Ο δικός μου ηταν και παραμένει ο γεματούλης μεγας μύστης της αλήθειας που μας κρύβουν επιμελώς για τις ερωτικές σχέσεις

Ο δικός μου ηταν και παραμένει ο γεματούλης μεγας μύστης της αλήθειας που μας κρύβουν επιμελώς για τις ερωτικές σχέσεις

Όου γιεα.Πηγαδίσιος έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:15εχεις μαζοχιστικες τασεις;casper quantum έγραψε: 10 Ιουν 2018, 18:41
Με γδέρνω μέχρι αηδίας. Έχω παντού σημάδια. Και όταν δεν είμαι καλά το κάνω επίτηδες για να με πονάω. :Ρ
Με δαγκώνω επίσης, αλλά όχι στο χειλος.
Αυτά τα πράγματα αλλάζουν δύσκολα γιατί είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Γι' αυτό. Καλά βάλε μέσα και τα βιώματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:15 από παιδί έτσι είμαι!
έχει ξαναειπωθει.
και σε προσωπικο επίπεδο και σε συζήτηση.
η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση !
επίλεγουμε το πρώτο κι όχι το συνδιασμό και των 2!!
Είχα σπάσει τα κοντέρια ,Πηγαδίσιος έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:22 ειχα κανει το τεστ παλια
http://www.arkas.gr/arkotest/test.htm
ειχα βγει γουρουνι 78% αν θυμαμαι καλα

casper quantum έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:28Όου γιεα.Πηγαδίσιος έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:15εχεις μαζοχιστικες τασεις;casper quantum έγραψε: 10 Ιουν 2018, 18:41
Με γδέρνω μέχρι αηδίας. Έχω παντού σημάδια. Και όταν δεν είμαι καλά το κάνω επίτηδες για να με πονάω. :Ρ
Με δαγκώνω επίσης, αλλά όχι στο χειλος.
αν είχες μνήμη ,θα θυμόσουν ότι είναι πολύ όμορφο κορίτσι,από τις φωτό που είχε ανεβάσει στο παλιό.Πηγαδίσιος έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:38
αν εισαι ομορφη μπορω να σε βοηθησω
εγω θυμαμαι οτι εσυ εισαι πολυ ομορφο κοριτσικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:39
αν είχες μνήμη ,θα θυμόσουν ότι είναι πολύ όμορφο κορίτσι,από τις φωτό που είχε ανεβάσει στο παλιό.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:39αν είχες μνήμη ,θα θυμόσουν ότι είναι πολύ όμορφο κορίτσι,από τις φωτό που είχε ανεβάσει στο παλιό.
είναι μελανούρι.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:24είναι μελανούρι.
(όχι στο δέρμα)
έχει μαύρα μαλλάκια,σγουρά, μαύρα ματάκια
αρκετά λευκή επιδερμίδα.
αδύνατη αλλά όχι skiny και μικροκαμωμένη.
μια γυναικα ειναι μαζοχιστρια,με οτι αυτο συνεπαγεταιcasper quantum έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:27
Μόνο και μόνο που ρωτάει τέτοια πράγματα όμως, καταλαβαίνεις. Γι' αυτό δεν ασχολήθηκα.
casper quantum έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:27 Άστον μωρέ.
Σιγά μην χρειάζομαι (άλλη) επιβεβαίωση :p
Πλάκα κάνω. Όση επιβεβαίωση ή και απόρριψη και αν εισπράξεις, αν δεν εκτιμάς εσύ η ίδια τον εαυτό σου, οι άλλοι ας λένε ό,τι θέλουν.
Μόνο και μόνο που ρωτάει τέτοια πράγματα όμως, καταλαβαίνεις. Γι' αυτό δεν ασχολήθηκα.
δε ξέρω ...Πηγαδίσιος έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:27κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:24είναι μελανούρι.
(όχι στο δέρμα)
έχει μαύρα μαλλάκια,σγουρά, μαύρα ματάκια
αρκετά λευκή επιδερμίδα.
αδύνατη αλλά όχι skiny και μικροκαμωμένη.
boring
εχει μεγαλα βυζια και σφιχτο κωλο;