Ο Κούλης όμως τους σκορπίζει ανάμεσά μας. Έγινε έρευνα και στην περιοχή μας αν ενδιαφέρεται κανείς να νοικιάσει σε λαθρομετανάστες.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Και δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες. Είναι λαθρομεταναστες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Σέρσει ξεβρακωνει ευρώκανίβαλους και εθνικια
Re: H Σέρσει ξεβρακωνει ευρώκανίβαλους και εθνικια
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Σταμάτα να αναφέρεσαι στην ΝΔ.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:05Ο Κούλης όμως τους σκορπίζει ανάμεσά μας. Έγινε έρευνα και στην περιοχή μας αν ενδιαφέρεται κανείς να νοικιάσει σε λαθρομετανάστες.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Δεν έχεις άλλη επιλογή καλύτερη, για κανένα ζήτημα. Για μια φορά πολιτικά, γίνε ρεαλιστρια. Γιατί όσο εσύ ψηφίζεις κόμματα του 0.5 - 1% επειδή συμφωνείς με αυτά που λένε σε ένα πράγμα , τόσο θα βγαίνουν ζαίοι στην εξουσία.
Πολιτική = ρεαλισμός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: H ξεβράκωτη του walk of shame νομίζει πως ξεβρακώνει άλλους
Απλώς δεν είμαι αισιόδοξη. Και όχι μόνον επειδή η ΝΔ άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς τότε.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:09Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Σταμάτα να αναφέρεσαι στην ΝΔ.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:05Ο Κούλης όμως τους σκορπίζει ανάμεσά μας. Έγινε έρευνα και στην περιοχή μας αν ενδιαφέρεται κανείς να νοικιάσει σε λαθρομετανάστες.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Δεν έχεις άλλη επιλογή καλύτερη, για κανένα ζήτημα. Για μια φορά πολιτικά, γίνε ρεαλιστρια. Γιατί όσο εσύ ψηφίζεις κόμματα του 0.5 - 1% επειδή συμφωνείς με αυτά που λένε σε ένα πράγμα , τόσο θα βγαίνουν ζαίοι στην εξουσία.
Πολιτική = ρεαλισμός.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
γιατί είναι κακό που άνοιξε τα σύνορα τους Αλβανούς; Εγώ πχ που μεγάλωσα εις τον κάμπο στα τέλη 90 αρχές 00 μπορώ να σου πω ότι τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν ευλογία τον τόπο μας. Η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεγάλη και το κόστος, όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε μόχθο αν θες, ήταν αρκετά μεγάλο.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:17
Απλώς δεν είμαι αισιόδοξη. Και όχι μόνον επειδή η ΝΔ άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς τότε.
Πρέπει να σου πω ότι εμείς, που η οικονομική μας ανάπτυξη βασίστηκε, κατα ένα μέρος βέβαια, σ'αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια, επηρεαστήκαμε αντικειμενικά λιγότερο απ'όλους απο την κρίση
-
Δημοκράτης
Ποια είναι η απλή λύση που υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται δηλαδή;
ειμαστε μελη στο πχορουμ. δεν παει πιο κατω το iq. immunityenterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 10:54 Κάθε φορά που απαντάτε στο τρολ πέφτει το IQ σας.
Carry on![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γω δεν το ρισκαρω. μπορει και να καταστραφει ο κοσμος.enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:04 Μπορεί κάποιος να γράψει κάτι , και να μην του απαντήσετε , και να μην γίνει απολύτως τίποτα!!!
Ναι αλήθεια λέω , δοκιμάστε το!
Δεν είναι χοαξ
Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει, αν αφήσετε αναπάντητες μαλακίες![]()
αν ειναι να αφηνουμε αναπαντητες τις μαλακιες, τι δουλεια εχουμε εδω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έλα έχουμε και δουλειές.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:04Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκηςJuno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 09:52Οι Αφγανές και οι Ιρακινές;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 09:30
Ναι οι συριες όλη την μέρα αυτό κάνουν, κόβει η μία το μουνι της άλληνης για να περνά η ώρα.
Τι σαχλαμάρες διαβάζουμε εδώ μέσα...
