!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κοροϊδία των εταιρειών courier
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η κοροϊδία των εταιρειών courier
Να προσθεσω οτι ποτε μα ποτε δεν παραδιδουν τα δεματα ομορφες εμφανισιακα κοπελες. Παντα κατι μουσατοι τυποι με παπακια.
Προσωπικα, απο τοτε που το καταλαβα, πηγαινω παντα αυτοπροσωπως να παραλαβω το δεμα οπου παντα υπαρχει κατι ενδιαφερον στον γκισε.
Προσωπικα, απο τοτε που το καταλαβα, πηγαινω παντα αυτοπροσωπως να παραλαβω το δεμα οπου παντα υπαρχει κατι ενδιαφερον στον γκισε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν μου έχει τύχει, αλλά έχω δει κολλημένα χαρτάκια σε εισόδους πολυκατοικιών.
Κανένα ρόλο δεν παίζει το μέγεθος του δέματος. Εμένα μου το κάνανε για δέμα μεγέθους ίσα με ένα φλιτζάνι.axilmar έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:59 Και μενα μου εχει τυχει...συνειδητοποιησα σημερα οτι παιζει ρολο το μεγεθος του δεματος. Εαν ειναι λιγο μεγαλουτσικο, δεν στο φερνουνε.
Αμα το καλοσκεφτει κανεις, εχει νοημα αυτο: ενα μεγαλο δεμα πιανει πολυ χωρο στο κουτι μεταφορας. Πολλα μικρα δεματα σημαινει περισσοτερες παραδοσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στα γιαννενα εκτος ελτα όλοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο , τουλαχιστον στην γενικη στέλνεις με μισα λεφτα τα γράμματα σου.
- EKPLIKTIKOS
Μου έχει τυχει, κ μάλιστα με πολυ μικρο δεμα, οποτε δεν ξέρω αν όντως παίζει ρολο το μέγεθος του δεματος. Γενική Ταχυδρομική. Απορησα αλλα δεν σκέφτηκα την πιθανότητα κομπινας
Μου εχει συμβει και μενα αρκετες φορες. Το Smart Point ειναι μια λυση εαν εχεις καποιο κοντα σου.
Μαλιστα μια φορα (νομιζω ACS) καθως πρακολουθουσα μεσω της ιστοσελιδας τους την διαδρομη του δεματος, ελεγε οτι εχει παραληφθει απο κουριερ και ηταν προς παραδοση, μολις ειδα οτι ειχε μεσημεριασει και το δεμα αφαντο, τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με τον κουριερ μπλα μπλα μπλα, τελικα μου ειπαν οτι δεν προλαβαινουν να το παραδωσουν σημερα μπλα μπλα μπλα. Ειναι κλασσικη περιπτωση απατεωνιας.
Μαλιστα μια φορα (νομιζω ACS) καθως πρακολουθουσα μεσω της ιστοσελιδας τους την διαδρομη του δεματος, ελεγε οτι εχει παραληφθει απο κουριερ και ηταν προς παραδοση, μολις ειδα οτι ειχε μεσημεριασει και το δεμα αφαντο, τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με τον κουριερ μπλα μπλα μπλα, τελικα μου ειπαν οτι δεν προλαβαινουν να το παραδωσουν σημερα μπλα μπλα μπλα. Ειναι κλασσικη περιπτωση απατεωνιας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
H Speedex παιρνει απλως τηλεφωνο. αν δεν το σηκωσεις ηρθαμε δεν σας βρηκαμε κτλ
οταν μια μερα που ειχα αδεια το καναν και ετυχε και δεν σηκωσα αμεσως το τηλ, κατα διαβολικη συμπτωση, την ωρα που υποτιθεται οτι ηρθαν, ημουν στην πυλωτη και σκουπιζα και γενικα καθαριζα τον χωρο.
οπότε, δεν ήρθαν ποτέ. μετά το ξεχεστήριο τσακίστηκαν και εφεραν το δεμα.
φυσικα εστειλα επιστολη διαμαρτυριας στον προμηθευτή (γερμανική εταιρεία) δεν το άφησα έτσι
οταν μια μερα που ειχα αδεια το καναν και ετυχε και δεν σηκωσα αμεσως το τηλ, κατα διαβολικη συμπτωση, την ωρα που υποτιθεται οτι ηρθαν, ημουν στην πυλωτη και σκουπιζα και γενικα καθαριζα τον χωρο.
οπότε, δεν ήρθαν ποτέ. μετά το ξεχεστήριο τσακίστηκαν και εφεραν το δεμα.
φυσικα εστειλα επιστολη διαμαρτυριας στον προμηθευτή (γερμανική εταιρεία) δεν το άφησα έτσι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Μου έτυχε πριν από χρόνια με τα ΕΛΤΑ.
Είχα πάρει άδεια και μάλιστα πέρασα το πρωινό μου στην αυλή μην τυχόν και δεν ακούσω το κουδούνι και χάσω τον μεταφορέα.
Πώς τα κατάφερε ο μπαγάσας και έβαλε το ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο.
Μόλις το είδα, πήρα τηλέφωνο και απαίτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο.
Μάλλον δεν ήταν κομπίνα της εταιρείας αλλά του μεταφορέα γιατί τον γύρισαν από το σπίτι του για να μου το παραδώσει.
Περιττό να πω ότι είχε κάτι μούτρα νααα όταν ήρθε.
Στην αρχή μου το έπαιζε και ολίγον άγριος "Φέρε μου ταυτότητα" κλπ.
