!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:19 4,5 χρονια ησουν κυβερνηση και υπεγραφες το ενα μνημονιο μετα το αλλο και εβαζες στον πατο σου τις υποσχεσεις για σκισιματα,τα ξεχασες ;
Σε εχει βαρεσει ο ΟΑΕΔ στο κεφαλι ;
Μήπως έχεις ζαλιστεί από τις φάπες που τρώτε τα νδουλικά και μπερδεύεσαι; Ένα μνημόνιο υπέγραψε ο Ποκοπίκος, το οποίο ψηφίσατε κι εσείς.

Εσείς και τα συνεταιράκια σας (μπλε και πράσινο πασοκ) ψηφίσατε 2 μνημόνια και 2 μεσοπρόθεσμα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:27
under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:19 4,5 χρονια ησουν κυβερνηση και υπεγραφες το ενα μνημονιο μετα το αλλο και εβαζες στον πατο σου τις υποσχεσεις για σκισιματα,τα ξεχασες ;
Σε εχει βαρεσει ο ΟΑΕΔ στο κεφαλι ;
Μήπως έχεις ζαλιστεί από τις φάπες που τρώτε τα νδουλικά και μπερδεύεσαι; Ένα μνημόνιο υπέγραψε ο Ποκοπίκος, το οποίο ψηφίσατε κι εσείς.

Εσείς και τα συνεταιράκια σας (μπλε και πράσινο πασοκ) ψηφίσατε 2 μνημόνια και 2 μεσοπρόθεσμα.
Γιατι δεν μας εβγαζες απο την ευρωπη ρε φουκαρα αφου δεν ησουν μενουμευρωπαιος ; Δεν κυβερνησες 4,5 χρονια ρε απατεωνα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:16
Northern Spirit έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:14 Τα ιδια φανταζομαι ισχυουνε και για τον Τραμπ ("ναι Ταγιπ μου") και τον Πουτιν ("ο,τι θελεις Ταγιπ μου").

Αυτα για καποιους ειναι επιτυχημενη εξωτερικη πολιτικη της Τουρκιας και ανυπαρξια της Ελλαδας..
Δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Στην τελική, δεν είναι εταίροι μας.
Οι ΗΠΑ δεν ειναι εταιροι μας;

Επισης τι θα πει εταιρος στην εξωτερικη πολιτικη;Εχουμε καποια αμυντικη συμφωνια με την γερμανια;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
aljawn

under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:31 Γιατι δεν μας εβγαζες απο την ευρωπη ρε φουκαρα αφου δεν ησουν μενουμευρωπαιος ; Δεν κυβερνησες 4,5 χρονια ρε απατεωνα ;
Αντί να ευγνωμωνείς τον Ποκοπίκο, που δεν τράβηξε το σκοινί για να φύγουμε, όπως το ΗΒ, βγάζεις και γλώσσα;
Μετά το δημοψήφισμα σας είχε πάει το σκατό στην κάλτσα.

Κάτσε τώρα να τρως τις φάπες της θείας Ανγκέλας, όντας ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και λέγε και ευχαριστώ, αφού μόνο αυτό ξέρεις.
Θα το δουλεύεις σκληρά το 0,60 που λέει και το άλλο το μποτάκι.
Άβαταρ μέλους
under

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:37
under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:31 Γιατι δεν μας εβγαζες απο την ευρωπη ρε φουκαρα αφου δεν ησουν μενουμευρωπαιος ; Δεν κυβερνησες 4,5 χρονια ρε απατεωνα ;
Αντί να ευγνωμωνείς τον Ποκοπίκο, που δεν τράβηξε το σκοινί για να φύγουμε, όπως το ΗΒ, βγάζεις και γλώσσα;
Μετά το δημοψήφισμα σας είχε πάει το σκατό στην κάλτσα.

Κάτσε τώρα να τρως τις φάπες της θείας Ανγκέλας, όντας ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και λέγε και ευχαριστώ, αφού μόνο αυτό ξέρεις.
Θα το δουλεύεις σκληρά το 0,60 που λέει και το άλλο το μποτάκι.
Ασε τις πιπες και απαντησε.
Εσυ που δεν ησουν μενουμευρωπαιος,γιατι δεν μας εβγαζες απο την Ευρωπη και καθοσουν στα τεσσερα οταν εβλεπες την Ανγκελα ;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα νδουλικα εγκαλουν τον τσιπρα για τα μνημονια

στο τελος θα εγκαλουν και τους γερμανους για την χρεωκοπια :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πάω να αγοράσω την BILD. Θα τη διαβάζω επιδεικτικά τρώγοντας στο διάλειμμα μου σε τουρκικό Imbiss. Εδώ οι περισσότεροι ντονεριτζήδες είναι φαν του Ερντογάν. Περιμένω Μαυροβασίλης να κάτσουμε και να αναλύουμε την κατάσταση σε άψογα γερμανικά ενώ ο ψήστης θα ρωτάει Mit Salat mit alles, και θα του απαντήσουμε,Ja, bitte, mit allem.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
aljawn

under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:38 Ασε τις πιπες και απαντησε.
Εσυ που δεν ησουν μενουμευρωπαιος,γιατι δεν μας εβγαζες απο την Ευρωπη και καθοσουν στα τεσσερα οταν εβλεπες την Ανγκελα ;
Πίπες λέτε σε μόνιμη βάση εσείς, όταν δεν κλαψουρίζετε σαν δαρμένα σκυλιά, όπως καλή ώρα τώρα που σας άφησαν στην απέξω οι καλτσοπέδηλοι.

Στην τελική, ο Ποκοπίκος αυτό που προσευχόσασταν έκανε, αποφεύγοντας το Γκρέξιτ.
Μόνο στην νδουλική παράνοια, αντί για ευχαριστώ θα το χρησιμοποιούσατε σαν επιχείρημα.

Εκτός και αν με τις φάπες που ξανάρχισαν να πέφτουν, δεν σας αρέσει ο σκληρός... πυρήνας της ευρώπης των λαόνε.
Άβαταρ μέλους
under

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:44
under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:38 Ασε τις πιπες και απαντησε.
Πίπες λέτε σε μόνιμη βάση εσείς, όταν δεν κλαψουρίζετε σαν δαρμένα σκυλιά, όπως καλή ώρα τώρα που σας άφησαν στην απέξω οι καλτσοπέδηλοι.

Στην τελική, ο Ποκοπίκος αυτό που προσευχόσασταν έκανε, αποφεύγοντας το Γκρέξιτ.
Μόνο στην νδουλική παράνοια, αντί για ευχαριστώ θα το χρησιμοποιούσατε σαν επιχείρημα.

Εκτός και αν με τις φάπες που ξανάρχισαν να πέφτουν, δεν σας αρέσει ο σκληρός... πυρήνας της ευρώπης των λαόνε.
Θα απαντησεις ρε κιλοτα ;
Άβαταρ μέλους
aljawn

under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:46 Θα απαντησεις ρε κιλοτα ;
Τι να απαντήσω ρε κώλε υπηρεσίας; Σου απάντησε ο Έθνι, ασχέτως αν από τα μπουκάκε των τελευταίων ημερών δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Cavaliere έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:44 να κάτσουμε και να αναλύουμε την κατάσταση σε άψογα γερμανικά ενώ ο ψήστης θα ρωτάει Mit Salat mit alles, και θα του απαντήσουμε,Ja, bitte, mit allem.
στην κροννενστρασσε είχε έναν αξιοπρεπή, βόλτα στο πεεκ ν κλοππεν και καπνά απέναντι από το σταθμό, μετά τούρκο :)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
under

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:49
under έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:46 Θα απαντησεις ρε κιλοτα ;
Τι να απαντήσω ρε κώλε υπηρεσίας; Σου απάντησε ο Έθνι, ασχέτως αν από τα μπουκάκε των τελευταίων ημερών δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου.
Σου εχω κανει την ιδια ερωτηση 50 φορες.Εσυ που δεν εισαι μενουμευρωπαιος και κυβερνησες 4,5 χρονια γιατι δεν εβγαλες την χωρα απο την Ευρωπη αλλα αντιθετα εβαλες στον πατο σου τις υποσχεσεις για σκισιμο του μνημονιου ;
Περιμενω κιλοτα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Maspoli έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:22 Θα κάνουν όμως ποτέ την αυτοκριτική τους όσοι προστάτεψαν τα 8 τουρκικά καθίκια αντί να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν;
:+1:
Σώσαμε αυτά τα ζώα και σήμερα μας έχουν κουβαληθεια περίπου 12000 κωλοτουρκοι ντεμεκ προσφηγες
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δεν καταλαβαινω την ανησυχια σας. Αφου το ειπε και ο Πρωθυπουργος μας στη συνεντευξη.
Θα κανουμε ο,τι χρειαζεται για να μην φτασουμε στο σημειο να κανουμε ο,τι χρειαζεται
Προφανως δεν τον καλεσαν στη Γερμανια επειδη ηθελαν να συζητησουν σοβαρα αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχουμε να φοβηθουμε κατι. Ολα καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 17 Ιαν 2020, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:50στην κροννενστρασσε είχε έναν αξιοπρεπή, βόλτα στο πεεκ ν κλοππεν και καπνά απέναντι από το σταθμό, μετά τούρκο
Εγώ τιμούσα το ελληνικό γωνιακό, τον killer.
:hebit:
Ordem e Progresso.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”