Όσον αφορά τις Σύριες, ο πόλεμος στη Συρία τελείωσε, να πάνε πίσω. Και από την αρχή θα μπορούσαν να είχαν πάει νότια που ήταν ασφαλή.
Συμφωνείς, τα λεφτά που δίνει η ΕΕ στην Τουρκία συν αυτά που ξοδεύει για να τους περιθάλψει εδώ, να τα δίνει στις χώρες τους για υποδομές με τον όρο να μένουν αυτοί εκεί και να ελέγχει αν γίνονται οι υποδομές ή τα λεφτά πάνε αλλού;
Ή θέλεις οπωσδήποτε να εποικίσουν την πατρίδα μας άρα είσαι κομπλεξικό κουμούνι που θέλει ρεβάνς ή πληρωμένο υπαλληλάκι ΜΚΟ;
Ένοπλε σοσιαλμπαχαλάκη, ούου! Πού είσαι;
Θα μου απαντήσεις στο μαρκαρισμένο; Είσαι μέσα, γράφεις σε άλλα νήματα.
Είπα εγώ είμαι Σερσει. Παγκόσμια λύση, διάχυση των προσφύγων σε όλες τις πλούσιες χώρες του πλανήτη από την πηγή. Το να δίνεις λεφτα στους χώρες που συνορευουν είναι αναποτελεσματικό, προβληματικό, και ξεφτίλα. ΟΗΕ έχεις υποτίθεται, αντε γαμησου. Όχι σύνορα ανοιχτά μόνο για μαφιόζους και λαμογια, και ο πρόσφυγας να προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στην ζούγκλα των καταυλισμων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Πολλοί = 2 άτομα την τελευταία δεκαετία. Στο μεταξύ στην Ευρώπη γίνονται της πόρνης από άτομα που γυρνάνε στον μωαμεθανισμό:
Every year more and more Europeans, including Germans, are embracing Islam. It is estimated that there are now up to one hundred thousand German converts—a number similar to that in France and the United Kingdom.
https://press.princeton.edu/books/hardc ... ing-muslim
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ίδιο ήθελα να γράψω. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που κάνουμε στο φόρουμ: προσπαθούμε να μην αφήνουμε αναπάντητες τις μαλακίες. Μπορεί να είναι σισύφειο έργο, αλλά ποιος νοιάζεται;Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:43αν ειναι να αφηνουμε αναπαντητες τις μαλακιες, τι δουλεια εχουμε εδω;enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:04 Μπορεί κάποιος να γράψει κάτι , και να μην του απαντήσετε , και να μην γίνει απολύτως τίποτα!!!
Ναι αλήθεια λέω , δοκιμάστε το!
Δεν είναι χοαξ
Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει, αν αφήσετε αναπάντητες μαλακίες![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καθόλου απίθανο γι αυτούς που στήριξαν Χίτλερ, κι εκείνος γούσταρε Ισλάμ.
Τώρα οι Γάλλοι τί σκατά έχουν στο κεφάλι τους, δε καταλαβαινω
Τώρα οι Γάλλοι τί σκατά έχουν στο κεφάλι τους, δε καταλαβαινω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 18 Ιαν 2020, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τους έχουν στα νησιά για να ισχύει η συμφωνία επαναπροωθήσεων σητν Τουρκία, αλλά σε κλειστά κέντρα για την ασφάλεια των πολιτών και να εντείνουν τις διαδικασίες αναγνώρισης. Το ξέρεις πως δεν έχουμε πρόσβαση στα αρχεία των βιομετρήσεων της FRONTEX; Γιατί έτσι, δεν μας τα δίνουν και μετά λένε πως δεν γίνεται προσπάθεια εποικισμού. Δηλαδή ο Αλή δηλώνει Σύριος, μετά από κάτι μήνες βρίσκουν πως είναι Πακιστανός και τον απελαύνουν και μετά επιστρέφει ως Μαχμούτ και πάλι από την αρχή. Ενώ αν είχαν τις βιομετρήσεις του, θα το έβρισκαν από το πρώτο λεπτό.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:27 Ποια είναι η απλή λύση που υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται δηλαδή;
Επίσης γιατί έχουν δικαίωμα δύο ενστάσεων αν απορριφθεί η αίτηση ασύλου; Έχουν περάσει το εκατομμύριο, δηλαδή πρέπει να εξετασθούν πάνω από 3 εκατομμύρια ενστάσεις; Μόνον δικαστήριο σοβιετικού τύπου το κάνει αυτό.
