Λίγο τσιμπημένη μου φάνηκε αλλά ο μπαταριάς που ήξερα έκλεισε και έκανα ατελείωτους γύρους χωρίς να βρω άλλον.
πολλα ειναι
περσι που χρειαστηκα μπαταρια εδωσα για παρομοιο μεγεθος 60Ah κατι σαν 60 ευρω και μου την τοποθετησαν επιτοπου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alekhine την 16 Ιαν 2020, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:29
Είναι ένα μεγάλο κουμπί που γράφει START, παππούκα.
αρνουμαι να πλησιασω αφτουνα τα μηχανηματα του διαολου. αμα καταλαβει η γυναικα οτι ξερω πως δουλευει, θα με στριμωχνει να το βαζω, και δε θελω, επειδη πατριαρχια και κουλτουρα βιασμου και τετχεια.
δω μετραμε το αντριλικι μας λερώνοντας τα χερια μας με γρασσα και βενζινες. δε θα ανακατεψουμε μαλακτικα με αρωμα λεβαντο-καραμελλα στην κουβεντα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 16 Ιαν 2020, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Λίγο τσιμπημένη μου φάνηκε αλλά ο μπαταριάς που ήξερα έκλεισε και έκανα ατελείωτους γύρους χωρίς να βρω άλλον.
πολλα ειναι
περσι που χρειαστηκα μπαταρια εδωσα για παρομοιο μεγεθος 60Ah κατι σαν 60 ευρω και μου την τοποθετησαν επιτοπου
φτιαξε την παραθεση σου, γιατι η προσβολη οτι ψωνιζω ανταλλακτικα αυτοκινητου απο το πρακτικερ δε θα μεινει αναπαντητη
καλα ρε μην βαρας δεν ειπαμε οτι παιρνεις και ψαρια απο τα lidl
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
αρνουμαι να πλησιασω αφτουνα τα μηχανηματα του διαολου. αμα καταλαβει η γυναικα οτι ξερω πως δουλευει, θα με στριμωχνει να το βαζω, και δε θελω, επειδη πατριαρχια και κουλτουρα βιασμου και τετχεια.
δω μετραμε το αντριλικι μας λερώνοντας τα χερια μας με γρασσα και βενζινες. δε θα ανακατεψουμε μαλακτικα με αρωμα λεβαντο-καραμελλα στην κουβεντα μας.
Το πλυντήριο είναι από τις πιο γαμάτες αντρικές εφευρέσεις. Είναι ένας μεταλλικός κάδος που μένοντας σταθερά στην θέση του γυρνάει με χιλιάδες στροφές το λεπτό και κάνει σε 1 ώρα αυτό που μια γυναίκα θα χρειαζόταν 1 μήνα για να καταφέρει. Μεγαλύτερη επίδειξη αρρενωπής μπρουτάλ στιβαρότητας είναι μόνο οι επιταχυντές σωματιδίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 18:48
Το πλυντήριο είναι από τις πιο γαμάτες αντρικές εφευρέσεις. Είναι ένας μεταλλικός κάδος που μένοντας σταθερά στην θέση του γυρνάει με χιλιάδες στροφές το λεπτό και κάνει σε 1 ώρα αυτό που μια γυναίκα θα χρειαζόταν 1 μήνα για να καταφέρει. Μεγαλύτερη επίδειξη αρρενωπής μπρουτάλ στιβαρότητας είναι μόνο οι επιταχυντές σωματιδίων.
δεν είναι σταθερός, έχει αποσβεστήρες, και δεν γυρνάει χιλιάδες, άντε 1800 και αυτό όταν στύβει.
τα γράφω μην τα δει καμία και μας κάνει ρόμπα, αλλιώς δίκιο έχεις, πολύ μάτσο εργαλείο.
Σταθερά στην θέση του, δηλαδή το πλυντήριο δεν κόβει βόλτες. Το πώς τα καταφέρνει είναι φυσικά ένας άθλος της αρρενωπής μηχανικής. Κι εντάξει 1800 είναι σχεδόν 2 χιλιάδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:04
Και το καλύτερο είναι ότι η παλιά μολονότι τα 10V που βγάζει και τα 10-15 Ah που της μένουν μέσα είναι σκατά για αυτοκίνητο, κάνει μια χαρά για να δουλέψει το SmartEQ Pro+ κανα σαρανταπεντάωρο χωρίς να χρειάζομαι πρίζα ή να αγοράζω ΑΑ όλη την ώρα.
Ναι αλλα θες κυκλωμα επαναφορτισης αποφορτισης
Έχω, πώς νομίζεις ότι πήγα μέχρι το Πράκτικερ;
Το θέμα είναι ότι το powertank με τα 7 αμπερώρια κάνει 120 ευρώ στο αστρονομάδικο. Μάλλον γι' αυτό όλοι παίρνουν μπαταρίες αυτοκινήτου.
Αντρικη εφευρεση μια τρυπαρα υγρη που στιφογυρνει;