!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:35
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17

Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
3 φορές ο μισθός της Ελλάδας είναι μισθός ΜακΝτόναλντ στην Ευρώπη. Δεν ξέρω πού ακριβώς μένεις, αλλά απλά το σημειώνω.

Για τα υπόλοιπα είναι μάταιο να προσπαθήσω να σε πείσω για την πραγματικότητα. Ζεις καλά κλεισμένος στην φούσκα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:28
Bipsco έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:23
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:15
Από που και ως που ο άνθρωπος που κρατάει τον κόσμο σε καλή υγεία ει αι αχρείαστος μεγάλο τσακάλι;
Θα πεις και άλλες μπαρούφες; έχεις ανοίξει όλο το σακουλι:
Έχει εφαρμογή στην παραγωγή έχει συγκεκριμένη σημασία. Αποκλείει γιατρούς, νομικούς, ψυχολόγους που προσφέρουν υπηρεσίες. Αυτός που λέει βλακείες σε αυτό το νήμα είσαι εσύ. Δεν παρατήρησες που στο λένε οι φορουμίτες;
εννοεί σπουδές με συγκεκριμένο εφαρμόσιμο αντικείμενο. π.χ. όχι ιστορία τέχνης, θεατρολογία, μουσειολογία, θεολογία, μουσικών οργάνων, ανθρωπογεωγραφίας κλπ πίπες που υπάρχουν για να επιζουν οι τοπικές σουβλακερί και να σπουδάζουν οι 5 αργόσχολοι με λυμένο βιοποτιστικό πρόβλημα ή καυλωμένοι που όντως γούσταραν αυτό το αντικείμενο και να παρκάρονται οι 95 αποτυχόντες άλλων σχολών που δεν έπιασαν τη βάση
Άλλο τι λέει, κι άλλο τι εννοεί. Πρέπει να είσαι ανόητος για να πιστεύεις ότι όσοι έχουν σπουδάσει εφαρμόσιμο αντικείμενο βρίσκουν δουλειά πάνω σε αυτό στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:20
Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:18
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:02
Κοίτα αν δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ και νομίζεις ότι κάνεις σκληρή δουλειά να σε ενημερώσω ότι δεν κάνεις. Αν έκανες σκληρή δουλειά δεν θα ήταν τα σούπερ μάρκετ τίγκα στις γυναίκες εργαζόμενους. Σκληρή δουλειά κάνει ο οικοδόμος, οαυτοι που κουβαλούν βαριά αντικείμενα,, ο τεχνικός αυτοκινήτων που είναι όλη μέρα στην βρώμα, ο εργάτης στα καράβια, η νοσοκομα . Εσύ απλώς βαζεις πράγματα σε ράφια. Χτυπάς με το μιχανακι τις τιμές και αντε να ρίχνεις και κανένα καθάρισμα στο πάτωμα
Ωχου ρε φιλε, μην το συνεχιζεις σε παρακαλω, τα ραφια που υποτιμας εχουν τρομερο κουβαλημα, τα ψυγεια ειναι επισης μανικι γιατι εκτος απο κουβαλημα εχει και το κρυο να σε χτυπαει, η μαναβικη το ιδιο, ειλικρινα απορω γιατι συνεχιζω να σου μιλαω ενω βλεπω οτι εισαι καραασχετος. Εσυ προφανως πιστευεις οτι οποιες παλετες την ημερα που πρεπει να τοποθετηθουν στα ραφια φορτωνονται, μεταφερονται, ξεφορτωνονται και τοποθετουνται απο μονες τους. Δεν μιλαμε για ενα Κουρτακη, ενα φασολακι, ενα μισκο, μιλαμε για παλετες κυριολεκτικα, μιλαμε για σακια πατατες, για σακια κρεμμυδια, για απορρυπαντικα πολλων λιτρων κοκ, δεν ειναι μονο τσιχλες τα σουπερμαρκετ. Για αποθηκη καταστηματος δεν το συζητω καν, τονους κουβαλημα καθημερινα. Το ατυχημα με την παρτυ σου ειναι οτι εκτος απο ασχετος, δεν εχεις και τη νοημοσυνη να σκεφτεις. Κατσε στα αυγουλακια και πιστευε οτι θες, αλλα μην μας τσουρεκιαζεις τα @@ για θεματα που αγνοεις.

