!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:48 για την ηλίθια ερώτηση που έκανες:
το κλειδώνω το σπίτι και το έχουν ανοίξει 2 φορές. ανοίγει πανεύκολα με σκύλα (το εργαλείο). δεν κλέψανε τίποτα, αλλά τα κάνανε άνω κάτω. τι σημαίνει αυτό;
Α και γιατί το κλειδώνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:23
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:55

Και μπλέντερ και προφιτερόλ κι ό,τι θέλεις.

Αλλά ο νόμος είναι αυτός. Όπερ σημαίνει ότι αν πας να καταγγείλεις κάποιον για βιασμό, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τις γενικεύσεις της κουλτούρας βιασμού και τις θεωρίες της κάθε αλλοπαρμένης, στο τέλος θα πάρεις έναν όρχι.

Σαφές;
Θα πας να καταγγειλεις κάποιον χωρίς να υπάρχει βιασμός; εάν δεν έχεις κάποια ψυχοπάθεια ή σκοπιμότητα γιατί να μπλέξεις σε κάτι τέτοιο; Θύμισε μου λίγο.
Επίσης όλα αυτά πού κολλάνε σε αυτό που είπες ότι και καλά λέμε να θεωρούνται αληθινές οι καταθέσεις των γυναικών σώνει και καλα;
Ήμουν απολύτως σαφής σε ό,τι έγραψα.

Εσύ εντόπισες το άρθρο που θεωρείς ότι σε καλύπτει κι εγώ απλώς έγραψα το γιατί πιστεύω ότι δεν σε καλύπτει (σε γενικό και όχι προσωπικό επίπεδο).

Έχεις να προσθέσεις κάποιο αντεπιχείρημα που θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει ως στοιχείο που να τεκμηριώνει τον βιασμό;

Αν έχεις, μπορείς να το γράψεις. Ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο διαφωνεί.

Με τις υπόλοιπες παρλαπίπες, δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ άλλο.
Ξέρεις ότι επιμένεις ότι το περιστατικο στο αυτοκίνητο δεν είναι βιασμός έτσι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:23
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:16

Θα πας να καταγγειλεις κάποιον χωρίς να υπάρχει βιασμός; εάν δεν έχεις κάποια ψυχοπάθεια ή σκοπιμότητα γιατί να μπλέξεις σε κάτι τέτοιο; Θύμισε μου λίγο.
Επίσης όλα αυτά πού κολλάνε σε αυτό που είπες ότι και καλά λέμε να θεωρούνται αληθινές οι καταθέσεις των γυναικών σώνει και καλα;
Ήμουν απολύτως σαφής σε ό,τι έγραψα.

Εσύ εντόπισες το άρθρο που θεωρείς ότι σε καλύπτει κι εγώ απλώς έγραψα το γιατί πιστεύω ότι δεν σε καλύπτει (σε γενικό και όχι προσωπικό επίπεδο).

Έχεις να προσθέσεις κάποιο αντεπιχείρημα που θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει ως στοιχείο που να τεκμηριώνει τον βιασμό;

Αν έχεις, μπορείς να το γράψεις. Ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο διαφωνεί.

Με τις υπόλοιπες παρλαπίπες, δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ άλλο.
Ξέρεις ότι επιμένεις ότι το περιστατικο στο αυτοκίνητο δεν είναι βιασμός έτσι;
Ναι.

Και ξέρω και το γιατί.

