!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:22
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 08:03 [
Γιατί είναι αρχιδάκι; Για τα παρακάτω.
Πολλές φορές με υποτιμούμε, με έβριζε, με κορόιδευε, κάποτε με χτύπησε, με προσέβαλε, με πλήγωνε. Εγώ μεγάλωσα σε ένα πάρα πολύ κακοποιητικό περιβάλλον. Δεν είχα πάρει αγάπη από τους γονείς και δεν ήξερα να την αναγνωρίζω γύρω μου. Έτσι έμενα και μ’ αυτόν γιατί πίστευα ότι αυτό μου άξιζε και αφού δεν με δέρνει κάθε μέρα, δεν είναι και πολύ άσχημα. Με πίεζε πολύ στο σεξ.
Επίσης μου μοιάζει μουφοιστορια να καβλώνουν οι αναγνώστες, αλλά όπως και να έχει υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά αληθινά περιστατικά παρόμοια που έτσι γίνεται και αυτό άξιο αναφοράς σαν σε πραγματικό.
Φυσικά και είναι μουφοϊστορία. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι πρόλογος για να καταλήξει στην μαλακία στο τέλος, που εξήγησα γιατί είναι μαλακία.
Παρόλο που είναι μουφοιστορια επαναλαμβάνω ότι τέτοια περιστατικά έχουμε πάρα πολλά. Όχι του στοιχήματος, της συμπεριφοράς αυτής. Οπότε ναι παρόλο που είναι μουφοιστορια είναι αρχιδάκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:22 Σαφώς και είναι, δεν μπορείς να αντιδράσεις εκείνη την ώρα. Του γκομενου θα του άρεσε να του βάζουν δάχτυλο την ώρα που κοιμάται; Ίσως ναι, ίσως όχι.
Ίσως και να του αρέσει αλλά να μην εκτιμάει καθόλου που δεν ερωτήθηκε.

Τα κουβεντιαζεις από πριν αυτά.
Επίσης, το αντίστοιχο δεν είναι να του βάλεις κάτι ενώ κοιμάται αλλά να του πάρεις κάτι, απλά λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:13
stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:04
Σοβαρά, όμως. Θα υπήρχε περίπτωση να θέλεις να έχεις σεξουαλική επαφή με ημιλιπόθυμη γυναίκα ρε συ Ασέβαστε;
Θεωρώ πως όχι. Κρύβει μία ανωμαλία το κόνσεπτ.
φυσικα οχι. τι να γαμησω, το ψοφιμι;

πριν λιποθυμησει ομως (...)
Συζητάμε για το γεγονός ότι η σεξουαλική δραστηριότητα με ημιλυπόθυμο ή μεθυσμένο άτομο τεκμηριώνει επί της ουσίας βιασμό.
Και προφανώς συμφωνούμε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:19
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:15
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:12

Στον εαυτό μας; Δεν φταίει η βιαζόμενη για τον βιασμό της, αφού δεν έχει τις αισθήσεις της. Φταίει ο βιαστής που εκμεταλλεύεται την αναισθησία .Με άλλα λόγια μας λέτε να μην έχουμε εμπιστοσύνη στους άντρες σε κανένα επίπεδο.
δεν εχει μνημη. οποτε το αν ειχε η οχι τις αισθησεις της οταν γαμιοταν δεν το ξερει ουτε η ιδια. ισως το ξερει ο γαμιας, αν δεν εχει και αυτος κενο μνημης.
Το κενό μνήμης φαντάζομαι το αποκτάς την χρονική περίοδο που είσαι αναίσθητος. Ο γαμημένος στο μυαλό και όχι γαμιάς, είχε τις αισθήσεις του και καταλάβαινε τι γινόταν.
Φαντάσου τώρα τί ψυχολογικό υπόβαθρο έχει εκείνος που βλέπει έναν άνθρωπο στα όρια της κατάρρευσης και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να τον πηδήξει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:42
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:12
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 08:55

να μην εχετε εμπιστοσυνη στον εαυτο σας, αν το πιοτι σας σπρωχνει να κανετε πραγματα που μετα μετανιωνετε, ειδικα αν πινετε μεχρι αναισθησιας και κενου μνημης.
Στον εαυτό μας; Δεν φταίει η βιαζόμενη για τον βιασμό της, αφού δεν έχει τις αισθήσεις της. Φταίει ο βιαστής που εκμεταλλεύεται την αναισθησία .Με άλλα λόγια μας λέτε να μην έχουμε εμπιστοσύνη στους άντρες σε κανένα επίπεδο.
Σε αυτό το επίπεδο κακώς έχετε εμπιστοσύνη στους άντρες. :102:
Εγώ εμπιστοσύνη από άντρες αλλά και γυναίκες έχω μόνο στους φίλους μου. Στους καλούς.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:27
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:19 Άλλο να είσαι απλά σε μέθη κι άλλο το μεθύσι που δεν καταλαβαίνεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση σου λέει η άλλη ξερναγε. Και έπεσε αναίσθητη.
Αυτό είναι Σαββάτο βράδυ για κάθε φοιτητή στην Αγγλία. Άρα το σεξ μεταξύ φοιτητών είναι πάντα βιασμός.
Έλα ρε Χελ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:22 Σαφώς και είναι, δεν μπορείς να αντιδράσεις εκείνη την ώρα. Του γκομενου θα του άρεσε να του βάζουν δάχτυλο την ώρα που κοιμάται; Ίσως ναι, ίσως όχι.