Δεν κουβαλουν βαρια αντικειμενα στα σουπερ μαρκετ ειπε ο καρασχετος.... :sal9:
Ναι είναι τόσο βαριά που το κάνουν γυναίκες :lol:
Κοίτα εσύ έχεις βάλει την χαζή ιδέα στο κεφάλι σου ότι κάνεις δύσκολη δουλειά ενώ δεν κανεις
Deal with it
Ρε ανθρωπε, επειδη δουλευουν γυναικες σημαινει οτι δεν κουβαλουν βαρια αντικειμενα ή οτι ειναι ευκολη δουλεια; Σε μεγαλα σουπερμαρκετ ξερεις ποσες γυναικες και αντρες βγαινουν οφ απο το κουβαλημα; Σε ποια σκατοτρυπα ζεις και λες τετοιες πιπες;

Δεν εργαζομαι σε σουπερ μαρκετ, σε Ευρωπαικα Εργα ειμαι, χαλαρωσες τωρα ή θα μου αρχισεις οτι αφου δεν δουλευεις δεν ξερεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Bipsco έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:03
Άρα, οι γιατροί είναι αχρείαστοι; Σίγουρα ένας με πτυχίο στην ιχθυοκαλιέργεια έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει δουλειά από έναν με πτυχίο φυσικής ή επιστήμης υλικών ή διαστημικης τεχνολογίας.
Από που και ως που ο άνθρωπος που κρατάει τον κόσμο σε καλή υγεία ει αι αχρείαστος μεγάλο τσακάλι;
Έχει εφαρμογή στην παραγωγή έχει συγκεκριμένη σημασία. Αποκλείει γιατρούς, νομικούς, ψυχολόγους που προσφέρουν υπηρεσίες. Αυτός που λέει βλακείες σε αυτό το νήμα είσαι εσύ. Δεν παρατήρησες που στο λένε οι φορουμίτες;
Ανθρ πε μου εισια παντελώς μπουφος, οι υπηρεσίες είναι κομμάτι της παραγωγής άνθρωπε μου
Δεν καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις επιμένεις και από πανω
Δημοκράτης

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:40
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52

Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
3 φορές ο μισθός της Ελλάδας είναι μισθός ΜακΝτόναλντ στην Ευρώπη. Δεν ξέρω πού ακριβώς μένεις, αλλά απλά το σημειώνω.

Για τα υπόλοιπα είναι μάταιο να προσπαθήσω να σε πείσω για την πραγματικότητα. Ζεις καλά κλεισμένος στην φούσκα σου.
Ψιτ ψυλικαζη μιχανικος είμαι δεν δούλευα για μισθό σούπερ μάρκετ και όταν λέω 3 φορές μιλάω με την προσαρμογή τιμών. Μην ανησυχείς έχω πολύ καλό λόγο που είμαι εξω
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:25
Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:18
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:02
Κοίτα αν δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ και νομίζεις ότι κάνεις σκληρή δουλειά να σε ενημερώσω ότι δεν κάνεις. Αν έκανες σκληρή δουλειά δεν θα ήταν τα σούπερ μάρκετ τίγκα στις γυναίκες εργαζόμενους. Σκληρή δουλειά κάνει ο οικοδόμος, οαυτοι που κουβαλούν βαριά αντικείμενα,, ο τεχνικός αυτοκινήτων που είναι όλη μέρα στην βρώμα, ο εργάτης στα καράβια, η νοσοκομα . Εσύ απλώς βαζεις πράγματα σε ράφια. Χτυπάς με το μιχανακι τις τιμές και αντε να ρίχνεις και κανένα καθάρισμα στο πάτωμα
Ωχου ρε φιλε, μην το συνεχιζεις σε παρακαλω, τα ραφια που υποτιμας εχουν τρομερο κουβαλημα, τα ψυγεια ειναι επισης μανικι γιατι εκτος απο κουβαλημα εχει και το κρυο να σε χτυπαει, η μαναβικη το ιδιο, ειλικρινα απορω γιατι συνεχιζω να σου μιλαω ενω βλεπω οτι εισαι καραασχετος. Εσυ προφανως πιστευεις οτι οποιες παλετες την ημερα που πρεπει να τοποθετηθουν στα ραφια φορτωνονται, μεταφερονται, ξεφορτωνονται και τοποθετουνται απο μονες τους. Δεν μιλαμε για ενα Κουρτακη, ενα φασολακι, ενα μισκο, μιλαμε για παλετες κυριολεκτικα, μιλαμε για σακια πατατες, για σακια κρεμμυδια, για απορρυπαντικα πολλων λιτρων κοκ, δεν ειναι μονο τσιχλες τα σουπερμαρκετ. Για αποθηκη καταστηματος δεν το συζητω καν, τονους κουβαλημα καθημερινα. Το ατυχημα με την παρτυ σου ειναι οτι εκτος απο ασχετος, δεν εχεις και τη νοημοσυνη να σκεφτεις. Κατσε στα αυγουλακια και πιστευε οτι θες, αλλα μην μας τσουρεκιαζεις τα @@ για θεματα που αγνοεις.