Γιατί θεωρώ πραγματικό αίσχος να χρησιμοποιώ μια τόσο βαριά λέξη για να καλύψω τις ανάγκες της κάθε ηλίθιας.
Και δεν θεωρώ την υπεράσπιση των ηλιθίων ανεξαρτήτως φύλου, ως κάτι κοινωνικώς θεμιτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:25
Αν είναι 1 λεπτό πριν χύσει έχει υπάρξει ήδη διείσδυση άρα έχει δοθεί ήδη συναίνεση. Γιατί να έχει ποσοστό ευθύνης βρε Ασεβαστε; Σου λέει η άλλη όχι. Θες είναι μαλακισμένη , τρελή,το μετάνιωσε και σου λέει οπα φίλε άκυρο. Τι πιο απλό από το να σηκωθείς και να φύγεις;
πριν δεν ελεγες οτι και μετα απο τη συναινεση, μπορει να πει "οχι" και παλι να ειναι βιασμος; και μαλιστα συμφωνησα, αλλα σημειωνω οτι δεν ειναι εκτος ευθυνων και η γυναικα που θα κανει κατι τετοιο. δηλαδη οκ να τον καταδικασουμε τον τρομπα που δεν φρεναρε αμεσως στο οχι, αλλα να του δωσουμε και τα ελαφρυντικα, αναλογα με το ποσο ειχε προχωρησει η συναινετικη πραξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:34
Αν είναι 1 λεπτό πριν χύσει έχει υπάρξει ήδη διείσδυση άρα έχει δοθεί ήδη συναίνεση. Γιατί να έχει ποσοστό ευθύνης βρε Ασεβαστε; Σου λέει η άλλη όχι. Θες είναι μαλακισμένη , τρελή,το μετάνιωσε και σου λέει οπα φίλε άκυρο. Τι πιο απλό από το να σηκωθείς και να φύγεις;
πριν δεν ελεγες οτι και μετα απο τη συναινεση, μπορει να πει "οχι" και παλι να ειναι βιασμος; και μαλιστα συμφωνησα, αλλα σημειωνω οτι δεν ειναι εκτος ευθυνων και η γυναικα που θα κανει κατι τετοιο. δηλαδη οκ να τον καταδικασουμε τον τρομπα που δεν φρεναρε αμεσως στο οχι, αλλα να του δωσουμε και τα ελαφρυντικα, αναλογα με το ποσο ειχε προχωρησει η συναινετικη πραξη.
Δηλαδή να έχει γίνει διείσδυση και να πει τι; Δεν συναινώ βγες; :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:44
να πει έδωσα συναίνεση μόνο για το κεφάλι, παραμέσα είναι βιασμός. Αν παίζουμε με τις έννοιες ό,τι θέλει μπορεί να θεωρήσει βιασμό
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ναι.

τι, αν συνεχισει, δεν ειναι βιασμος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:28
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 06:47
Αν έρθει μια γυναίκα μπροστά σου και σου δείχνει το τέτοιο της σαφώς και είναι σεξουαλική παρενόχληση. Δως της κλωτσιά να πάει απέναντι.
Το ότι πχ εσύ θα δεις την άλλη με κολάν και να έχει κωλαρα και περπατάει κουνώντας τον ερεθιστεις, είναι δικό σου θέμα. Δεν νομίζω να είναι λογικό να ντύνεται κάποια ανάλογα με το τι θα σκεφτεί ο άλλος.
αμα βαλω εγω κολλαν για να διαγραφεται ξεκαθαρα το τετοιο μου; και με ενισχυση, για να διαγραφεται :lol: καλυτερο. και σταθω ορθιος στο λεοφωρειο, ενω καθεσαι μπροστα μου, με αποτελεσμα το τετοιο να ειναι 10 εκατοστα απο το προσωπο σου; :lol:
Εδώ, ρε μαλάκα, κάθεσαι σε μια φυσιολογική στάση για το ανθρώπινο σώμα και το έχουν βγάλει σεξουαλική παρενόχληση και του έχουν δώσει όνομα. Χωρίς να χρειάζεται να φοράς καν κάτι που να αναδεικνύει τα παπάρια σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:47

να πει έδωσα συναίνεση μόνο για το κεφάλι, παραμέσα είναι βιασμός. Αν παίζουμε με τις έννοιες ό,τι θέλει μπορεί να θεωρήσει βιασμό
Ναι αλλά τώρα μπλέκετε μια μαλακία με τα περιστατικά που όντως είναι βιασμός και είναι λεπτή η διάκριση της γραμμής της συναίνεσης.
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:50
ναι.

