Πες του και για το ΝΑΤ που οι κυβερνήσεις το ρήμαξαν βάζοντας σε αυτό και άλλους να παίρνουν χωρίς να έχουν δώσει ποτέ. Τι ήταν το ΝΑΤ και τι έγινε!Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:44To υπογραμμισμένο το έγραψα εγώ και απαντώ:Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:58 Με τους μισθούς επι δραχμης οι εισφορές σε σημερινές τιμές ήταν αστείες. Αυτό το πλήρωσα τα κέρατα μου το λένε όλοι και περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο οι 30000 δρχ το μήνα που πλήρωναν στα ειτις να τους δώσουν 2-3 χιλιάρικα ευρώ το μήνα σήμερα. Αυτό το μου τα χρωστάτε γιατί υπολόγιζα να κονομαω στα γεράματα είναι ότι πιο εμετικό έχει ακουστεί ιδίως όταν ακούγεται από δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η από δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας. Κανονικά πρέπει να τους ζητηθούν και χρήματα πίσω.
1/ Όλα μου τα χρόνια δούλεψα στον ΙΤ. Κακώς ανακατεύεις δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας.
2/ ΔΕΝ υπολόγιζα να κονομάω στα γεράματα και εμετικός είσαι εσύ που με συκοφαντείς. Απόδειξη ότι έχω κάνει την μπάζα μου και η πολύ χαμηλή μου σύνταξη δεν με ζορίζει.
3/ Σαν εργαζόμενος στον ναυτιλιακό τομέα, οι αποδοχές μου ήταν σε εισηγμένο συνάλλαγμα που η χώρα το είχε/έχει τεράστια ανάγκη, για να ξοδεύετε εσείς μέρος από αυτό αγοράζοντας εισαγόμενες μαλακίες. Από αυτή την σκοπιά η χώρα χρωστάει και μένα και στο συνάφι μου, αλλά ποτέ δεν το κάναμε θέμα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ foscilis
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ foscilis
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σύμφωνοι ειδικά για ναυτικους (γνωρίζω από τον παππού μου) όντως οι εισφορές ήταν πραγματικές και σε σκληρό συνάλλαγμα. Αυτό.που εννοώ είναι ότι για.καθε έναν νανδρο.που έδωσε τα κέρατα του υπάρχουν 30 φωτοπουλοι (δεητζης με.ειδικοτητα ανεβοκατεβάσματα διακοπής) που κρύβονται από πίσω και απαιτούν ισότητα στις απολαβές ξεχνώντας βολικά την ισότητα στις εισφορές και στον χρόνο ασφάλισης. Είναι το αντίστοιχο που οι πρωτοκολατζουδες της ΔΕΗ κρύβονται πίσω α0ο τους εναεριτες, που οι εποπ στα ΚΑΑΥ κρύβονται πίσω από τα πληρώματα υποβρυχίων, από ειδικοδυναμιτες και απο πιλότους μαχητικών, που ο αποσπασμένος κύστης σε γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κρύβεται πίσω από τον φιλόλογο στο Σουφλί κλπ.Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:44To υπογραμμισμένο το έγραψα εγώ και απαντώ:Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:58 Με τους μισθούς επι δραχμης οι εισφορές σε σημερινές τιμές ήταν αστείες. Αυτό το πλήρωσα τα κέρατα μου το λένε όλοι και περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο οι 30000 δρχ το μήνα που πλήρωναν στα ειτις να τους δώσουν 2-3 χιλιάρικα ευρώ το μήνα σήμερα. Αυτό το μου τα χρωστάτε γιατί υπολόγιζα να κονομαω στα γεράματα είναι ότι πιο εμετικό έχει ακουστεί ιδίως όταν ακούγεται από δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η από δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας. Κανονικά πρέπει να τους ζητηθούν και χρήματα πίσω.
1/ Όλα μου τα χρόνια δούλεψα στον ΙΤ. Κακώς ανακατεύεις δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας.
2/ ΔΕΝ υπολόγιζα να κονομάω στα γεράματα και εμετικός είσαι εσύ που με συκοφαντείς. Απόδειξη ότι έχω κάνει την μπάζα μου και η πολύ χαμηλή μου σύνταξη δεν με ζορίζει.
3/ Σαν εργαζόμενος στον ναυτιλιακό τομέα, οι αποδοχές μου ήταν σε εισηγμένο συνάλλαγμα που η χώρα το είχε/έχει τεράστια ανάγκη, για να ξοδεύετε εσείς μέρος από αυτό αγοράζοντας εισαγόμενες μαλακίες. Από αυτή την σκοπιά η χώρα χρωστάει και μένα και στο συνάφι μου, αλλά ποτέ δεν το κάναμε θέμα.
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πρωτομπαρκάρισα το 1971 και σταμάτησα το 2011, με τα περισσότερα χρόνια να είναι σε ναυτιλιακές = 40 χρόνια - 5ετία στην Βραζιλία = 35 χρόνια πλήρη στην Ελλάδα.Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:54Σύμφωνοι ειδικά για ναυτικους (γνωρίζω από τον παππού μου) όντως οι εισφορές ήταν πραγματικές και σε σκληρό συνάλλαγμα. Αυτό.που εννοώ είναι ότι για.καθε έναν νανδρο.που έδωσε τα κέρατα του υπάρχουν 30 φωτοπουλοι (δεητζης με.ειδικοτητα ανεβοκατεβάσματα διακοπής) που κρύβονται από πίσω και απαιτούν ισότητα στις απολαβές ξεχνώντας βολικά την ισότητα στις εισφορές και στον χρόνο ασφάλισης. Είναι το αντίστοιχο που οι πρωτοκολατζουδες της ΔΕΗ κρύβονται πίσω α0ο τους εναεριτες, που οι εποπ στα ΚΑΑΥ κρύβονται πίσω από τα πληρώματα υποβρυχίων, από ειδικοδυναμιτες και απο πιλότους μαχητικών, που ο αποσπασμένος κύστης σε γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κρύβεται πίσω από τον φιλόλογο στο Σουφλί κλπ.Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:44To υπογραμμισμένο το έγραψα εγώ και απαντώ:Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:58 Με τους μισθούς επι δραχμης οι εισφορές σε σημερινές τιμές ήταν αστείες. Αυτό το πλήρωσα τα κέρατα μου το λένε όλοι και περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο οι 30000 δρχ το μήνα που πλήρωναν στα ειτις να τους δώσουν 2-3 χιλιάρικα ευρώ το μήνα σήμερα. Αυτό το μου τα χρωστάτε γιατί υπολόγιζα να κονομαω στα γεράματα είναι ότι πιο εμετικό έχει ακουστεί ιδίως όταν ακούγεται από δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η από δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας. Κανονικά πρέπει να τους ζητηθούν και χρήματα πίσω.
3/ Σαν εργαζόμενος στον ναυτιλιακό τομέα, οι αποδοχές μου ήταν σε εισηγμένο συνάλλαγμα που η χώρα το είχε/έχει τεράστια ανάγκη, για να ξοδεύετε εσείς μέρος από αυτό αγοράζοντας εισαγόμενες μαλακίες. Από αυτή την σκοπιά η χώρα χρωστάει σε μένα και στο συνάφι μου, αλλά ποτέ δεν το κάναμε θέμα.
Ενοχλούμαι πολύ όταν με παίρνει η μπάλα μαζί με ΔΥ και άλλους αμελκτήρες της αγελάδας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ναι γι' αυτό ρημάχτηκε, επειδή ο Παπαντρέος έβαλε 100 αντιστασιακούς όχι επειδή οι ναυτικοί το 1978 (και άρα οι σημερινοί συνταξιούχοι) ήταν 80.000 ενώ οι σημερινοί (που πληρώνουν τις συντάξεις) είναι 20.000.Juno έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:50 Πες του και για το ΝΑΤ που οι κυβερνήσεις το ρήμαξαν βάζοντας σε αυτό και άλλους να παίρνουν χωρίς να έχουν δώσει ποτέ. Τι ήταν το ΝΑΤ και τι έγινε!
Κάθε ταμείο έχει επινοήσει μια ιστορία στις γενικές γραμμές του "είχαμε άπειρα λεφτά και μας τα φάγανε".
Η αλήθεια είναι ότι όντως είχαν πάρα πολλά λεφτά όσο δεν είχε βγει σχεδόν κανένας στη σύνταξη και όντως φαγώθηκαν σε κάποιο βαθμό από την ψευδαίσθηση ότι δε θα έρθει ποτέ το μέλλον, αλλά η κατάρευση ήταν προδιαγεγραμμένη γιατί το σύστημα ήταν σχεδιασμένο να καταρεύσει αν δεν είχες τουλάχιστον 3 φορές περισσότερους σε κάθε γενιά. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δούλεψε μόνο μία γενιά κι αυτο κούτσα κούτσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν ήταν μόνο 100 αντιστασιακοί, μπήκαν πολλές χιλιάδες κυρίως Ρωσοπόντιοι, αλλά τα νούμερα αυτά δεν βολεύουν την συνταξιουχοφοβική ιερεμιάδα σου!foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 21:27ναι γι' αυτό ρημάχτηκε, επειδή ο Παπαντρέος έβαλε 100 αντιστασιακούς όχι επειδή οι ναυτικοί το 1978 (και άρα οι σημερινοί συνταξιούχοι) ήταν 80.000 ενώ οι σημερινοί (που πληρώνουν τις συντάξεις) είναι 20.000.Juno έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:50 Πες του και για το ΝΑΤ που οι κυβερνήσεις το ρήμαξαν βάζοντας σε αυτό και άλλους να παίρνουν χωρίς να έχουν δώσει ποτέ. Τι ήταν το ΝΑΤ και τι έγινε!
Κάθε ταμείο έχει επινοήσει μια ιστορία στις γενικές γραμμές του "είχαμε άπειρα λεφτά και μας τα φάγανε".
Η αλήθεια είναι ότι όντως είχαν πάρα πολλά λεφτά όσο δεν είχε βγει σχεδόν κανένας στη σύνταξη και όντως φαγώθηκαν σε κάποιο βαθμό από την ψευδαίσθηση ότι δε θα έρθει ποτέ το μέλλον, αλλά η κατάρευση ήταν προδιαγεγραμμένη γιατί το σύστημα ήταν σχεδιασμένο να καταρεύσει αν δεν είχες τουλάχιστον 3 φορές περισσότερους σε κάθε γενιά. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δούλεψε μόνο μία γενιά κι αυτο κούτσα κούτσα.
Επιπλέον:
Πριν κάτι 10ετίες κατάντησε να παίρνει κάθε μήνα δάνειο για να πληρώνει τις συντάξεις.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:20 Εδώ και πολλές δεκαετίες το κράτος έπαιρνε τα κεφάλαια των ταμείων "δανεικά" και έδινε ένα υποτυπώδες επιτόκιο, πολύ κάτω του πληθωρισμού.
Νομίζω τα υποχρέωνε και να αγοράζουν ομόλογα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Ηράκλειτος
- †
Εδώ ο Φος έχει δίκιο. Από τη στιγμή που οι Έλληνες ναυτικοί εξαφανίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από Ινδούς, Φιλιππινέζους, whatsever, εξαφανίστηκαν και οι εισφορές.
God.exe is missing. Universe will restart.
Το ΝΑΤ είναι στην κατάντια που είναι από τα 90's. Θυμάμαι στην τηλεόραση ναυτικούς να το λένε από τότε. Μάντεψε τι έγινε στα 90's.Ηράκλειτος έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:04 Εδώ ο Φος έχει δίκιο. Από τη στιγμή που οι Έλληνες ναυτικοί εξαφανίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από Ινδούς, Φιλιππινέζους, whatsever, εξαφανίστηκαν και οι εισφορές.
100 έβαλε; Έχεις κάνει τα ψέματα, επάγγελμα.
Κανονικούς αντιστασιακού ή κονσερβοκούτηδες; Δηλαδή αυτούς που πολέμησαν για την πατρίδα ή τους κατσαπλιάδες που δουλειά είχαν να προκαλούν τους ναζί για να καίνε χωριά ως αντίποινα;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αρχισαν να βγαινουν οι μπουμερς στη συνταξη, μειωθηκε ο πληθωρισμος που σημαινει οι εισφορες σε σκληρο συναλλαγμα δε σημαιναν και πολλα και τελος ο αριθμος των ενεργων ναυτικων μειωθηκε στο μισο.
Οποιοδηποτε απο τα τρια θα ηταν αρκετο για να καταρευσει το ταμειο.
Υγ σα να μην εφτανε αυτο τη δεκαετια του 90 η συνταξη του ΝΑΤ αυξηθηκε κι αυτη απο 50% των ασφαλιστεων αποδοχων σε 65%...
Οποιοδηποτε απο τα τρια θα ηταν αρκετο για να καταρευσει το ταμειο.
Υγ σα να μην εφτανε αυτο τη δεκαετια του 90 η συνταξη του ΝΑΤ αυξηθηκε κι αυτη απο 50% των ασφαλιστεων αποδοχων σε 65%...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 12 Ιαν 2020, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
the comet the course the tail
η τάση στο σύγχρονο καπιταλισμό είναι να εξαφανιστούν εντελώς οι έλληνες. σε τι χρειάζονται;Ηράκλειτος έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:04 Εδώ ο Φος έχει δίκιο. Από τη στιγμή που οι Έλληνες ναυτικοί εξαφανίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από Ινδούς, Φιλιππινέζους, whatsever, εξαφανίστηκαν και οι εισφορές.
αναθεμα κι αν 1 στους 100 υρδαυλικους εχει χαρτια στην εφορια. το πος παραμασχαλα ισως ενας στους 10.000nowhere έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:25
εκπροσωπούσαν μια γενιά που δεν υπάρχει πια αυτοί οι παλιοί γιατροί υδραυλικοί δλδ.τώρα φωνάζεις τον 25άρη υδραυλικό και έρχεται παραμάσχαλα με το πος
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ε αυτή είναι η κατηγορία που λέω "ελάχιστη σύνταξη - ο μόνος λόγος που κατάφεραν να την πάρουν είναι ότι δεν κατάφεραν να μπούνε φυλακή"
Τι νομιμοποιηση μας τσαμπουνας οταν παιρνεις λεφτα που δεν εχεις δωσει ως εισφορες; ελεος δλδ. Το τι εγινε στο παρελθον δεν μπορει να ειναι οδηγος για το μελλον, γιατι απλουστατα δεν βγαινουν τα κουκια.aljawn έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:55Αδελφέ, είσαι τόσο λάθος που μέχρι και ο συζυγόπληκτος ναυτικός τα λέει καλύτερα από εσένα. Ψάξου λίγο.Awesomatic έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:40 Από τη στιγμή που οι συντάξεις δεν πληρώνονται από τις παλιές εισφορές αλλά σχεδόν αποκλειστικά από τις εισφορές των νέων εργαζομένων η εφαρμογή πρέπει να γίνει άμεσα. Όχι όταν σε ένα αοοοοοοοοριστο μέλλον ο συνταξιούχος που πλήρωσε ψίχουλα σε όλη του την εργασιακή πορεία αποφασίσει ότι θα είναι μεγαλόψυχος και θα βγάλει το χέρι από την τσέπη του νέου των 500€
Ότι πλήρωσε ο καθένας θα πάρει, όχι ότι θέλει να πάρει.
Το σύστημα είναι και ήταν εσαεί αναδιανεμητικό. Και δεν μιλάμε για τις μαλακίες του Σιδερένιου με το ΝΑΤ (όπου έχωσε όλους τους λεμβούχους και τους αντιστασιακούς) ή του Φρύδια (που έχωσε όλους τους άπορους στον ΟΓΑ). Εξ αρχής ήταν σχεδιασμένο έτσι. Ως εκ τούτου, για δεκαετίες διαμορφώθηκαν οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις και προγραμματισμοί σε αυτό το δεδομένο.
Φυσικά κανείς δεν απαγορεύει τις αλλαγές στο σύστημα, στα σοβαρά ("ευρωπαϊκά") κράτη όμως λαμβάνεται πάντα μέριμνα για τους προηγούμενους. Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής τάξεως (συνέχεια του Κράτους) αλλά και ηθικό θέμα νομιμοποίησης. Και στο λέω εγώ που δεν είμαι (και όπως πάνε τα πράγματα δεν προβλέπεται να γίνω) συνταξιούχος.
Το κράτος έχει σημασία μόνο αν διασφαλίζει το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών του και τους εγγυάται ουσιαστικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.
Ρε μηχανικέ, αφού δεν τα ξέρεις, γιατί γράφεις μλκς;foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 22:25 Υγ σα να μην εφτανε αυτο τη δεκαετια του 90 η συνταξη του ΝΑΤ αυξηθηκε κι αυτη απο 50% των ασφαλιστεων αποδοχων σε 65%...
My Life had stood, a Loaded Gun
Πόσες χιλιάδες;Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 21:58
Δεν ήταν μόνο 100 αντιστασιακοί, μπήκαν πολλές χιλιάδες κυρίως Ρωσοπόντιοι, αλλά τα νούμερα αυτά δεν βολεύουν την συνταξιουχοφοβική ιερεμιάδα σου!
Γιατί μόνο οι εγεγραμμένοι ναυτικοί όπως είπα είναι 20.000 σήμερα και 80.000 τότε.
Θεωρείς ότι αν δεν είχαν μπει οι κακοί ξένοι μαυριδεροί Ρωσοπόντιοι θα μπορούσε ΕΝΑΣ ασφαλισμένος με κρατήσεις 30% να χρηματοδοτεί ΤΕΣΣΕΡΙΣ συνταξιούχους ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, επειδή... τα αποθεματικά;
Πόσα ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι ήταν τα αποθεματικά ρε κακομοίρη;
Εγώ έχω μια ιδέα: να βγουν οι Ρωσοπόντοι. Να σου επαναφέρουν και τα αποθεματικά στο επίπεδο που ήταν το 1968 π.χ., μείον πληθωρισμό συν τόκο. Και μετά να κοπεί κάθε κρατική χρηματοδότηση στο ΝΑΤ. Να δεις που μετά από τρία δεκαπενθήμερα δε θα έχεις σύνταξη.
έχεις δίκιο, ήταν το 2002 και αυξήθηκε στο 70%.
http://www.nat.gr/site/categories/Ipire ... armogi.csp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-