!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα φύλα υπάρχουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
-
the comet the course the tail
Re: Πόσα φύλα υπάρχουν;
στην μαγειρική θα έγραφα κάτι τέτοιο.hellegennes έγραψε: 14 Ιαν 2020, 23:06Όλα αυτά τα συμβολάκια στην σειρά, στο ποστ σου, λέξεις είναι. Άρα το ποστ σου δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο ή ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όλα αυτά τα συμβολάκια κατά το δοκούν και να πει ότι σημαίνουν άλλα πράγματα στην δική του θεώρηση.the comet the course the tail έγραψε: 14 Ιαν 2020, 19:43 μια σύμβαση είναι το πόσα φύλα υπάρχουν, ανάλογα τα κριτήρια που θα θέσεις.
η λέξη "φύλο" δεν είναι και καμιά παγκόσμια σταθερά. μια λέξη είναι.
Να, τώρα, δα, εγώ πιστεύω ότι παραπάνω έγραψες πως σ' αρέσει να τρως μπούτι οχιάς με σάλτσα ουράς γιουταράπτορα.
τώρα είμαστε εδώ:
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης > Κοινωνία > Κοινωνικά θέματα > Πόσα φύλα υπάρχουν;
άρα θεώρησα ότι ίσως λαμβάνουμε υπόψη και το "κοινωνικό φύλο".
με χ (αριθμός φύλων) να ανήκει στους φυσικούς αριθμούς.
Το πρόβλημα λύνεται αν στην ταυτότητα αναγράφεται "βιολογικό φύλο γέννησης". Στο νου σου μπορείς να έχεις ψυχολογικό φύλο, κοινωνικό φύλο, σεξουαλικό φύλο, αντιτρομοκρατικό φύλο ή ό,τι άλλο επιθυμήσεις.Alien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 14:01Ετσι όπως ορίζεται το κοινωνικό φύλο, μπορούν να διακριθούν άπειρες ταξινομικές μονάδες (taxa). Καλό είναι να υπάρχει έρευνα ως προς αυτό, εφόσον θεωρείται επωφελής για την κοινωνία από κάποιους, αλλά καλό είναι και να διευκρινίζουμε σε τι κατηγορία φύλου αναφερόμαστε.
ναιstavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 08:57Το πρόβλημα λύνεται αν στην ταυτότητα αναγράφεται "βιολογικό φύλο γέννησης". Στο νου σου μπορείς να έχεις ψυχολογικό φύλο, κοινωνικό φύλο, σεξουαλικό φύλο, αντιτρομοκρατικό φύλο ή ό,τι άλλο επιθυμήσεις.Alien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 14:01Ετσι όπως ορίζεται το κοινωνικό φύλο, μπορούν να διακριθούν άπειρες ταξινομικές μονάδες (taxa). Καλό είναι να υπάρχει έρευνα ως προς αυτό, εφόσον θεωρείται επωφελής για την κοινωνία από κάποιους, αλλά καλό είναι και να διευκρινίζουμε σε τι κατηγορία φύλου αναφερόμαστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν βγάζει νόημα αυτό που λέει το άρθρο. Τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι υπάρχουν κύτταρα με φύλο διαφορετικό από αυτό των υπολοίπων ; Ότι δηλαδή υπάρχουν κύτταρα με ΧΥ και κύτταρα με ΧΧ ανακατεμένα στο ίδιο σώμα ; Πως είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο ;blackpaint έγραψε: 14 Ιαν 2020, 14:59 Νew technologies in DNA sequencing and cell biology are revealing that almost everyone is, to varying degrees, a patchwork of genetically distinct cells, some with a sex that might not match that of the rest of their body. Some studies even suggest that the sex of each cell drives its behaviour, through a complicated network of molecular interactions. “I think there's much greater diversity within male or female, and there is certainly an area of overlap where some people can't easily define themselves within the binary structure,” says John Achermann, who studies sex development and endocrinology at University College London's Institute of Child Health.
Κι οι δυο ψηφίζετε το ίδιο;hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:19 Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Όχι, αλλά η νομοθεσία δεν επιτρέπει να ψηφίσουμε και οι δυο και έτσι ψηφίζουμε εναλλάξ.Χαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 13:25Κι οι δυο ψηφίζετε το ίδιο;hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:19 Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Παράλειψη του νομοθέτη, να διορθωθεί πάραυταhellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 13:26Όχι, αλλά η νομοθεσία δεν επιτρέπει να ψηφίσουμε και οι δυο και έτσι ψηφίζουμε εναλλάξ.Χαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 13:25Κι οι δυο ψηφίζετε το ίδιο;hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:19 Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μπορείς επίσης να δηλώσεις μαϊντανός, βροντόσαυρος, κολοκυθιά ή γυμνοσάλιαγκας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:19 Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι αδιαπραγμάτευτο!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ας μου πει κάποιος που έχει μελετήσει τα φύλα και γνωρίζειAlien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 14:58The following are the 58 gender options identified by ABC News:Manolis έγραψε: 14 Ιαν 2020, 14:55 Εφόσον δεχθούμε ότι δεν υπάρχουν δύο φύλα, τα υπόλοιπα ποια είναι; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Agender
Androgyne
Androgynous
Bigender
Cis
Cisgender
Cis Female
Cis Male
Cis Man
Cis Woman
Cisgender Female
Cisgender Male
Cisgender Man
Cisgender Woman
Female to Male
FTM
Gender Fluid
Gender Nonconforming
Gender Questioning
Gender Variant
Genderqueer
Intersex
Male to Female
MTF
Neither
Neutrois
Non-binary
Other
Pangender
Trans
Trans*
Trans Female
Trans* Female
Trans Male
Trans* Male
Trans Man
Trans* Man
Trans Person
Trans* Person
Trans Woman
Trans* Woman
Transfeminine
Transgender
Transgender Female
Transgender Male
Transgender Man
Transgender Person
Transgender Woman
Transmasculine
Transsexual
Transsexual Female
Transsexual Male
Transsexual Man
Transsexual Person
Transsexual Woman
Two-Spirit
ποια από τα παραπάνω φύλα έχουν δυνατότητα για κύηση;
ξέρει κανείς;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Θέλω να το αποδεχτεί το κράτος και να εισακουστούν τα αιτήματά μου ως δυαδική οντότητα. Δεν μου λέει τίποτα η αυτοδιάθεση. Εμείς οι δύο στο πηγάδι κατουρήσαμε;stavmanr έγραψε: 15 Ιαν 2020, 20:04Μπορείς επίσης να δηλώσεις μαϊντανός, βροντόσαυρος, κολοκυθιά ή γυμνοσάλιαγκας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:19 Αν νιώθω ότι είμαι δυο διαφορετικά άτομα κλεισμένα στο ίδιο σώμα, μπορώ να δηλώσω δύο φύλα; Ο ένας είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι αδιαπραγμάτευτο!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Nα θυμίσουμε εδώ πως διάφοροι αντισημίτες του τουήτερ ανακάλυψαν ότι ο Δρ Πίνκερ ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροπλάνο του τζεφρι επστην, 'λολίτα εξπρές'
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 323 Απαντήσεις
- 6999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 36 Απαντήσεις