Τέρμα creepy φωτό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε εντολη Καραμανλη κατεβηκε η αφισα για τις αμβλωσεις
Re: Mε εντολη Καραμανλη κατεβηκε η αφισα για τις αμβλωσεις
- hellegennes
Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:00Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.
Κι εγώ που νόμιζα οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι ανεπιθύμητος.Και το δημογραφικό δεν λύνεται με υποχρέωση γέννησης ανεπιθύμητων παιδιών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εντελώς μυστικιστική αφίσα !
Η κουκίδα στη μέση του Ήλιου είναι ο λεγόμενος Black Sun των Αποκρυφιστών !
Αποκρυφιστική μακαρονάδα,μόνο στην Ελλάδα αυτά !!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:19Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:00Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.
Κι εγώ που νόμιζα οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι ανεπιθύμητος.Και το δημογραφικό δεν λύνεται με υποχρέωση γέννησης ανεπιθύμητων παιδιών.
Λάθος γιατί το συκώτι κάνει κάποια συγκεκριμένη εργασία ενώ το έμβρυο απλά παρασιτεί .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Στις καθολικές χώρες υπήρχαν γυναίκες και ιδρυματα που αναλάμβαναν να μεγαλώσουν ανεπιθύμητα νεογέννητα για ένα καλό αντίτιμο. Συχνά από τη στιγμή της γέννας (πήγαιναν εκεί οι κόρες καλών οικογενειών πριν αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά τους).
Ήταν κατανοητό ότι θα υπήρχε μια εύλογη θνησιμότητα, άλλωστε τα πρώτα χρόνια είναι κρίσιμα...

Ήταν κατανοητό ότι θα υπήρχε μια εύλογη θνησιμότητα, άλλωστε τα πρώτα χρόνια είναι κρίσιμα...

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 19:45Σε σχέση με το να κατσεις εξι μηνες ακινησια, να πάθεις ζάχαρο και στο τέλος να πρέπει να σου βγει ένα μωρό μισο μέτρο από μια τρύπα σαν κεφάλι σπίρτου ενώ η κοιλιά σου συσπαται λες και ένα Άλιεν τρώει δύο αγριόχοιρους ζωντανους;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 19:33 1000 φορες πιο δυσκολη και μισανθρωπη ειναι η μεση κατασταση που ζει ο μεσος αναπαραγωγικης ηλικιας ανδρας στο γιολαντα
Δε νομίζω.
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Οὔτως ἢ ἄλλως, ἀπὸ τὴν ἐποχὴ ποὺ εἰσήχθη ἡ ἀμνιοκέντηση, πρὶν ἀπὸ 50 χρόνια περίπου, ἔως σήμερα μὲ τοὺς πλέον σύγχρονους προγεννητικοὺς ἐλέγχους, ἐφαρμόζεται ἀρνητικὸς εὐγονισμός σὲ μαζικὴ κλίμακα, στὸν ἀνεπτυγμένο κόσμο τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αἰακίδης Αἰχμητὴς την 13 Ιαν 2020, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από λίγων ημερών έως τριων ετών...
Αυτοί είστε.
Αυτοί είστε.
Πείτε την άποψη σας για μια αφίσα σ' αυτό το σκεπτικό. Συμφωνείτε ή όχι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Είσαι το λιγότερο αφελής για να μη πω ανόητος.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:19Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:00Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Συμφωνῶ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:27 Πείτε την άποψη σας για μια αφίσα σ' αυτό το σκεπτικό. Συμφωνείτε ή όχι;
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:19Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:00Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.

Αυτό μπορώ να το πώ για πολλούς, (βασικά ούτε καν σύνολο από βιολογικούς ιστούς είναι, είναι συμπυκνωμένη μαλακία) αλλά δε μπορώ να τους κάνω έκτρωση.δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάνε πρώτα μεταμόσχευση μήτρας και μετά δώσε μας την άποψη σου. Η μίτρα δεν μετράει.lonelyrider έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:28Είσαι το λιγότερο αφελής για να μη πω ανόητος.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:19Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 21:00Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.
Κι εγώ που νόμιζα οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι ανεπιθύμητος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση