Γιατί πρόκειται για μια διαδικασία που αφορά το πρεστίζ του αστικού συστηματος, μιας και ο πρόεδρος είναι στους τύπους ο εκφραστής του.
Δεν μπορεί το ΚΚΕ από θέση αρχής να συνομολογήσει σε κάτι τέτοιο ή να δώσει την ψήφο του.
foscilisNamrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:07 Η Μάνδρου είναι φίλη με την υποψήφια και βγήκε να μας πει την ιστορία της ζωής της. Μέχρι και ότι είναι φιλοζωη και αγαπάει ιδιαίτερα τις γάτες, θεώρησε σωστό να μας τονίσει.
Ο κατρουγκαλος κράτησε αποστάσεις για παν ενδεχομενο. Είπε επί της ουσίας ότι άλλο είναι να προτείνεις κάποιον για ανώτατη θέση στο ΣτΕ και άλλο για ΠτΔ.under έγραψε: 15 Ιαν 2020, 19:55Ο Κατρουγκαλ παντως στον ΑΝΤ1 εβγαζε ενα κοκομπλοκο και δεν ηταν θετικος.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 19:52 Δεν γίνεται να μην ψηφίσει ο Τσίπρας, θα πρέπει να μαυρίσει μια εντελώς προσωπική του επιλογή.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται "θεσμικά", κάτι που είναι καλή ιδέα για το τι θα κάνει.
Το ότι αγαπάει τις γάτες είναι πολύ ευχάριστο αλλά ειλικρινά θεωρώ μεγάλη σαχλαμάρα το να αναφερθεί αυτό ως προσόν.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:07 Η Μάνδρου είναι φίλη με την υποψήφια και βγήκε να μας πει την ιστορία της ζωής της. Μέχρι και ότι είναι φιλοζωη και αγαπάει ιδιαίτερα τις γάτες, θεώρησε σωστό να μας τονίσει.
Οπως και να εχει θα ειναι ευτυχημα για τη ΝΔ να καταψηφισει ο συριζα.Και ειναι τοσο κρετινοι που δεν αποκλειεται να το κανουν.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:32Ο κατρουγκαλος κράτησε αποστάσεις για παν ενδεχομενο. Είπε επί της ουσίας ότι άλλο είναι να προτείνεις κάποιον για ανώτατη θέση στο ΣτΕ και άλλο για ΠτΔ.under έγραψε: 15 Ιαν 2020, 19:55Ο Κατρουγκαλ παντως στον ΑΝΤ1 εβγαζε ενα κοκομπλοκο και δεν ηταν θετικος.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 19:52 Δεν γίνεται να μην ψηφίσει ο Τσίπρας, θα πρέπει να μαυρίσει μια εντελώς προσωπική του επιλογή.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται "θεσμικά", κάτι που είναι καλή ιδέα για το τι θα κάνει.
Απλά η Μάνδρου ήθελε να κάνει επίδειξη του στυλ "γατάκια εγώ την ξέρω 30 χρόνια τη Σακελλαροπούλου, θα σας πω ακόμα και πως μυρίζουν οι κλανιές της. Ξέρω τα παντα. Εσείς όχι".ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:34Το ότι αγαπάει τις γάτες είναι πολύ ευχάριστο αλλά ειλικρινά θεωρώ μεγάλη σαχλαμάρα το να αναφερθεί αυτό ως προσόν.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:07 Η Μάνδρου είναι φίλη με την υποψήφια και βγήκε να μας πει την ιστορία της ζωής της. Μέχρι και ότι είναι φιλοζωη και αγαπάει ιδιαίτερα τις γάτες, θεώρησε σωστό να μας τονίσει.![]()
Ε, ακριβώς γι' αυτό βρίσκω αδιάφορο το φύλο.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:36Απλά η Μάνδρου ήθελε να κάνει επίδειξη του στυλ "γατάκια εγώ την ξέρω 30 χρόνια τη Σακελλαροπούλου, θα σας πω ακόμα και πως μυρίζουν οι κλανιές της. Ξέρω τα παντα. Εσείς όχι".ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:34Το ότι αγαπάει τις γάτες είναι πολύ ευχάριστο αλλά ειλικρινά θεωρώ μεγάλη σαχλαμάρα το να αναφερθεί αυτό ως προσόν.Namrail έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:07 Η Μάνδρου είναι φίλη με την υποψήφια και βγήκε να μας πει την ιστορία της ζωής της. Μέχρι και ότι είναι φιλοζωη και αγαπάει ιδιαίτερα τις γάτες, θεώρησε σωστό να μας τονίσει.![]()
Κάπως έτσι ήταν η φαση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

ΟΚ μπορεί οι γατομάνες να είναι αποτυχημένες αλλά τουλάχιστον έχουν 1:5.000.000 πιθανότητα να γίνουν ΠτΔ.