Δεν κουβαλουν βαρια αντικειμενα στα σουπερ μαρκετ ειπε ο καρασχετος.... :sal9:
κουβαλούν σε στεγασμένο χώρο προστατευμένοι από τα φυσικά φαινόμενα και με ωράρια λειτουργείας φυσιολογικά. Τράβα σύγκρινέ το με τον οικοδόμο που δουλεύει εκτεθιμένος σε όλες τις καρικές συνθήκες, συνήθως μαύρα και με μεγαλύτερη πιθανότητα ατυχήματος. Βάλε και τη βρωμιά και τη σκόνη και πόσα ακόμα. Αν ήταν δύσκολη δουλειά θα την έκαναν λιγότεροι για τα λεφτά που προσφέρονται και μη έχοντας τα σμ κόσμο πρόθυμο να εργαστεί θα ανέβαινε ο μισθός. Δεν λέω ότι δεν σε καταπονεί λέω ότι απαιτεί ακριβώς μηδέν προσόντα άρα μπορεί αν την κάνει ο οποιοσδήποτε για όσο αντέξει μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.
Οχι παντα, η παραλαβη ενος καταστηματος δεν ειναι παντα στεγασμενη, η αποθηκη ψυγειων εχει πολικες θερμοκρασιες, εκτος εαν θεωρεις οτι να δουλευεις καθημερινα 10ωρα σε μειον βαθμους ειναι ΟΚ.

Βλεπετε την βιτρινα, τα σουπερ μαρκετ ειναι μανικι δουλεια σε ολα τα ποστα, απο την αποθηκη, τα ραφια, τον παγκο, το ταμειο μεχρι το λογιστηριο οπου για να κλεισουν τα ταμεια μπορει να χρειαστει να κατσουν μεχρι τις 11 για να ψαξουν το χαμενο δεκαευρω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:44
Ανθρ πε μου εισια παντελώς μπουφος, οι υπηρεσίες είναι κομμάτι της παραγωγής άνθρωπε μου
Ο μπούφος είσαι εσύ που νομίζεις ότι όλοι αυτοί μπορούν να βρουν δουλειά στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:39
Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:21 Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.

Εγώ λέω πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο χαμηλός τζίρος στην αγορά αλλά ο χαμηλός τζίρος ανά μαγαζί.
και πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν 10-15 χρόνια ψωνίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο σε περιορισμένο χρόνο από άπειρα μικρομάγαζα?
Το 2010 η κατανάλωση ήταν 1950 ευρώ ανά νοικοκυριό. Σήμερα είναι 1440 με διπλάσιο αριθμό ανέργων και άρα διαθέσιμων ατόμων για να κάνουν τα ψώνια του νοικοκυριού και λοιπές εργασίες. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δημοκράτης

Bipsco έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:51
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:44
Ο μπούφος είσαι εσύ που νομίζεις ότι όλοι αυτοί μπορούν να βρουν δουλειά στην Ελλάδα.
Αν σταματήσεις να λες μπούρδες κια ανοίξεις καμία στατιστική θα δεις ότι αυτοί που είχαν το μεγάλο πρόβλημα να βρουν δουλειά ήταν οι ανειδίκευτοι. Από εκεί και πέρα ναι όλοι αυτοί λίγο πολύ μπορούν να βρουν κάποια δουλειά, το αν θα πληρώνονται λίγο είναι άλλη συζήτηση αλλά με πτυχίο οικονομολόγος ή νομικού δεν πιάνεις δουλειά σε σούπερ μαρκετ
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:51 Το 2010 η κατανάλωση ήταν 1950 ευρώ ανά νοικοκυριό. Σήμερα είναι 1440 με διπλάσιο αριθμό ανέργων και άρα διαθέσιμων ατόμων για να κάνουν τα ψώνια του νοικοκυριού και λοιπές εργασίες. :lol:
ο μασπολι ψάχνει για μια πιο χρηματοοικονομικομεταφυσική εξήγηση :lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:11
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:57
Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:48 Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν.
που σε απλά ελληνικά σημαίνει "δεν υπάρχουν πλέον φράγκα" οπότε και 48 ώρες την μέρα να είναι ανοιχτά τα πάντα δεν αλλάζει κάτι
Σου είπα τι σημαίνει.Σημαίνει ότι ο αριθμός των μαγαζιών πρέπει να μειωθεί και μάλιστα σημαντικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Ο τζίρος πρέπει να κατανεμηθεί σε λιγότερα και καλύτερα.
Αποφάσισε όμως τι θέλεις, γιατί η μείωση των καταστημάτων μειώνει ακόμα περισσότερο την δυνατότητά σου να ψωνίσεις on time.

Επίσης σημαίνει και μείωση της απασχόλησης / αύξηση της ανεργίας.

Επίσης σημαίνει και μείωση του ανταγωνισμού / αύξηση των τιμών.

Επίσης σημαίνει και μεγαλύτερη συγκέντρωση πλούτου / μικρότερη ροή χρήματος, που συνεπάγεται πρόβλημα και για την ιδιωτική και για την κρατική οικονομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:25 κουβαλούν σε στεγασμένο χώρο προστατευμένοι από τα φυσικά φαινόμενα και με ωράρια λειτουργείας φυσιολογικά. Τράβα σύγκρινέ το με τον οικοδόμο που δουλεύει εκτεθιμένος σε όλες τις καρικές συνθήκες
Ο οικοδόμος δεν δουλεύει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μην λέτε ό,τι κατεβαίνει στην κούτρα σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:07
Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:25 κουβαλούν σε στεγασμένο χώρο προστατευμένοι από τα φυσικά φαινόμενα και με ωράρια λειτουργείας φυσιολογικά. Τράβα σύγκρινέ το με τον οικοδόμο που δουλεύει εκτεθιμένος σε όλες τις καρικές συνθήκες
Ο οικοδόμος δεν δουλεύει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μην λέτε ό,τι κατεβαίνει στην κούτρα σας.
οκ δεν δουλεύει στο χιόνι στους 38 βαθμούς υπό σκιά δουλεύει στον ήλιο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:47
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:40

Ψιτ ψυλικαζη μιχανικος είμαι δεν δούλευα για μισθό σούπερ μάρκετ και όταν λέω 3 φορές μιλάω με την προσαρμογή τιμών. Μην ανησυχείς έχω πολύ καλό λόγο που είμαι εξω
Κι εγώ μηχανικός είμαι, φίλε και δεν δουλεύω σε ψιλικατζίδικο. Είμαι πολύ βέβαιος ότι είσαι υψηλόμισθος. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:08
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:07
οκ δεν δουλεύει στο χιόνι στους 38 βαθμούς υπό σκιά δουλεύει στον ήλιο.
Ένα δισεκατομμύριο επαγγέλματα δουλεύουν στον ήλιο στους 38 βαθμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”