Μόλις είδε στρατιωτική ταυτότητα, προς έκπληξή μου, άλλαξε αμέσως "καλά δεν είπαμε και τίποτα και δε χρειαζόταν να πάρετε τηλέφωνο"...
Είχα πάρει άδεια και μάλιστα πέρασα το πρωινό μου στην αυλή μην τυχόν και δεν ακούσω το κουδούνι και χάσω τον μεταφορέα.
Πώς τα κατάφερε ο μπαγάσας και έβαλε το ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο.
Μόλις το είδα, πήρα τηλέφωνο και απαίτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο.
Μάλλον δεν ήταν κομπίνα της εταιρείας αλλά του μεταφορέα γιατί τον γύρισαν από το σπίτι του για να μου το παραδώσει.
Περιττό να πω ότι είχε κάτι μούτρα νααα όταν ήρθε.
Στην αρχή μου το έπαιζε και ολίγον άγριος "Φέρε μου ταυτότητα" κλπ.
Μόλις είδε στρατιωτική ταυτότητα, προς έκπληξή μου, άλλαξε αμέσως "καλά δεν είπαμε και τίποτα και δε χρειαζόταν να πάρετε τηλέφωνο"...
Yippie Kay Yay
- EKPLIKTIKOS
Ναι ειδε στρατιωτική ταυτότητα κ χεστηκε πάνω του γιατί.....;Airman68 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:58
Ρε σεις τα πιστευετε Αυτά που λετε;σοβαρά τωρα
Εγώ λέω τι έγινε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:06Ναι ειδε στρατιωτική ταυτότητα κ χεστηκε πάνω του γιατί.....;Airman68 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:58
Μόλις είδε στρατιωτική ταυτότητα, προς έκπληξή μου, άλλαξε αμέσως "καλά δεν είπαμε και τίποτα και δε χρειαζόταν να πάρετε τηλέφωνο"...![]()
Ρε σεις τα πιστευετε Αυτά που λετε;σοβαρά τωρα
Μπορεί να με πέρασε για αστυνόμο, ξέρω εγώ;
Yippie Kay Yay
Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:32 Μου εχει συμβει και μενα αρκετες φορες. Το Smart Point ειναι μια λυση εαν εχεις καποιο κοντα σου.
Τη μία και μοναδική φορά που παρήγγειλα ( μπαταρία κινητού που χρειαζόμουν επειγόντως ,δεν υπήρχε στη Λάρισα) σ' αυτούς τους μπαγλαμάδες έπεσα κι εγώ θύμα του κούριερ - φαντομά.
Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:42Συμφωνώ και όχι μόνο για τις συγκεκριμένες, αλλά και όσες άλλες έχω χρησιμοποιήσει, μαζί και η υπηρεσία των ΕΛΤΑ.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:36Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με την acs ούτε με την γενική. Πάντα παραδίδουν στο σπίτι και μάλιστα αν δεν είμαι εκεί τηλέφωνο και το φέρνουν την επόμενη
Την ημέρα της παράδοσης τηλεφωνούν για να επιβεβαιώσουν περίπου ώρα παράδοσης ή ο ίδιος ο υπάλληλος λίγο πριν φτάσει σπίτι μου.
Μα τί διάολο, σε άλλη χώρα ζούμε;![]()
.
εχω συνεχεια προβληματα, με ολες. οπως τα λεει το αρχικο αρθρο, και μαλιστα ερχονται στο μαγαζι και αφηνουν χαρτακι μετα τις 3 το μεσημερι που ειμαι κλειστος, ακριβως σαν να το κανουν επιτηδες για να μην κουβαλανε το δεμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Daje έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:16 Να προσθεσω οτι ποτε μα ποτε δεν παραδιδουν τα δεματα ομορφες εμφανισιακα κοπελες. Παντα κατι μουσατοι τυποι με παπακια.
μουναρες εννοεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα που το ξανασκέπτομαι, δεν έχω προβλήματα για 2 λόγους νομίζω:Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 14:40Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:42Συμφωνώ και όχι μόνο για τις συγκεκριμένες, αλλά και όσες άλλες έχω χρησιμοποιήσει, μαζί και η υπηρεσία των ΕΛΤΑ.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:36Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με την acs ούτε με την γενική. Πάντα παραδίδουν στο σπίτι και μάλιστα αν δεν είμαι εκεί τηλέφωνο και το φέρνουν την επόμενη
Την ημέρα της παράδοσης τηλεφωνούν για να επιβεβαιώσουν περίπου ώρα παράδοσης ή ο ίδιος ο υπάλληλος λίγο πριν φτάσει σπίτι μου.
Μα τί διάολο, σε άλλη χώρα ζούμε;![]()
![]()
εχω συνεχεια προβληματα, με ολες. οπως τα λεει το αρχικο αρθρο, και μαλιστα ερχονται στο μαγαζι και αφηνουν χαρτακι μετα τις 3 το μεσημερι που ειμαι κλειστος, ακριβως σαν να το κανουν επιτηδες για να μην κουβαλανε το δεμα.
1ο μένω σε μονοκατοικία, σε χωριό.
2ο και κυριότερο, στον δρόμο μου δεν έχει βάλει ακόμα νούμερα ο δήμος. Αναγκαστικά ο μεταφορέας με παίρνει τηλέφωνο για να του δώσω οδηγίες και μου φέρνει το πακέτο στην πόρτα μου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να δίνετε έστω και ένα μικρό φιλοδώρημα για να σας φέρνουν το δέμα σπίτι, τσιπηδες. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis