Δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε, αυτά που λέει ο stavmanr είναι τελείως λανθασμένα. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα και φυσικά ευτυχώς δεν υφίσταται, γιατί αφενός είναι αναπόδεικτο, αφετέρου είναι σουρεάλ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30Η πλειοψηφία των ελληνιδων είναι ...τραβάμε και ς κλαίω , ποτέ μα ποτέ η μεγάλη πλειοψηφία των ελληνιδων δεν ζητάει καθαρά και ξαστερσ ...σεξ !!stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:22Σύμφωνα με το σκεπτικό του ευρωνόμου, σαφής πρέπει να γίνεται η πρόθεση για τη δραστηριότητα. Η μη εξασφάλιση συναίνεσης σημαίνει μη συναίνεση. Για να σου το κάνω λιανό: αν ο άλλος είναι αμίλητος και δεν ανταποκρίνεται σε οτιδήποτε, δεν μπορείς να το θεωρήσεις συναίνεση. Η συναίνεση είναι η θετική πράξη που οφείλει να αποδειχτεί. Κάθε τί άλλο αποτελεί μη συναίνεση.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2020, 09:55
το οτι "δεν ηθελε" θαπρεπε να το κανει σαφες και στον αλλο, η αρκει που το σκεφτοταν απο μεσα της, για να υπαρξει καταδικη για βιασμο;
Επιθυμεί να πέσει μετά από πίεση και στενή πολιορκία ώστε να μην νιώθει εύκολη και να καθαιρεί έτσι τις ενοχές της κι τα ταμπού της πάνω στο σεξ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κοίτα να δεις αν διάβασες από την αρχή ο τύπος ήταν άπειρα χειριστικός. Η κοπέλα είχε μπει ήδη σε παθητική θέση μέσα στην σχέση και ήταν ήδη θύμα. Τα υπόλοιπα ήρθαν να επιβεβαιώσουν πόσο αρχιδάκι είναι ο τύπος. Δεν την βίασε όμως. Αλλά το στοιχείο του εξαναγκασμού δια της πειθούς το είχε.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:26Εφόσον διατηρείται η συναίνεση χωρίς ηθικό, σωματικό ή ψυχολογικό αναγκασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τότε δεν υπάρχει καν το "στοίχημα", (η υποχρέωση που απορρέει από την αμοιβαία συγκατάθεση υπερκαλύπτεται από την ίδια θέληση της κοπέλας της περίπτωσής μας κατά τη στιγμή της πράξης).
Αν, όμως, η συναίνεση αρθεί, αλλά η κοπέλα εξαναγκαστεί με ψυχολογικά μέσα ή σωματικά μέσα να υποκύψει στις ορέξεις του μάγκα, τότε νομίζω ότι το "στοίχημα" αποτελεί τεκμήριο βιασμού (αναγκασμός σε σεξουαλική δραστηριότητα τη στιγμή που το θύμα έχει αλλάξει γνώμη).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα την έννοια και τον ορισμό του βιασμού την κάνουμε λάστιχο από πλευράς ερμηνείας ..βγάζουμε τρέλλας συμπεράσματα !!stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:26Εφόσον διατηρείται η συναίνεση χωρίς ηθικό, σωματικό ή ψυχολογικό αναγκασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τότε δεν υπάρχει καν το "στοίχημα", (η υποχρέωση που απορρέει από την αμοιβαία συγκατάθεση υπερκαλύπτεται από την ίδια θέληση της κοπέλας της περίπτωσής μας κατά τη στιγμή της πράξης).
Αν, όμως, η συναίνεση αρθεί, αλλά η κοπέλα εξαναγκαστεί με ψυχολογικά μέσα ή σωματικά μέσα να υποκύψει στις ορέξεις του μάγκα, τότε νομίζω ότι το "στοίχημα" αποτελεί τεκμήριο βιασμού (αναγκασμός σε σεξουαλική δραστηριότητα τη στιγμή που το θύμα έχει αλλάξει γνώμη).
