Τις ίδιες παπαριες έλεγε και ο βοριδης. Οι μετανάστες εξαθλιωσαν τους Έλληνες, αλλά όταν οι ίδιοι που τα έλεγαν εφάρμοσαν τα μνημόνια, οι Έλληνες είναι σπάταλοι πλούσιοι τεμπέληδες και έπρεπε να πληρώσουν. Διαλεχτε μια παπαρια, δεν μπορείτε να λέτε και τις δύο αυτή τη φορά, είναι αντικρουωμενες.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:54Δηλαδή πιο πριν ήταν ακαλλιέργητα;Nero έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:22γιατί είναι κακό που άνοιξε τα σύνορα τους Αλβανούς; Εγώ πχ που μεγάλωσα εις τον κάμπο στα τέλη 90 αρχές 00 μπορώ να σου πω ότι τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν ευλογία τον τόπο μας. Η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεγάλη και το κόστος, όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε μόχθο αν θες, ήταν αρκετά μεγάλο.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:17
Απλώς δεν είμαι αισιόδοξη. Και όχι μόνον επειδή η ΝΔ άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς τότε.
Πρέπει να σου πω ότι εμείς, που η οικονομική μας ανάπτυξη βασίστηκε, κατα ένα μέρος βέβαια, σ'αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια, επηρεαστήκαμε αντικειμενικά λιγότερο απ'όλους απο την κρίση![]()
Εγώ ξέρω πως οικογένειες συμπατριωτών μας που εργάζονταν και ζούσαν αξιοπρεπώς από τα χωράφια οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση γιατί ο λαθραίος στοίχιζε φθηνότερα. Βέβαια, αλλά λεφτά χρειάζεσαι όταν ζεις με άλλους δέκα σε ένα δωμάτιο και άλλα όταν συντηρείς και άλλους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Σέρσει ξεβρακωνει ευρώκανίβαλους και εθνικια
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: H ξεβράκωτη του walk of shame νομίζει πως ξεβρακώνει άλλους
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μα τι στόμα!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:08Τις ίδιες παπαριες έλεγε και ο βοριδης. Οι μετανάστες εξαθλιωσαν τους Έλληνες, αλλά όταν οι ίδιοι που τα έλεγαν εφάρμοσαν τα μνημόνια, οι Έλληνες είναι σπάταλοι πλούσιοι τεμπέληδες και έπρεπε να πληρώσουν. Διαλεχτε μια παπαρια, δεν μπορείτε να λέτε και τις δύο αυτή τη φορά, είναι αντικρουωμενες.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:54Δηλαδή πιο πριν ήταν ακαλλιέργητα;Nero έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:22
γιατί είναι κακό που άνοιξε τα σύνορα τους Αλβανούς; Εγώ πχ που μεγάλωσα εις τον κάμπο στα τέλη 90 αρχές 00 μπορώ να σου πω ότι τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν ευλογία τον τόπο μας. Η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεγάλη και το κόστος, όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε μόχθο αν θες, ήταν αρκετά μεγάλο.
Πρέπει να σου πω ότι εμείς, που η οικονομική μας ανάπτυξη βασίστηκε, κατα ένα μέρος βέβαια, σ'αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια, επηρεαστήκαμε αντικειμενικά λιγότερο απ'όλους απο την κρίση![]()
Εγώ ξέρω πως οικογένειες συμπατριωτών μας που εργάζονταν και ζούσαν αξιοπρεπώς από τα χωράφια οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση γιατί ο λαθραίος στοίχιζε φθηνότερα. Βέβαια, αλλά λεφτά χρειάζεσαι όταν ζεις με άλλους δέκα σε ένα δωμάτιο και άλλα όταν συντηρείς και άλλους.
Να σε ενημερώσω πως υπάρχουν και πλούσιοι και φτωχοί, ελπίζω να μην πέφτεις από τα σύννεφα.
Ξέρω οικογένεια Ελλήνων στην επαρχία, όχι προσωπικώς, έτυχε να γνωρίσω το ένα παιδί τους, που ζούσαν κυριολεκτικώς από τα χωράφια.
Οι δύο γονείς εργάζονταν εποχικοί εργάτες, ο πατέρας κυρίως στα χωράφια και μεροκάματα αλλού όταν δεν είχε δουλειά εκεί και η μητέρα στα συσκευαστήρια των αγροτικών προϊόντων. Όταν έκλειναν τα σχολεία, πήγαιναν και τα παιδιά να δουλέψουν ενώ ήταν στο γυμνάσιο. Τρία παιδιά και μεγάλωσαν αξιοπρεπώς, μπορούσαν να πληρώσουν ακόμα και για την εκδρομή στο σχολείο, αλλά τα καλοκαίρια στο πήξιμο.
