!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:43
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:27

Διάβασες καθόλου τι έγραψα; Είπα ότι κάποια μπορεί να είναι 50-50 αν θα προχωρήσει. Αν επιλέξει να προχωρήσει είναι 100% συναίνεση. Αν όχι είναι 100% μη συναίνεση. Εάν κάποιος δεν έχει συναίνεση και προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη παρά τη θέληση της αλλης, είναι βιασμός. Κανονικοτατος. Είναι κατανοητό αυτό;
Για τις μουρλές του συντάγματος μπορεί να ήταν βιασμός ακόμη κι αν ο τύπος έλεγε "άντε γεια" πριν καν τις ακουμπήσει. Δεν πρόκειται να μπω στη "λογική¨ της κάθε σαλταρισμένης.

Και ακριβώς γι' αυτό έκανα μια πρόχειρη αναπαράσταση για το πως θα κριθεί από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος ως βιαστής. Τι θα λειτουργήσει ως ποσοστιαίο ελαφρυντικό και τι όχι.

Αν αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει η οποιαδήποτε από τις τρεις ή χίλιες δεκατρείς που χορεύουν και λαλούν, είναι δικό της πρόβλημα και τέτοιο θα παραμείνει.
Μα και βέβαια είναι μουρλές οι κοπέλες του Συντάγματος. Μα να μην καταλαβαίνουν ότι ο άντρας ατη σεξουαλική του διέγερση χάνει την συνειδητότητά του και δεν μπορεί να σταματήσει. Και φωνάζουν ο βιαστής είσαι εσύ στην νοοτροπία της πατριαρχίας και τις μορφές εξουσίας. Θεόμουρλες λέμε
Εντάξει, μπορεί να μην είναι θεόμουρλες αλλά απλώς πανάσχετες με το αντικείμενο που διαχειρίζονται και με τα οποιαδήποτε λογικά σχήματα γενικώς.

Αυτό που κάποιος πρέπει να τους ζωγραφίσει με μεγάλα σχέδια και φωτεινά χρώματα γιατί διαφορετικά δεν, είναι ότι ναι, ο βιασμός είναι έγκλημα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Αλλά ο προσδιορισμός του ως έγκλημα, δεν ξεκινά από τη στιγμή που η γυναίκα αποφασίζει ότι είναι έγκλημα. Η χρονομέτρηση και αξιολόγηση της φάσης ως αμιγώς εγκληματικής, ξεκινά από την αρχή της ιστορίας.

Ας καταλάβουν αυτό και μετά βλέπουμε. Κατά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να μοιράζουν πόνο ή κλαυσίγελο για πολύ καιρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:43

Για τις μουρλές του συντάγματος μπορεί να ήταν βιασμός ακόμη κι αν ο τύπος έλεγε "άντε γεια" πριν καν τις ακουμπήσει. Δεν πρόκειται να μπω στη "λογική¨ της κάθε σαλταρισμένης.

Και ακριβώς γι' αυτό έκανα μια πρόχειρη αναπαράσταση για το πως θα κριθεί από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος ως βιαστής. Τι θα λειτουργήσει ως ποσοστιαίο ελαφρυντικό και τι όχι.

Αν αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει η οποιαδήποτε από τις τρεις ή χίλιες δεκατρείς που χορεύουν και λαλούν, είναι δικό της πρόβλημα και τέτοιο θα παραμείνει.
Μα και βέβαια είναι μουρλές οι κοπέλες του Συντάγματος. Μα να μην καταλαβαίνουν ότι ο άντρας ατη σεξουαλική του διέγερση χάνει την συνειδητότητά του και δεν μπορεί να σταματήσει. Και φωνάζουν ο βιαστής είσαι εσύ στην νοοτροπία της πατριαρχίας και τις μορφές εξουσίας. Θεόμουρλες λέμε
Εντάξει, μπορεί να μην είναι θεόμουρλες αλλά απλώς πανάσχετες με το αντικείμενο που διαχειρίζονται και με τα οποιαδήποτε λογικά σχήματα γενικώς.

