!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

«Ο Σουλτάνος του Βοσπόρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπαγόρευσε στη Μέρκελ τον κατάλογο των συμμετεχόντων στη σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild σε άρθρο της, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις συνομιλίες της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, ο Ερντογάν φέρεται να επέμεινε για τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στις συνομιλίες. Ωστόσο, οι Έλληνες είναι ο πλησιέστερος γείτονας της Λιβύης, επισημαίνει η εφημερίδα Bild.
Και φυσικά το πάρθιο βέλος:
«Οι διαφορές μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας είναι το ζητούμενο. Η τουρκική πλευρά έχει επισημάνει ότι τηρεί τη συμφωνία των προσφύγων με την ΕΕ φιλοξενώντας εκατομμύρια Σύριους. Σε αντίθεση με την Ελλάδα...», αναφέρει η εφημερίδα.
https://www.protothema.gr/world/article ... -ti-livui/

Το ότι οι καλτσοπέδηλοι έχουν στήσει στα τέσσερα τους μενουμεΕυρώπη και τους ξεκωλιάζουν επί μια δεκαετία, το γνωρίζουμε.
Ανατρέξτε σε πορνχαμπ στο ταγκ πεγκινγκ.

Το ότι εκβιάζουν ξεκάθαρα τους εταίρους μας με τις ροές, πόσο ξεκάθαρα πια να σας το πουν;
Οι μλκς ούτε ένα πραξικόπημα της προκοπής δεν μπόρεσαν να χρηματοδοτήσουν και τώρα την πληρώνουμε εμείς.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Αγκέλα: Ναι Σουλτάνε μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Θα κάνουν όμως ποτέ την αυτοκριτική τους όσοι προστάτεψαν τα 8 τουρκικά καθίκια αντί να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

έχω καταγγείλει εξ αρχής την οσσι δον μπουχε ως ολετήρα της ΕΕ, χαιρετίζω λοιπόν τα σχετικά δημοσιεύματα και την επίκαιρη ενημέρωση
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

δεν υπαρχει τιποτε :giggle: :giggle:

τα λεγαμε εμεις για την μερκελ οτι ειναι ανεπαρκης(ποτε οταν της κανατε την αγιογραφια μαζι με τον γερουν) :giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 17 Ιαν 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μα είναι η ηγέτιδα του ελεύθερου κόσμου :smt005: :smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Maspoli έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:22 Θα κάνουν όμως ποτέ την αυτοκριτική τους όσοι προστάτεψαν τα 8 τουρκικά καθίκια αντί να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν;
Αν ζούσες σε μια χώρα που όλα τα καθίκια που εισβάλουν παράνομα απελαύνονται θα είχες δίκαιο. Όταν όμως δεχόμαστε τη Σάρα και τη Μάρα από το και καλά εμπόλεμο Πακιστάν προφανώς και οφείλουμε να προστατέψουμε ανθρώπους που προφανώς και διώκονται από το καθεστώς της χώρας τους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

elchav έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:25 Μα είναι η ηγέτιδα του ελεύθερου κόσμου :smt005: :smt005:
θεμα ηγεσιας ειναι,γερα γερουν :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Μεγαλοπρεπής ο Ταγίπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:26
Maspoli έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:22 Θα κάνουν όμως ποτέ την αυτοκριτική τους όσοι προστάτεψαν τα 8 τουρκικά καθίκια αντί να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν;
Αν ζούσες σε μια χώρα που όλα τα καθίκια που εισβάλουν παράνομα απελαύνονται θα είχες δίκαιο. Όταν όμως δεχόμαστε τη Σάρα και τη Μάρα από το και καλά εμπόλεμο Πακιστάν προφανώς και οφείλουμε να προστατέψουμε ανθρώπους που προφανώς και διώκονται από το καθεστώς της χώρας τους.
Ήταν πραξικοπηματίες. Τέλος. Οι πραξικοπηματίες κινήθηκαν κατά του Ερντογάν, όχι το αντίθετο. Δεν τους χρωστάγαμε τίποτε και δεν είχαν τίποτε καλό να μας προσφέρουν (πιθανότατα αυτά τα τουρκικά καθίκια ήταν μάλιστα χειρότερα από τα υπόλοιπα τουρκικά καθίκια). Έπρεπε να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές. Ας καθάριζαν για πάρτη τους οι προστάτες τους.
Άβαταρ μέλους
aljawn

Μπίστης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:30 Μεγαλοπρεπής ο Ταγίπ
Βρίσκει και τα κάνει. Όταν έχει μπροστά του, τους τραγικούς παλιάτσους του θιάσου των Βρυξελλών, λογικό να κερνάει πόνο.
Το ερώτημα είναι, αν αυτοί οι παλιάτσοι, με την σειρά τους, κεράσουν πόνο το ελ πολιτικό προσωπικό, τι ακριβώς θα είναι το τελευταίο;

Μπήκαμε στην ευρώπη των λαόνε για να προστατέψουμε τα σύνορα μας και να είμαστε στο σκληρό πυρήνα των αποφάσεων...
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Τα ιδια φανταζομαι ισχυουνε και για τον Τραμπ ("ναι Ταγιπ μου") και τον Πουτιν ("ο,τι θελεις Ταγιπ μου").

Αυτα για καποιους ειναι επιτυχημενη εξωτερικη πολιτικη της Τουρκιας και ανυπαρξια της Ελλαδας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
aljawn

Northern Spirit έγραψε: 17 Ιαν 2020, 14:14 Τα ιδια φανταζομαι ισχυουνε και για τον Τραμπ ("ναι Ταγιπ μου") και τον Πουτιν ("ο,τι θελεις Ταγιπ μου").

Αυτα για καποιους ειναι επιτυχημενη εξωτερικη πολιτικη της Τουρκιας και ανυπαρξια της Ελλαδας..
Δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Στην τελική, δεν είναι εταίροι μας.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Σας γλεντάει ο πονηρός βλαχοποντιος με το μουστάκι ευρωλιγουρια
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

για κάνε την σύνδεση γιατί δεν σε πιάνω.δεν γλείψαμε αρκετά τον σουλτάνο?
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

aljawn έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:16Το ότι οι καλτσοπέδηλοι έχουν στήσει στα τέσσερα τους μενουμεΕυρώπη και τους ξεκωλιάζουν επί μια δεκαετία, το γνωρίζουμε.
4,5 χρονια ησουν κυβερνηση και υπεγραφες το ενα μνημονιο μετα το αλλο και εβαζες στον πατο σου τις υποσχεσεις για σκισιματα,τα ξεχασες ;
Σε εχει βαρεσει ο ΟΑΕΔ στο κεφαλι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”