Απορρίπτεται η ένσταση, πίσω. Δεν έφυγε, σύλληψη, φυλακή και εργασία στη φυλακή. Αφού δεν δικαιούται άσυλο, άρα είναι λαθρομετανάστης.
Έπεσε η κακή κυβέρνηση ή τελείωσε ο πόλεμος σημαίνει πως οι πρόσφυγες δεν είναι πλέον πρόσφυγες και πρέπει να πάνε πίσω.
Αν δεν γίνεται να μείνουν όλοι στα νησιά, τότε κέντρα κράτησης σε ξερονήσια και αυτοί που λένε πως τους συντηρούν και δεν πληρώνουμε μία, να τους συντηρήσουν εκεί. Γιατί τους φέρνουν μέσα στις πόλεις; Μόνον για "ενσωμάτωση" γίνεται αυτό και για κανέναν άλλο λόγο, τόσα ξερονήσια έχουμε.
Να αλλάξει ο νόμος που ορίζει πως αν φοιτήσουν σε ελληνικό σχολείο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ελληνική υπηκοότητα. Στέλνουν το ένα παιδί στο σχολείο, παίρνει υπηκοότητα και μαζί του σέρνει όλη την οικογένεια.
Γενικώς να τους δείχνουμε παντού πως είναι ανεπιθύμητοι χωρίς επιθετικότητα, αλλά και χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω από αυτήν την πολιτική.
Πρότεινε η κυβέρνηση τα χρήματα που δίνει η ΕΕ στην Τουρκία, να τα δίνει στις χώρες των λαθρομεταναστών για υποδομές με την συμφωνία να τους κρατήσουν εκεί; Αφού η Τουρκία δεν τηρεί τη συμφωνία, γιατί να παίρνει λεφτά; Όχι, δεν το πρότεινε.
Πρότεινε η κυβέρνηση διεθνείς κυρώσεις, απομόνωση, εμπάργκο κλπ στις χώρες καταγωγής που δεν τους δέχονται πίσω; Ούτε αυτό.
Έγινε κανένας έλεγχος στις ΜΚΟ και στα μέλη τους όσον αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία; Όχι βέβαια γιατί οι ΜΚΟ είναι μεγάλων συμφερόντων και θα εκτεθεί κόσμος.
Είδες να λέω πουθενά να βυθίσουμε βάρκα;
Αν οδηγάει ο διακινητής πάντως, μία στο δόξα πατρί στον διακινητή και μόνον δεν βλάπτει και είναι νόμιμη αφού παραβιάζει τα σύνορα της χώρας μας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτός που μαχαιρωθηκε ήταν από την Υεμένη, άρα πιπα πέταξες και σε αυτήν την περίπτωση, και γενικότερα που θέλεις να μας πεις πως όσοι ζούνε στα καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο είναι λαθρο.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:03 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα, να τους πάρει σπίτι της.
Επίσης τα περί πάρτε τους στα σπίτια σας, να το ακούσω σε κάνα βρωμερό καφενείο τέρμα Θεού σε κωλοχωρι από κάνα μουστακαλή ασπροφανελά μπάρμπα που βρωμάει τσίπουρο και απλυσια ενώ τον κοιταζει έντρομη η κατσαρίδα επειδή είναι έτοιμος να λιποθυμήσει πάνω της υπό τους ήχους αγνώστου 50ς λαϊκού καταθλιπτικόυ άσματος, να το καταλάβω. Σε φόρουμ και σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν είναι ανεκτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 18 Ιαν 2020, 11:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δηλαδή πιο πριν ήταν ακαλλιέργητα;Nero έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:22γιατί είναι κακό που άνοιξε τα σύνορα τους Αλβανούς; Εγώ πχ που μεγάλωσα εις τον κάμπο στα τέλη 90 αρχές 00 μπορώ να σου πω ότι τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν ευλογία τον τόπο μας. Η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεγάλη και το κόστος, όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε μόχθο αν θες, ήταν αρκετά μεγάλο.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:17
Απλώς δεν είμαι αισιόδοξη. Και όχι μόνον επειδή η ΝΔ άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς τότε.
