ο Καρυτινός εχει γραφτει ως deCaritaineNikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 09:59
Θέματα που έχουν μεγάλη δημοτικότητα και ζήτηση στο φόρουμ τζιάρ, σε νήματα όπως "ο Ε. Βενιζέλος ήταν Εβραίος" ή "Μήπως ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο κακός" δεν ενεργοποιούν την Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) και επομένως τη Google Search, επομένως ποτέ ο Βησσαρίων - ο Πατησιώτης - ο Leporello - ο Καρυτινός δεν θα αντιληφθούν τη ύπαρξη του Φόρουμ Κομ Τζιάρ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Rocco Siffredi
Re: Κλείσιμο phorum.gr

Έχετε έναν δικό σας που αρθρογραφεί. Ίσως τα γραπτά του σας βοηθήσουν για keywords, έτσι ώστε αντί για 1000 χρόνια να σας πάρουν χαμπάρι στα 980.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Ωραία. Αυτός είναι καλός και σοβαρός. Μόνο που επειδή είναι πολύ σοβαρός ανοίγει θέματα πολύ εξειδικευμένα. Τον είχα εκτιμήσει στις συζητήσεις για το ντοκυμαντέρ "ΣΚΑΙ 1821" (ψάξτε το με keywords στη Google ως "Εθνομηδενιστικό" όπως το είχαν χαρακτηρίσει οι Ελληναράδες, ίσως σας βγουν ορισμένες φράσεις που θα πιάσετε φωτογραφικά μόνο μια και το Φόρουμ τζιάρ δεν ανοίγει).
Για να τραβήξετε την προσοχή του πρέπει να γράφετε σοβαρά, ή όσοι από εσάς έχετε διαβάσει σαν Ιστορία μόνο την Ιστορία του Δημοτικού Σχολείου να επιμείνετε για εθνικούς μύθους π.χ. για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό που βρισκότανε στην Πάτρα και έκανε ζάπινγκ και εμφανίστηκε την ίδια μέρα στις 25 Μαρτίου 1821 στην Αγία Λαύρα για να ορκίσει τα παλικάρια. Πηγές γι' αυτό είναι: α) ο μυθομανής Pouqueville και β) το Φόρουμ τζιάρ. Κάτι τέτοια μπορούν να τραβήξουν την προσοχή του Καρυτινού και να σας αναρτήσει με φωτογραφίες από πίνακες εθνικών μύθων συμπληρώνοντας ότι "έγιναν όπως ακριβώς απεικονίζονται"
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι διαφορά εχεις από τον αριστο;NikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 15:08
Έχετε έναν δικό σας που αρθρογραφεί. Ίσως τα γραπτά του σας βοηθήσουν για keywords, έτσι ώστε αντί για 1000 χρόνια να σας πάρουν χαμπάρι στα 980.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι! Μη μας κάνεις τέτοιο χουνέρι!NikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 13:39 Θα αφήσω έτσι να γίνονται οι συζητήσεις σας, χωρίς κανένα σοβαρό δικό μου ποστ
....
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κοίταξε. Είναι συχνό φαινόμενο άνθρωποι με ένα ενδιαφέρον για κάτι να θεωρούν αυτό που αγαπούν καλύτερο και σπουδαιότερο από τα παρόμοια. Γνωρίζοντας αυτό και παραβλέποντας την μονομέρεια κάποιων ανθρώπων μπορείς να ωφεληθείς και να κρατήσεις όποιες από τις γνώσεις παρατίθενται εκεί. Με το που θα βρω χρόνο θα ρίξω μια προσεκτική ματιά. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να χαιρόμαστε αν κλείσει μία πηγή πληροφόρησης έστω και ενός τέτοιου εξειδικευμένου αντικειμένου. Αν μη τι άλλο πέραν της τεράστιας ποσότητας σαχλαμάρας που κυκλοφορεί στο δίκτυο μπορούμε να είμαστε ευτυχείς που υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που δωρεάν μας παρέχουν πληροφόρηση σε κάποιο τομέα που κατέχουν καλά.NikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 12:34Στο συγκεκριμένο Φόρουμ υπάρχει μία μονολιθική αντιμετώπιση της έννοιας της μουσικής, μέσα από τα μυωπικά μάτια των Βυζαντινολόγων (κυρίως των Ψαλτών που κυριαρχούν μέσω του διαχειριστού τους, ψάλτη από το Sidney) που παρουσιάζουν τους υπόλοιπους που ασχολούνται με τη Δυτική Μουσική, ως παρακατιανούς, ενώ εκείνοι έχουν βρει την πραγματική αλήθεια, ψέλνουν την κλίμακα καλύτερα από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές των συνθέσεων της Δυτικής Μουσικής.ST48410 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 10:19 Όλοι λίγο έως πολύ επιδεικνύουμε αλαζονεία. Μου φαίνεται υπερβολικό να πρέπει να κλείσει ένα φόρουμ για τέτοιο λόγο και κρίμα να χαθούν όλα αυτά που δωρεάν παρέχονται εκεί. Έριξα μια ματιά και πάρα πολλοί σύνδεσμοι ή εικόνες δεν λειτουργούν. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει εξαιρετικά ενδιαφέρον υλικό αν και το layout μοιάζει κάπως δύσχρηστο. Ευχαριστώ που το ανέφερες.
