Όχι, ρε.
Να έχουμε κάθε φορά τυφώνες και μαλακιες.
Όχι, ρε.
αγνοεί επιδεικτικά τα υπόλοιπα 192 φύλαnyxtovios έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:40Καταγγέλω το πόστ ως πατριαρχικό. Δεν είναι δυνατόν το 2020 να αναφέρεσαι σε boys and girls.
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:43Συγγνώμη, αλλά μου λες για φυσικές ομορφιές στην πιο φλατ, άνοστη χώρα της Ευρώπης.
Ίσως να είχες κάποια βάση πριν από το 1000 μ.Χ., όπου υπήρχαν δάση. Κάτι είναι και τα δάση, αν και μονότονα από μόνα τους. Αλλά μετά άρχισαν οι βελανιδοφάγοι να τα αποψιλώνουν για να βόσκουν τα γελάδια τους και τώρα δεν υπάρχουν καθόλου.
Εεε στην Αγγλία σπούδασε...Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:50hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:43Συγγνώμη, αλλά μου λες για φυσικές ομορφιές στην πιο φλατ, άνοστη χώρα της Ευρώπης.
Ίσως να είχες κάποια βάση πριν από το 1000 μ.Χ., όπου υπήρχαν δάση. Κάτι είναι και τα δάση, αν και μονότονα από μόνα τους. Αλλά μετά άρχισαν οι βελανιδοφάγοι να τα αποψιλώνουν για να βόσκουν τα γελάδια τους και τώρα δεν υπάρχουν καθόλου.![]()
Έχεις βγει από το χωριό σου, ρε;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Τεργέστη πήγες;under έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:41Ημουν εκει το Νοεμβριο για διακοπες,γυρισαμε τα παντα απο Μπολτσανο μεχρι Ινσμπρουκ.Φανταστικα μερη αλλα για μονιμη ζωη δεν ξερω αν παλευεται.Cavaliere έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:22 Αν μου πεις ποιό είναι το ιδανικό μέρος ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ, θα σου πω βορειοανατολική Ιταλία, κοντά σε σύνορα με Αυστρία.
Προφανώς όχι. Η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση αν είσαι χωρίς γνωριμίες εκτός και αν έχεις ιδιαίτερες δεξιότητες.mao mao έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:31 'Έστω οτι δεν έχετε κανένα περιουσιακό στοιχείο και κανένα γνωστό στην Ελλάδα. Ξεκινάτε δηλαδή από το απόλυτο μηδέν. Η απάντηση σας θα ήταν η ίδια; Μόνο όταν τίθεται έτσι το ερώτημα έχει νόημα η σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και άλλων χωρών.
Φύγαμε νύχτα.
Σωστό. Ο Καναδάς δεν είναι υπερβολικά βόρεια. Ο λόγος που κάνει πολύ κρύο είναι τα θαλάσσια ρεύματα και η γεωγραφία των βουνών που είναι σαν χωνί με την φαρδιά πλευρά στραμμένη στον Β.Πόλο. Ολη η Αμερικανική ήπειρος είναι πιό κρύα από την Ευρώπη.kameron έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:32Στερεότυπα και πάλι στερεότυπα.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:27
Μαζοχισμός. Το αρχικό μου πλάνο ήταν να σπουδάσω στην Σουηδία, αλλά το παράτησα γιατί η αυτοκτονία είναι αμάρτημα.
Στην περίπτωση μάλιστα του Καναδά υπάρχει και πλάνη ως προς το φως. Στις βόρειες ΗΠΑ και τον Καναδά (εκεί που είναι οι πόλεις στο νότο) έχει περισσότερη ηλιοφάνεια σε σχέση με τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη. Απλά κάνει περισσότερο κρύο το χειμώνα, αλλά φως έχει πολύ.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οχι.Ο αξονας ηταν Βερονα-Μπολτσανο-Ινσμπρουκ.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:52Τεργέστη πήγες;under έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:41Ημουν εκει το Νοεμβριο για διακοπες,γυρισαμε τα παντα απο Μπολτσανο μεχρι Ινσμπρουκ.Φανταστικα μερη αλλα για μονιμη ζωη δεν ξερω αν παλευεται.Cavaliere έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:22 Αν μου πεις ποιό είναι το ιδανικό μέρος ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ, θα σου πω βορειοανατολική Ιταλία, κοντά σε σύνορα με Αυστρία.
Υπάρχουν χώρες με φυσική ομορφιά στην Ευρώπη. Η Γερμανία είναι μακράν η πιο αδιάφορη χώρα στην Ευρώπη από άποψη φύσης, αν όχι στον κόσμο.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:50hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:43Συγγνώμη, αλλά μου λες για φυσικές ομορφιές στην πιο φλατ, άνοστη χώρα της Ευρώπης.
Ίσως να είχες κάποια βάση πριν από το 1000 μ.Χ., όπου υπήρχαν δάση. Κάτι είναι και τα δάση, αν και μονότονα από μόνα τους. Αλλά μετά άρχισαν οι βελανιδοφάγοι να τα αποψιλώνουν για να βόσκουν τα γελάδια τους και τώρα δεν υπάρχουν καθόλου.![]()
Έχεις βγει από το χωριό σου, ρε;
Ω,ρε φίλε ! Αυτό το ποστ μου έφτιαξε τη διάθεση.Το έδειξα και στη γυναίκα και της άρεσε και αυτής.Bandit59 έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:18 Αίγυπτο. Εχω ζήσει 3 χρόνια εκεί και ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα. Με ένα εισόδημα 1000 ευρώ είσαι απλά βασιλιάς. Απίστευτα εύκολη ζωή, καταδύσεις στην Ερυθρά θάλασσα, ποτάκι το βράδυ σε ποταμόπλοιο στον Νείλο, τα έξοδα του σπιτιού μηδαμινά, κλπ.κλπ.