!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα φύλα υπάρχουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσα φύλα υπάρχουν;
Δεν γνωριζω...απλα προσπαθω να ερμηνευσω το
What's more, new technologies in DNA sequencing and cell biology are revealing that almost everyone is, to varying degrees, a patchwork of genetically distinct cells, some with a sex that might not match that of the rest of their body
Τι επιπτωση εχει (αν εχει) στην εικονα που βλεπουμε βαση καποιων παρατηρησεων. Καθως επισης και με τη γνωση οτι τα κυτταρα εξειδικευονται και διαφοροποιουνται για να απαρτισουν τα οργανα.
What's more, new technologies in DNA sequencing and cell biology are revealing that almost everyone is, to varying degrees, a patchwork of genetically distinct cells, some with a sex that might not match that of the rest of their body
Τι επιπτωση εχει (αν εχει) στην εικονα που βλεπουμε βαση καποιων παρατηρησεων. Καθως επισης και με τη γνωση οτι τα κυτταρα εξειδικευονται και διαφοροποιουνται για να απαρτισουν τα οργανα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Είναι απλό. Η συγκεκριμένη φράση είναι σκέτο πυροτέχνημα για να εντυπωσιάσει. Η κλασσική γενετική που θέλει τα χαρακτηριστικά μας να είναι αποτέλεσμα του αρχικού recombination που έγινε κατά την δημιουργία του σπέρματος/ωαρίου στους γονείς μας ισχύει ακόμα. Το ότι τα χαρακτηριστικά μας είναι αποτέλεσμα ενός πολέμου θυληκών και αρσενικών κυττάρων που γίνεται στο σώμα μας όπως αφήνει να εννοηθεί χωρίς όμως να λέει ξεκάθαρα το άρθρο (κάποιοι πιστεύουν, έχει προταθεί, δεν είναι απιθανο, εικάζεται, δεν αποκλείεται, κλπ) είναι ιστορίες για αγρίους.
Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
- hellegennes
Το λίπος και η μυοσκελετική δομή έχουν να κάνουν με τις ορμόνες. Δεν έχω αντρικά κύτταρα στην κοιλιά μου που λένε στον οργανισμό «εδώ να αποθηκεύσεις το λίπος».paul25 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 14:36 Δεν γνωριζω...απλα προσπαθω να ερμηνευσω το
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και τα αγγελακια; τι φυλο εχουν τα αγγελακια; και ποιος τα επλασε αυτα;A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το φύλο είναι χαρακτηριστικό υλικών πλασμάτων. Οι άγγελοι είναι μεν κτιστά πλάσματα του Θεού αλλά άσαρκα, επομένως άφυλα.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:40και τα αγγελακια; τι φυλο εχουν τα αγγελακια; και ποιος τα επλασε αυτα;A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
Οι γυναίκες είναι τα υποβοηθητικά.A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
Μάλιστα.
Θα δεις εσύ τώρα...
Naidaaaaaaaaa
Custom_F έγραψε: 16 Ιαν 2020, 19:29Οι γυναίκες είναι τα υποβοηθητικά.A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
Μάλιστα.
Θα δεις εσύ τώρα...
Naidaaaaaaaaa
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ο θεος εχει τσουτσουνι; και αν ναι, γαμει καμμια σταλα;A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 19:26Το φύλο είναι χαρακτηριστικό υλικών πλασμάτων. Οι άγγελοι είναι μεν κτιστά πλάσματα του Θεού αλλά άσαρκα, επομένως άφυλα.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:40και τα αγγελακια; τι φυλο εχουν τα αγγελακια; και ποιος τα επλασε αυτα;A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
γιατι τη φωναζεις; δεν ειπε ο χριστιανος οτι χρειαζεται καποια βοηθεια.Custom_F έγραψε: 16 Ιαν 2020, 19:29Οι γυναίκες είναι τα υποβοηθητικά.A0ANACIVC έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:15 Δύο φύλα όρισε ο Δημιουργός και Κύριός μας: το άρσεν και το υποβοηθητικό αυτού θήλυ. Βέβαια για την κάπηλη εν Ελλάδι ψευδοαριστερά υπάρχει και τρίτο, το τσιπροφύλο, ήτοι το φύλο στο οποίο ανήκουν όντα σαν το Τσίπρα, το Μπαλάφα, το Φίλη κ.ά.
Μάλιστα.
Θα δεις εσύ τώρα...
