Έχω ζήσει και εργασθεί στις 3 από αυτές.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:20 Αυστραλία,Ελβετία,Νορβήγια,Καναδάς.
Άλλο επιπεδο,καλά λεφτά,πολύ καλό το επίπεδο της ζωής.
Τώρα ψήνομαι για μαύρη Αφρική.
Έχω ζήσει και εργασθεί στις 3 από αυτές.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:20 Αυστραλία,Ελβετία,Νορβήγια,Καναδάς.
Για μας η ευκολότερη γλώσσα και ακολουθούν Ισπανικά και Πορτογαλικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:53έχω ακούσει πως τα ιταλικά είναι εύκολα, ισχύει;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:51Ιταλικά μπορείς να μάθεις σε 9 μηνεςAntares έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:49 H γνώση της γλώσσας είναι βασικό προσόν. Σε κάποια ευρωπαική την γλώσσα της οποίας γνωρίζω ή Αυστραλία ή Η.Π.Α. ή Καναδά. Αν και περισσότερο μ' αρέσουν η Ιταλία ή η Γαλλία, των οποίων δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν ξέρω αν θα είχα την διάθεση να την μάθω πια.
Όταν έχεις λίγο χρόνο γράψε 2 λόγια.kameron έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:05Έχω ζήσει και εργασθεί στις 3 από αυτές.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:20 Αυστραλία,Ελβετία,Νορβήγια,Καναδάς.
Τώρα ψήνομαι για μαύρη Αφρική.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Για καρτ ποστάλ καλά είναι. Δεν νομίζω ότι πολλοί Έλληνες θα άντεχαν για πάνω από χρόνο χωρίς να πάθουν κατάθλιψη από το σκοτάδι και το κρύο.
Υπερβολές, εμείς ζήσαμε τέσσερα χρόνια στον Καναδά και μάλιστα σε πολύ κρύα μέρη και θέλαμε να μείνουμε και άλλο.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:17Για καρτ ποστάλ καλά είναι. Δεν νομίζω ότι πολλοί Έλληνες θα άντεχαν για πάνω από χρόνο χωρίς να πάθουν κατάθλιψη από το σκοτάδι και το κρύο.
Μαύρο χάλι.nick έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:11 Πηγα κανάρια νησια (lanzarote) το δεκέμβριο και κάναμε κολύμπι. Ο καιρός ειναι σχεδόν καλοκαίρι ολο το χρονο. Υφαιστιο, φοίνικες, κάκτοι, παράλιες, βολτες, ταβερνες ολα τελεια. Ανετα μπορουσα να ζήσω εκεί για παντα.
Μαζοχισμός. Το αρχικό μου πλάνο ήταν να σπουδάσω στην Σουηδία, αλλά το παράτησα γιατί η αυτοκτονία είναι αμάρτημα.kameron έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:22Υπερβολές, εμείς ζήσαμε τέσσερα χρόνια στον Καναδά και μάλιστα σε πολύ κρύα μέρη και θέλαμε να μείνουμε και άλλο.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:17Για καρτ ποστάλ καλά είναι. Δεν νομίζω ότι πολλοί Έλληνες θα άντεχαν για πάνω από χρόνο χωρίς να πάθουν κατάθλιψη από το σκοτάδι και το κρύο.
Στερεότυπα και πάλι στερεότυπα.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:27
Μαζοχισμός. Το αρχικό μου πλάνο ήταν να σπουδάσω στην Σουηδία, αλλά το παράτησα γιατί η αυτοκτονία είναι αμάρτημα.
Και στο Ντέβον έχω ζήσει ως φοιτητής για ένα χρόνο, καλά ήταν πράγματι, ίσως το μόνο μέρος που θα μπορούσε κανείς να ζει στο ΗΒ χωρίς κατάθλιψη. Επιφυλάσσομαι για τη Σκωτία γιατί δεν έχω πάει.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:25 Νότια Αγγλία θα έμενα άνετα. Κάπου στο Ντέβον. Μιλάνε αγγλικά (με νορμάλ προφορά), είναι πανέμορφη περιοχή, στο στυλ μου, δεν μένουν πολλά ζώα, είναι ήσυχα, έχει σχετικά καλύτερο φαγητό, πολύ καλό κλίμα και λιγότερο κινεζοτουρισμό. Επίσης δεν έχει τσαβολονδρέζους.