Αυτό που κάποιος πρέπει να τους ζωγραφίσει με μεγάλα σχέδια και φωτεινά χρώματα γιατί διαφορετικά δεν, είναι ότι ναι, ο βιασμός είναι έγκλημα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Αλλά ο προσδιορισμός του ως έγκλημα, δεν ξεκινά από τη στιγμή που η γυναίκα αποφασίζει ότι είναι έγκλημα. Η χρονομέτρηση και αξιολόγηση της φάσης ως αμιγώς εγκληματικής, ξεκινά από την αρχή της ιστορίας.

Ας καταλάβουν αυτό και μετά βλέπουμε. Κατά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να μοιράζουν πόνο ή κλαυσίγελο για πολύ καιρό.
Ίσως για αρχή να ζωγραφίσουμε με γράμματα νέον το
σχετικά με τον βιασμό
ότι το θύμα δεν φέρει ευθύνη για τον βιασμό του
Δεν είναι θέμα ντυσίματος ή πρόκλησης
Δεν οφείλει καμία και κανένας σεξ σε κανεναν για κανένα λόγο,ούτε γιατί πήγαν να δουν την ανατολή,ούτε γιατί πήγε σπίτι του,ούτε επειδή κάβλωσε ο άλλος. Γενικά στα @@ μας άμα κάβλωσε,ας τον παίξει. Όταν σου επιβάλει το σεξ με οποιοδήποτε τρόπο παρά τη θέληση σου είναι βιασμός. Να το.λετε τρεις φορές την ημέρα σαν το Πάτερ ημών για να εξορκίζετε την πατριαρχία από μέσα σας.
Α και το ότι οι άντρες δεν έχουν ζωώδη ένστικτα,δεν είναι ζωα. Είμαστε ίσοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Νομιζω οτι πρεπει να αναλαβει ο συντονισμος και να κλειδωθει το νημα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:31 Νομιζω οτι πρεπει να αναλαβει ο συντονισμος και να κλειδωθει το νημα.
τρελός είσαι; αστο ήσυχο, μια χαρά πάει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:15

Ίσως για αρχή να ζωγραφίσουμε με γράμματα νέον το
σχετικά με τον βιασμό
ότι το θύμα δεν φέρει ευθύνη για τον βιασμό του
Δεν είναι θέμα ντυσίματος ή πρόκλησης
Δεν οφείλει καμία και κανένας σεξ σε κανεναν για κανένα λόγο,ούτε γιατί πήγαν να δουν την ανατολή,ούτε γιατί πήγε σπίτι του,ούτε επειδή κάβλωσε ο άλλος. Γενικά στα @@ μας άμα κάβλωσε,ας τον παίξει. Όταν σου επιβάλει το σεξ με οποιοδήποτε τρόπο παρά τη θέληση σου είναι βιασμός. Να το.λετε τρεις φορές την ημέρα σαν το Πάτερ ημών για να εξορκίζετε την πατριαρχία από μέσα σας.
Α και το ότι οι άντρες δεν έχουν ζωώδη ένστικτα,δεν είναι ζωα. Είμαστε ίσοι.
Καλά, πηγαίνετε να πουλήσετε αυτήν τη μαγκιά σε κάποιον δικαστή ή δικαστίνα ή ρωτήστε πρώτα τη γνώμη κάποιων δικηγόρων, να δούμε τι θα σας πουν.

Το κωμικό στην ιστορία είναι ενώ υπάρχει τόση φαινομενική άνεση στη διαχείριση του θέματος, υπάρχει συγχρόνως και ανυπόφορη κλάψα για το διασυρμό που θα υποστεί μια γυναίκα αν προβεί σε καταγγελία και τα συνήθη μπλαμπλα

Ιδού η Ρόδος ιδού και το συναινετικό πήδημα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:31 Νομιζω οτι πρεπει να αναλαβει ο συντονισμος και να κλειδωθει το νημα.
Χαλάρωσε ρε τύπε. Υπάρχουν ακόμα πολλές φαντασιώσεις για να γραφτούν και να κριθούν ως βιασμός ή όχι.

Λοιπόν, είχαμε μείνει εκεί που η τύπισσα πάει στο σπίτι του τύπου να δούνε την ανατολή, αλλά εν τέλει δεν θέλει να κάνουνε σεξ και ο τύπος πρέπει να την γυρίσει πίσω.

Αν πάνε στο σπίτι της τύπισσας και πάλι ξενερώσει αυτή, θα πρέπει να τον γυρίσει πίσω τον τύπο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:36

Καλά, πηγαίνετε να πουλήσετε αυτήν τη μαγκιά σε κάποιον δικαστή ή δικαστίνα ή ρωτήστε πρώτα τη γνώμη κάποιων δικηγόρων, να δούμε τι θα σας πει.

Το κωμικό στην ιστορία είναι ενώ υπάρχει τόση φαινομενική άνεση στη διαχείριση του θέματος, υπάρχει συγχρόνως και ανυπόφορη κλάψα για το διασυρμό που θα υποστεί μια γυναίκα αν προβεί σε καταγγελία και τα συνήθη μπλαμπλα

Δηλαδή τι θα σου πει ο δικαστής βρε Γαλή μου; Α κοπελια ήθελες και τα έπαθες;
Και καμία μαγκιά. Η αλήθεια είναι.
Δεν παθαίνει τίποτα,κάνεις ποτέ και για κανένα λόγο αν καβλώσει και δεν πηδήξει. Τίποτα απολύτως. Ας το πάρουν χαμπάρι άντρες και γυναίκες να σταματήσει αυτή η καραμελίτσα της πρόκλησης που δικαιολογεί στο μυαλό ορισμένων τέτοιες πράξεις.
Α σχετικά με τον διασυρμό που λες, κάτσε σκέψου πρώτα τι είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να μην καταγγείλει τον βιασμό. Αλλά τι λέω. Για σένα αυτος που θα βιάσει την άλλη στο αυτοκίνητο ( στο περιστατικό που έγραψα) είναι απλά ο μαλάκας που όλες λίγο πολύ έχουμε γνωρίσει. Αλλά μετά οι μουρλες στο Σύνταγμα θα ξεκινήσουν ιδεολογία ψεύτικων βιασμών. Οι τόσα χρόνια μισογυνηδες, ινσελς, mgtw και λοιπά λουλούδια δεν προάγουν ιδεολογίες άρρωστες. Σας ετσουξαν οι φεμινίστριες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:49

Καλά, πηγαίνετε να πουλήσετε αυτήν τη μαγκιά σε κάποιον δικαστή ή δικαστίνα ή ρωτήστε πρώτα τη γνώμη κάποιων δικηγόρων, να δούμε τι θα σας πει.

Δεν παθαίνει τίποτα,κάνεις ποτέ και για κανένα λόγο αν καβλώσει και δεν πηδήξει. Τίποτα απολύτως. Ας το πάρουν χαμπάρι άντρες και γυναίκες να σταματήσει αυτή η καραμελίτσα της πρόκλησης που δικαιολογεί στο μυαλό ορισμένων τέτοιες πράξεις.
Α σχετικά με τον διασυρμό που λες, κάτσε σκέψου πρώτα τι είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να μην καταγγείλει τον βιασμό. Αλλά τι λέω. Για σένα αυτος που θα βιάσει την άλλη στο αυτοκίνητο ( στο περιστατικό που έγραψα) είναι απλά ο μαλάκας που όλες λίγο πολύ έχουμε γνωρίσει. Αλλά μετά οι μουρλες στο Σύνταγμα θα ξεκινήσουν ιδεολογία ψεύτικων βιασμών. Οι τόσα χρόνια μισογυνηδες, ινσελς, mgtw και λοιπά λουλούδια δεν προάγουν ιδεολογίες άρρωστες. Σας ετσουξαν οι φεμινίστριες.
Το ότι ανεξαρτήτως του τι διαβάζεις το μεταφράζεις με το πρόγραμμα που έχεις στο κεφαλάκι σου, το έχω αποδεχθεί. Οπότε, δεν θα επιχειρήσω περαιτέρω επεξηγήσεις.

Αναφορικά δε με το τσούξιμο, δεν βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ φεμινιστριών και ινσέλς.

Εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Aς αφησω αυτο εδω

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... women.html

Ελληνοκυπριος τιμωρος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Κορίτσια χαλαρώστε
Αν δεν μπορείτε να γλυτώσετε έναν βιασμό
Κάθεστε και τον απολαμβάνετε !! :smt005:

Ωχ τι έχω να ακούσω τώρα για ... κουλτούρα βιασμού και τα συναφή :oops:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:04
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 23:49

Το ότι ανεξαρτήτως του τι διαβάζεις το μεταφράζεις με το πρόγραμμα που έχεις στο κεφαλάκι σου, το έχω αποδεχθεί. Οπότε, δεν θα επιχειρήσω περαιτέρω επεξηγήσεις.

Αναφορικά δε με το τσούξιμο, δεν βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ φεμινιστριών και ινσέλς.

Εσύ;
Εγώ βλεπω.

Que Sera, Sera...
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:04
σε ποιες φεμινίστριες αναφέρεσαι;

Μορφές του φεμινισμού
Μορφές ισότητας:
αμερόληπτος φεμινισμός
ατομιστικός φεμινισμός
φιλελεύθερος φεμινισμός
Μορφές γυναικοκεντρισμού:
πολιτιστικός φεμινισμός
φεμινισμός φύλου
ποπ φεμινισμός
ριζοσπαστικός φεμινισμός
Πίστη στην καταπίεση από την πατριαρχία:
αναρχοφεμινισμός
Γαλλικός φεμινισμός
ριζοσπαστικός φεμινισμός
Πίστη στην καταπίεση από τον καπιταλισμό:
Μαρξιστικός φεμινισμός
σοσιαλιστικός φεμινισμός
Διαφορές αποκλειστικά πολιτισμικές, όχι βιολογικές:
Αμαζονικός φεμινισμός
ψυχοαναλυτικός φεμινισμός
Απομονωτισμός/διαχωρισμός:
λεσβιακός φεμινισμός
διαχωριστικός φεμινισμός
μη-Δυτικοί:
φεμινισμός τρίτου κόσμου
μετααποικιακός φεμινισμός
σεξουαλικά φιλελεύθερος φεμινισμός
Υποκατηγορίες του φεμινισμού
Αμαζονικός φεμινισμός
Αναρχοφεμινισμός
πολιτιστικός φεμινισμός
οικοφεμινισμός
αμερόληπτος φεμινισμός
υπαρξιακός φεμινισμός
φεμιναζισμός
ατομιστικός φεμινισμός
Γαλλικός φεμινισμός
Ινδικός φεμινισμός
φεμινισμός φύλου
λεσβιακός φεμινισμός
φιλελεύθερος φεμινισμός
αντρικός φεμινισμός
Μαρξιστικός φεμινισμός
υλιστικός φεμινισμός
ποπ φεμινισμός
μετααποικιακός φεμινισμός
φεμινισμός διαφορών
μεταμοντέρνος φεμινισμός
σεξουαλικά φιλελεύθερος φεμινισμός
ψυχαναλυτικός φεμινισμός
ριζοσπαστικός φεμινισμός
διαχωριστικός φεμινισμός
σοσιαλιστικός φεμινισμός
πνευματικός φεμινισμός
φεμινισμός προσωπικής άποψης
φεμινισμός τρίτου κόσμου
υπερεθνικός φεμινισμός
τρανσφεμινισμός
γούμανισμ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

georgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20 Λες να μην είπαν και ποτέ καμιά γυναίκα «τσούλα», «πουτάνα» και «φτηνή»;
Όχι, πουτάνα και φθηνή δεν είπα ποτέ καμμιά γυναίκα. Φθηνή δεν γνώρισα καμμιά. Μερικές παραήταν ακριβές, μάλιστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:31
georgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20 Λες να μην είπαν και ποτέ καμιά γυναίκα «τσούλα», «πουτάνα» και «φτηνή»;
Όχι, πουτάνα και φθηνή δεν είπα ποτέ καμμιά γυναίκα. Φθηνή δεν γνώρισα καμμιά. Μερικές παραήταν ακριβές, μάλιστα.
Τσουλα; :lol:

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”