δεν μάθουμε να διαχωρίζουμε τα πράγματα, το πράγμα θα γίνεται όλο και χειρότερο.
Δεν μπορεί να δικαιολογείται η ευκολία για απόδοση βαρύτατων κατηγοριών, ανάλογα με το ποιος κοιμάται ή ποιος ξύπνησε τη χ στιγμή και τα προσωπικά βιώματα του καθενός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο μοναδικός πραγματικά λόγος είναι αυτός που ανέφερα. Ακόμα και για να ζηλέψει η φίλη της θα είναι γιατί η μία έχει περισσότερα "όπλα" από την άλλη για να βρει ερωτικό σύντροφο, αν το θελήσει...Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:02δεν υπολογιζεις τη βλακεια στο μυαλο ορισμενων γυναικων. αυτο που λες ειναι το λογικο, αλλα μια γυναικα μπορει να ντυνεται ελαφρα οχι γιατι γουσταρει να βρει γκομενο, αλλα για χιλιους λογους, αναμεσα στους οποιους να ζηλεψει η φιλη της που εχει ωραιοτερα ποδια-βυζια κλπ.Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:31
Τότε μπορείς να εξηγήσεις την ύπαρξη του προκλητικού ντυσίματος (είτε από άντρες είτε από γυναίκες);
Και μη μου πεις τα γνωστά υποκριτικά "'αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου" ή "με βολεύει σαν ντύσιμο".
Το προκλητικό ντύσιμο έχει σαν μοναδικό σκοπό την εκπομπή μηνύματος ότι ψάχνω για ερωτικό σύντροφο (δεν συμφωνώ με το "είμαι εύκολη").
Και για να σε προλάβω, δεν δικαιολογεί τίποτα εκ μέρους των αποδεκτών του μηνύματος.
Απλώς για να βάζουμε κάποια πράγματα στην πραγματική τους διάσταση...
Yippie Kay Yay
Κάποτε με επισκέφτηκε μια φίλη μαζί με τον άντρα της στο πατρικό μου.
Στους τοίχους του πατρικού μου, υπήρχαν πίνακες ζωγραφισμένοι από τον πατέρα μου, ο οποίος έχει χόμπι τη ζωγραφική σε καμβά. Οι πίνακες απεικόνιζαν γυμνές γυναίκες σε διάφορες πόζες.
"Πολύ ωραίοι οι πίνακες", είπε η φίλη μου. "Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, από το γυμνό γυναικείο σώμα".
Να σημειωθεί ότι η φίλη μου ήταν cis-straight.
Επίσης σε τουλάχιστον δύο εκ των πρώην μου, οι φίλες τους τις αποκαλούσαν "τι γκομενάρα είσαι" και "τι μωρό είσαι". Ή επίσης τις λέγανε "το τάδε τζιν σου κάνει υπέροχο κώλο".
Με αυτές τις σκέψεις, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η γυναίκα που ντύνεται προκλητικά το κάνει μόνο για τα αντρικά βλέμματα.
Στους τοίχους του πατρικού μου, υπήρχαν πίνακες ζωγραφισμένοι από τον πατέρα μου, ο οποίος έχει χόμπι τη ζωγραφική σε καμβά. Οι πίνακες απεικόνιζαν γυμνές γυναίκες σε διάφορες πόζες.
"Πολύ ωραίοι οι πίνακες", είπε η φίλη μου. "Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, από το γυμνό γυναικείο σώμα".
Να σημειωθεί ότι η φίλη μου ήταν cis-straight.
Επίσης σε τουλάχιστον δύο εκ των πρώην μου, οι φίλες τους τις αποκαλούσαν "τι γκομενάρα είσαι" και "τι μωρό είσαι". Ή επίσης τις λέγανε "το τάδε τζιν σου κάνει υπέροχο κώλο".
Με αυτές τις σκέψεις, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η γυναίκα που ντύνεται προκλητικά το κάνει μόνο για τα αντρικά βλέμματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 18 Ιαν 2020, 15:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και να ήταν μόνο αυτέςAlien666 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:32 Εχω βαρεθεί τους τύπους που την πέφτουν άγαρμπα σε κοπέλες και όταν τρώνε άκυρο, ισχυρίζονται ότι "μα, μου κ@λοτρίφτηκες", ενώ αν η άλλη είναι απρόσιτη εξαρχής και δεν τους κάθεται, την αποκαλούν "π*υτάνα".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
α) ψάχνω για ερωτικό σύντροφο δε σημαίνει ότι είμαι ερωτικά διαθέσιμη σε όλους όσους μου την πεσουν. Αυτό το καταλαβαίνω κι εγώ.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:06α)Δεν είπα ότι είπες ότι είναι εύκολες. Είπα γιατί εφόσον θεωρείτε ότι ενώ ντύνονται προκλητικά για να βρουν ερωτικό σύντροφο, παράλληλα λέτε ότι δεν είναι ερωτικά διαθέσιμες. Μήπως ερμηνεύετε λάθος το ντύσιμο με αποτέλεσμα να πέφτουν οι χυλοπίτες και να κακιωνετε; Λέω εγώ τώρα.Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:47α) Μόνος μου είπα ότι δε συμφωνώ πως είναι εύκολεςNaida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:42
Χμ πολύ άνετα δίνετε ερμηνείες. Να σου δώσω και εγώ δυο ερωτήματα.