Η κυρία που μου τα έλεγε ήταν παιδί αυτής της οικογένειας και μου είπε πως αν δεν ήταν η δουλειά στα χωράφια θα είχε πάρει τα παιδιά καμία Πρόνοια.
Μην γενικεύεις στην απεγνωσμένη προσπάθειά σου να πείσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Re: H Σέρσει ξεβρακωνει ευρώκανίβαλους και εθνικια
Κοίτα που είναι η Υεμένη φίλεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:53Αυτός που μαχαιρωθηκε ήταν από την Υεμένη, άρα πιπα πέταξες και σε αυτήν την περίπτωση, και γενικότερα που θέλεις να μας πεις πως όσοι ζούνε στα καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο είναι λαθρο.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Και δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες. Είναι λαθρομεταναστες.

Ακόμα και πρόσφυγας να είσαι, δεν σημαίνει ότι δικαιούσαι να πάρεις σβάρνα όλο τον πλανήτη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γι'αυτό λέω για υποδομές βρε, για να μπορεί να ζήσει στη χώρα του ξανά. Δεν ξέρω αν το έμαθες, τελείωσαν οι πόλεμοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:18Ζούσε στη χώρα του, τώρα δεν μπορεί γι αυτό είναι πρόσφυγας.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:14Να ζήσει στη χώρα του με τις υποδομές που θα γίνουν με επιδοτήσεις της Δύσης. Τα ξοδεύουμε που τα ξοδεύουμε, ας τα δώσουμε εκεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:46και ο πρόσφυγας να προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στην ζούγκλα των καταυλισμων.
Θα ήθελα να πάνε πίσω στη Σμύρνη, όχι για να μην είναι εδώ, αλλά γιατί είναι η γη τους και η γη μας και ποτέ δεν ξέρεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:46Μήπως να αρχίσουμε με την αλφαβήτα πρώτα; εσείς είστε τόσο κάφροι, που και το 22 θα του έλεγες, πήγαινε πίσω στη σμυρνη και θα σου στείλουμε κάνα φράγκο.
Αλλά θα ήταν αδύνατον γιατί θα τους σκότωναν. Στην περίπτωσή μας τι λες, πως αν επιστρέψουν θα τους ξαναβομβαρδίσουν;
Ειδικά στη Συρία, αυτοί που φοβούνται το καθεστώς, είναι οι τζιχαντιστές και οι συνεργάτες τους και φυσικά δεν τους θέλουμε εδώ. Οι λογικοί άνθρωποι τουλάχιστον, για σένα δεν ξέρω.
Επειδή το λες εσύ; Τι ιδέες μεγαλείου είναι αυτές, ποιος είσαι βρε, ο Μπαρουφάκης;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:46 Θα πάρουν όλοι πρόσφυγες ισότιμα μέχρι να φτιαχτούν ξανά οι εμπόλεμες χώρες θέλουν δε θέλουν. Αλλιώς κυρώσεις.
Για το άλλο συμφωνούμε, να φτιαχτούν ξανά οι εμπόλεμες ζώνες και να φύγουν. Αυτό εννοώ όταν λέω για υποδομές, τι μου φωνάζεις αφού συμφωνούμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 18 Ιαν 2020, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εδώ ο κουλης σου το παίζει μπέμπης πολιτικός πρόσφυγας στη Γαλλία, κι εσύ μας λες τώρα για τον άνθρωπο που έφυγε από την κόλαση της Υεμένης. Ε τότε, ας πήγαινε και ο Μητσοτάκης στην Αλβανία επί χούντας. Τι δουλειά είχαν στη Γαλλία, στην Σουηδία, κλπ. Να μας πεις μόνο πως γίνοταν να είσαι και πολιτικός πρόσφυγας από την ΕΣΣΔ στις ΗΠΑ.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:28Κοίτα που είναι η Υεμένη φίλεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:53Αυτός που μαχαιρωθηκε ήταν από την Υεμένη, άρα πιπα πέταξες και σε αυτήν την περίπτωση, και γενικότερα που θέλεις να μας πεις πως όσοι ζούνε στα καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο είναι λαθρο.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Και δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες. Είναι λαθρομεταναστες.
Ακόμα και πρόσφυγας να είσαι, δεν σημαίνει ότι δικαιούσαι να πάρεις σβάρνα όλο τον πλανήτη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Georg Von Balkanen
Εντάξει ρε και οι ελληνες γουστάρουν πόσοι το γύρισαν επί τουρκοκρατιας(επαναστάσεως);Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:50 Καθόλου απίθανο γι αυτούς που στήριξαν Χίτλερ, κι εκείνος γούσταρε Ισλάμ.
