!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Re: Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:47
Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:43 μεγα΄λυτερη τάπα από τον 17ωρο βιασμό μετά έρπητος δεν έχει υπάρξει. Και μάλιστα βιασμός από εταίρους αφούβρήκαν τη ζαία εταίρα
Εκεί αφορούσε λεφτά, εδώ κυριαρχικά δικαιώματα.
Εκεί ήμασταν μόνοι μας και όλοι τους, εκεί τον τρώμε από τους εταίρους μας.
Εκεί ήταν μια διαμάχη εξαμήνου, εδώ τον τρώμε στα καλά καθούμενα.

Συνέχισε.
Βέβαια εκεί γύρισες μόνος σου δαρμένος και βιασμένος αφού πρώτα κέρδισες τις εκλογές με συνθήματα του θα "μαμήσω και θα δείρω" .Δεν σου φταιγε κανείς.Τώρα η Τουρκία επιτίθεται
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 16:55 Βέβαια εκεί γύρισες μόνος σου δαρμένος και βιασμένος αφού πρώτα κέρδισες τις εκλογές με συνθήματα του θα "μαμήσω και θα δείρω" .Δεν σου φταιγε κανείς.Τώρα η Τουρκία επιτίθεται
Ε ναι, κι εδώ κέρδισες τις εκλογές με συνθήματα του στυλ θα βάλω τέλος στην λαθρομετανάστευση, θα επαναφέρω το κύρος της χώρας στο εξωτερικό και θα επαναδιαπραγματευτώ την συμφωνία των Πρεσπών. Ήδη στο εξάμηνο τα μεμέτια σου τους στέλνουν καραβιές, οι καλτσοπέδηλοι σε αποκλείουν από την εξωτερική πολιτική σε θέματα που σε αφορούν και δεν μπορείς να ακυρώσεις ούτε ένα φέικ μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης.

Αλλά λογικά οι καλτσοπέδηλοι φοβήθηκαν τα αγγλικά του κούλη
My Life had stood, a Loaded Gun
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:42
Όταν λες ψωλή, μιλάς για την εκ νέου αύξηση των ροών, την υπογραφή μνημονίου Λιβύης - Τουρκίας και την διάσκεψη που δεν σε καλούν γιατί βάζει βέτο ο Σουλτάνος; Τόσες φάπες μαζεμένες έχουμε να φάμε από τα Ίμια του Τάπερμαν.
Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως οι δυο στρατιωτικοί απελευθερώθηκαν μετά από λίγο καιρό κράτησης έχοντας μπει σε ξένο έδαφος ενώ στο θέμα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών ο Ταγίπ πήρε τα @@ όσο και αν έσκουζε και ψευτοαπειλούσε.
Μάλλον για φάπα στον σουλτάνο της πλάκας θυμίζει αυτό.
Αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους κλαψομούνηδες ελληνιόλους που γουστάρουν να παριστάνουν τα θύματα, έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:29στην εμπερχαρντ, εκεί μας μάζεψαν μια φορά μετά από ψιλές με τζι αης :lol:

τώρα θα έχουν ανοίξει και χιπστεράδες σουβλατζήδες, παίζει τον Ιούνιο να έρθω, πρέπει να μάθομε αν υπάρχει ακόμα ντορεμι και μετροπολα
Θα ρωτήσω τους αρμόδιους επί των πολιτιστικών.
:lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σίγουρα μόνο οι Γερμανοί δεν μας θεωρούν παίκτη στη Λιβύη, όποιον άλλο και να ρώταγες θα σου έλεγε η Ελλάδα λύνει και δένει εκεί πέρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιαν 2020, 17:38 Σίγουρα μόνο οι Γερμανοί δεν μας θεωρούν παίκτη στη Λιβύη, όποιον άλλο και να ρώταγες θα σου έλεγε η Ελλάδα λύνει και δένει εκεί πέρα.
Σε αντίθεση με το Κονγκό τον καθοριστικής σημασίας ρόλο του οποίου σνσγνωριζουν ολοι και το οποιο κάλεσε η ηγέτης του ελεύθερου κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Fuerte έγραψε: 17 Ιαν 2020, 17:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιαν 2020, 17:38 Σίγουρα μόνο οι Γερμανοί δεν μας θεωρούν παίκτη στη Λιβύη, όποιον άλλο και να ρώταγες θα σου έλεγε η Ελλάδα λύνει και δένει εκεί πέρα.
Σε αντίθεση με το Κονγκό τον καθοριστικής σημασίας ρόλο του οποίου σνσγνωριζουν ολοι και το οποιο κάλεσε η ηγέτης του ελεύθερου κόσμου.
Είπαμε γιατί κάλεσαν το Κονγκό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

το κονγκό είναι κάτι σαν υπέξ της άου. αλλά έχουν κληθεί όλοι οι υπόλοιποι γείτονες συν την αλγερία

ινμπι4 : δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα οπότε τεχνικά δεν είμαστε γείτονες 11!!1ενα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιαν 2020, 17:48
Fuerte έγραψε: 17 Ιαν 2020, 17:47
Είπαμε γιατί κάλεσαν το Κονγκό.
Eίπαμε και γιατί απέκλεισαν την Ελλάδα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”