α) αφού η γυναίκα που ντύνεται προκλητικά ψάχνει ερωτικό σύντροφο, γιατί παραπονιέστε ότι είναι δύσκολες, δεν ξινές κτλ;
β)όταν κάποια είναι με τον σύντροφό της και ντύνεται προκλητικά τι σημαίνει;
β) Για πες μου εσύ, γιατί χειμωνιάτικα φοράς μίνι και ψηλοτάκουνα, όταν παγώνεις από το κρύο και παραπονιέσαι ότι πονάνε τα πόδια σου;
β) γιατί μας αρέσει ο εαυτός μας με το εκάστοτε ντύσιμο. Για τον ίδιο λόγο που θα βαφτουμε, εσείς θα φτιάξετε τα μούσια σας, θα βάλετε κάτι ωραίο κτλ. Για να βγαζουμε την ωραιότερη και πιο σέξι εικόνα μας για διάφορους λόγους.
Δεν μου απάντησες όμως. Μια γυναίκα που θα συνοδευτεί από τον σύντροφό της και ντυθει προκλητικά τι μήνυμα θέλει να περάσει;
β) η σέξι εικόνα μας εξ ορισμού έχει σα σκοπό να διεγείρει ερωτικά. Είπες κάτι άλλο; Αν ανεβαινες στα Ιμαλάια δεν θα έβαζες κραγιόν όπως οι άντρες στο στρατό δε νοιάζονται για τη χωριστρα τους όταν ετοιμάζονται για άσκηση στο βουνό.
Η γυναίκα που συνοδεύεται από τον σύντροφό της θα ντυθεί προκλητικά για δύο λόγους:
1. Για να υπενθυμίζει στο σύντροφό της πόσο τυχερός είναι και
2. Για να στείλει το μήνυμα στους γύρω ότι δεν έκλεισε σαν γυναίκα επειδή βρήκε άντρα.
Αν κάνω λάθος πες μου...
Yippie Kay Yay
δεκτόν.από βυζιά πως πας?Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:16 α) ψάχνω για ερωτικό σύντροφο δε σημαίνει ότι είμαι ερωτικά διαθέσιμη σε όλους όσους μου την πεσουν. Αυτό το καταλαβαίνω κι εγώ.
3. Eπειδή αυτό αρέσει και στο σύντροφο της, όχι σε ό,τι αφορά στις προσωπικές τους στιγμές (που είναι άλλο θέμα) αλλά ως επίδειξη προς τους άλλους.Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:16 α) ψάχνω για ερωτικό σύντροφο δε σημαίνει ότι είμαι ερωτικά διαθέσιμη σε όλους όσους μου την πεσουν. Αυτό το καταλαβαίνω κι εγώ.
β) η σέξι εικόνα μας εξ ορισμού έχει σα σκοπό να διεγείρει ερωτικά. Είπες κάτι άλλο; Αν ανεβαινες στα Ιμαλάια δεν θα έβαζες κραγιόν όπως οι άντρες στο στρατό δε νοιάζονται για τη χωριστρα τους όταν ετοιμάζονται για άσκηση στο βουνό.
Η γυναίκα που συνοδεύεται από τον σύντροφό της θα ντυθεί προκλητικά για δύο λόγους:
2. Για να στείλει το μήνυμα στους γύρω ότι δεν έκλεισε σαν γυναίκα επειδή βρήκε άντρα.
Αν κάνω λάθος πες μου...
Αλλά ανεξαρτήτως λόγου, η διαθεσιμότητα μιας γυναίκας που συνοδεύεται δεν κρίνεται τόσο από το ντύσιμο αλλά κυρίως από τη συμπεριφορά. Ισχύει και για τους άντρες. Οι εκφράσεις τύπου "παίζει το ματάκι του/της" αφορούν ακριβώς σ' αυτό.
Στα ζευγάρια γενικώς, η όποια διαθεσιμότητα/ψάξιμο κλπ φαίνεται περισσότερο δυναμική, επειδή ακριβώς είναι ζευγάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε παπάρα, άντρας είμαι, οπότε τα βυζιά μου θέλω να πιστεύω ότι μάλλον δεν ελκύουν σεξουαλικώς...
Yippie Kay Yay
Σωστά, παρελειψα το 3.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:393. Eπειδή αυτό αρέσει και στο σύντροφο της, όχι σε ό,τι αφορά στις προσωπικές τους στιγμές (που είναι άλλο θέμα) αλλά ως επίδειξη προς τους άλλους.Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:16 α) ψάχνω για ερωτικό σύντροφο δε σημαίνει ότι είμαι ερωτικά διαθέσιμη σε όλους όσους μου την πεσουν. Αυτό το καταλαβαίνω κι εγώ.
Αν κάνω λάθος πες μου...
Αλλά ανεξαρτήτως λόγου, η διαθεσιμότητα μιας γυναίκας που συνοδεύεται δεν κρίνεται τόσο από το ντύσιμο αλλά κυρίως από τη συμπεριφορά. Ισχύει και για τους άντρες. Οι εκφράσεις τύπου "παίζει το ματάκι του/της" αφορούν ακριβώς σ' αυτό.
Στα ζευγάρια γενικώς, η όποια διαθεσιμότητα/ψάξιμο κλπ φαίνεται περισσότερο δυναμική, επειδή ακριβώς είναι ζευγάρια.![]()
Yippie Kay Yay
είδα το διαθέσιμη και ποστάρισα αντανακλαστικάAirman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:43![]()
Βρε παπάρα, άντρας είμαι, οπότε τα βυζιά μου θέλω να πιστεύω ότι μάλλον δεν ελκύουν σεξουαλικώς...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις