Γενικά μιλάμε, από τη στιγμή που ο γαύρος έχασε την ΕΠΟ.
Το σημερινό ήταν αδιάφορο για την Άεκ και τον Μελισσανίδη.
Γενικά μιλάμε, από τη στιγμή που ο γαύρος έχασε την ΕΠΟ.
αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...
Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθιΚόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:45αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...![]()
βλεπεις τι καλος ειμαι ομως,νταμπλ αηττητος και τριτο σερι χουνερι σε εκανα και δεν μπηκα να σας πικαρω.κυριος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άσε τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό.
Έχει να πάει πλέι οφ χαριλαουGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:46Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθιΚόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:45αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...![]()
βλεπεις τι καλος ειμαι ομως,νταμπλ αηττητος και τριτο σερι χουνερι σε εκανα και δεν μπηκα να σας πικαρω.κυριος![]()
ετσι παρακαλα!GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:46Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθιΚόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:45αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...![]()
βλεπεις τι καλος ειμαι ομως,νταμπλ αηττητος και τριτο σερι χουνερι σε εκανα και δεν μπηκα να σας πικαρω.κυριος![]()
Το γηπεδο ισοδυναμει με πολλα πολλα λεφτα στην τσεπη του τιγρη(και του κοκκαλη φυσικα που το χει παρει εργολαβια)kameron έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:50Άσε τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό.
Πήρες ένα πρωτάθλημα και κυρίως σου φτιάχνει γήπεδο που ισοδυναμεί με πολλά, πολλά πρωταθλήματα, από μόνο του αυτό αρκεί για να τον έχετε (σχεδόν) σε μεγαλύτερη εκτίμηση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
jason έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:52Έχει να πάει πλέι οφ χαριλαουGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:46Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθιΚόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:45
αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...![]()
Ρε εγω δεν σου χα πει οτι το παιχνιδι ειναι ασος εδω και μερες;Κόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:53ετσι παρακαλα!GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:46Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθιΚόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:45
αμα σας τσουζει πολυ πες μου να μην γραψω τιποτα αλλο,να περιμενω το αρθρο του νικολακο που θα διαβασετε και να μπω μετα.οτι θες...![]()
ενα στομα μια φωνη...!
![]()
μονος εναντιον ολων!υπερβαση θα ειναι σε τετοιο τοξικο περιβαλλον αν συμβει ,το ξερετε καλα,αλλα εκει ειναι και η ελπιδα σας!![]()
Φετος κερδισες 1-0 με αβαβα πεναλτι το πρώτο σου ΝΤΕΡΜΠΙ και μιλάς για ΠΑΟΚΑΡΑ!!!Κόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:35 αχ κιτρινογαυρε μου,η επιτροπη του αυγενακη σου απεμεινε να ελπιζεις!
μονη η ΠΑΟΚαρα εναντιον ολων....
Εσύ δεν έχεις καμίαGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:55Ρε εγω δεν σου χα πει οτι το παιχνιδι ειναι ασος εδω και μερες;Κόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:53ετσι παρακαλα!GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:46
Μας τσουζεις κοκορα δεν αντεχουμε.Με την ευκαιρια και ο γαυρος για αηττητο νταμπλ παει φετος κρατα μικρο καλαθι![]()
ενα στομα μια φωνη...!
![]()
μονος εναντιον ολων!υπερβαση θα ειναι σε τετοιο τοξικο περιβαλλον αν συμβει ,το ξερετε καλα,αλλα εκει ειναι και η ελπιδα σας!![]()
![]()
Εβγαλε και ο τιγρης ανακοινωση για τα ματια του κοσμου,συγχαρητηρια για την πρωτη σου νικη σε ντερμπι φετος![]()
Και δεν προβλεπεται να κανω ουτε στα πλει οφjason έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:57Εσύ δεν έχεις καμίαGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:55Ρε εγω δεν σου χα πει οτι το παιχνιδι ειναι ασος εδω και μερες;Κόκκορας έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:53
ετσι παρακαλα!ενα στομα μια φωνη...!
![]()
![]()
Εβγαλε και ο τιγρης ανακοινωση για τα ματια του κοσμου,συγχαρητηρια για την πρωτη σου νικη σε ντερμπι φετος![]()
![]()
Γι'αυτό λέω ότι είστε άδικοι.GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:53
Το γηπεδο ισοδυναμει με πολλα πολλα λεφτα στην τσεπη του τιγρη(και του κοκκαλη φυσικα που το χει παρει εργολαβια)![]()