Naidaaaaaaaaa
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Δὲν τὸ ἤξερα αὐτό.Χουργιατς έγραψε: 16 Ιαν 2020, 01:13
Nα θυμίσουμε εδώ πως διάφοροι αντισημίτες του τουήτερ ανακάλυψαν ότι ο Δρ Πίνκερ ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροπλάνο του τζεφρι επστην, 'λολίτα εξπρές'![]()
Ὁ Pinker γενικῶς εἶναι ἀρκετὰ light, προσπαθεῖ νὰ κάνει εὔπεπτα καὶ μὲ εὔσχημο τρόπο τὰ πορίσματα καὶ τὰ εὑρήματα τῆς κοινωνιοβιολογίας καὶ τῆς ἐξελικτικῆς ψυχολογίας.
- hellegennes
Πρώτη φορά βλέπω πολυτονιστή να μην μεταγράφει ξένες λέξεις, όπως έκαναν όλοι οι Έλληνες μέχρι το 1995.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:52 Ὁ Pinker γενικῶς εἶναι ἀρκετὰ light, προσπαθεῖ νὰ κάνει εὔπεπτα καὶ μὲ εὔσχημο τρόπο τὰ πορίσματα καὶ τὰ εὑρήματα τῆς κοινωνιοβιολογίας καὶ τῆς ἐξελικτικῆς ψυχολογίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είσαι φασίστας, χρυσαυγίτης φασίστας ναζί.axilmar έγραψε: 16 Ιαν 2020, 12:40 Εγω παντως αμα βλεπω καποιο ατομο μπροστα μου που μοιαζει με αντρα, θα τον λεω 'αυτος', ενω αμα μοιαζει με γυναικα, θα τον λεω 'αυτη'.
Αν μου πουν οτι δεν τους σεβομαι, θα τους πω οτι ουτε και αυτοι με σεβονται γιατι εγω ετσι τους βλεπω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Ἐννοεῖς τὸ ὄνομα Pinker καὶ τὴ λέξη light;hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2020, 23:29Πρώτη φορά βλέπω πολυτονιστή να μην μεταγράφει ξένες λέξεις, όπως έκαναν όλοι οι Έλληνες μέχρι το 1995.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:52 Ὁ Pinker γενικῶς εἶναι ἀρκετὰ light, προσπαθεῖ νὰ κάνει εὔπεπτα καὶ μὲ εὔσχημο τρόπο τὰ πορίσματα καὶ τὰ εὑρήματα τῆς κοινωνιοβιολογίας καὶ τῆς ἐξελικτικῆς ψυχολογίας.
Για να σε προβληματίσω θα σου γράψω ότι "η ελευθερία αυτοδιάθεσης" έχει τη βάση της στους μαύρους της Αφρικής που οι άγγλοι ρατσίσταροι αποκαλούσαν "ζώα". Και μάλιστα με επιχειρήματα, του πισινού μεν, αλλά επιχειρήματα (όπως ότι δεν μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν, δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στον πολιτισμό και άλλα φαιδρά).axilmar έγραψε: 16 Ιαν 2020, 12:40 Εγω παντως αμα βλεπω καποιο ατομο μπροστα μου που μοιαζει με αντρα, θα τον λεω 'αυτος', ενω αμα μοιαζει με γυναικα, θα τον λεω 'αυτη'.
Αν μου πουν οτι δεν τους σεβομαι, θα τους πω οτι ουτε και αυτοι με σεβονται γιατι εγω ετσι τους βλεπω.
Αυτός ο ρατσισμός ξεκινούσε από το σημείο που περιγράφεις παραπάνω: δεν με νοιάζει πως νιώθεις εσύ, αλλά πώς σε βλέπω εγώ.
Σήμερα, που αναγνωρίζουμε ότι πηγή του ρατσισμού δεν είναι κάποια ιδιότητα που φέρει το θύμα, αλλά κάποιες ιδεοληψίες ή απόψεις που φέρει ο θύτης, αποφασίσαμε να θεσμοθετήσουμε την ελευθερία αυτή (αυτοδιάθεσης) κατά την οποία, ο μόνος που δικαιούται να αυτοπεριγραφεί είναι ο ίδιος φορέας και θα πρέπει να ερωτάται όταν πρόκειται να τον περιγράψουμε, ειδικά όταν πρόκειται να κατηγοριοποιηθεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 323 Απαντήσεις
- 6999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 36 Απαντήσεις