Θεωρούν ότι για να είσαι μουσικός πρέπει να κάτσεις ως μαθητευόμενος κάτω από τη φτερούγα κάποιου ψάλτη, διαφορετικά στα Ωδεία και στα Πανεπιστήμια μαθαίνεις βλακείες. Όταν τους εξηγείς πως έμεινε πίσω η βυζαντινή μουσική και ψάλλεται πλέον σαν μουσειακό απολίθωμα επειδή δεν εξελίχτηκε, θυμώνουν και κάνουν εκκλήσεις στον Μέγα Διαχειριστή για τη διαγραφή του αιρετικού χρήστη. Όταν τους λες ότι ακόμα και ο θεμελιωτής της σημερινής μορφής της Βυζαντινής Μουσικής, ο Χρύσανθος εκ Μαδύτου, καταδικάστηκε και αποσχηματίστηκε για ένα διάστημα (σχεδόν αφορίστηκε) από το Οικουμενικό Πατριαρχείο επειδή είχε ακολουθήσει στη Μεταρρύθμισή του στη σημειογραφία μερικές αρχές του διαφωτισμού (μέχρι τότε έπρεπε να σπουδάζεις 5 χρόνια για να γίνεις ψάλτης και να διαβάζεις τα ορνιθοσκαλίσματα), ζητούν τόσο επίμονα της διαγραφή του αιρετικού από τον Διαχειριστή Ψάλτη του Σίδνευ, μέχρι το σημείο να φτάνει ένας ψάλτης χρήστης να κάνει μακροχρόνια αποχή με αίτημα "ή αυτός ή εγώ" (κάτι ανάλογο με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα). Τελικά μου την έστησαν και με μια ψευτοδικαιολογία ο Διαχειριστής Ψάλτης του Sidney με διέγραψε. Σκασίλα μου, εγώ είμαι της Δυτικής Μουαικής. Ξαναγράφτηκα με άλλο όνομα για να τραβάω ορισμένα αρχεία. Έχω κάπου 3 χρόνια να μπω, αν θυμάμαι καλά το όνομά μου και το password θα ξαναμπω τώρα που ξέρω όλους τους ενδιαφέροντες χώρους τους, να δω τι έγινε με την εφαρμογή του Νέου Κανονισμού. Έλεγαν ότι τα ιερά βιβλία τους, έδιναν απαντήσει σε όλα τα θέματα...
Ορισμένα φόρουμ σαν και αυτό έχουν ενδιαφέρον. Κάτι σαν να μπαίνεις σε ένα Jurassic Park.
ΥΓ. Η προτροπή μου εξακολουθεί. Αντί να αναλωνόμαστε σε αυτές τις αναρτήσεις άνοιξε ένα θέμα για Βυζαντινή ή Ευρωπαϊκή μουσική αφού το κατέχεις να γράφουμε εκεί.
Να συζητάτε ελεύθερα όπως στο νήμα "Πήγε ο Χίτλερ στην κόλαση ή στον παράδεισο ;". Στο συγκεκριμένο μάλιστα νήμα, μη δείξετε αδιαφορία. Δείξτε ενδιαφέρον γράφοντας πολλά, ώστε να γίνει αντιληπτός ο χώρος.
Θα ψάχνει κάποτε ένας μελετητής για τον Χίτλερ και θα ανακαλύπτει διαδικτυακούς θησαυρούς, ενώ παράλληλα δεν θα απορεί που η Ελλάδα δεν ξεπέρασε την οικονομική κρίση και την εποπτεία πριν από το 2060 με τέτοια απίθανα κόμματα και τέτοιους απίθανους υποψήφιους που ψήφιζε ο κόσμος.
- Λευκός Λύκος
Προτιμότερο αυτό το θέμα παρά το γλύψιμο σε Καμίνη και Μακαριο που κάνεις σπεκουλα ατελείωτη!NikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 17:00Να συζητάτε ελεύθερα όπως στο νήμα "Πήγε ο Χίτλερ στην κόλαση ή στον παράδεισο ;". Στο συγκεκριμένο μάλιστα νήμα, μη δείξετε αδιαφορία. Δείξτε ενδιαφέρον γράφοντας πολλά, ώστε να γίνει αντιληπτός ο χώρος.
Θα ψάχνει κάποτε ένας μελετητής για τον Χίτλερ και θα ανακαλύπτει διαδικτυακούς θησαυρούς, ενώ παράλληλα δεν θα απορεί που η Ελλάδα δεν ξεπέρασε την οικονομική κρίση και την εποπτεία πριν από το 2060 με τέτοια απίθανα κόμματα και τέτοιους απίθανους υποψήφιους που ψήφιζε ο κόσμος.
Ίσως βρούμε κάποιο άλλο χώρο, που δεν θα αμολούν συστηματικά κουτσουλιές τόσοι πολλοί στα ποστς.ST48410 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 16:53 Η προτροπή μου εξακολουθεί. Αντί να αναλωνόμαστε σε αυτές τις αναρτήσεις άνοιξε ένα θέμα για Βυζαντινή ή Ευρωπαϊκή μουσική αφού το κατέχεις να γράφουμε εκεί.
Στο Φόρουμ Τζιάρ, κάποιος είχε γράψει ένα τεράστιο κατεβατό για τους Έλληνες Συνθέτες Κλασσικής Μουσικής από τους Επτανήσιους μέχρι σύγχρονους. Το είχε γράψει κάπου μεταξύ 2004-2007. Το εντόπισα το 2011. Δεν το είχε σχολιάσει κανείς. Το είχα αντιγράψει και ίσως το έχω αποθηκευμένο στον εξωτερικό σκληρό δίσκο τον οποίο δεν μπορώ να συνδέσω τελευταία επειδή, με μια αναδιάταξη που μου έκανε κάποιος, μου χρειάζονται περισσότεροι είσοδοι στον σταθερό υπολογιστή μου.
Επίσης έχω πολλά να γράψω για την ΑΟΖ Ισραήλ-Κύπρου-Λιβάνου-Αιγύπτου και για τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ισραήλ για τη δημιουργία του αγωγού. Δεν θα τα γράψω εδώ για να συμπληρώνονται από κουτσουλιές. Ίσως στο Capital (εκεί όποιος τολμήσει να αμολήσει κουτσουλιές εισπράττει μόνιμο μπαν). Ή μπορεί και να μην τα δημοσιεύσω, αφού δεν έχω τίποτα να κερδίσω.
- Λευκός Λύκος
Φώτισε μας με τις γνώσεις σουNikosVy έγραψε: 10 Ιουν 2018, 17:14Ίσως βρούμε κάποιο άλλο χώρο, που δεν θα αμολούν συστηματικά κουτσουλιές τόσοι πολλοί στα ποστς.ST48410 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 16:53 Η προτροπή μου εξακολουθεί. Αντί να αναλωνόμαστε σε αυτές τις αναρτήσεις άνοιξε ένα θέμα για Βυζαντινή ή Ευρωπαϊκή μουσική αφού το κατέχεις να γράφουμε εκεί.
Στο Φόρουμ Τζιάρ, κάποιος είχε γράψει ένα τεράστιο κατεβατό για τους Έλληνες Συνθέτες Κλασσικής Μουσικής από τους Επτανήσιους μέχρι σύγχρονους. Το είχε γράψει κάπου μεταξύ 2004-2007. Το εντόπισα το 2011. Δεν το είχε σχολιάσει κανείς. Το είχα αντιγράψει και ίσως το έχω αποθηκευμένο στον εξωτερικό σκληρό δίσκο τον οποίο δεν μπορώ να συνδέσω τελευταία επειδή, με μια αναδιάταξη που μου έκανε κάποιος, μου χρειάζονται περισσότεροι είσοδοι στον σταθερό υπολογιστή μου.
