!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:17
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:43 Στην τελική, με βάση ποια λογική και αίσθημα δικαίου γενικώς, πρέπει να θεωρείται πάντα η κατάθεση της γυναίκας ως αληθής και η κατάθεση του άνδρα ως ψευδής;
Μπλέντερ παλι. Ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο;
https://twitter.com/awitchessecret/stat ... 1062809600
Ναι συμβαίνει πολλοί να αντιδρούν σε διάφορες δικαστικές αποφασεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:29
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:17
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:46

Μπλέντερ παλι. Ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο;
https://twitter.com/awitchessecret/stat ... 1062809600
Ναι συμβαίνει πολλοί να αντιδρούν σε διάφορες δικαστικές αποφασεις.
η εξύβριση και το διαδικτυακό bullying για να μην πω η πρόκληση σε βία δεν είναι αντίδραση σε δικαστική απόφαση. Αν αυτή έχει το δικαίωμα να τον λέει μπάσταρδο μπορούμε και εμείς να την πούμε μαλακισμένη καριόλα ή είμαστε σεξιστές?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:28
the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:48 για την ηλίθια ερώτηση που έκανες:
το κλειδώνω το σπίτι και το έχουν ανοίξει 2 φορές. ανοίγει πανεύκολα με σκύλα (το εργαλείο). δεν κλέψανε τίποτα, αλλά τα κάνανε άνω κάτω. τι σημαίνει αυτό;
Α και γιατί το κλειδώνεις;
έτσι. ρίξτο στο τρολλάρισμα καλύτερα, γιατί κατά τα άλλα δεν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:36

η εξύβριση και το διαδικτυακό bullying για να μην πω η πρόκληση σε βία δεν είναι αντίδραση σε δικαστική απόφαση. Αν αυτή έχει το δικαίωμα να τον λέει μπάσταρδο μπορούμε και εμείς να την πούμε μαλακισμένη καριόλα ή είμαστε σεξιστές?
στο τουίτερ είναι καλύτερο να βρεις κανένα τουί της από 12 χρόνια πριν που να μιλάει ενάντια στα τραβέλια και να την καταγγείλεις για dead naming. Της γάμησες το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Απ’ την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα... Μου έστειλε 'Καλημέρα! Τι κάνεις εσύ;'... Λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου... Λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην.... Ή όλα μαζί τα προηγούμενα... Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι -συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.

Όπως και να ‘χει, το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει VIP στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε (εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)... Απεναντίας, μού είπε 'είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας, θα κινηθώ δικαστικώς'... Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω... Όμως όχι, ήθελε να με κάνει να φοβηθώ, να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ... Κοινοποίησα τη συνομιλία όπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν. Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Έχω ξεχειλίσει από όλα αυτά τα καθημερινά. Ίσα-ίσα, ένας λόγος παραπάνω, περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα... Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ό,τι πω παρακάτω αφορά στους άνδρες που, έστω και μία φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητά του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές, μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες 'κοίτα τι μου έκανες', 'θα σε σκίσω μωρή καριόλα', 'αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@, να μη με λένε Βασίλη', 'θέλω να σε γαμήσω μωρή πουτάνα' και διάφορα ξερατά με καλησπέρες, καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός, 'άνδρες', σάς έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή, να δημιουργείτε ηπείρους, να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί... Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μού έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε 'έλα, αφού σε όλες αρέσει' και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΤΟ 'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω, έχω σιχαθεί. Κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε, δεν κολακεύομαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας σάς κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά, θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατίλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνη. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ. ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ. Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και Ελπιζω στην εξέλιξη. Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία. Stay tuned. Είναι και το φεγγάρι μου σήμερα 28η μέρα. Νέα αιματηρή γιορτή θα ξεπλύνει τα πάντα».
https://www.protothema.gr/greece/articl ... padopoulo/

Ζούμε σε ένα σύστημα.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:17 προσωπικά γιατί μου φαίνεται [και είναι] αστείο το θέαμα
μια συνήθεια είναι όλα.

αν το κάνανε κάθε Κυριακή και χτυπούσαν καμπάνα;
αν το κάνανε κάθε εθνική επέτειο και κάνανε παρέλαση;
αν το κάνανε σαν τους Μαορί της Νεας Ζηλανδίας;

αν το κάνανε κάθε μέρα και ήταν κάπως έτσι:

Εικόνα

:102:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:57
Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:54 78 σελίδες για ένα θέμα-μαλακία.
Να μην κοιτάτε.
Το ίδιο μπορεί κανείς να πεί και για τις γυναίκες όταν φοράει ένας άνδρας στενό παντελόνι, κλπ. Το μάτι θα πάει εκεί θέλεις δε θέλεις, κι αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.
Δεν υπάρχει το εγώ έβαλα το ξώβυζο αλλά έχω την αξίωση εσύ να μην κοιτάς.
Ε δεν γίνεται αφού είναι σεξουαλική παρενόχληση το ξωβυζο, χωρίς να σε ακουμπάω καν,χωρίς να σου μιλάω ,χωρίς να σε κοιτάζω ο μόνος τρόπος να προστατευτείς είναι να μην κοιτάς.
Δεν είπαμε οτι είναι σεξουαλική παρενόχληση, αλλά είναι προκλητικό. Από 'κει και πέρα, πώς θα το διαχειριστείς ως άνδρας, είναι άλλο θέμα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:50
Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:54 78 σελίδες για ένα θέμα-μαλακία.

Το ίδιο μπορεί κανείς να πεί και για τις γυναίκες όταν φοράει ένας άνδρας στενό παντελόνι, κλπ. Το μάτι θα πάει εκεί θέλεις δε θέλεις, κι αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.
Δεν υπάρχει το εγώ έβαλα το ξώβυζο αλλά έχω την αξίωση εσύ να μην κοιτάς.
Ε δεν γίνεται αφού είναι σεξουαλική παρενόχληση το ξωβυζο, χωρίς να σε ακουμπάω καν,χωρίς να σου μιλάω ,χωρίς να σε κοιτάζω ο μόνος τρόπος να προστατευτείς είναι να μην κοιτάς.
Δεν είπαμε οτι είναι σεξουαλική παρενόχληση, αλλά είναι προκλητικό. Από 'κει και πέρα, πώς θα το διαχειριστείς ως άνδρας, είναι άλλο θέμα.
Όχι το είπαν ότι είναι σεξουαλική παρενόχληση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:37
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:28
the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:48 για την ηλίθια ερώτηση που έκανες:
το κλειδώνω το σπίτι και το έχουν ανοίξει 2 φορές. ανοίγει πανεύκολα με σκύλα (το εργαλείο). δεν κλέψανε τίποτα, αλλά τα κάνανε άνω κάτω. τι σημαίνει αυτό;
Α και γιατί το κλειδώνεις;
έτσι. ρίξτο στο τρολλάρισμα καλύτερα, γιατί κατά τα άλλα δεν.
Α, το βρίσκεις τρολάρισμα έστω και να υπονοήσει κανείς ότι δεν είσαι ηλίθιος να αφήνεις ξεκλείδωτο το σπίτι σου, αλλά το να πει κανείς ότι αυτή που ντύνεται προκλητικά προκαλεί την τύχη της απέναντι στους βιαστές, όχι μόνο δεν το βρίσκεις αυτονόητα λογικό, αλλά το βρίσκεις και αισχρότητα που καλλιεργεί κουλτούρα βιασμού.

Σχιζοφρένεια λέγεται αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:02

Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Όχι, οι αγάμητες μαλακισμένες θεωρούν σεξουαλική παρενόχληση το αντίστοιχο από τον άντρα. Ούτε καν το αντίστοιχο, πολύ λιγότερα πράγματα.

Η άλλη θεωρεί σεξουαλική παρενόχληση να την κοιτάνε επίμονα. Όταν φοράει ξώβυζο. Βρε, άντε και γαμήσου (όχι εσύ, Νάιδα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Alien666 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:48
Απ’ την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα... Μου έστειλε 'Καλημέρα! Τι κάνεις εσύ;'... Λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου... Λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην.... Ή όλα μαζί τα προηγούμενα... Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι -συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.

Όπως και να ‘χει, το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει VIP στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε (εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)... Απεναντίας, μού είπε 'είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας, θα κινηθώ δικαστικώς'... Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω... Όμως όχι, ήθελε να με κάνει να φοβηθώ, να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ... Κοινοποίησα τη συνομιλία όπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν. Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Έχω ξεχειλίσει από όλα αυτά τα καθημερινά. Ίσα-ίσα, ένας λόγος παραπάνω, περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα... Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ό,τι πω παρακάτω αφορά στους άνδρες που, έστω και μία φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητά του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές, μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες 'κοίτα τι μου έκανες', 'θα σε σκίσω μωρή καριόλα', 'αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@, να μη με λένε Βασίλη', 'θέλω να σε γαμήσω μωρή πουτάνα' και διάφορα ξερατά με καλησπέρες, καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός, 'άνδρες', σάς έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή, να δημιουργείτε ηπείρους, να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί... Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μού έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε 'έλα, αφού σε όλες αρέσει' και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΤΟ 'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω, έχω σιχαθεί. Κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε, δεν κολακεύομαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας σάς κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά, θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατίλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνη. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ. ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ. Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και Ελπιζω στην εξέλιξη. Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία. Stay tuned. Είναι και το φεγγάρι μου σήμερα 28η μέρα. Νέα αιματηρή γιορτή θα ξεπλύνει τα πάντα».
Ακόμη μια υστερική που γράφει στους άντρες αυτά που θέλει να πει στον καθρέφτη της.

Υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις προβληματικών και όχι προβληματισμένων αντρών;

Σαφώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:08
Alien666 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:48

Ακόμη μια υστερική που γράφει στους άντρες αυτά που θέλει να πει στον καθρέφτη της.

Υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις προβληματικών και όχι προβληματισμένων αντρών;

Σαφώς.
Βεβαίως! Υπάρχουν άντρες που ανοίγουν blogs για να μοιράζουν κάθε μέρα ψόφους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:08

Όχι, οι αγάμητες μαλακισμένες θεωρούν σεξουαλική παρενόχληση το αντίστοιχο από τον άντρα. Ούτε καν το αντίστοιχο, πολύ λιγότερα πράγματα.

Η άλλη θεωρεί σεξουαλική παρενόχληση να την κοιτάνε επίμονα. Όταν φοράει ξώβυζο. Βρε, άντε και γαμήσου (όχι εσύ, Νάιδα).
Δεν είναι ωραίο να κοιτάς επίμονα. Αλλά νόμο στα μάτια δεν μπορείς να βάλεις. Δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση. Αλλά και η άλλη μπορεί να αντιδράσει για το επίμονο βλέμμα. Γενικά μην είστε μαλάκες μωρέ (όχι εσύ,γενικά) Με λουλουδάκια έχετε να κάνετε.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”