!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:55
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:37

Τι αναλογία είναι αυτή; Δηλαδή όποια φοράει μίνι πάει γυρεύοντας;
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ

Μπορείτε να μη διαστρεβλώσετε αυτό που λέει ο άλλος έστω για μισό δευτερόλεπτο; Στη ζωή σας;

Η Νάιδα έγραψε ότι το σεμνό ντύσιμο δεν είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.

Εγώ έγραψα ότι οι επίδοξοι βιαστές οντως το βλέπουν σαν πρόκληση.

Τώρα μίνι μπορείς να φορέσεις στο δρόμο, μπορείς να φορέσεις και στην πτέρυγα των καταδικασμένων για σεξουαλικά αδικήματα που έχεις πάει ως ψυχολόγος για το μονόωρο session χωρίς φρουρούς. Για κάνε το δεύτερο.

Γαμάτη είναι η αναλογία με το πορτοφόλι. Εσύ δε θα κλέψεις το πορτοφόλι. Ο πορτοφολάς θα το κάνει.

Υπάρχουν πορτοφολάδες και πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Δε φταίει πάντα "η κοινωνία", υπάρχουν όντως κακοί άνθρωποι. Ξεπέρασέ το.
Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Τα αυτονόητα δηλαδη. Αλλά κατά τ' αλλά δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού στην χώρα μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:10
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:58
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 08:43

Η υπερασπιστική γραμμή "φόραγε μίνι/τον ακολούθησε σπίτι του κλπ" πάντα έχει στόχο να δείξει ότι υπήρξε συναίνεση και άρα όχι βιασμός. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ελαφρυντικό όταν υπάρχει αντικειμενικά βιασμός (π.χ. όταν κάποιος αρπάζει μια τελείως άγνωστη από τη μέση του δρόμου).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από τόσες σελίδες γράφτηκε η λέξη συναίνεση.
Είπε και πέταξε το σουτιέν στον αέρα.
xDD he said the funny women clothing 😂😂👌 finally 😂 some 🤣real 👌humor 💯
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 13 Ιαν 2020, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Alien666 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:18 Πάλι τα ίδια μη λέμε. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κουλτούρα ψευδούς καταγγελίας και δεν πρόκειται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.

Διότι είναι τέτοιοι οι νόμοι που δεν την ευνοούν.

Στη χώρα μας, μια ψευδή καταγγελία σημαίνει ότι το δήθεν θύμα είναι παλαβό και θέλει να δει τον υποτιθέμενο θύτη να τιμωρηθεί, έτσι, από βίτσιο.

Στις ΗΠΑ, μια ψευδή καταγγελία συνεπάγεται πολλά φράγκα για το δήθεν θύμα. Άρα "συμφέρει" το δήθεν θύμα.
1ον Μια τουρίστρια ή φοιτήτρια από ΗΠΑ ή Αγγλία δεν ξέρει ότι το νομικό καθεστώς ειναι διαφορετικό. Δες πώς την πάτησε η τύπισσα στην Κύπρο για παράδειγμα. Νόμιζε ειλικρινά ότι μπορούσε να καταγγείλει δώδεκα άτομα ψευδώς για αδίκημα που τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη και να φύγει με ένα φιλικό πατ πατ στην πλάτη. Μετά νόμιζε ότι το δικαστήριο θα σεβαστεί τα συναισθήματά της που... στα 13 της χτύπησε το άλογό της και επειδή το έκαναν ευθανασία αυτή "έπαθε" post traumatic stress disorder. Ζούμε σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο και μια viral κουλτούρα δεν είναι κάτι που δε μας αφορά. Εμένα δε μου αρέσει να με κοιτάνε σαν βιαστή επειδή η Αγγλίδα έχει πείσει τον εαυτό της πως άμα πιει 18 σφηνάκια και παρτουζωθεί αυτό είναι βιασμός.

Αυτό που μπορεί να υπάρξει στη χώρα μας (και που υπάρχει ήδη) είναι η ψευδής θυματοποίηση, όπως το περιστατικό που περιγράφεται στο αρχικό ποστ του νήματος. Να λέει δηλαδή εδώ κι εκεί ότι έχει βιαστεί, ενώ δεν...
2ον εκτός από την καταγγελία ως νομική πράξη υπάρχει και η καταγγελία σαν κάτι επικοινωνιακό/κοινωνικό. Όταν κάποια καταγγέλει ότι υπήρξε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης από κάποιον στα σόσιαλ ή στις κοινές τους παρέες ή κάτω από μια διαφήμιση της εταιρίας που αυτός δουλεύει, μπορούν να υπάρχουν πολύ αληθινές επιπτώσεις χωρίς να υπάρχει καμία διαδικασία που να εξασφαλίζει στοιχειώδη δικαιώματα στον κατηγορούμενο ή έστω ότι κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι έγινε στ' αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:23
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:55

ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ

Μπορείτε να μη διαστρεβλώσετε αυτό που λέει ο άλλος έστω για μισό δευτερόλεπτο; Στη ζωή σας;

Η Νάιδα έγραψε ότι το σεμνό ντύσιμο δεν είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.

Εγώ έγραψα ότι οι επίδοξοι βιαστές οντως το βλέπουν σαν πρόκληση.

Τώρα μίνι μπορείς να φορέσεις στο δρόμο, μπορείς να φορέσεις και στην πτέρυγα των καταδικασμένων για σεξουαλικά αδικήματα που έχεις πάει ως ψυχολόγος για το μονόωρο session χωρίς φρουρούς. Για κάνε το δεύτερο.

Γαμάτη είναι η αναλογία με το πορτοφόλι. Εσύ δε θα κλέψεις το πορτοφόλι. Ο πορτοφολάς θα το κάνει.

Υπάρχουν πορτοφολάδες και πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Δε φταίει πάντα "η κοινωνία", υπάρχουν όντως κακοί άνθρωποι. Ξεπέρασέ το.
Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Τα αυτονόητα δηλαδη. Αλλά κατά τ' αλλά δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού στην χώρα μας.
Δεν θα το έλεγα κουλτούρα βιασμού αλλά καταπίεση σε μικρές ανώδυνες δόσεις. Σε λίγο ο φοσίλις θα μας λέει για το σωστό ύψος της φούστας. Είναι περίεργο. Τον είχα για προοδευτικό.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ερώτηση κουίζ: Θεωρείτε αυτό το ντύσιμο προκλητικό;

Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:34

Δεν θα το έλεγα κουλτούρα βιασμού αλλά καταπίεση σε μικρές ανώδυνες δόσεις. Σε λίγο ο φοσίλις θα μας λέει για το σωστό ύψος της φούστας. Είναι περίεργο. Τον είχα για προοδευτικό.
Άμα στροφάρεις λίγο θα δεις ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο εδώ πέρα, εκτός σένα, και την ναδάη, και το κόμετ, οκ κατάλαβες, ελπίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:40

Άμα στροφάρεις λίγο
μια τολμηρή υπόθεση
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Άμα στροφάρεις λίγο θα δεις ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο εδώ πέρα, εκτός σένα, και την ναδάη, και το κόμετ, οκ κατάλαβες, ελπίζω.
Που δεν υπάρχει περίεργο; Στο μήκος της φούστας; Μήπως να γυρίσουμε και στις κουζίνες μας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:42

Που δεν υπάρχει περίεργο; Στο μήκος της φούστας; Μήπως να γυρίσουμε και στις κουζίνες μας;
σας πονάει ακόμα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:42

Στο ότι κάθεται και σας μιλάει ακόμη απολύτως σοβαρά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 02:26
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 02:10 Το δικαστήριο δεν θα κρίνει ως ελαφρυντικό το ότι η άλλη ήταν παντελώς ηλίθια και το ότι φέρει ευθύνες έχει αποκλειστικά και μόνο συνέπειες για εκείνην.

Επιπροσθέτως σημαίνει ότι το να πούνε όλοι οι υπόλοιποι ότι φέρει ευθύνες για τον βιασμό της δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι: δικαιολογούν τον βιασμό, καταλογίζουν λιγότερες ευθύνες στον βιαστή, είναι σεξιστές και καλλιεργούν κουλτούρα βιασμού.
ok τώρα το μάζεψες κάπως.

φέρει προσωπική ευθύνη, όσο ένας άνθρωπος που περπατάει στο δρόμο ενώ ξέρει ότι μπορεί να πέσει ένα αμάξι πάνω του.

ευθύνη ποινικά φέρει ο βιαστής.
Σύνελθε. Το ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω δεν σημαίνει ότι «το μάζεψα» και το παράδειγμά σου απέχει έτη φωτός από το σενάριο της μεθυσμένης που πηγαίνει σε σπίτι αγνώστων. Πολύ πιο κοντινό είναι αυτό που παράθεσα από τα φιλαράκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ST48410 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:38 Μισό ρε Νάιδα, δηλαδή όποια πίνει σε βαθμό απώλειας ελέγχου δεν έχει μερίδιο ευθύνης;
Όποια πίνει σε τέτοιο βαθμό έχει μεγάλη ευθύνη αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται κανείς να την βιάσει. Αυτήν μπορείς να την κατηγορήσεις για αφέλεια, βλακεία, ρίσκο, να πεις ότι πάει γυρεύοντας για προβλήματα αλλά και πάλι κανείς τρίτος δεν αποκτά δικαιώματα.
αναλογατι κανει οταν εχει πιει.

αν απλως κυκλοφορει μεθυσμενη, ειναι αυτο που λες.

αν πανω στο μεθυσι της, φερει καποιον σπιτι της, κατεβασει το βρακι της και στηθει στα 4, λυπαμαι, εχει ευθυνη. δε θα κατσει ο αλλος να της κανει αλκοτεστ για να βεβαιωθει αν πραγματικα θελει πουτσα, η μιλαει το πιοτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γιάννης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 03:45
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 02:10 Το δικαστήριο δεν θα κρίνει ως ελαφρυντικό το ότι η άλλη ήταν παντελώς ηλίθια και το ότι φέρει ευθύνες έχει αποκλειστικά και μόνο συνέπειες για εκείνην.

Επιπροσθέτως σημαίνει ότι το να πούνε όλοι οι υπόλοιποι ότι φέρει ευθύνες για τον βιασμό της δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι: δικαιολογούν τον βιασμό, καταλογίζουν λιγότερες ευθύνες στον βιαστή, είναι σεξιστές και καλλιεργούν κουλτούρα βιασμού.
Κάνεις λάθος, αυτό ακριβώς σημαίνει.
Εντάξει, όταν λες στον γιο σου να βάλει μπουφάν, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι του εύχεσαι να πάθει φαρυγγίτιδα και να μείνει στο κρεβάτι 2 μήνες.

Επίσης όταν λες σε κάποιον «κάτσε, θέλω να μιλήσουμε», σημαίνει στην πραγματικότητα ότι τον μισείς βαθιά και θα ήθελες να του χώσεις δυο μπουκέτα.

Αφού αρχίσαμε να λέμε μαλακίες για το τι σημαίνει το ένα και το άλλο, ας πούμε μερικές ακόμα. Σταματήστε να βαφτίζετε συμπεριφορές και έννοιες με όρους που κατεβαίνουν στην κούτρα σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:19
hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:08 Κουλτούρα βιασμού είναι να θεωρείς την γυναίκα αντικείμενο, να την παντρεύεις από τα 13 και να θεωρείς ότι θα είναι πάντα διαθέσιμη για σεξ, ακόμα κι όταν ξεκάθαρα λέει ότι δεν θέλει και να μην υπάρχει νόμος να την προστατεύει.

Δηλαδή απολύτως τίποτα που να έχει σχέση με την χώρα μας.
Να προσθέσουμε και την επίρριψη ευθυνών στο θύμα; Την εν μέρει ή και πλήρη δικαιολόγηση του θύτη; την στοχοποίηση του θύματος; Υπάρχουν αυτά στην ελληνική κοινωνία;
οχι, δεν υπαρχουν. καθολου. ας μην ξεχναμε οτι ολοι εχουμε μαναδες, κορες, αδελφες, γυναικες, και οταν ακουμε για τετοια εγκληματα σκεφτομαστε οτι και αυτες κινδυνευουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”