Επίσης έχω πολλά να γράψω για την ΑΟΖ Ισραήλ-Κύπρου-Λιβάνου-Αιγύπτου και για τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ισραήλ για τη δημιουργία του αγωγού. Δεν θα τα γράψω εδώ για να συμπληρώνονται από κουτσουλιές. Ίσως στο Capital (εκεί όποιος τολμήσει να αμολήσει κουτσουλιές εισπράττει μόνιμο μπαν). Ή μπορεί και να μην τα δημοσιεύσω, αφού δεν έχω τίποτα να κερδίσω.
-
fagano3
Nα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου παρολο που και εγω στεναχωρεθηκα αρκετα οταν ειδα το μηνυμα του κλεισιματος του φορουμ.
Απο χθες το μισο ακραιο φορουμ σκοτωνεται με το αλλο μισο ακραιο για το ποιους θα λογοκρινει η διαχειριση.
Αν και δεν ξερω τους διαχειριστες του προηγουμενου απο οσο καταλαβει βλεποντας πολυ παλια νηματα το φορουμ το ανοιξαν πιτσιρικαδες τοτε πληροφορικαριοι που ηταν απολιτικ ουσιαστικα (αντε να ταν καμια νδ ή πασοκ αλλα τιποτα εξτριμ). Tα μονα πολιτικοιστορικα θεματα ηταν ... κατι ατλαντιδες και κατι ομαδες εψιλον (ωραιες ανεμελες εποχες που την βγαζαμε με πιτσα μπυρα κωστοπουλο και κεραμιδα).
Kαπου στο 2003 μπηκε ο τετραγων@ρχιδος και το φορουμ εξελιχθηκε σε ενα φορουμ που ασχολουνταν κυριως με τον εμφυλιο σε μια εποχη που το 90% των κατω των 50 δεν ειχε την παραμικρη ιδεα για αυτην την ιστορικη περιοδο.Αυτη η εξελιξη εδωσε μεν δημοσιοτητα στο φορουμ αλλα ουσιαστικα το εκανε ξενο για τους διαχειριστες τους.
Παρολο που ηταν ξενο προς αυτους συνεχισαν βαζοντας και χρονο και κοπο και αλοιφη για το πριξιμο μιας και απο τοτε οι ακραιοι διαμαρτυρονταν γιατι υπαρχουν και οι ακραιοι της αλλης πλευρας.
Μετα το 2011 το πραγμα χοντρυνε.Εγινε πεδιο αντιπαραθεσης κομματικων μποτ ενω και η ιδια η ελληνικη κοινωνια βρεθηκε σε μουντ εμφυλιου.Απο τις γραφικες απειλες στο οακα περασαμε σε απειλες για μηνυσεις απο πρωην πρωθυπουργους.
Τα τελευταια δυο χρονια το 95% των νεων μελων του ηταν κομματικα μποτ,τραμπουκοι,τρολια και ατομα που το φορουμ λειτουργουσε ως το παταρι του ψυχιατρου τους.
Το 50% των μελων του ηταν φυσιολογικοι ανθρωποι και υπηρξαν οντως ωραια θεματα τοσο στην ιστορια,στις τεχνες και στην γλωσσολογια αλλα το 50% των ενεργων μελων ηταν προβληματικοι που μονο νομικα προβληματα μπορουσαν να φερουν.
Εσεις στην θεση τους θα το κρατουσατε και αλλο το φορουμ ή θα δινατε ελευθερη προσβαση σε ολο το αρχειο μετα την παυση του;Ενα φορουμ που τα τελευταια 15 χρονια τους ηταν ξενο και μονο μπελαδες και κοπο και εξοδα τους εφερνε.
Το μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να ζητηθει η προσβαση σε πολυ συγκεκριμενα νηματα (μη πολιτικα , μη θρησκευτικα, μη αθλητικα, μη ιστορικα του 20ου και 21ου αιωνα).
Απο χθες το μισο ακραιο φορουμ σκοτωνεται με το αλλο μισο ακραιο για το ποιους θα λογοκρινει η διαχειριση.
Αν και δεν ξερω τους διαχειριστες του προηγουμενου απο οσο καταλαβει βλεποντας πολυ παλια νηματα το φορουμ το ανοιξαν πιτσιρικαδες τοτε πληροφορικαριοι που ηταν απολιτικ ουσιαστικα (αντε να ταν καμια νδ ή πασοκ αλλα τιποτα εξτριμ). Tα μονα πολιτικοιστορικα θεματα ηταν ... κατι ατλαντιδες και κατι ομαδες εψιλον (ωραιες ανεμελες εποχες που την βγαζαμε με πιτσα μπυρα κωστοπουλο και κεραμιδα).
