!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45
Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.
Ναι, την έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση και θα έπρεπε σε όλους να είναι αντιληπτό ότι το προκλητικό ντύσιμο και το ελαφρύ ντύσιμο δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ούτε καν μοιάζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Και να ξαναπούμε άλλη μια ότι ούτε το ελαφρύ ούτε το προκλητικό ούτε το σεμνό ντύσιμο είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:33
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:31
georgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20 Λες να μην είπαν και ποτέ καμιά γυναίκα «τσούλα», «πουτάνα» και «φτηνή»;
Όχι, πουτάνα και φθηνή δεν είπα ποτέ καμμιά γυναίκα. Φθηνή δεν γνώρισα καμμιά. Μερικές παραήταν ακριβές, μάλιστα.
Τσουλα; :lol:
Μα, νομίζω ότι ήταν σαφές αυτό που έγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:37
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:33
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:31

Όχι, πουτάνα και φθηνή δεν είπα ποτέ καμμιά γυναίκα. Φθηνή δεν γνώρισα καμμιά. Μερικές παραήταν ακριβές, μάλιστα.
Τσουλα; :lol:
Μα, νομίζω ότι ήταν σαφές αυτό που έγραψα.
Στην Καντι Κάντι να τα πεις αυτά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:36 Και να ξαναπούμε άλλη μια ότι ούτε το ελαφρύ ούτε το προκλητικό ούτε το σεμνό ντύσιμο είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.
Βάλε ένα σίγμα ανάμεσα στο όμικρον και το κάπα.

Το δε προκλητικό ντύσιμο σημαίνει είτε ότι η γυναίκα ψάχνεται να πηδηχτεί είτε ότι είναι απλά μαλακισμένη και της αρέσει να προκαλεί -επειδή είναι μαλακισμένη. Λέγεται και σεξουαλική παρενόχληση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat »

Το μη-συναινετικό κωλοδαχτύλιασμα την ώρα του σεξ, θεωρείται βιασμός;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:39 Το δε προκλητικό ντύσιμο σημαίνει είτε ότι η γυναίκα ψάχνεται να πηδηχτεί είτε ότι είναι απλά μαλακισμένη και της αρέσει να προκαλεί -επειδή είναι μαλακισμένη. Λέγεται και σεξουαλική παρενόχληση.
+30 σελίδες το νήμα από αυτό το ποστ. :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:39
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:36 Και να ξαναπούμε άλλη μια ότι ούτε το ελαφρύ ούτε το προκλητικό ούτε το σεμνό ντύσιμο είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.

Το δε προκλητικό ντύσιμο σημαίνει είτε ότι η γυναίκα ψάχνεται να πηδηχτεί είτε ότι είναι απλά μαλακισμένη και της αρέσει να προκαλεί -επειδή είναι μαλακισμένη. Λέγεται και σεξουαλική παρενόχληση.
Να μην κοιτάτε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

78 σελίδες για ένα θέμα-μαλακία.
Να μην κοιτάτε.
Το ίδιο μπορεί κανείς να πεί και για τις γυναίκες όταν φοράει ένας άνδρας στενό παντελόνι, κλπ. Το μάτι θα πάει εκεί θέλεις δε θέλεις, κι αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.
Δεν υπάρχει το εγώ έβαλα το ξώβυζο αλλά έχω την αξίωση εσύ να μην κοιτάς.
Φυσικά άλλο να κοιτάξεις και να σκεφτείς κάτι, άλλο να κάνεις κάτι, άλλο να συνεχίσεις κάτι αν η άλλη δε θέλει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:54 78 σελίδες για ένα θέμα-μαλακία.
Να μην κοιτάτε.
Το ίδιο μπορεί κανείς να πεί και για τις γυναίκες όταν φοράει ένας άνδρας στενό παντελόνι, κλπ. Το μάτι θα πάει εκεί θέλεις δε θέλεις, κι αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.
Δεν υπάρχει το εγώ έβαλα το ξώβυζο αλλά έχω την αξίωση εσύ να μην κοιτάς.
Ε δεν γίνεται αφού είναι σεξουαλική παρενόχληση το ξωβυζο, χωρίς να σε ακουμπάω καν,χωρίς να σου μιλάω ,χωρίς να σε κοιτάζω ο μόνος τρόπος να προστατευτείς είναι να μην κοιτάς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:51
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:39

Να μην κοιτάτε.
Αυτό θα έλεγες κι αν το σενάριο ήταν «έρχομαι και κατεβάζω τα παντελόνια μου μπροστά σε γυναίκες που κάθονται σε ένα μπαράκι» ή θα έλεγες ότι είναι σεξουαλική παρενόχληση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:51 Να μην κοιτάτε.
Έτσι. Σου θυμίζει κάτι το παρακάτω;

Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ST48410 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:46
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:39 Το δε προκλητικό ντύσιμο σημαίνει είτε ότι η γυναίκα ψάχνεται να πηδηχτεί είτε ότι είναι απλά μαλακισμένη και της αρέσει να προκαλεί -επειδή είναι μαλακισμένη. Λέγεται και σεξουαλική παρενόχληση.
+30 σελίδες το νήμα από αυτό το ποστ. :)
Μα δε ξέρεις τι πστς* είναι καθώς όχι μόνο και μιλάει απολύτως σοβαρά και καρατρολλάρει και γίνονται τρίγκερντ οι γνωστοί άγνωστοι 😊
Είτε χρησιμοποιήσεις τους παραλογισμούς των φεμιναζί (μανσπρέντινγκ πχ
Spoiler
μανσπρέντινγκ ρε μλκ, σοβαρά 😊
σαν λογική(νατηνκάνειοΘεός) είτε την παραδοσιακή Πατροπαράδοτη 😘 λογική που όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η διαπίστωση στέκει.
Θα με πεις γιατί.
Γιατί ακόμη και με ένα ας το πούμε σεμνό - καθημερινό ντύσιμο αν μία γυναίκα βάψει τα χείλη κτλ της αυτό και μόνο φτάνει για να στείλει τα αντίστοιχα μηνύματα σε έναν άντρα, είμαστε χάρντκόουντητ έτσι από το εργοστάσιο βλέπεις 😊, όταν ένας άντρας εντοπίσει κόκκινα χείλη κτλ λοκάρει υποσυνείδητα γιατί το κόκκινο χρώμα αυτομάτως σημαίνει διέγερση > και βάλε μόνος σου την ακολουθία εδώ, άντρας είσαι 😎
Αν με ρωτήσεις εμένα αυτό είναι κυριολεκτικά σ-ε-ξ-ο-υ-α-λ-ι-κ-ή π-α-ρ-ε-ν-ό-χ-λ-η-
-σ-η (101), το βάζω έτσι για να κάνω τρίγκερ 😘
Φαντάσου τώρα τον συνδυασμό με το πραγματικά προκλητικό που στάνταρ συνοδεύεται από βαψίματα αρώματα και τα σέα, φαντάζεσαι γιατί ανωμαλάρες μιλάμε ρε φίλε; 😊 γάμα τα, και γω και σίγουρα ο φίλος μου ο Μπίστης νομίζουμε ότι είμαστε ανωμαλάρες οι ίδιοι. γιατί μπι μου; επειδής ακούμε Μπαχ; ανωτερότητα κι ετς;
Ναι ρε κουφάλες,
γαμώ τον Πειραιά σας.

*με την #νοχόμο έννοια πάντα ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 13 Ιαν 2020, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:18
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:15
hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:55

Δεν υπάρχουν σε κανέναν παράλογο βαθμό, οπότε να μην τα προσθέσεις. Ούτε στοχοποίηση του θύματος ούτε δικαιολόγηση του βιαστή ούτε επίρριψη παράλογων ευθυνών στο θύμα.
Δεν υπάρχουν σε παράλογο βαθμό με το δεν υπάρχουν έχει διαφορά.
Ναι, έχει την διαφορά ότι δεν μπορείς να ονομάσεις «κουλτούρα βιασμού» το να πω ότι η γκόμενα που κατέβασε 10 σφηνάκια και πήγε στο σπίτι τριών τελείως αγνώστων που συνάντησε στο μπαρ και κατόπιν βιάστηκε έχει ευθύνες.
Αυτό ακριβώς είναι η κουλτούρα βιασμού Χέλη. Αυτό ακριβώς. Να προσάπτεις ευθύνες στο θύμα. Το "ας μην έπινε". Το "τι δουλεια είχε να πάει σπίτι τους". Το κάθε λογής "ας πρόσεχε". Το οτιδήποτε αφαιρεί έστω και 0.0000001% της ευθύνης από τους βιαστες.

Φυσικά και μπορείς να λές ό,τι θέλεις, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την ύπαρξη κουλτούρας βιασμού, ειδικά όσον αφορά αυτό που έγραψες παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιάννης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 01:32
hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:18
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:15

Δεν υπάρχουν σε παράλογο βαθμό με το δεν υπάρχουν έχει διαφορά.
Ναι, έχει την διαφορά ότι δεν μπορείς να ονομάσεις «κουλτούρα βιασμού» το να πω ότι η γκόμενα που κατέβασε 10 σφηνάκια και πήγε στο σπίτι τριών τελείως αγνώστων που συνάντησε στο μπαρ και κατόπιν βιάστηκε έχει ευθύνες.
Αυτό ακριβώς είναι η κουλτούρα βιασμού Χέλη. Αυτό ακριβώς. Να προσάπτεις ευθύνες στο θύμα. Το "ας μην έπινε". Το "τι δουλεια είχε να πάει σπίτι τους". Το κάθε λογής "ας πρόσεχε". Το οτιδήποτε αφαιρεί έστω και 0.0000001% της ευθύνης από τους βιαστες.

Φυσικά και μπορείς να λές ό,τι θέλεις, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την ύπαρξη κουλτούρας βιασμού, ειδικά όσον αφορά αυτό που έγραψες παραπάνω.
Ποιο είναι κουλτούρα βιασμού;
Η διαπίστωση ότι οι γυναίκες με το κατάλληλο ντύσιμο (εγώ βάζω και το μακιγιάζ τα αρώματα κτλ διότι τα θεωρώ μέρος της "εικόνας") βιολογικά ερεθίζουν τον μέσο αντρικό εγκέφαλο σεξουαλικά;
Τον ρωτήσαμε τον άντρα; θέλει να τον παρενοχλούν, τριγκάρωντας συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου του, σεξουαλικά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”