Σόρι, αλλά αυτό που λες είναι χυδαίο και θα πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:25Όχι.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:11
Τι πώς, καλή μου; Τι πώς; Δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση να παίζεις με τα αισθήματα και το σώμα του άλλου και μετά να φεύγεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 18 Ιαν 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Σαφώς.ST48410 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 10:58Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι πως ό,τι καταστρέφει κόσμο πρέπει να τιμωρείται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Αυτές οι μαλακίες με τα κλειδιά και τα πορτοφόλια απλά τονιζουν πόσο χαζή είναι η κουλτούρα του βιασμού.
Διότι η κλειδωμένη πόρτα ή το στενά παρακολουθουμενο πορτοφόλι αποτελούν αντικειμενικες δυσκολίες για τον κλέφτη. Αν δεν υπάρχουν, η δουλειά τους γίνεται πιο εύκολη.
Η δουλειά του βιαστή από την άλλη δεν γίνεται πιο ευκολη αν η φούστα είναι κοντύτερη ή αν το ντεκολτέ είναι πιο βαθύ. Δεν είναι αυτά τα εμπόδια για το βιασμό.
Διότι η κλειδωμένη πόρτα ή το στενά παρακολουθουμενο πορτοφόλι αποτελούν αντικειμενικες δυσκολίες για τον κλέφτη. Αν δεν υπάρχουν, η δουλειά τους γίνεται πιο εύκολη.
Η δουλειά του βιαστή από την άλλη δεν γίνεται πιο ευκολη αν η φούστα είναι κοντύτερη ή αν το ντεκολτέ είναι πιο βαθύ. Δεν είναι αυτά τα εμπόδια για το βιασμό.
Χέλλη, δε νομίζω ότι το παίζουν χαζοί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Φυσικά και είναι. Θα το καταλάβαινες αν διάβαζες έστω και μια μελέτη για το ποιες ηλικίες είναι πιο συχνές ως θύματα βιασμού:Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:30 Αυτές οι μαλακίες με τα κλειδιά και τα πορτοφόλια απλά τονιζουν πόσο χαζή είναι η κουλτούρα του βιασμού.
Ages 12-34 are the highest risk years for rape and sexual assault.
Γιατί, άραγε να συμβαίνει αυτό; Να έχει να κάνει με το σώμα τους; Ή είναι απλώς ένα ράντομ στατιστικό στοιχείο, κατά την γνώμη σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Βιάζουν τις μικρές, άρα η μακριά φούστα τους εμποδίζει να βιάσουν τις θειτσες. Οοοοκ.
Να είναι σεξουαλική παρενόχληση όταν δεν σου κάθεται η άλλη πρώτη φορά το ακούω.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:27Σόρι, αλλά αυτό που λες είναι χυδαίο και θα πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:25Όχι.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:11
Τι πώς, καλή μου; Τι πώς; Δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση να παίζεις με τα αισθήματα και το σώμα του άλλου και μετά να φεύγεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πρέπει να είναι τέρμα ηλίθιος κανείς για να υποστηρίζει πως μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα δεν είναι πιθανότερο θύμα βιασμού
Το έχουν ξεπατωσει το ζήτημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:49 Βιάζουν τις μικρές, άρα η μακριά φούστα τους εμποδίζει να βιάσουν τις θειτσες. Οοοοκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είναι επειδή ζεις στον μικρόκοσμό σου. Όταν κάποιος παίζει μαζί σου, άντρας ή γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:51Να είναι σεξουαλική παρενόχληση όταν δεν σου κάθεται η άλλη πρώτη φορά το ακούω.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:27Σόρι, αλλά αυτό που λες είναι χυδαίο και θα πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Το ότι το θεωρείς δεδομένο ότι δεν είναι τίποτα να έρθει να κωλοτριφτεί η άλλη στον άλλον και μετά να φύγει, είναι μέρος του προβλήματος. Εφεξής το ονομάζω κουλτούρα σεξουαλικής παρενόχλησης ανδρών.
Είναι άκρως προβληματικό το ότι θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να παίζεις με τα συναισθήματα και το σώμα των άλλων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Comically missing the point.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:49 Βιάζουν τις μικρές, άρα η μακριά φούστα τους εμποδίζει να βιάσουν τις θειτσες. Οοοοκ.
Ρε, εγκεφαλικά νεκρός είσαι; Βιάζουν τις γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία που είναι πιο θελκτικές. Που το σώμα τους είναι σεξουαλικά πιο ωραίο. Λογική συνέπεια είναι να προκαλεί αισθήματα διέγερσης όσο πιο πολύ τονίζει το ρούχο την σεξουαλικότητα.