Τώρα οι Γάλλοι τί σκατά έχουν στο κεφάλι τους, δε καταλαβαινω
Εσείς δεν λέτε ότι οι σημερινοί Τούρκοι είναι ελληνες που τουρκεψαν;
Και όμως υπήρχε ελ πολιτικός που δραπέτευσε στην Αλβανία επί χούντας. Φυσικά ο Χότζα τον έστειλε κάτεργα ως κατάσκοπο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:40 Ε τότε, ας πήγαινε και ο Μητσοτάκης στην Αλβανία επί χούντας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Καλά, που να δεις πόσα Οθωμανα θα γίνονταν Χριστιάνα με μια Χατζάρα στο λαιμό ή απλώς για λιγότερους φόρους.Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:00Εντάξει ρε και οι ελληνες γουστάρουν πόσοι το γύρισαν επί τουρκοκρατιας(επαναστάσεως);Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:50 Καθόλου απίθανο γι αυτούς που στήριξαν Χίτλερ, κι εκείνος γούσταρε Ισλάμ.
![]()
Τελικά δε μας έφερες λινκ με το ποσοστό των Ελληνων που γίνονται μουσουλμάνοι ε;
Εννοείται πως πολλοι Τούρκοι ειναι Έλληνες που μουσουλμανεψαν επί Οθωμανων ή κατά τη διαρκεια διωγμών. Εγώ περιμενω να μας πεις αυτό που ισχυρίστηκες ότι στην Ελλάδα του 2020 πολλοί Έλληνες γίνονται μουσουλμάνοι. Με ενδιαφέρει το ποσοστό οσων εθελοντικά γινονται διανοητικα και ψυχικά αναπηροι
-
Georg Von Balkanen
Ίφιδα, (τι νιμ κ αυτό) όχι μόνο είναι πολλοί αλλά ΗΓΟΎΝΤΑΙ και του ριζοσπαστικου Ισλάμ. Εσείς θα μας βάλετε την ταφόπλακα.Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:13Καλά, που να δεις πόσα Οθωμανα θα γίνονταν Χριστιάνα με μια Χατζάρα στο λαιμό ή απλώς για λιγότερους φόρους.Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:00Εντάξει ρε και οι ελληνες γουστάρουν πόσοι το γύρισαν επί τουρκοκρατιας(επαναστάσεως);Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:50 Καθόλου απίθανο γι αυτούς που στήριξαν Χίτλερ, κι εκείνος γούσταρε Ισλάμ.
![]()
Τελικά δε μας έφερες λινκ με το ποσοστό των Ελληνων που γίνονται μουσουλμάνοι ε;
Εννοείται πως πολλοι Τούρκοι ειναι Έλληνες που μουσουλμανεψαν επί Οθωμανων ή κατά τη διαρκεια διωγμών. Εγώ περιμενω να μας πεις αυτό που ισχυρίστηκες ότι στην Ελλάδα του 2020 πολλοί Έλληνες γίνονται μουσουλμάνοι. Με ενδιαφέρει το ποσοστό οσων εθελοντικά γινονται διανοητικα και ψυχικά αναπηροι
Κατάλαβα, μουσουλμάνος της πλάκας κι εσύ, πίνεις το αλκοόλ σα νερακι
-
Nero
αναφέρεται σ'αυτόν εδώΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:06 Κατάλαβα, μουσουλμάνος της πλάκας κι εσύ, πίνεις το αλκοόλ σα νερακι
-
Georg Von Balkanen
Α, και κάτι ακόμη σχετικά με το αγονατιστο έθνος... Οι Οθωμανοί αποθαρρυναν γενικά τους χριστιανούς να στρέφονται στο Ισλάμ, διοτι δεν τους συνέφερε. Δεν θα πλήρωνε κάνεις τον ισλαμικό φόρο.
Αλλά βέβαια. Και αυτό προπαγάνδα.
Αλλά βέβαια. Και αυτό προπαγάνδα.
Ευχαριστώ, η ζωή μου θα ήταν άδεια αν δεν γνώριζα τον γεννημένο στην Αμερική και με Αμερικανική υπηκοότητα Μπαχρουμι, που επέλεξε την διανοητική και ψυχική καθυστέρηση και άφησε την τελευταία άχρηστη και παρασιτική ανάσα του το 2017
Τέτοια λαοθάλασσα Ελλήνων που έγιναν μουσουλμάνοι δεν την περιμενα
-
Georg Von Balkanen
Πάντως, πέρα από την πλακα. Μόνο ένας ελληνας θα ανέβαινε τόσο ψηλά στην ιεραρχία. Σπουδαίος λαός.Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:16 Ευχαριστώ, η ζωή μου θα ήταν άδεια αν δεν γνώριζα τον γεννημένο στην Αμερική και με Αμερικανική υπηκοότητα Μπαχρουμι, που επέλεξε την διανοητική και ψυχική καθυστέρηση και άφησε την τελευταία άχρηστη και παρασιτική ανάσα του το 2017
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-