Φυσικά και αφαιρείς ευθύνη από τον κλέφτη όταν θα εστιασεις στο ότι το θύμα φέρθηκε απερίσκεπτα και άφησε το πορτοφόλι στο παγκάκι. Αντίστοιχα και για τον βιασμό. Εστίασε στο έγκλημα σαν κοινωνία. Τους λόγους και την αντιμετώπιση. Και όχι οι λόγοι που γίνονται βιασμοί δεν είναι ούτε τα προκλητικα ρούχα ούτε η βόλτα με τον τύπο που γνώρισες στο κλαμπ.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:52Εσύ αφαιρείς ευθύνη από τον κλέφτη;Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:43Κατανοείς το ότι το οποιο επικίνδυνο πράγμα,όπως το να πας στο σπίτι αυτουνού που γνώρισες δεν έχει σχέση με το ότι θα τον βιασμό σαν αποτελεσμα; Αντιλαμβάνεσαι οτι έτσι αφαιρείς ευθύνη από τον βιαστή;hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:36 Σ' αυτό το νήμα βλέπουμε τον Κομήτη, τον Πορφύριο και την Νάιδα να μας λένε ότι η κλοπή/διάρρηξη επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος είναι διαφορετικό πράγμα από τον βιασμό επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος και η πράξη δικαιολογείται από την ηλιθιότητά σου.
Σε λίγο θα μας πούνε ότι θα πρέπει να αναγνωρίζεται σαν ελαφρυντικό στον κλέφτη το ότι αφήνεις εκτεθειμένα τα πράγματά σου, να μην πω ότι δεν πρέπει καν να κρίνεται ένοχος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κλειδώστε ρε παιδιά το νήμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να πας με το μαγιό; Μπορεί να πας με το σορτς και το μισό κωλομερι εξω. Τι σημαίνει αυτό;nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:54με ρωτάς πράγματα που ξέρεις.ας πούμε το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς τι πιο λογικό από το να κυκλοφορείς με μαγιό,να μπαίνεις στο λεωφορείο ,να πηγαίνεις στη δουλειά σου,για κάποιο λόγο όμως δεν το κάνειςNaida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:48 Και τι λέτε για την βιασμένη; Ότι δεν έπρεπε να φοράει προκλητικά ρούχα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παναΐαμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πώς έχει ξεχειλωθεί η έννοια "ναζισμός" ώστε να σημαίνει π.χ. κάποιον που κάνει λάικ στάτους του Τραμπ για τους δασμούς στο γαλλικό τυρί, κάτι αντίστοιχο επιχειρείται να γίνει με την έννοια "βιασμός" και είναι και τα δύο απόρροια της κουλτούρας των social media.
Είδαμε την προηγούμενη δεκαετία μια ηθοποιό στις Κάννες να καταγγέλει κλαίγοντας το βιασμό της από τον πωστονλένε τον παραγωγό, και εννοούσε ρε παιδιά ότι άνοιξε τα πόδια της, τον άφησε να της γλείψει το μουνί και μετά για εφτά ολόκληρα χρόνια έπαιρνε κάθε μήνα το αεροπλάνο από την Ευρώπη και πήγαινε στη διαμερισματάρα του στη Νέα Υόρκη όπου κάνανε το ίδιο πράγμα, παίρνοντας σαν αντάλλαγμα ρόλους. Από κάτω το κοινό χειροκροτούσε τη γενναία γυναίκα. Αυτά την προπροηγούμενη δεκαετία μόνο στο South Park τα βλέπαμε και λέγαμε "χαχαχα το χέσανε στην υπερβολή οι μαλάκες".
Είδαμε την προηγούμενη δεκαετία μια ηθοποιό στις Κάννες να καταγγέλει κλαίγοντας το βιασμό της από τον πωστονλένε τον παραγωγό, και εννοούσε ρε παιδιά ότι άνοιξε τα πόδια της, τον άφησε να της γλείψει το μουνί και μετά για εφτά ολόκληρα χρόνια έπαιρνε κάθε μήνα το αεροπλάνο από την Ευρώπη και πήγαινε στη διαμερισματάρα του στη Νέα Υόρκη όπου κάνανε το ίδιο πράγμα, παίρνοντας σαν αντάλλαγμα ρόλους. Από κάτω το κοινό χειροκροτούσε τη γενναία γυναίκα. Αυτά την προπροηγούμενη δεκαετία μόνο στο South Park τα βλέπαμε και λέγαμε "χαχαχα το χέσανε στην υπερβολή οι μαλάκες".
Θα έχει γέλιο να κλειδώσει το νήμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ασε τι μπορείς.τι κάνεις λέω.ντύνεσαι πάντοτε και παντού όπως και όσο γουστάρεις?όχι.για ποιο λόγο?Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:03 Να πας με το μαγιό; Μπορεί να πας με το σορτς και το μισό κωλομερι εξω. Τι σημαίνει αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 13 Ιαν 2020, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει πολλά πολλά χρόνια που τα λέω αυτά φος μου αλλά χεσμένο με έχετε, να μέχρι και ποίμα είχα γράψει (πριν πολλά πολλά χρόνια)foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:04 Πώς έχει ξεχειλωθεί η έννοια "ναζισμός" ώστε να σημαίνει π.χ. κάποιον που κάνει λάικ στάτους του Τραμπ για τους δασμούς στο γαλλικό τυρί, κάτι αντίστοιχο επιχειρείται να γίνει με την έννοια "βιασμός" και είναι και τα δύο απόρροια της κουλτούρας των social media.
κλείσε την πόρτα βρε χαζή
ήρθαν οι νεοναζί
Ναζί ναζί φασίστες φασίστες βιαστές, και θα έχουμε και συνέχεια, έπρεπε να φάει μπαν ο Ρίτσαρντ, τέσπα, ποτέ δεν είναι αργά, σε ξανάξανακαλωσορίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 13 Ιαν 2020, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσχετα με το τι είναι η όχι βιασμός ο καθένας και η καθεμιά να φυλάει τον κωλο του/της και να μην πηγαίνεις γυρεύοντας γιατί υπάρχουν και άλλοι ανθρωποι. Όχι δεν είναι κουλτούρα βιασμού να την πέσεις ερωτικά σε μια εμφανώς διαθέσιμη και με ψωνιζουσα διάθεση εκτός αν χρησιμοποιήσεις βία, ούτε είναι αυτονόητο ότι η γυναίκα μπορεί να μεθοκοπαει, να φασωνεται με αγνωστους όσο γουστάρει χωρίς αυτο να αποτελεί συναίνεση ενώ ο αντρας οφείλει να είναι πάντα κύριος των ορμών του ρομποτακι που σταματά την οποία διαδικασία και να ζητάει υπεύθυνη δήλωση για να πηδήξει κάποια με την οποία 1 λεπτό πριν γλειφονταν.
Όποιος θέλει να δει κουλτούρα βιασμού να πάει στην Ινδία η στο Πακιστάν που βιάζουν γυναίκες σε λεωφορεία σε κοντινή μη θέα η που πετεοβολουν βιασμενες που έκαναν σεξ εκτός γάμου.
Όποιος θέλει να δει κουλτούρα βιασμού να πάει στην Ινδία η στο Πακιστάν που βιάζουν γυναίκες σε λεωφορεία σε κοντινή μη θέα η που πετεοβολουν βιασμενες που έκαναν σεξ εκτός γάμου.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τίποτα. Αν πας μςλε το.κισο κωλομερι έξω και επειδή δεν έχει θέσεις κάτσεις στα γόνατα ενός άγνωστου και του τριβεσαι δικαιούται να υποθέσει ότι ψαχνεσαι η αν πάει να χουφτώσει είναι βιασμός?Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:03Να πας με το μαγιό; Μπορεί να πας με το σορτς και το μισό κωλομερι εξω. Τι σημαίνει αυτό;nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:54με ρωτάς πράγματα που ξέρεις.ας πούμε το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς τι πιο λογικό από το να κυκλοφορείς με μαγιό,να μπαίνεις στο λεωφορείο ,να πηγαίνεις στη δουλειά σου,για κάποιο λόγο όμως δεν το κάνειςNaida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:48 Και τι λέτε για την βιασμένη; Ότι δεν έπρεπε να φοράει προκλητικά ρούχα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 13 Ιαν 2020, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Αν, γίνει ξέρεις εσύ. Βάφτισέ το βιασμό, πάρε τον νάνο και τον comet και πηγαίνετε στο Σύνταγμα:
ΚΛΕΙ-ΔΩ-ΣΕ
Μέχρι και τραγούδι στη Eurovision θα σε κάνουν όπου θα το ερμηνεύει ένα κουνέλι που θα αυτοπροσδιορίζεται αηδόνι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό θα είναι βιασμος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