Μα δεν είναι επιστημονικό άρθρο για να συζητηθεί. Είναι άρθρο γνώμης.Otto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:31Όταν και αν γραφτεί κάτι πέρα από το suggest και το I think να το συζητήσουμε.blackpaint έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:25σε αυτοOtto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:23
Σε τι πράγμα; Άντε οκ, διάλεξε μια πρόταση που θες απο το κομμάτι που μας έβαλες εδώ, να την σχολιάσω.
https://www.nature.com/news/sex-redefined-1.16943
Με αυτά τα terms και αυτό το υπόβαθρο, επιστημονικά δεν πας πουθενά. Μπορεί να εντυπωσιάζουν εσένα αλλά κανέναν άλλο που ξέρει πως γίνονται οι έρευνες και πως καταλήγεις σε κάτι.
Πιο πολλά στοιχεία έχουμε για την ύπαρξη φαντασμάτων πάρα για αυτό που υπονοεί αυτός και χάρηκες εσύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα φύλα υπάρχουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πόσα φύλα υπάρχουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ταξινομικές μονάδες είναι, που σημαίνει ότι ορίζονται με βάση κανόνες που τίθενται, σε μία υπάρχουσα μεταβλητότητα, προκειμένου να υπάρχει συνεννόηση.hellegennes έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:40Μα και στα αγγλικά εκ των υστέρων γίνεται αυτή η διάκριση. Οι λέξεις gender και sex ανέκαθεν σήμαιναν το ίδιο πράγμα.Alien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 13:28 Η γλώσσα μας είναι πολύ σοφή.
Περιέχει τη λέξη "φύλο", που με βάση τη βιολογία είναι πολύ συγκεκριμένο.
Στην αγγλική γλώσσα, εκτός από το φύλο (sex) υπάρχει και το gender (το έχουν μεταφράσει εδώ ως "κοινωνικό φύλο" ή "ταυτότητα φύλου").
Το gender είναι ένα ολόκληρο φάσμα που μπορεί να διακριθεί σε άπειρες υποκατηγορίες, εφόσον βασίζεται στην αρχή που λέει "ό,τι δηλώσεις είσαι".
Τα φύλα είναι 2, τα gender είναι άπειρα.
Η κωμωδία της υπόθεσης είναι ότι επειδή στη γλώσσα μας δεν έχουν κυριαρχήσει οι έννοιες της ταυτότητας φύλου και του κοινωνικού φύλου, θέλουν κάποιες κοινωνικές ομάδες να τις καθιερώσουν εκ των υστέρων.
Αυτό που δεν κατανοεί εύκολα ο κόσμος (σήμερα) είναι ότι δεν μπορείς να διακρίνεις το ένα με τους κανόνες που θέτει το άλλο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες.
Το βιολογικό φύλο ορίζεται με βάση φυσικούς νόμους που αν και έχουν εξαιρέσεις, δεν μπορούν να τροποποιηθούν.
Η πρόταση λοιπόν που υπάρχει για το βιολογικό φύλο, είναι να αντικατασταθούν οι κανόνες που βασίζονται στη φυσιολογία και την ανατομία, με τα συναισθήματα του καθενός.
Το κοινωνικό, έτσι κι αλλιώς ορίζεται με ποικίλες παραμέτρους και έχει να κάνει περισσότερο με την ατομική ψυχολογία και με την αλληλεπίδραση των ανθρώπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 14 Ιαν 2020, 15:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- blackpaint
καταλαβα, μιση ματια εριξες.Otto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:31Όταν και αν γραφτεί κάτι πέρα από το suggest και το I think να το συζητήσουμε.blackpaint έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:25σε αυτοOtto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:23
Σε τι πράγμα; Άντε οκ, διάλεξε μια πρόταση που θες απο το κομμάτι που μας έβαλες εδώ, να την σχολιάσω.
https://www.nature.com/news/sex-redefined-1.16943
Με αυτά τα terms και αυτό το υπόβαθρο, επιστημονικά δεν πας πουθενά. Μπορεί να εντυπωσιάζουν εσένα αλλά κανέναν άλλο που ξέρει πως γίνονται οι έρευνες και πως καταλήγεις σε κάτι.
Πιο πολλά στοιχεία έχουμε για την ύπαρξη φαντασμάτων πάρα για αυτό που υπονοεί αυτός και χάρηκες εσύ.
Θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι δυο τα φυλα βασει του αναπαραγωγικου συστηματος που φερουν; Νομιζω πως ναι! Απο χρωμοσωματα και κοινωνικη διασταση ειναι λιγο δυσκολο, αλλα αν παρουμε ως κριτηριο το αναπαραγωγικο συστημα ισως ειναι πιο στερεα τα πραγματα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
. In addition, some males are born 46XX due to the translocation of a tiny section of the sex determining region of the Y chromosome. Similarly some females are also born 46XY due to mutations in the Y chromosome. Clearly, there are not only females who are XX and males who are XY, but rather, there is a range of chromosome complements, hormone balances, and phenotypic variations that determine sex.
https://www.who.int/genomics/gender/en/index1.html
https://www.who.int/genomics/gender/en/index1.html
Φτου! Μαλλον επεσα εξω
True’ hermaphroditism is a genetic condition in which affected individuals have both mature ovarian and testicular tissue. (29)
Ποιο απο τα δυο ομως ειναι ενεργο; Δεν νομιζω πως υπαρχουν αληθινοι ερμαφροδιτοι ανθρωποι.
True’ hermaphroditism is a genetic condition in which affected individuals have both mature ovarian and testicular tissue. (29)
Ποιο απο τα δυο ομως ειναι ενεργο; Δεν νομιζω πως υπαρχουν αληθινοι ερμαφροδιτοι ανθρωποι.
- Λίνο Βεντούρα
Τυχαίνει και υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα δεύτερη λέξη, ομόριζη μάλιστα του gender, που έχει ακριβώς την ίδια έννοια όπως η εγγλέζικη: γένοςAlien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 13:28 Στην αγγλική γλώσσα, εκτός από το φύλο (sex) υπάρχει και το gender (το έχουν μεταφράσει εδώ ως "κοινωνικό φύλο" ή "ταυτότητα φύλου").
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ευχαριστώ που μου το θύμισες, ωστόσο στην καθομιλουμένη, έχει επικρατήσει το "γένος" να είναι συνώνυμο με το "σόι". Οπως λέμε "το γένος Πετροβασίλη".Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Ιαν 2020, 16:26Τυχαίνει και υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα δεύτερη λέξη, ομόριζη μάλιστα του gender, που έχει ακριβώς την ίδια έννοια όπως η εγγλέζικη: γένοςAlien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 13:28 Στην αγγλική γλώσσα, εκτός από το φύλο (sex) υπάρχει και το gender (το έχουν μεταφράσει εδώ ως "κοινωνικό φύλο" ή "ταυτότητα φύλου").
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δυο είναι τα βασικά φύλα.
Τα υπόλοιπα είναι...expansion/dlc.
Τα υπόλοιπα είναι...expansion/dlc.
- hellegennes
Αυτή η χρήση είναι σπάνια αν όχι σχεδόν ανύπαρκτη. Νοείται μόνο στην γραμματική.Alien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 16:42Ευχαριστώ που μου το θύμισες, ωστόσο στην καθομιλουμένη, έχει επικρατήσει το "γένος" να είναι συνώνυμο με το "σόι". Οπως λέμε "το γένος Πετροβασίλη".Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Ιαν 2020, 16:26Τυχαίνει και υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα δεύτερη λέξη, ομόριζη μάλιστα του gender, που έχει ακριβώς την ίδια έννοια όπως η εγγλέζικη: γένοςAlien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 13:28 Στην αγγλική γλώσσα, εκτός από το φύλο (sex) υπάρχει και το gender (το έχουν μεταφράσει εδώ ως "κοινωνικό φύλο" ή "ταυτότητα φύλου").
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Απ' αυτά τα άχρηστα DLC που δεν προσθέτουν τίποτα στο παιχνίδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
alexandros 21
Συμφωνω αν και οι ερμαφροδιτοι στην ουσια εχουν και τα δυο φυλα.Ακομα και ολοι οι αλλοι που αυτοπροσδιοριζονται αλλιως το κανουν παιρνοντας σαν σημεια αναφορας τα δυο φυλα πχ δεν ειμαι γυναικα ,δεν ειμαι αντρας,ειμαι και τα δυο ή περισσοτερο αυτο και λιγοτερο το αλλο κτλ.Περα απ αυτα,αν βρεθει ενα πτωμα σ ενα βουνο ο ιατροδικαστης θα πει οτι βρεθηκε πτωμα αντρα πχ ή γυναικας ηλικιας περιπου τοσο κτλ.Στην περιπτωση που βρει πτωμα ερμαφροδιτου δεν ξερω τι θα πει.Αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει.Προφανως αναφερομαι στο αν βρεθει σκελετος μονο χωρις να υπαρχουν δηλαδη τα γεννετικα οργαναAlien666 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 13:41 Για να προλάβω το κλασικό επιχείρημα της περίπτωσης των ερμαφρόδιτων, το οποίο άπτεται της βιολογίας, να προσθέσω ότι θα μπορούσαμε ίσως να διακρίνουμε μία ακόμη ταξινομική μονάδα (ένα τρίτο φύλο) που να καλύπτει το απειροελάχιστο (σχεδόν ανύπαρκτο) ποσοστό των ερμαφρόδιτων.
Ωστόσο, όσο κι αν χτυπιέται κανείς, το βιολογικό φύλο ορίζεται από βιολογικά χαρακτηριστικά και όχι από τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Αν τώρα κάποιοι θέλουν να "προοδεύσουμε" και να εισάγουμε στη γλώσσα και τη κουλτούρα μας το "κοινωνικό φύλο", αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
.paul25 έγραψε: 14 Ιαν 2020, 16:11 Θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι δυο τα φυλα βασει του αναπαραγωγικου συστηματος που φερουν; Νομιζω πως ναι! Απο χρωμοσωματα και κοινωνικη διασταση ειναι λιγο δυσκολο, αλλα αν παρουμε ως κριτηριο το αναπαραγωγικο συστημα ισως ειναι πιο στερεα τα πραγματα.
Μάλλον γιαυτό οι πρώτοι παραμυθάνθρωποι τής Εβραικής Διαθήκης φορούσαν φύλλα συκής....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πόσα φύλα έχουν τη δυνατότητα κύησης;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
οχι μονο. καθενας μπορει ευκολα να αλλαζει φυλο καθε οποτε του καπνισει, και τελικα ο μονος αριθμος που μπορει να περιγραψει το ποσα ειναι τα φυλα ειναι το απειρο.Lord Brum έγραψε: 14 Ιαν 2020, 15:15
Οριακά μπορέι να υπάρχουν με αυτή τη λογική τόσα φύλα όσα και άνθρωποι άρα ποιος ο λόγος να δημιουργούμε ενότητες για να ταξινομούμε ευρύτερες ομάδες όταν οι προοδευτικοί αναγάγουν την όποια μοναδικότητα σε ευρύτερη κατηγορία. ακόμα και εσύ πρέπει να αναγνωρίσεις ότι όλο αυτό καπου καταντάει γραφικό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 323 Απαντήσεις
- 6997 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 36 Απαντήσεις