Μπορούμε να κρατήσουμε όσους θέλουμε. Αυτοί οι 8 είναι στρατιωτικοί και έχουν τη συμβολική τους σημασία.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:3712000 Τούρκοι έχουν έρθει εδώ λόγω του ότι δεχτήκαμε αυτά τα 8 καθαρματαGolden Age έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:33Για ποιο λόγο το βλέπεις ως λάθος αυτό; Η διαμονή τους στην Ελλάδα δημιουργεί εσωτερικό διχαστικό πολιτικό θέμα στην Τουρκία. Οι μεν κεμαλιστές χρεώνονται ότι δικοί τους βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα και διαμένουν σε αυτή, ο δε Ερντογάνν χρεώνεται ότι διχάζει και δημιουργεί πολιτικούς πρόσφυγες με τον ολοκληρωτισμό του.Maspoli έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:22 Θα κάνουν όμως ποτέ την αυτοκριτική τους όσοι προστάτεψαν τα 8 τουρκικά καθίκια αντί να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν;
Δεν είχαμε κάνενα λόγο να το κανουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου
- Golden Age
Re: Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου
Έπρεπε να τους στείλουμε στο Ναϊρόμπι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:37 12000 Τούρκοι έχουν έρθει εδώ λόγω του ότι δεχτήκαμε αυτά τα 8 καθαρματα
Δεν είχαμε κάνενα λόγο να το κανουμε
Όταν λες ψωλή, μιλάς για την εκ νέου αύξηση των ροών, την υπογραφή μνημονίου Λιβύης - Τουρκίας και την διάσκεψη που δεν σε καλούν γιατί βάζει βέτο ο Σουλτάνος; Τόσες φάπες μαζεμένες έχουμε να φάμε από τα Ίμια του Τάπερμαν.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:24 σου λειψε η ψωλή του ταγιπ? Που έκατσες σαν τον μαλάκα και κοιτούσες όταν πήρε 2 έλληνες στρατιωτικούς ομήρους? Μιλάτε και τα ζαιόζωα για το ποιος κάθεταιο στα 4 - αυτός που έχει έρπη κάθεται στα 4, και μετά πάει στα πραιντ να επιδέιξει την ανοιγμένη του κωλάρα
My Life had stood, a Loaded Gun
μεγα΄λυτερη τάπα από τον 17ωρο βιασμό μετά έρπητος δεν έχει υπάρξει. Και μάλιστα βιασμός από εταίρους αφούβρήκαν τη ζαία εταίραaljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:42Έπρεπε να τους στείλουμε στο Ναϊρόμπι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:37 12000 Τούρκοι έχουν έρθει εδώ λόγω του ότι δεχτήκαμε αυτά τα 8 καθαρματα
Δεν είχαμε κάνενα λόγο να το κανουμε![]()
Όταν λες ψωλή, μιλάς για την εκ νέου αύξηση των ροών, την υπογραφή μνημονίου Λιβύης - Τουρκίας και την διάσκεψη που δεν σε καλούν γιατί βάζει βέτο ο Σουλτάνος; Τόσες φάπες μαζεμένες έχουμε να φάμε από τα Ίμια του Τάπερμαν.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:24 σου λειψε η ψωλή του ταγιπ? Που έκατσες σαν τον μαλάκα και κοιτούσες όταν πήρε 2 έλληνες στρατιωτικούς ομήρους? Μιλάτε και τα ζαιόζωα για το ποιος κάθεταιο στα 4 - αυτός που έχει έρπη κάθεται στα 4, και μετά πάει στα πραιντ να επιδέιξει την ανοιγμένη του κωλάρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το νήμα εξελίσσεται σε διαγωνισμό για το ποιός τον έχει πάρει βαθύτερα.
Εκεί αφορούσε λεφτά, εδώ κυριαρχικά δικαιώματα.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:43 μεγα΄λυτερη τάπα από τον 17ωρο βιασμό μετά έρπητος δεν έχει υπάρξει. Και μάλιστα βιασμός από εταίρους αφούβρήκαν τη ζαία εταίρα
Εκεί ήμασταν μόνοι μας και όλοι τους, εκεί τον τρώμε από τους εταίρους μας.
Εκεί ήταν μια διαμάχη εξαμήνου, εδώ τον τρώμε στα καλά καθούμενα.
Συνέχισε.