Πρέπει να σου πω ότι εμείς, που η οικονομική μας ανάπτυξη βασίστηκε, κατα ένα μέρος βέβαια, σ'αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια, επηρεαστήκαμε αντικειμενικά λιγότερο απ'όλους απο την κρίση![]()
Εγώ ξέρω πως οικογένειες συμπατριωτών μας που εργάζονταν και ζούσαν αξιοπρεπώς από τα χωράφια οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση γιατί ο λαθραίος στοίχιζε φθηνότερα. Βέβαια, αλλά λεφτά χρειάζεσαι όταν ζεις με άλλους δέκα σε ένα δωμάτιο και άλλα όταν συντηρείς και άλλους.
-
Nero
όπως είπα, στον κάμπο μεγάλωσα και δεν γνωρίζω καμιά τέτοια περίπτωση. Οι ντόπιοι απο την περίοδο της αγροτικής μεταρρύθμισης του Βενιζέλου ήδη ήταν μικροκαλλιεργητές ουσιαστικά κατά 100%. Δεν υπήρχαν αυτοί οι ακτήμονες που λες που εξαθλιώθηκαν με την έλευση των αλβανών, και δε μου φαίνεται και λογικό όπως το λες γιατί δε βλέπω πως ένας ακτήμονας κολίγος οπουδήποτε στον κόσμο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα ως και τον 20 αιώνα θα μπορούσε να ζήσει "αξιοπρεπώς". Ο ακτήμονας καλλιεργητής ήταν...και είναι, αδιαμφισβήτητα στον πάτο της πυραμίδας.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:54Δηλαδή πιο πριν ήταν ακαλλιέργητα;Nero έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:22γιατί είναι κακό που άνοιξε τα σύνορα τους Αλβανούς; Εγώ πχ που μεγάλωσα εις τον κάμπο στα τέλη 90 αρχές 00 μπορώ να σου πω ότι τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν ευλογία τον τόπο μας. Η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεγάλη και το κόστος, όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε μόχθο αν θες, ήταν αρκετά μεγάλο.Juno έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:17
Πρέπει να σου πω ότι εμείς, που η οικονομική μας ανάπτυξη βασίστηκε, κατα ένα μέρος βέβαια, σ'αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια, επηρεαστήκαμε αντικειμενικά λιγότερο απ'όλους απο την κρίση![]()
Εγώ ξέρω πως οικογένειες συμπατριωτών μας που εργάζονταν και ζούσαν αξιοπρεπώς από τα χωράφια οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση γιατί ο λαθραίος στοίχιζε φθηνότερα. Βέβαια, αλλά λεφτά χρειάζεσαι όταν ζεις με άλλους δέκα σε ένα δωμάτιο και άλλα όταν συντηρείς και άλλους.
Πριν δεν έμεναν ακαλλιέργητα όχι, γιατί η παραγωγή ήταν οργανωμένη με τέτοιο τρόπο διαχρονικά, και απο τις κυβερνήσεις του Βενιζέλου, και απο τις επιτροπές αποκατάστασης προσφύγων και απο τη χούντα που έκανε αναδιανομές, έτσι ώστε ο καθένας να έχει ένα κομμάτι γης το οποίο να μπορεί να καλλιεργεί οικογενειακά. Εξασφάλιζε δηλαδή την επιβίωση, αλλά μέχρι εκεί. Οι αλβανοί βοήθησαν να ανέβει το βιοτικό επίπεδο και να απελευθερωθούν χέρια. Ο αγρότης του κάμπου δεν είχε πλέον ανάγκη να σταματήσει τον γιο του απο το σχολείο γιατί ήθελε χέρια στο χωράφι. Είχε την ευχέρεια να του επιτρέψει να σπουδάσει, και είχε πλέον και τα λεφτά να το κάνει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 3 Απαντήσεις