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
Να σ'το θέσω πιο ωμά μπας και πάρεις μπρος:
Όσο πιο πιθανό είναι να του σηκωθεί του βιαστή από την εμφάνισή σου, τόσο πιο πιθανό είναι να υπάρξεις θύμα βιασμού. Γι' αυτό και κινδυνεύουν περισσότερο οι γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία που προκαλούν σεξουαλική διέγερση, όπως και κινδυνεύουν περισσότερο οι γυναίκες που με το ντύσιμό τους προκαλούν περισσότερο σεξουαλική διέγερση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι μήνυμα που εκπέμπει μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα στον κόσμο που την βλέπει είναι ..ψάχνομαι για άντρα και είμαι εύκοληnowhere έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:51 πρέπει να είναι τέρμα ηλίθιος κανείς για να υποστηρίζει πως μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα δεν είναι πιθανότερο θύμα βιασμού
Δεν συζητάμε το εάν είναι σωστό η λάθος σαν σήμα αλλά το πώς εκλαμβάνεται αυτό όχι μόνο από τον ελληνικό ανδρικό πληθυσμό αλλά παγκοσμίως
Κάθε λαός σε κάθε εποχή έχει τον δικό του τρόπο ερωτικής επικοινωνίας και ερωτικων μηνυμάτων και σήματα που εκπέμπει μέσω αυτών.
Αν έρθει πχ μια προκλητικά ντυμένη γυνσικα στο μπαράκι που κάθομαι καί με αγκαλιάζει ..το μήνυμα που θα πάρω δεν είναι ότι το κάνει για κοινωνικούς και μόνο λόγους
hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:55Είναι επειδή ζεις στον μικρόκοσμό σου. Όταν κάποιος παίζει μαζί σου, άντρας ή γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:51Να είναι σεξουαλική παρενόχληση όταν δεν σου κάθεται η άλλη πρώτη φορά το ακούω.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:27
Σόρι, αλλά αυτό που λες είναι χυδαίο και θα πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Το ότι το θεωρείς δεδομένο ότι δεν είναι τίποτα να έρθει να κωλοτριφτεί η άλλη στον άλλον και μετά να φύγει, είναι μέρος του προβλήματος. Εφεξής το ονομάζω κουλτούρα σεξουαλικής παρενόχλησης ανδρών.
Είναι άκρως προβληματικό το ότι θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να παίζεις με τα συναισθήματα και το σώμα των άλλων.

Πότε είπα κάτι τέτοιο; Ρε ότι θέλετε λέτε για να βγάζετε δίκιο στο μυαλό σας; Το έχετε κάψει εντελώς ; Ότι δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση ειπα. Έλεος κάπου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό εκπέμπει στο μυαλό του ΑΙΝΕΙΑΝ, Χέλη, Γαλή και λοιπούς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:08Τι μήνυμα που εκπέμπει μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα στον κόσμο που την βλέπει είναι ..ψάχνομαι για άντρα και είμαι εύκοληnowhere έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:51 πρέπει να είναι τέρμα ηλίθιος κανείς για να υποστηρίζει πως μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα δεν είναι πιθανότερο θύμα βιασμού
Δεν συζητάμε το εάν είναι σωστό η λάθος σαν σήμα αλλά το πώς εκλαμβάνεται αυτό όχι μόνο από τον ελληνικό ανδρικό πληθυσμό αλλά παγκοσμίως
Κάθε λαός σε κάθε εποχή έχει τον δικό του τρόπο ερωτικής επικοινωνίας και ερωτικων μηνυμάτων και σήματα που εκπέμπει μέσω αυτών.
Αν έρθει πχ μια προκλητικά ντυμένη γυνσικα στο μπαράκι που κάθομαι καί με αγκαλιάζει ..το μήνυμα που θα πάρω δεν είναι ότι το κάνει για κοινωνικούς και μόνο λόγους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που (κάνεις;) ότι δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όπως και να είναι ντυμένη κάποια, η δυσκολία του βιασμού της παραμένει σταθερή. Επομένως η αναλογία σου με τα πορτοφόλια και τα κλειδιά είναι ηλιθια. Χτυπά τα στηθια σου κι άλλο.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:59Comically missing the point.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:49 Βιάζουν τις μικρές, άρα η μακριά φούστα τους εμποδίζει να βιάσουν τις θειτσες. Οοοοκ.![]()
![]()
![]()
Ρε, εγκεφαλικά νεκρός είσαι; Βιάζουν τις γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία που είναι πιο θελκτικές. Που το σώμα τους είναι σεξουαλικά πιο ωραίο. Λογική συνέπεια είναι να προκαλεί αισθήματα διέγερσης όσο πιο πολύ τονίζει το ρούχο την σεξουαλικότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-