Επίσης, το αντίστοιχο δεν είναι να του βάλεις κάτι ενώ κοιμάται αλλά να του πάρεις κάτι, απλά λέω.
Όχι δάχτυλο. Κάτι περισσότερο 20ποντο. Αφού είναι λιποθυμος ή ημιλιπόθυμος, έχεις συναίνεση :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:46
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:19
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 09:15

δεν εχει μνημη. οποτε το αν ειχε η οχι τις αισθησεις της οταν γαμιοταν δεν το ξερει ουτε η ιδια. ισως το ξερει ο γαμιας, αν δεν εχει και αυτος κενο μνημης.
Το κενό μνήμης φαντάζομαι το αποκτάς την χρονική περίοδο που είσαι αναίσθητος. Ο γαμημένος στο μυαλό και όχι γαμιάς, είχε τις αισθήσεις του και καταλάβαινε τι γινόταν.
Φαντάσου τώρα τί ψυχολογικό υπόβαθρο έχει εκείνος που βλέπει έναν άνθρωπο στα όρια της κατάρρευσης και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να τον πηδήξει.
Έχει κοινωνικές προεκτάσεις το σκεπτικό σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:49

Όχι δάχτυλο. Κάτι περισσότερο 20ποντο. Αφού είναι λιποθυμος ή ημιλιπόθυμος, έχεις συναίνεση :102:
Θέλει τεχνικά σκιλς για 20ποντους, δεν μπορείτε όλες.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:01

Ε σιγά και να τραυματιστεί ο κώλος του λιγάκι πάνω στην έξαψη σιγά. Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τις ορμές μας πάνω στην σεξουαλική διέγερση. Λες να φέρει αντίδραση; Όχι μωρέ σιγά αφού δεν αντιδρά, Υπάρχει η συναίνεση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:10

Ε σιγά και να τραυματιστεί ο κώλος του λιγάκι πάνω στην έξαψη σιγά. Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τις ορμές μας πάνω στην σεξουαλική διέγερση. Λες να φέρει αντίδραση; Όχι μωρέ σιγά αφού δεν αντιδρά, Υπάρχει η συναίνεση.
Άμα είναι σκληρή σημαίνει ότι υπάρχει συναίνεση, το αντίστοιχο υπενθυμίζω ότι είναι να πάρεις κάτι όχι να βάλεις.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:12
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:10

Άμα είναι σκληρή σημαίνει ότι υπάρχει συναίνεση, το αντίστοιχο υπενθυμίζω ότι είναι να πάρεις κάτι όχι να βάλεις.
Μα δεν θα στοχεύει στη δική του απόλαυση για να την ενδιαφέρει αν είναι σκληρή. Επίσης φυσικά και είναι το αντίστοιχο αφού σκοπός είναι η ικανοποίηση του εκάστοτε που θα προβεί σε τέτοια πράξη.
Οπότε έχει καβλες η γκομενα να πηδήξει αντρικό κωλαρακι, βλέπει κωλαράκι αντρικό , αντίδραση δεν έχει καμία όποτε είναι διαθέσιμο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:39
hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:24
stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 08:21 Ο στοιχηματισμός απαγορεύεται. Πολλώ δε μάλλον σε θέματα υγείας, ασφάλειας των συμμετεχόντων.
Αν σου έλεγα "βάζουμε στοίχημα το χέρι σου;" και δεχόσουν, θα είχα το δικαίωμα να σου κόψω το χέρι;
Άλλος που έχει παλαβώσει. Θέμα υγείας και ασφάλειας είναι το σεξ;
Το μη συναινετικό αποτελεί βιασμό.
Να συζητήσουμε αν ο βιασμός δημιουργεί πρόβλημα στην υγεία; :p2:
Αυτό που περιγράφει είναι 100% συναινετικό. Σταματήστε να λέτε ό,τι σας κατέβει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:43
Παρόλο που είναι μουφοιστορια επαναλαμβάνω ότι τέτοια περιστατικά έχουμε πάρα πολλά. Όχι του στοιχήματος, της συμπεριφοράς αυτής. Οπότε ναι παρόλο που είναι μουφοιστορια είναι αρχιδάκι.
Καλή μου, ναι. Υπάρχουν άντρες που δέρνουν τις γυναίκες τους. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει σχέση με αυτό που κάνει αυτή στην ψευτιά της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:54
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2020, 10:43
Καλή μου, ναι. Υπάρχουν άντρες που δέρνουν τις γυναίκες τους. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει σχέση με αυτό που κάνει αυτή στην ψευτιά της;
Με ρώτησες γιατί είναι αρχιδάκι, ο τύπος της ιστορίας. Σου έδειξα γιατί. Τι σε προβληματίζει παραπάνω;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”