Και έτσι να ναι τότε αλλου τους διαχωρίζει και αλλου τους ταυτίζει δεν υπάρχει άλλη εξήγηση
Το πνευμα ενος βιβλιου πιο ειναι βρε Γκιοργκι
Στους ιδιους τόμους για την επανάσταση τα λέει...
Βρε Γκιοργκι
Μου αναφερεις εναν συγγραφέα που λεει οτι οι ΝΟΤΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
με αυτα τα ιδια ηθη εθιμα ενδυμασια ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ
ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ ....
Και τελικά τι;;
Η φραση Αλβανοι αλλοτε εχει εθνοτικο αλλοτε γεωγραφικο και άλλοτε γλωσσικο περιεχόμενο
Απλά πραγματα
Μου αναφερεις εναν συγγραφέα που λεει οτι οι ΝΟΤΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
με αυτα τα ιδια ηθη εθιμα ενδυμασια ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ
ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ ....
Και τελικά τι;;
Η φραση Αλβανοι αλλοτε εχει εθνοτικο αλλοτε γεωγραφικο και άλλοτε γλωσσικο περιεχόμενο
Απλά πραγματα
Όταν λέει "Αλβανοί της φυλής της των Γκεγκηδων" τι περιεχόμενο έχει;;
Και όταν ο Μπότσαρης λέει ότι θα επιχειρήσει εναντίον ενός σώματος 7000 Αλβανών τι εννοεί παλι γλωσσικά το λέει;;
Γεωγραφικα
Τουρκογκέκηδες σε Κεντρικη Αλβανια και Κοσσοβο
Αλβανοι και Αλβανοτουρκοι στη Τοσκερία
Ελληνοαλβανοι στη Λουντζη
Τουρκοαλβανοεληνες στη Τσαμουριά
Ολους αυτους [ ακομα και τους ΕλληνοΒλαχους της Κορυτσας αποικους στο χωριο μου]
Αρβανιτες τους καλουσανε
Το ότι τους λέγανε Αρβανίτες γεωγραφικά δε σημαίνει ότι Αρβανιτης στην κυριολεξία δε σήμαινε Αλβανός. Και κάποιος Έλληνας που ηρθε από την Αγγλία μπορεί να πήρε το επώνυμο Εγγλέζος, δε σημαίνει όμως αυτό ότι κυριολεκτικά Εγγλέζος δε σήμαινε Άγγλος.
Ακομα και τον Αργυροκαστριτη Καποδιστρια τον είπε Αρβανιτη ο Ψαλιδας
Πότε είπε ότι ήταν Αρβανίτης; Επίσης ο Καποδίστριας δεν ήταν καν από το Αργυρόκαστρο αυτο είναι απλα ένας θρύλος.
Giorgos 574 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:08
Δεν είδες αυτό που έστειλα από Κουτσονικα;
Επίσης οι Λαλαιοι κατοικησαν στοπ Μωρια ως Τουρκοι στα 1704
Σκιπεταροι ηταν
Αποκλείεται το 1704 γιατί τότε είχε βενετοκρατια ο Μωριας...
Κάποιο λάθος κανεις δεν ήταν άποικοι. Ο καθένας οτι μπούρδα θέλει γράφει στο διαδύκτιο. Εξισλαμίστηκαν μετά τη νέα κατάκτηση από τους Τούρκους το 1715.