Βιασμος ως ποινικό αδίκημα υπάρχει μόνον με την νομική έννοια που δίνει ο ποινικός κώδικας
- Dwarven Blacksmith
Εν τω μεταξύ στην ιστορία με το στοίχημα, που λέει ότι συμφωνήθηκε το στοίχημα; Και στους δύο σας απευθύνεται η ερώτηση.
- hellegennes
Από πού προκύπτει αυτό; Η αυτόματη ανάγνωση της ιστορίας είναι ότι ήθελε να την πάρει από πίσω κι αυτή δεν ήθελε, οπότε όταν του δόθηκε η ευκαιρία τής είπε «πας στοίχημα για το τάδε; Αν χάσεις θα κάνουμε το δείνα», όπου εκείνη θα μπορούσε να πει «όχι».Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καμία μα καμία γυναίκα στν Ελλάδα δεν θα πει ξεκάθαρα ότι θέλει σεξ !!hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34Δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε, αυτά που λέει ο stavmanr είναι τελείως λανθασμένα. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα και φυσικά ευτυχώς δεν υφίσταται, γιατί αφενός είναι αναπόδεικτο, αφετέρου είναι σουρεάλ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30Η πλειοψηφία των ελληνιδων είναι ...τραβάμε και ς κλαίω , ποτέ μα ποτέ η μεγάλη πλειοψηφία των ελληνιδων δεν ζητάει καθαρά και ξαστερσ ...σεξ !!stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:22
Σύμφωνα με το σκεπτικό του ευρωνόμου, σαφής πρέπει να γίνεται η πρόθεση για τη δραστηριότητα. Η μη εξασφάλιση συναίνεσης σημαίνει μη συναίνεση. Για να σου το κάνω λιανό: αν ο άλλος είναι αμίλητος και δεν ανταποκρίνεται σε οτιδήποτε, δεν μπορείς να το θεωρήσεις συναίνεση. Η συναίνεση είναι η θετική πράξη που οφείλει να αποδειχτεί. Κάθε τί άλλο αποτελεί μη συναίνεση.
Επιθυμεί να πέσει μετά από πίεση και στενή πολιορκία ώστε να μην νιώθει εύκολη και να καθαιρεί έτσι τις ενοχές της κι τα ταμπού της πάνω στο σεξ
Θα παριστάνει την δύσκολη και το ..κάστρο που πέφτει μόνον μετά από στενή πολιορκία και αυτό το κάνει για να μην φανεί εύκολη και για να μην έχει ενοχές που παραβαίνει τα ταμπού της
Is this the anal thingGherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:18Δεν μας απασχολεί τί έκανε καθένας στο παρελθόν. Μας απασχολεί αν υπήρχε συναίνεση τη συγκεκριμένη στιγμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 21:18stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 19:57
Ο πρόεδρας δεν θα ασχοληθεί με τα στοιχήματά σας ή τα παιχνίδια σας. Θα ασχοληθεί με το γεγονός ότι μία κοπέλα είχε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συναίνεσή της, τη στιγμή που συνέβαινε η πράξη. Κι ο Χελ θα προσπαθεί να αποδείξει την ηθική της πρότασης "δώσαμε χέρια σε ένα στοίχημα για να την πηδήξω και δέχτηκε", προσπαθώντας να δικαιολογήσει πώς αντιλαμβάνεται την δέσμευση μίας γυναίκας σε αναγκαστική σεξουαλική πράξη (υποχρέωση) την οποία εκείνη, τη στιγμή που συνέβαινε, δεν ήθελε.
Βέβαια, το ζήτημα, πέρα από νομικό είναι και θεμελιωδώς απάνθρωπο: να επιθυμείς να δεσμεύσεις έναν άνθρωπο σε αναγκαστική σεξουαλική πράξη, ονομάζοντάς το "στοίχημα". Λες και πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο μία κοπέλα για να καταφέρεις να συνευρεθείς μαζί της.![]()
Και πως τεκμηριώνεται το απάνθρωπο της δέσμευσης αν η γυναίκα δεν έχει εκφράσει αντίρρηση για την ίδια ακριβώς πράξη στο παρελθόν, χωρίς την παρεμβολή του στοιχηματικού εκβιασμού;
Πρέπει να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τις έννοιες.