μπιντές του neé turkoglou και του κυρίου να πουμε οτι την πήρε ο αέρας
vs
μπιντές του affirmative action μηχανικού και της τασίας
φιλαθλοι, παρακαλώ μην υβρίζετε
υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδος
vs
μπιντές του affirmative action μηχανικού και της τασίας
φιλαθλοι, παρακαλώ μην υβρίζετε
υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
η γνωστη ξεφτιλισμενη Γερμανικη πολιτικη πατροναρισματος στην Τουρκια ... εκει που ο Τουρκος ειναι στριμωγμενος και δεν ξερει αν πρεπει να μπλεξει στη Λιβυη βγαινει ο Γερμανος και παει να τον στειλει νομιμα απο το παραθυρο με τη μορφη ειρηνευτικης δυναμης ... βρωμιαρηδες οπως παντα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γερμανία: Η «συμφωνία» Τουρκίας - Λιβύης δεν θα αποτελέσει αντικείμενο της διάσκεψης της Κυριακής
https://www.naftemporiki.gr/story/15516 ... s-kuriakis
έλα, τραβήξτε την πρίζα με τα ΕΛ σούργελα
Δηλαδή ο Κουλjης δεν έτρεξε τα δόντια στην Θεία;Orion22 έγραψε: 17 Ιαν 2020, 16:27![]()
![]()
![]()
Γερμανία: Η «συμφωνία» Τουρκίας - Λιβύης δεν θα αποτελέσει αντικείμενο της διάσκεψης της Κυριακής
https://www.naftemporiki.gr/story/15516 ... s-kuriakis
έλα, τραβήξτε την πρίζα με τα ΕΛ σούργελα
Πέφτω από τα σύννεφα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Τύποι μου, είπε ο Δένδιας ότι θα στείλει Αινειάν στην Λιβύη και πλέον κοιμάμαι ήσυχος.
"αν χρειαστεί" και μετά την όποια συμφωνία
αλλά και αυτά τα γερμανά, σκληροί καργίοληδες
ακούς εκεί να μην αφήνουν ουτε καν δυο ώρες τον αχρηστοανίκανο να παρουσιάζεται σαν μπισμαρκ των βλακανίων
ακούς εκεί να μην αφήνουν ουτε καν δυο ώρες τον αχρηστοανίκανο να παρουσιάζεται σαν μπισμαρκ των βλακανίων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:31Γιατι δεν μας εβγαζες απο την ευρωπη ρε φουκαρα αφου δεν ησουν μενουμευρωπαιος ; Δεν κυβερνησες 4,5 χρονια ρε απατεωνα ;aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:27Μήπως έχεις ζαλιστεί από τις φάπες που τρώτε τα νδουλικά και μπερδεύεσαι; Ένα μνημόνιο υπέγραψε ο Ποκοπίκος, το οποίο ψηφίσατε κι εσείς.under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:19 4,5 χρονια ησουν κυβερνηση και υπεγραφες το ενα μνημονιο μετα το αλλο και εβαζες στον πατο σου τις υποσχεσεις για σκισιματα,τα ξεχασες ;
Σε εχει βαρεσει ο ΟΑΕΔ στο κεφαλι ;
Εσείς και τα συνεταιράκια σας (μπλε και πράσινο πασοκ) ψηφίσατε 2 μνημόνια και 2 μεσοπρόθεσμα.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:24στα 4 κάθεται αυτός του οποίου η γυναίκα κλαίει ανήμερα της επετείου πρωκτοραφής του άντρα τηςaljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 15:00Το ποιος ξεφτιλίστηκε, άστο να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.
Προς το παρόν, κάτσε στα τέσσερα, και μέχρι την ρίζα το παπάρι του σουλτάνου. Και είμαστε ακόμα στον έκτο μήνα.
Πρόσεχε δε, μην του καλοαρέσει, και σας πάρει για γιουσουφάκια.
Orion22 έγραψε: 17 Ιαν 2020, 16:45 "αν χρειαστεί" και μετά την όποια συμφωνία![]()
ακούς εκεί να μην αφήνουν ουτε καν δυο ώρες τον αχρηστοανίκανο να παρουσιάζεται σαν μπισμαρκ των βλακανίων![]()
Ακόμα καλύτερο είναι αυτό.Διευκρίνισε επιπλέον ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα ο σχολιασμός της επίσκεψης του στρατάρχη Χάφταρ στην Αθήνα, ενώ διέψευσε και δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», η οποία διερωτάται αν ο Ταγίπ Ερντογάν άσκησε πίεση στην καγκελάριο, προκειμένου να μην περιληφθεί η Ελλάδα στη Διάσκεψη και αν τελικά ήταν εκείνος που υπαγόρευσε τη λίστα συμμετεχόντων. «Όχι», απάντησε κατηγορηματικά ο κ. Ζάιμπερτ και εξήγησε ότι «η λίστα συμμετεχόντων καταρτίστηκε από τη Γερμανία και τα Ηνωμένα έθνη σε στενή συνεννόηση, βάσει των εντυπώσεων οι οποίες αποκτήθηκαν από τις πολυάριθμες συναντήσεις εργασίας της Διαδικασίας του Βερολίνου».
Μπίλντ: μας είπαν οι τούρκοι να γαμήσουμε τους ελ
Ζάιμπερτ: διαψεύδω, με δική μας πρωτοβουλία τους γαμήσαμε