Όπως είπα και στον Lord , αυτες οι γελοιότητες δεν είναι το ίδιο με τις περιπτώσεις μη συναίνεσης. Αλλά αν θες την γνώμη μου και πάλι ο άντρας πρέπει να σταματήσει. Αλλά βιασμός δεν είναι. Το σεξ πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δύο. Αν πάψει κάποιος από τους δύο να το απολαμβάνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχισει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:43 Στην τελική, με βάση ποια λογική και αίσθημα δικαίου γενικώς, πρέπει να θεωρείται πάντα η κατάθεση της γυναίκας ως αληθής και η κατάθεση του άνδρα ως ψευδής;
Μπλέντερ παλι. Ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο;
Οι αγάμητες στο Σύνταγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:00
Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:47
Ναι αλλά τώρα μπλέκετε μια μαλακία με τα περιστατικά που όντως είναι βιασμός και είναι λεπτή η διάκριση της γραμμής της συναίνεσης.
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:50
ναι.

Όπως είπα και στον Lord , αυτες οι γελοιότητες δεν είναι το ίδιο με τις περιπτώσεις μη συναίνεσης. Αλλά αν θες την γνώμη μου και πάλι ο άντρας πρέπει να σταματήσει. Αλλά βιασμός δεν είναι. Το σεξ πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δύο. Αν πάψει κάποιος από τους δύο να το απολαμβάνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχισει.
Το απλό που προσπαθώ να πω είναι ότι στις ανθρώπινες σχέσεις δνε λέγονται όλα με λόγια, πολύ λιγότερο δε δεν δίνεται σαφής έγγραφη συναίνεση για κάθε πιθανή σεξουαλική πράξη. Υπάρχχουν και άλλοι κώδικες επικοινωνίας που επειδή δεν είναι ρητοί ενδεχομένως είναι παρεξηγήσιμοι. Ας προσπαθούν και τα 2 μέρη να μην αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις γιατί το ζήτημα δεν είναι να γίνει κάτι χωρίς τη συναίνεση της γυναίκας και να τιμωρηθεί ως βιαστής ο άντρας αλλα να μη γίνει τίποτα χωρίς συναίνεση και άρα πρέπει να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παρεξηγήσεων. π.χ. καλό είναι πριν μπει στο αυτοκίνητο για το σούνιο η τύπισα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα της τι θέλει και αν το θέλει και να το ξεκαθαρίσει κα στον άλλον όσο νωρίτερα γίνεται. Αν δεν ξέρει η ίδια αν θέλει ή όχι να κάτσει σπίτι της να δει την ανατολή.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:43 Στην τελική, με βάση ποια λογική και αίσθημα δικαίου γενικώς, πρέπει να θεωρείται πάντα η κατάθεση της γυναίκας ως αληθής και η κατάθεση του άνδρα ως ψευδής;
Οι αγάμητες στο Σύνταγμα.
Mην κρίνεις τόσο βιαστικά.
Ακόμη είμαστε σε αναμονή τεκμηρίωσης της καταγγελίας που έγινε βάσει του άρθρου 336, παράγραφος 1.

Ίσως η καταγγέλλουσα ζήτησε αναβολή γιατί έχουν αγώνα αύριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

https://twitter.com/awitchessecret/stat ... 1062809600
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

βέβαια εδώ έχουμε το ακόμα πιο ακραίο επίπεδο να θεωρείται αληθής η κατάθεση της γυναίκας που η ίδια απέσυρε παραδεχόμενη ότι λέει ψέματα και ψευδής η αληθινή της κατάθεση.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 15:17
https://twitter.com/awitchessecret/stat ... 1062809600
κάτσε ρε συ μπορεί να έδωσε συναίνεση για παρτούζα μέχρι με 4 αλλά να μέτρησε λάθος και να αισθάνθηκε βιασμένη.
Τώρα αν αυτός της τραβήξει μια καταγγελεία για πρόκληση σε βία και την βιάσει δικαστικώς θα έχει άδικο?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”