Kαπου στο 2003 μπηκε ο τετραγων@ρχιδος και το φορουμ εξελιχθηκε σε ενα φορουμ που ασχολουνταν κυριως με τον εμφυλιο σε μια εποχη που το 90% των κατω των 50 δεν ειχε την παραμικρη ιδεα για αυτην την ιστορικη περιοδο.Αυτη η εξελιξη εδωσε μεν δημοσιοτητα στο φορουμ αλλα ουσιαστικα το εκανε ξενο για τους διαχειριστες τους.
Παρολο που ηταν ξενο προς αυτους συνεχισαν βαζοντας και χρονο και κοπο και αλοιφη για το πριξιμο μιας και απο τοτε οι ακραιοι διαμαρτυρονταν γιατι υπαρχουν και οι ακραιοι της αλλης πλευρας.
Μετα το 2011 το πραγμα χοντρυνε.Εγινε πεδιο αντιπαραθεσης κομματικων μποτ ενω και η ιδια η ελληνικη κοινωνια βρεθηκε σε μουντ εμφυλιου.Απο τις γραφικες απειλες στο οακα περασαμε σε απειλες για μηνυσεις απο πρωην πρωθυπουργους.
Τα τελευταια δυο χρονια το 95% των νεων μελων του ηταν κομματικα μποτ,τραμπουκοι,τρολια και ατομα που το φορουμ λειτουργουσε ως το παταρι του ψυχιατρου τους.
Το 50% των μελων του ηταν φυσιολογικοι ανθρωποι και υπηρξαν οντως ωραια θεματα τοσο στην ιστορια,στις τεχνες και στην γλωσσολογια αλλα το 50% των ενεργων μελων ηταν προβληματικοι που μονο νομικα προβληματα μπορουσαν να φερουν.
Εσεις στην θεση τους θα το κρατουσατε και αλλο το φορουμ ή θα δινατε ελευθερη προσβαση σε ολο το αρχειο μετα την παυση του;Ενα φορουμ που τα τελευταια 15 χρονια τους ηταν ξενο και μονο μπελαδες και κοπο και εξοδα τους εφερνε.
Το μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να ζητηθει η προσβαση σε πολυ συγκεκριμενα νηματα (μη πολιτικα , μη θρησκευτικα, μη αθλητικα, μη ιστορικα του 20ου και 21ου αιωνα).
Αψογος.fagano3 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 17:23 Nα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου παρολο που και εγω στεναχωρεθηκα αρκετα οταν ειδα το μηνυμα του κλεισιματος του φορουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για παράδειγμα...fagano3 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 17:23 ...Μετα το 2011 το πραγμα χοντρυνε.Εγινε πεδιο αντιπαραθεσης κομματικων μποτ ενω και η ιδια η ελληνικη κοινωνια βρεθηκε σε μουντ εμφυλιου.Απο τις γραφικες απειλες στο οακα περασαμε σε απειλες για μηνυσεις απο πρωην πρωθυπουργους.
Το 50% των μελων του ηταν φυσιολογικοι ανθρωποι και υπηρξαν οντως ωραια θεματα τοσο στην ιστορια,στις τεχνες και στην γλωσσολογια αλλα το 50% των ενεργων μελων ηταν προβληματικοι που μονο νομικα προβληματα μπορουσαν να φερουν...
ΚΟΠΡΙΤΗΣlamogiopasok έγραψε:
...με βλαμμενους δεν συζητω Διοτι μονο μες βλαβη στον εγκεφαλο δεν καταλαβαινει κανεις με τετοια ντοκουμεντα
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:
Αγαπητέ Lamogio,
Ντρέπομαι να σε αποκαλέσω με το πρώτο συνθετικό του ονόματος που διάλεξες
Η προτροπή σου ισχύει ακόμα;ST48410 έγραψε: 10 Ιουν 2018, 16:53 Η προτροπή μου εξακολουθεί. Αντί να αναλωνόμαστε σε αυτές τις αναρτήσεις άνοιξε ένα θέμα για Βυζαντινή ή Ευρωπαϊκή μουσική αφού το κατέχεις να γράφουμε εκεί.
Δεν βλέπεις τι γράφουν και τι νήματα ανοίγουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις