Ξέρω αρκετούς φίλους από το γυμναστήριο που ειναι σαν τον σπαλιαρα και είναι καθαροίbolek έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:51Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιαν 2020, 01:31διαφωνω, δεν ξέρω αν ο Σπαλιάρας παίρνει κάτι αλλά μια χαρά μπορείς να είσαι έτσι στην ηλικία του χωρίς να παίρνεις τίποτα. Απλά σίγουρα ο τύπος πρέπει να έχει πάρα πολύ καλή διατροφήbolek έγραψε: 14 Ιαν 2020, 17:28 εχω μια καποια εμπειρια γιατι κανω γυμναστικη με βαρη πολλα χρονια.
ο σπαλιαρας περνει αναβολικα. ειναι σε πολυ μεγαλη ηλικια για να παραγει τοση τεστο ωστε να εχει αυτο το σωμα. δεν φτανει που εχει αρκετους μυωνες, αλλα εχει και χαμηλα ποσοστα λιπους, αποτελεσμα παλι των ορμονων που περνει.
απλα δεν περνει τοσα ωστε να φουσκωσει περισσοτερονα ναι καλα ο σπαλιαρας, τωρα ειναι 44 οταν στα 54 εχει το ιδιο σωμα, να αρχισεις να υποπτευεσαι οτι κατι περνει
Χωρίς μάλιστα να έχουν την πολυτέλεια του έχει ο σπαλιαραςνα μη δουλεύει 8ωρο να μπορεί να γυμνάστε όσες ώρες πρέπει, να τρώει οπότε και ότι πρέπει κτλ
Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά δεν είναι αδύνατο. Ο πρωπονιτης μου μάλιστα Ελλάδα είναι 55, παλιός πρωταθλητης κολύμβησης και μετά πέρασε στο φιτνες, που είναι πάνω κάτω στην κατάσταση του σπαλιαρα