στο νήμα αφιερωμένο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Ritzeri
Re: Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Ritzeri
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 10 Ιουν 2018, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
ritzeri
Το ότι είναι λασπολογία , δεν συζητιέται.
Ο Τραμπαρος είναι αρσενικοτατος.
Από εκεί και πέρα, το μόνο που μπορούν να πετύχουν τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις είναι να ζητήσει ο απλός κόσμος, αν πιστέψει αφελώς το βίντεο, εναν ακόμη πιο μάτσο πρόεδρο.
Εναν γαμωσταυριζει, να χουφτωνει ον κάμερα γκομενακια, να φτύνει κλπ.
Ακόμη καλύτερα δλδ
Ο Τραμπαρος είναι αρσενικοτατος.
Από εκεί και πέρα, το μόνο που μπορούν να πετύχουν τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις είναι να ζητήσει ο απλός κόσμος, αν πιστέψει αφελώς το βίντεο, εναν ακόμη πιο μάτσο πρόεδρο.
Εναν γαμωσταυριζει, να χουφτωνει ον κάμερα γκομενακια, να φτύνει κλπ.
Ακόμη καλύτερα δλδ
Λοιπόν η τελευταια αυτη ριτζεριά μου θύμησε το παρακατω:
Να χα κτήμα, να χα ζα
να χα μια Βασω με βυζα
Να χα κι εναν βασιλιά
δράκο με χοντρό λαιμό
σερτικο κι αράθυμο
να μας κάνει πόλεμο
Και σκεψου οτι ο Βαρναλης δεν ειχε καν υπ'όψιν του το φαινομενο εθνολαικισμος. Μονο για αμορφωτους χωριάτες και φασιστες ηξερε.
Να χα κτήμα, να χα ζα
να χα μια Βασω με βυζα
Να χα κι εναν βασιλιά
δράκο με χοντρό λαιμό
σερτικο κι αράθυμο
να μας κάνει πόλεμο
Και σκεψου οτι ο Βαρναλης δεν ειχε καν υπ'όψιν του το φαινομενο εθνολαικισμος. Μονο για αμορφωτους χωριάτες και φασιστες ηξερε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Τι γαμαει μωρε πηγε με πορνοσταρ και εκανε μαζι της μονο ιεραποστολικο.Ειναι σαν να εχεις Φερραρι και να την πηγαινεις με 50.Ασε μας τωρα.ritzeri έγραψε: 10 Ιουν 2018, 12:01 Πω πω πω.....
Τι πόνος είναι αυτός;
Γιατί σε ενοχλεί που ο Τραμπαρος είναι κανονικός άνδρας και γαμαει ωραία μουνια;
Ζηλεύεις;
Ή θέλεις το ανδρικό πρότυπο να ξεριζωθεί εντελώς από τον κόσμο, για τους δικούς σου λόγους;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ritzeri
Και εγώ έτσι πιστεύω, δεν είναι το Α επομενωςzteo έγραψε: 10 Ιουν 2018, 13:02Τι γαμαει μωρε πηγε με πορνοσταρ και εκανε μαζι της μονο ιεραποστολικο.Ειναι σαν να εχεις Φερραρι και να την πηγαινεις με 50.Ασε μας τωρα.ritzeri έγραψε: 10 Ιουν 2018, 12:01 Πω πω πω.....
Τι πόνος είναι αυτός;
Γιατί σε ενοχλεί που ο Τραμπαρος είναι κανονικός άνδρας και γαμαει ωραία μουνια;
Ζηλεύεις;
Ή θέλεις το ανδρικό πρότυπο να ξεριζωθεί εντελώς από τον κόσμο, για τους δικούς σου λόγους;
-
ritzeri
Διάφορες διεργασίες και ζυμώσεις λαμβάνουν χώρα τούτη την ώρα στα υπογεια του φορουμ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 2298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 76 Απαντήσεις