Προσπάθησε λίγο περισσότερο λοιπόν, ποτέ δεν είναι αργά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ίσως και αυτή μπορεί να ήθελε να δοκιμάσει πρωκτικό σεξ αλλά ..δεν ήθελε να το παραδεχθεί η να το ζητήσει η ίδια για να μην φανεί άσεμνη και ανήθικηhellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:37Από πού προκύπτει αυτό; Η αυτόματη ανάγνωση της ιστορίας είναι ότι ήθελε να την πάρει από πίσω κι αυτή δεν ήθελε, οπότε όταν του δόθηκε η ευκαιρία τής είπε «πας στοίχημα για το τάδε; Αν χάσεις θα κάνουμε το δείνα», όπου εκείνη θα μπορούσε να πει «όχι».Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.
Άρα ...πιέστηκε και απλά υπέκυψε ..
Αν δεν συμφωνηθεί δεν είναι στοίχημα άρα δεν χάνεις άρα δεν κάθεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:36 Εν τω μεταξύ στην ιστορία με το στοίχημα, που λέει ότι συμφωνήθηκε το στοίχημα; Και στους δύο σας απευθύνεται η ερώτηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε πολλές αρέσει αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούνNaida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:38Is this the anal thingGherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.![]()
Και θέλουν να καθησυχάζουν τις εποχές τους ότι απλά υπεκυψαν σε πιέσεις
- hellegennes
Εδώ:Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:36 Εν τω μεταξύ στην ιστορία με το στοίχημα, που λέει ότι συμφωνήθηκε το στοίχημα; Και στους δύο σας απευθύνεται η ερώτηση.
Δεν λέει «μου είπε πως αν κερδίσει η Σεράινα θα με πάρει από πίσω», λέει «θα βάλουμε ένα στοίχημα».Εκείνη τη μέρα μου είπε ότι θα βάλουμε ένα στοίχημα. Μου είπε ότι αν κερδίσει η Σεράινα, θα με πάρει από πίσω. Και η Σεράινα κέρδισε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ποια εποχή ζεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:41Σε πολλές αρέσει αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούνNaida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:38Is this the anal thingGherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.![]()
Και θέλουν να καθησυχάζουν τις εποχές τους ότι απλά υπεκυψαν σε πιέσεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι θες να πεις Χέλη; Πως δεν κατάλαβε ο τύπος πως όταν της το έκανε εκείνη πονούσε; Τόσο ηλίθιος είναι; Κατάλαβε φυσικά και συνέχισε και δεν τον ένοιαξε που η κοπέλα πονούσε. Οπότε ήταν ξεφτίλας.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:37Από πού προκύπτει αυτό; Η αυτόματη ανάγνωση της ιστορίας είναι ότι ήθελε να την πάρει από πίσω κι αυτή δεν ήθελε, οπότε όταν του δόθηκε η ευκαιρία τής είπε «πας στοίχημα για το τάδε; Αν χάσεις θα κάνουμε το δείνα», όπου εκείνη θα μπορούσε να πει «όχι».Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα με συγχωρέσεις αλλά δεν γράφω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν δικάζω κάποιον.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34Κοίτα να δεις αν διάβασες από την αρχή ο τύπος ήταν άπειρα χειριστικός. Η κοπέλα είχε μπει ήδη σε παθητική θέση μέσα στην σχέση και ήταν ήδη θύμα. Τα υπόλοιπα ήρθαν να επιβεβαιώσουν πόσο αρχιδάκι είναι ο τύπος. Δεν την βίασε όμως. Αλλά το στοιχείο του εξαναγκασμού δια της πειθούς το είχε.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:26Εφόσον διατηρείται η συναίνεση χωρίς ηθικό, σωματικό ή ψυχολογικό αναγκασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τότε δεν υπάρχει καν το "στοίχημα", (η υποχρέωση που απορρέει από την αμοιβαία συγκατάθεση υπερκαλύπτεται από την ίδια θέληση της κοπέλας της περίπτωσής μας κατά τη στιγμή της πράξης).
Γράφω γενικά για το ζήτημα της συναίνεσης.
Και ίσως εκεί να προκύπτει η όποια παρεξήγηση όσων γράφω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις