enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:35 Ροποκλειδο και service manual , και τα λεφτά από τα συνεργεία παγωτά![]()

enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:35 Ροποκλειδο και service manual , και τα λεφτά από τα συνεργεία παγωτά![]()

άλλη μια φορά τιμητικάtaliban έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:32 Εγώ αναγκάστηκα να κάτσω να βγάλω λάδια έξτρα που μου είχαν βάλει μέσα στον κινητήρα κάτι μαλάκες σε ένα συνεργείο.
8.5 λίτρα παίρνει μέσα 10 μου έβαλαν.
Παίρνω τηλέφωνο τους βρίζω και μου λένε δεν τρέχει κάτι θα τα κάψει μόνο του![]()
Από φλάτζες, τσιμούχες![]()
Πρόσβαση να πάρω το μηχανάκι για αναρρόφηση δεν είχα. Από κάτω την τάπα αν την ξεβιδώσεις για να τα βγάλεις θέλει λίγο προσοχή στο σφίξιμο να μην τερματίσει γιατί θα σου χαλάσει το σπείρωμα οπότε δεν το ρίσκαρα.
Τι έκανα;
Πήρα ένα μπιτόνι το οποίο τρύπησα στο επάνω μέρος για να χωρέσει η σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας.
Στο κάτω μέρος έκανα μια πιο μικρή τρύπα και έβαλα λαστιχάκι βενζίνης το οποίο έβαλα μέσα στη βέργα που βλέπουμε την στάθμη του λαδιού.
Επί μια ώρα ρούφαγα λάδι να βγει το έξτρα.
Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.
Και μετά έκανα βίδες την ηλεκτρική σκούπα να τα πλύνω με καυτό νερό να φύγουν τα λάδια που όσο να ναι πήρε μέσα. Αλλά ευτυχώς τα περισσότερα τα συγκράτησε το φίλτρο.
Μπράβο. Κάλυψες τους πόλους με βαζελίνη;
Ξέρω να αλλάζω λάστιχο μόνος μου αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα: αν πρέπει να αντικατασταθεί τότε αντικαθιστώ και το διπλανό του. Αν δεν πρέπει είναι μπελάς να βγάζεις σαμπρέλες, να βρίσκεις την τρύπα να παίρνεις μπαλώματα και μαλακίες που όλα αυτά ο άλλος με τα μηχανήματά του τα κάνει σε ένα λεπτό. Οπότε και στις δύο περιπτώσεις δεν αξίζει τον κόπο, πάω βουλκανιζατέρ.nostromos έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:03 σε λιγα χρονια θα μπορεις να αλλαζεις και λαστιχο μονος σου...
Μα δε θέλω να τους βάλω στο κωλί μου.
Τρακτέρ;taliban έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:32 Εγώ αναγκάστηκα να κάτσω να βγάλω λάδια έξτρα που μου είχαν βάλει μέσα στον κινητήρα κάτι μαλάκες σε ένα συνεργείο.
8.5 λίτρα παίρνει μέσα 10 μου έβαλαν.
Καλορίζικη!foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:00 Bosch 20x17.5x17.5 12V 45Ah 64 ευρώ. (Πράκτικερ)
Λίγο τσιμπημένη μου φάνηκε αλλά ο μπαταριάς που ήξερα έκλεισε και έκανα ατελείωτους γύρους χωρίς να βρω άλλον.
Προς τους υπόλοιπους: Τί γνωρίζετε για το υπογραμμισμένο;
Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Στο παλιό κορόλα που είχα τα άλλαξα μόνος μου ,αλλά μου βγήκε η ψυχήCustom_F έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Βασικά πρώτα πρέπει να βρω πως ανοίγει το καπό, αν είναι για από μέσα... Δε μπορεί ναναι δύσκολο.
Κ όταν με το καλό το ανοίξω το πλαστικό, είναι κανονική λάμπα μέσα; Την ξεβιδωνω κ την πάω να μου δώσουν άλλη;..
Λάμπα μπορεί να είναι ένα από τα λεντάκια στα κουμπιά, φως στην πλαφονιέρα ή προβολέας.Custom_F έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Βασικά πρώτα πρέπει να βρω πως ανοίγει το καπό, αν είναι για από μέσα... Δε μπορεί ναναι δύσκολο.
Κ όταν με το καλό το ανοίξω το πλαστικό, είναι κανονική λάμπα μέσα; Την ξεβιδωνω κ την πάω να μου δώσουν άλλη;..